6 juli 2007

okej, nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, ska iallafall försöka.. (a)

kan väl börja med att berätta vad jag gjort nu i början av sommar lovet, har typ inte gjort mycket alls, badat lite, träffat vänner, bara haft det massa mys (:
mycket filmer har jag hunnit se oxå. de flesta av dom i friggan med söta.
jag och sara bodde typ där ute den första veckan, massa mys, med lite nattgäster då och då.. :)
vi har bland annat sett saw 3, och usch vad äcklig den var!

midsommar firades med mina söööta. började med att gå till björkan med familj och bästis familj, men det var rätt trist så vi begav oss hem typ direkt. där blev det till att vara lite social och sedan packa ihop alla grejer för att cykla hem till nico och grilla :) sara, milla, nico och alex. lite brända men mycket goda hamburgare! sara och alex var mästerkockar.. :) efter en mycket mysig middag promenarde vi iväg till rikard, där det blev mys och en massa singstar.  mysig midsommar :)

och nästa helg åker vi till nicos land, ser fram emot det, har inte träffat henne på hur länge som helst, längtar efter henne sjukt mycket, men hon kommer ju hem snart så det är bra :) och hon kommer säkert vara hur brun som helst efter två veckor utomlands. iiih, vill att hon ska komma nu nu nu!

sen saknar jag bästis otroligt mycket oxå, hon har ju bara varit borta i en vecka en så länge, men vi kommer liksom inte att ses på en hel månad, :O en månad liksom, så länge har vi aldrig varit ifrån varandra förut, så det var ganska hemskt att säga hejdå. men det underbara är att vi kommer att spendera 2 veckor tillsammans på hennes land sen, och det ska bli så härligt så :)

det är verkligen typ ingen hemma just nu, så det är lite trist, men snart tror jag att några kommer hem igen, och det är ju massa roligt :)

pusssis, victoria

RSS 2.0