LEFKAS

har ar det underbart och solen typ steker sonder oss men det ar najs och vi ar typ ganska bruna och vattnet ar varmast och poolen ar fett gosig och vi typ lever livet tjo :)
nu ska vi ga pa staden gott folk, pusssssss!


sweet onsdag

imorse när jag och lollo EGENTLIGEN skulle ha sovmorgon var vi på möte i skolan klockan 08:30. typ godmorgon. sen efter det hade vi håltimmar så vi åkte till stan med de andra till donken och åt glass typ. jag hämtade ut gratis godis från pressbyrån för att jag hade fått ett sms om det typ:) sen tillbaka till skolan och hade lite lektioner, sen håltimmer igen på svenskan då vi chillade i solen. sen data i flera timmar, snnnnnaaaarkk.

idag kunde man ha shorts utan leggins/strumpbyxor, fastän jag hade rödprickiga ben! hihi.
imorgon är det en lektion tidigt tidigt och sen slut på det hela, då ska vi ha picnic i stan och mysa och så. mycket bra! sen måste jag gå till optikern, sen måste jag hämta ut mitt pass.

jag och lollo ska köpa guldkort på grönan, haha. då kan vi hälsa på nico ofta när hon jobbar där! och äta sockervadd och jag ska lära mig åka saker. jag är nämligen fegast och har inte ens åkt stora bergodalbanan, håller mig till slänggungorna, kärlekstunneln och lilla nyckelpigsbergodalbanan.

sen ska vi fira nicopico bananis sia mesy messiaaas på fredag! och mys då! och sen ska jag till landet för de ska bli najs. och jag har hört att de ska bli cirka massor av grader i helgen, alltså värmebölja. sola sola sola.

jag är arg. ibland. typ när jag inte får mina pengar, man ba ursäkta jag är fattig och har inte ens råd med en glass. jag har inga pengar på mobilen och är seriöst HANDIKAPPAD. förlåt om jag inte svarar men ring gärna mig, eller messa utan svar. jag SKA ladda på imorgon:)

nu ska jag duscha, sen äta jordgubbar. bäst!

hej och hå

idag är det tisdag. igår åkte victoria till kreta tänkte jag säga men jag menade grekland, men det har sara redan skrivit här! och jag sitter här ensam hemma i kalla sverige tänkte jag skriva, men de är fett varmt ute och solen steker! aja. jag ska iaf försöka uppdatera lite:) men jag orkar nog inte de.

idag var jag lessen, sen blev jag glad. nu är jag glad. idag hade jag tre redovisningar/provn och tre lektioner. de va lixom lite jobbigt. men jag lever och är glad och allt är bra, allt som kan vara bra. för de som inte kan vara bra är ingen idee att få det bra för de är bara onödigt kanske. jag vene.

jag har inga pengar på mobilen så jag är handikappad. men jag ska få 2000, någon fin dag, imorgon kanske? och då ska jag ladda på mobilen! fint.

Victoria goes utomlands

Hejsan!
Sara skriver på order av Vico.
Den snygga flickan sitter nämligen just nu i en bil på väg till Arlanda. Resan går till Grekland och ön Lefkas.

Först ska jag skriva GRATTIS från Vico (och mig) till Nicolina som fyller 17 idag! Grattis sötnosen vår, du är älskad!

Sen ska jag fortsätta inlägget med att hälsa från Vico att hon kommer sakna oss jättemkt och att hon ska sola, bada, äta gott och spana in snygga killar åt oss stackars hemmavarande blekfisar också.
Och det får man ju tacka för, för vi är ju inte alls avundsjuka, nej nej. ;)



Jag hoppas att flygresan går bra och att hotellet, havet och shoppingen är bäst!
Vico, vi kommer sakna dig, men en vecka går fort, snart är vår babe hemma igen, brunare än oss och lika snygg som vanligt! ^^

Victoria är älskad! ♥

Over and out.
/Sara

tungrumpnosochsånt!

helgen va typ nasjigast :) jag och ploppynos flyttade in hos milla i fredags och flyttade ut i morse ungefär, i fredagas busade vi med anton och amanda, det va skojsi och lite scary liksom. sen sov vi sött i vattensängen, hurtade upp tidigt och vi tre små flickor (mills och anton hade rymt) cyklade till lidl och köpte glass i stora lass och åkte hem och la oss på verandan och låg kvar där hela dan, de va typ jättemysigt. sen åkte vi hem en supersnabbis och duschade och bytte om och sånt, sen träffades vi igen och köpte mat och fnask och sånt där. sen åkte vi hem och klippte och åt och kollade schlager och grät lite, men de gick över som tur var och då hurtade jag och erikan till chell och chillade och väntade på folket och träffade trevliga människor (björn gustafssons kusin ju!) och fotade honom lite och sen träffade vi nåra som kände vårat folk typ man ba najs. sen hittade vi några andra som vi chillade runt med tills det blev ljust och då sprang vi hem där en söt tunga och en söt men oklippt anton var, vi tog vattensängen igen och sov några timmar. och idag har jag varit på konfirmation och firat mor och mormor på morsdag!
och snart ska jag ha serious talk med mina nittioettor, behövligt.
jag har världens mysigaste töja på mig, den är najsi och blå!

plopphelg

Innan när vi satt och åt mat från wooken, när vi klippte och när vi var ute och vandra pratade vi hela tiden om: de ska bli så kul ikväll.. åh hoppas verkligen att sverige vinner! asså jag kommer verkligen vara fett insatt i det här och heja och skrika massor. vi kom till och med på ideen om att vi skulle poängsätta alla låtar själva! man ba fett kuligt typ och vi, iaf jag var nästan säker på att de skulle gå bra för sverige.

som de blev: vi missade typ hela för att jag var jätte lessen i ögonen och grät massor men de blev lixom bra sen. för efter tårarna kommer glädjen och de är så skönt att gråta. men missade nästan alla bidrag, inklusive sverige. ingen kollade, eller vi garvade lite åt någons kläder någon gång, men inte mer. när vi insåg att sverige nästan inte fick några poäng gav vi upp helt och chillade istället. Vi som skulle vara så insatte i det här och heja och hoppa?

Vi klippte iaf mitt hår, eller dom där tjejerna gjorde och jag är fett nöjd. fastän jag hade haft balsam i och håret var platt som en pannkaka, en kille ba: så snygg är du faktiskt inte. jag ba: näää jag är nyklippt.

men jag och ploppy skulle till shell och tanka på pengar, men de gick icke så vi gjorde inte de utan träffade lite andra människor som var bekantas bekanta och de var också nice. och sen träffade vi, kvällens höjdpunkt: BJÖRN GUSTAVSSSONS KUSIN! vi ba shiiiiiiittt och blev lite galna. björn gustavssson var ju med och gav poäng till de andra länderna från sverige också, sjukt söt! men efter att våra händer var skit kalla och tårna likaså så skuttade vi hem till millis och tvätta bort sminket. sen sov vi sött i vattensängen och jag drömde om frisörer tror jag. och sen imorse ringde klockan och jag trodde jag var död men inte de heller! spritt språngande levande var jag. vandra till bussen och sen hemåt var det då som gällde! och sen nu är jag hemma och dricker kaffe och är lite hungrig...

Idag är det morsdag och jag har inte köpt något än:/ ska göra de sen.. och sen ska jag också till mormor och fira och sen ikväll ska nittioettorna prata ut vilket känns som att de verklien behövs! jag vet inte om jag ska träffa lollo snart eller om jag ska in till stan och köpa en topphemlig sak!

igår var det en kille med korv runt hela munnen som pratade med oss på språket norrländska. plopppuss


at millas place

hellu, jag och erika har typ flyttat in här, vi bor här hela helgen kan man säga :)
vi ploppar och busar och klipper och äter massa, vi umgås och myser och har haft lite annat sällskap! snart är det melodifestivalen, då sitter vi b'nkade, sen kanske vi drar oss utåt, tungan och ploppy är nyklippta! wihu, godis chips och annat fnask väntar! ciao<3<3 pöss och plopp!

image428image429image431

helg

För att uppdatera lite:

Idag är det lördag och jag har precis äter köttbullar&makaroner och de smakade jätte jätte bra. Igår kom iaf sara och vico och mötte mig i skolan, vi chillade lite med tess och kollade när de fixade ordning inför balen som de skulle ha där. sen lämnade vi tess och gick mot pendeln. sen åkte vi till stan och gick till top shop och så sen gick vi till donken och åt ahlgrensbilar glass. Och eftersom de var lönedag så kunde jag shoppa lite: ett par skor, en kjol, ett linne och en kofta typ^^ sen blev det skyndi kuti till centralen för att ploppy väntade där, sara hade åkt hem, vi bråkade lite men sen åkte vi till islandstorget och mötte milla. vi gick och shoppade mat och ost för 100 kronor, vi visste inte om vi var normala.. sen åkte vi hem och lagade och längtade efter att maten skulle bli klar, sen var den klar. då åt vi. jag åt typ fyra portioner. sen... vet jag inte, sen kom amanda och anton. och sen försvann milla och anton och de var vi tre kvar. vi fick underhålla oss själva genom att gömma oss i millas garderob. vi satt där inne i typ en timma och hade andingssvårigheter, men först fick vi inte upp dörren. Det var iaf trångt:) och vi blev inte räddade av någon.. Sen kom de två tillbaka och vi chillade och pratade och så. Det var iaf mysigt och jag somnade på golvet på en snyggjacka och sov gott. Sen blev jag väckt av ploppy och då var de natt, fast bara ganska ung natt. men vi skulle lägga oss och chilla i vattensängen men somnade direkt.
Vid klockan åtta vaknade vi igen och de var morgon tyckte vi så vi gick upp och åt kräm och pratade och så. Jag, amanda och victoria cyklade till lidel och köpte korv och massor med glass och de var jätte tidigt och vi skulle köpa saft av några barn som försvann sen.. Vi åkte hem och sov lite på verandad och åt glass i stora lass! Sen spelade vi lite spel, ett som var ganska lätt.. och ett som var konstigt. Men vi hade det trevligt! Och sen var det bara att ta feta packningen och vandra hemåt och duscha och äta. Och om ungefär en och en halv timme blir det till ängbyplan och köpa wok och sen hem till millis och titta på melodifestivalen och sen ska jag kli klippt:D najs lixom för de behövs. hoppas sverige vinner, jag kommer somna. sen hoppas jag vi köper gott snask och snacks till ikväll!

plopp på alla möjliga sätt och vis!


fredag!

wiie, fredag idag. skippar temadagen i skolan, vilket typ alla gör så jag känner mig inte så jättedålig faktiskt! jag har hunnit med typ massa massa redan, har duschat, blåst håret, städat, packat och ätit frukost, och klockan är bara 20 i elva, duktig. 
om typ lite mer än en timme ska jag dra mig till spångis och möta upp sarisen, vi ska chilla lite där och smyga in på spånga gymnasium och leta efter en erika som vi ska vänta på. vi måste gömma oss har jag lärt mig. vi tar en tripp till staden och kikar runt lite, sen åker vi till isis och möter våran millaa<3 och köper mat, pastasallad(<3) och åker hem till henne och äter tills vi spricker typ. sen ska vi busa heela kvällen och de kommer bli bästigt.  kanske hinner vi sova lite oxå innan de blir lördag kväll, då ska vi se melodifestivalen och äta chips, så de så.
nu ska jag byta om och sminka mig och gå ut med min lilla älskling och sen drar jag nog, puss! <3

för jag är din i alla lägen

det råkar vara så att min bästa vän är bäst, och hon vet att jag älskar henne liksom typ gränslöst!
image427

trötter

nu är jag världens tröttaste människa.

igår var det torsdag och jag var i skolan, sen var jag duktig och pluggade lite. sen gick jag ut och träffade ploppy och vi vandrade ganska länge! nästan två timmar eller? efter typ 40 min joinade harry oss och vi gick till ica och köpte biscvier. efter typ 20 minuter bestämde vi oss för de för ibland får man lite beslutsångest. men de är skönt att ha någon med samma nosstorlek för då förstår man varandra mycket väl och kan ha det super mysigt lixom!

snart ska jag till skolan och hurta (gymma) sen ha lektioner och så och jag tror jag kommer somna. jag drömde att jag sov i en hundkorg utanför skolan typ hela skoldagen, de sulle vara fett skönt. och idag är det lönedag så vi ska till staden sen, de kommer vara fett mycket folk för de är lönehelg och jag får lön idag, YIPPI!

image425
image426

men den här gången krävs det mer

caset blev klart tillslut, det blev typ inte så bra med det får duga för jag orkar inte riktigt.
allt är kaosi, vi hann inte ens prata idag, alla bara försvann poff typ.man ba jahaa?
efter skolis åkte jag och tungan en snabbis till staden, hon lämnade tillbaka den lilla bh:n och jag köpte klänning till syster min och en tröji. 
följde henne till isis för sötbarnet skulle sola, sen promenerade jag hela vägen hem, med ploppis i örat, liksom najs:)
imorrn kommer bli typ superbäst, och lördag med! imorrn hämtar jag ploppis i spångish, hej liksom. vi ska till staden och tar med oss sara och tungan om dom viiiiiiiill.

ikväll blir det wok och kista galleria, tjo<3<3<3 


blä.

jag hatar case just nu. jag vill gå till tungis nu nu nu. kom och rädda mig :)

sis

jag leker med min syster, hon tycker att jag är snygg. hon är ganska snygg hon med. hon tycker att jagh är exrta snygg i min apelsinadidassnyggjacka. man baaa jess.
hon gillar dubbelhakor oxå, det är typ hennes favort kroppsdel, tjo liksom.
jag vill typ ha mörkt hår snart, fast först ska jag ha ljust, då ser vi typ likadana ut säger alla men de är ganska najs eftersom att hon är ganska så snygg. mamma och pappa skrattade åt oss fär några dagar sen för att vi såg så lika ut, då blev vi chockade typ men det va ganska roligt
adidassnyggjackan och mörkt hår liksom
 image423  här har ni henne, min :)

hon bakar in en fläta i mitt hår, det gör ont, aji.
(bonde söker fru va typ bra som vanligt)
typ dubbelpuss

ursäkta?

jag förstår inte riktigt hur ni kan få allt det här till endast vårat fel. för det är det inte. och sen så tycker jag att ni kan prata med oss personligen om ni tycker att vi gör fel. tack.

vilse eller nått

hmm.. de blev ingen prommis för oss, jag pch tungan gick typ vilse så vi hittade inte dit vi skulle tärffas så vi gick runt och letade och hoppades på att hitta nån lärare typ men icke, så vi tänke skriva skyltar som de stog 'enskede gård?' på, så att nån kunde hitta och rädda oss, men vi åkte hem i stället, just nu tror jag tungan är duktig med sina lejon. och jag ska kanske skriva lite på caset om jag orkar eller så gör jag det imorrn och typ gör ingenting nu. ska kanske städa lite, duktigt värre om de blir så liksom.
ikväll blir de solning, simning och bonde söker fru, lycklig i hjärtat typ :)
jag blir hemma i helgen iallafall, har tvekat en massa men nu har jag betämt mig, klokt beslut sa mammi, så jaa.. det va de nog! det blir mys med människorna här hemma istället, naaaaaaaaaaaajsi<3

image422

nej nu ska jag nog städa, och packi lite. PÖÖÖÖÖÖÖSSSS

promenix

jag har tid över på morgonen, man ba hallå? va hände här?
det är ganska skönt att slippa stressa, då kan jag sitta här lite istället, najsi. idag blir det prommis på djurgården, typ najsigt väder så de blir väl skönt skulle jag tro!
IKVÄLL ÄR DET BONDE SÖKER FRU!

nu ska jag byta om och kolla vilken dresscode vi kör på idag, tjoo bebisar<3

airplopp

tigrar redovisningen gick ganska prima typ, eller aa.. jag pratade lite och folk fnissade lite, så de va lite chilligt.
efter skolan åkte jag till staden och träffade ploppy, och vi två träffade sarisen och natta, chillade lite på donken, sen h&m och sen hemi typ. vi var lite roliga på tunnelbanan så en gubbe fnissade lite tror jag minsann.
snart ska jag hurta med min mammi på träning, man ba hej hurt. och juste, jag har fått en kund, chrolle ska klippas, tsss.. läskigt :P

det här är inte roligt någonstans, verkligen inte.

tungan i mitt hjärta typ<3 ska stimulera tungisarna i helgen, det har vi bestämt och de blir najs!
man ba tjo.

hej och hå

jahapp då var min singel då. jag har precis dumpat ploppy för vårdslöstbeteende. typ kommentarer som: äckligt till min mat... man ba tack OCH HEJ! okej de var lite äckligt för de klättrade runt en fästing typ en cm från min tallrik men men:) undra om den sov bredvid mig inatt?
idag gick jätte snabbt och de va en bra dag för vi hade sista engelska A lektionen någonsin så de var typ party hela lektionen så vi satt och löste korsord tänkte jag säga men de va de inte de va soduku. sen bild då fick vå måla men sen skulle vi gå så vi gick och åt för andra gången den dagen. jag typ samlar på fett! och sen hade vi håltimme och gymmade lite och sen gympa där vi körde min absoluta favoritlek någonsin nämligen busungar!! då ska man springa till en matta och ta en ärtpåse och sen gömma sig. alltså de står massa hinder utställda och en person ligger bakom stora mattan och räknar. sen ska man inte synas när den räknat till tio. men de är svårt att förklara men de är as kul! sen hade vi spanska nationella skriftligt uppsats någonting och de va bajs svårt och ja halv dog och drack vatten typ. jag kom på sen att jag missuppfattat typ hela ämnet. men men livet är hårt och sen missade jag bussen riktigt jävla hårt. så jag väntade och väntade och sen när nästa buss kom körde den förbi mig (?) jag ba hallå? sen stannade han typ fem meter fram och ba: ska du med eller? sen kom jag hem levande som alla andra dagar.
nu ska jag äti, sen till ploppie som jag är fett aggresivt arg och sur mot, kommer typ inte prata med henne. men iaf sen ska vi till islandstorget där rumpan ska testa och kanske köpa mina jeans:) hoppas gånger femtio miljarder på att de är snygga! för de är lite små för mig men så kan de gå när byxorna är på!

och helgen behöver jag inte skriva om för de gjorde nos så bra men jag kan sammanfatta söndagen med: 28 och femtio. och lite gos och mosnos! puss

tungis turdag skulle jag vilja säga!

idag blev tungan min brunett! mörk brunett typ, och jag liksom tycker att det blev supernajs. färgen finns på våra fingrar, kom och kolla! om en vecka på pricken blir jag av med min utväxt och åker till grekland och så, wiie!

 efter engelska som våra vänner skippade åkte vi in till staden och gick vilse en stund. men det va de värt för vet ni vad vi fick med oss hem? den borttappade frisörväskan! vi typ skuttade lite av glädje (: det va najs, tur för tungiseen! det är inte så farligt som man kan tro att gå vilse, med en tunga går allt ganska chilligt :)
nu sitter jag här och kämpar på med min tigeruppsats, man ba naaaaajs(: jag och millis skriver om dom coolaste djuren, lejon och tiger, finns de nått häftigare? näe.. :)
snart, eller kanske inte snart precis.. men om ett ganska långt tag kanske, så kan vi sooli, och rumporna kanske gör lite affärer och så :)

men hörni, tillbaka till tigrarna nu! tjo<3

28.50

typ mys helg eller nått(:
i fredags skulle vi busat en massa, jag plopp tungis anton amanda och jacob. men buset ville inte riktigt, så vi fick busa på annat sätt, och det blev bra det med (: det va liksom skoji och mys och mycket gå och så, men najs ändå :) fick godnatt puss och blev omstoppad av världens bästa bebistunga<3
fick hurta upp och satt på bussen fem minuter efter jag vaknade på lörfagmorgon, bra jobbat typ. sen va det konfirmation för dom små som gällde, de va typ nostalgi och konfirmation är typ ganska fint tycker jag

kvällen ägnades åt att fira våran lito! vi bowlade och körde lite egna varianter som funkade bäst typ, sen chillade vi på donken typ tre år, vi får fira dig lite mer festligt snart söto.
kom hemsi ganska tidigt och la mig i plopps säng och somnade bums.
idag har jag lagat mat, chillat med ploppy och cyklat typ.
imorgon har vi egen hårvård och de är typ najs! så nu ska jag duschi och sen sovi så jag är pigg och glad imorrn! tungans hår ska färgas!

pusspåminaallrabästa.

chrisselitos dag !

GRATTIS SÖTNOS!
jag älskar dig massvis!!

image421

två nosar i en burk

wie nu är vi två nosar tillsammans här och ploppar lite:)
nosen blåser håret och jag skriver här.
jag mötte henne på salongen och sen drog vi hitit. det gick typ bra förutom att en gubbe nästan satte sig på mitt kort (jag hann rädda de i sista stund) och att vi nästan missade tunnelbanan. men vi kom hem och ska snart äti lite mat och sen ska vi mot sydliga breddgrader typ, eller mot spånga. där vi ska ploppa typ, eller rumpa kanske?
jaja vi hörs imorgon<3 puss

wiiie

sista apu:n idaaaaaaaaaaaaaaaaag! lite lycklig typ. hihi

äta

hej jag sitter och hungrar ihjäl här borta för jag är as hungrig. de känns inte som att jag ätit på jätte länge fast senast var i skolan idag eller nä eller jo lite i skolan annars frulle på donken och muffins och pommes. jag visste inte ens att de hade frukost på donken, eller jo de visste jag. men innan klockan tio får man inte köpa: hamburgare, pommes, paj, glass, bulle eller något.. aja. jag är arbetslös om jag inte sagt det! men jag ska söka något annat jobb, typ BR. de verkar fett kuligt iaf:)
haha idag gick jag upp jättetidigt imorse. sov hos lollo med tessi också och vi kollade på finalen av top model. men en minut innan de skulle säga vem som vann så kutade vi till datan och sökte och då såg vi att hon skulle vinna så vi visste det. jaja!
idag har alla varit övertrötta typ. men de va kul. eller jag blev lixom über konstig och typ pigg så ja var glad idag. min lärare tycker jag ska lugna ner mig och andas typ. de hinns inte alltid med!
jag vet inte vad jag ska skriva, jag har fyra fina bikinis. mina ögonfransar där uppe och där nere är ihop kladdade och de är fett jobbigt när man försöker blinka. De är bara för att jag hade fett bråttom imorse<3

Imorgon är det fredag, vene riktigt vad som händer.. eller tess och hennes kompis ska sova här och de blir nog mysi för de ska jobba på lördagen. kanske typ chilla agerande nos eller nåt.

(nu spelas min favorit låt typ)
och sen på lördagen ska vi fira... chrisse?:D eller milla också? nico? jag har typ inte fattat men kuligt ska man ha det i alla fall. och på söndag vet jag inte vad jag ska göra för söndagar har aldrig funnits för mig.. eller jag har ju jobbat hela dagen så nu vet jag inte vad som ska göras. men kanske träffa lollo, annars bara typ ta det lugnt och inte göra så mycket? jaja de löser sig.

jag är fortfarande hungrig och finner inga spår för när de blir middag.

kraaamdag<3

idag ska vi kramas, sådeså.

för att jag stavar lycka med c

c som i camilla sundin.

image420


jag älskar dig så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland, men imorrn vet jag iallafall att vi ska kramas hela dagen<3 och jag ska säga tack för att du finns min bästa bebistunga!

men jag orkar inte..

fast jag vet att jag måste, så jag ska skärpa mig nu, jag ska verkligen göra det den här gången. även fast det suger, även fast det är skitjobbigt och även fast jag bara skulle vilja skita i allting. jag vet ju att det bara är jag som kan göra nått åt det här, det är mitt eget ansvar, helt och hållet. men det är bara för mycket, mer än vad jag klarar av tyvärr, så kanske är de bra att prata med nån endå?

idag skulle min morfar fyllt 76 år, så vi var i minneslunden och mormor hade köpt fina rosor.
nu sitter jag här med ett jättejobbigt arbete som jag egentligen inte orkar med, men jag har bara en halv sida kvar att skriva nu.
imorrn är de foto med konfisarna, kuligt typ.

tillbaka till plugget nu, puss.

astrid lindgrens

tjoo, idag ska jag inte gå till skolan. typ lite skönt att slippa permanent. ska till astrid lindgrens idag, lämna prover och gå på kontroll. så skulle hinna typ en halv lektion, man ba näe tror inte de.
igårkväll va jag och tvillingsjälen min lite hurtiga, vi simmade ! de va skönt och mysigt och vi plaskade runt och snackade typ läänge.
snart ska jag dra mig till isis och möta två av mina favorit flickor, vi tänkte soola lite. efter de blir de hem och duscha och fixa, äta lunch och kanske plugga lite om jag hinner. ska möta mammi och pappi i v-by så ska hurta dit sen, och därifrån åker vi direkt till astrid lindgrens. Idag skulle min morfar fyllt år, så jag och mor min ska äta middag hos mormor ikväll, typ mysi.
men jag har en hel uppsats att skriva tills imorn och igår hade jag varit duktig och börjat, men neej.. allt försvann, puts veck liksom :O man ba kul

jajaa, nu ska jag fixi och sen gå till tuben, pusspåer

tjing tjong

de känns som att jag precis kommit tillbaka från att ha gått i idee eller ännu värre återuppstått efter att ha dött. inte riktigt kanske man mitt internet har inte funkat och ja.. jag har inte kunnat blogga. men mitt ordspråk: tacka vet ja ploppy.

jag är sugen på tårta.

idag är det tisdag(=chilldag) dvs. två provn och sen en lektion och sen slut. de gick bajs på proven men skit samma.
sen åkte jag och lämna mina kläder på donken för jag är arbetslös typ och de var nära att jag grät men de fanns inga tårar att gråta. så jag köpte glass och betalade sen gick jag utan att ta glassen och fick lixom kuti tillbaka och ta den. sen gick vi till hm. sen sökte jag jobb på br. sen var det en tjej&en kille som gjorde en undersökning och vi fick följa med upp till deras kontor och göra en dryckesundersökning. sen gick vi till buttericks och köpte glass ögon. sen åkte jag hem. jag satt och glodde på ett par hela vägen hem för att jag inte hade något bättre för mig.. sen mötte jag söti ploppi någonstans på vägen och vi taggade till vivo och kirrade toblerone glass. sen mös vi under mitt elefanttäcke hela kvällen och skrev långa fotoark med konster (asså ni som fattar ni fattar, ni som inte fattar ni fattar inte) de var bäst och jag älskar den flickan så de gör ont ibland. sen pratade vi om fetma hela middagen och lite sånt. spelade även in nos/plopp ljud på mobilerna. sen gick hon hem och jag har lixom myst och så. imorgon är det onsdag och de är ganska bra för jag har mini sovmorgon och då ska jag sova.

pling

like a star

idag kollade vi på film. Elina, som om jag inte fanns. den är ganska braig, eller typ sorlig, och typ en barnfilm tror jag. men aa.. den såg vi och sen skrev vi om den, sen fick vi gå hem. MIN IPOD ÄR TYP TRASIG :(
jag sitter här och försöker plugga och vara duktig men de går typ sämst nånsin och jag vet inte vad jag ska skriva, man ba suck.

erikan är seg, men nu sitter hon iallefall på tunnelbanan, så om typ en halvtimme är hon nog här och då ska vi leka. vi ska köpa snask.
och jag har en liten aning ångest idag minnsann, imorrn är de läkarbesök som gäller, brukar inte vara kul direkt. men hoppas hon är snäll mot mig och inte skäller så mycket som dom brukar göra, alla busar ju ibland, visst?
mammi har desseutom beställt en ny mätare till mig, en rosa, gulligt liksom!

nu ska jag kila och möta ploppy tror jag, pusshejs!

she said write me a song

tisdagmorgon och tidigt som bara den, om typ 15 min ska jag springa till tunnelbanan och åka till skolis. går till 12 idag.
sen skulle jag tro att jag ska träffa min ploppis och typ mysa och sånt som vi alltid gör. sara ska ju bli klippt oxå, undrar när de kan bli!
här är en väldigt charmig bild på oss måste jag säga


nu ska jag kila strax, puss på er!
(bli frisk tungisbebis!)

måndag med modell

sarisen va ju som sagt min modell idag, slingade och hon blev mycket fin, blond!
sen va de tortellini och handledartid. typ noll koll på allt men de ordnar sig nog.
fick min klänning från gina idag så jag är lite glad, och så har jag varit duktig idag oxå, dammsugigt hela huset, hurtigt nästan.
idag va både milli och chrisselitopito sjukisar, de va tråkigt tycker jag! men jag klarade mig trots allt bra med nicokickis och sarisen (:
jag vill ha värme nu! geeeeee mig.

v. 20

nu kom precis sarisen in genom dörren och nu ska vi åka till skoolan och hon ska bli slingad och snygg.
tungan har 39 graders feber :( will miss her.
idag ska jag köpa en klänning på gina tricot, wihuu.

nu ska jag fluffi mitt hår, sen ska vi gå! puss<3

för det är sånt som betyder

helloo godingar<3
jag har haft en superhärlig helg ska ni veta, ska jag berätttaaaa?
i fredags va de så att först hade jag apu och det va faktiskt helt okej! mammas vännina kom och blev fin och sånt. gick lite tidigare och stressade hem för att hinna till spånga i tid dör jag skulle träffa födelsedagsbarnet och dom andra söta! vi begav oss efter mycket om och men och skogsvandringar för vissa, bussåkande och allt sånt till kanan där vi skulle fira och grilla och ha roligt. klockan 10 fick vi mat, efterlängtade hamburgare som va mjuka och inte klara med de va gott ändå! chrisse va kvällen grillmästare :)
vi hade kul hela kvällen/natten lång där borta (jättelångt borta) träffade lite roligt bekant folk, och lite obekant^
det va kålsvart och vi hade ingen aning om om vi glömde nått när vi skulle packa ihop och bege oss. alla sprang i förväg, alla utom jag, tungan(<3) och anton och jacob! så vi fyra promenade och va trötta och kom tillslut till statoil, köpte lite färdkost och sen satte vi oss i en taxi och som tog oss hem till millis huuus (och vattensängen) sen mös vi och så enda tills de blev morgon och pojkarna gick hem! de va en liksom såkallad lyckad kväll :)
jag och tungan min myste gärnet hela förmiddan typ, satt och åt frukost i solen, klippte hår på gräset, städade lite, funderade över sår på benen, och sen begav vi oss och solade och de va varmare ute än i den konstgjorda solen och de va typ lustigt tyckte vi, hihi.
sen lämnade vi varandra och jag åkte hem och la mig i trädgården, de va skönt.
när kvällen kom cyklade jag och hämtade bästis och hela hennes glada familj kom och grillade med oss, jag tycker om min familj, och din familj, hihi
vi myste sen träffade jag ploppy och promenerade :)
imorse blev de upp tidigt för att träffa konfisarna, de va ganska okejigt och vi fikade i tre timmar typ. vi fick en låda med chokladbollar som vi delade ut till folk på gatan, en del tog för sig mer än andra kan man väl säga, vi sparade en till milla men den rymde men de gjorde inget för hon ville inte ha den.. :) så jag milli och sarisen åkte till staden och myste och jag tycker om er och milla köpte typ galet fina kläder och sara sjukt fina shorts.
millis åkte hem till släktkalas och jag och saris gick till donken och hälsade på en söt värdinna.

snart kommer de bilder från helgen oxå, härligt väder gör mig glad, och tungor, och sånt där, typ söta människor. och en braig familj som inte bråkat på mig på flera dagar liksom, och jag har inte bråkat heller, sådeså.

nu vill jag sova, pusspåerbramänniskor<3

9 MAJ!

GRATTIIIIS ÄLSKLING !
(blogg.se dampar så man kan inte ladda in bilder men de kommer senare isånnafall)

Men dag fyller iallafall världens bästa tunga 17 år, så grattis bebis! älskar dig grymt.

Victoria Kalmbäck <3 Camilla Sundin

cause you are my heaven

har mysit gärnet med tungan och ploppy i spånga hela kvällen, ätit godis, skrattat, pratat om allvarliga saker, pratat om födelsedagen som ska firas imorrn, köpt filmer, försökt måla naglarna, åkt buss, letat efter mills, fått stoppa bussen, suttit på en trappa, blivit prickiga på rumpan, och ja.. myst helt enkelt!
nu är det godnatt, pusss!

hej snygging

image418

sommartider hej hej

(imorrn fyller tungan år, då ska vi fira och de ska bli bäst, promise)
jag borde plugga en massa men de gör jag inte och de kommer jag ångra sen det vet jag men jag orkar inte så de får bli en annan dag. har tre bajsiga arbeten att göra, man ba suuuuuuck. typ, faktauppsats, arbetsmiljö uppsats om salongshygien och sen så de jävla caset.. men de kommer gå prima ballerina.
ikväll ska jag träffa milli och chrisse, och vi ska möta antonen när han har jobbat ju. lets hoppas att det blir bra.

jag fick ett panikit mess av millisen nyss, hon glömde sin frisörväska på tåget!!! man ba nooo. men den kommer säkert tillrätta, det måste den ju så då gör den väl de!

är de nån som har nått förslag på vad man kan skriva en faktauppsats om? vad som helst! nån?

(såhär snygg är jag ibland.)
       

nu ska jag snart kika på oc, eller okej.. om en halvtimme^ men puss på er iallafall.

hejochhå

erikas hår blev fint som vanligt och alla är nöjda och glada.
fönade vågor idag och jag hatar det vill jag lova, alla hatar det. vi fick våran efterlängtade solning idag, wiie. sabina följde med och vi hade sista dansen sen, kuligt.
imorrn ska jag chilla med tungan tills hennes anton har jobbat klart. det blir mys!
på måndag ska sara agera modell för mig. det blir slingning och klippning om vi hinner, naajs.

jag har ingenting mer att berätta, förutom att jag är så pank som man bara kan bli, och att jag bara har två apu tillfällen kvar (!) jag är lycklig typ.

jag tycker om min sannis.


pusspåer

livet som snygg

tjo nu sitter jag eller ligger kanske och har ny färgat hår:)
jag tror minnsan att det blev jätte bra. inte oranget eller någonting som vi trodde under tiden.

eftersom alla tyvär inte börjar ett imorgon utan typ nio så ska jag sova nu för jag ska gymma imorgon också. HURT lixom! men ha det myspys<3

min, bara så ni vet

det är liksom så att jag älskar henne, så himla mycket så ni förstår inte

image413

tungis for life, visst? :)

härligadag

de blev ingen solning igår, vi satt och pratade bort tiden, mötte tungan vud halv 9, satt och pratade om allt och så lite till tills en ledsen nics kom vid halv 10. hon berättade och vi lyssnade. solariumet hann stänga så de va bara att åka hem igen :O men jag måste säga att jag älskar mina solflicks galet<3
fick sitta uppe länge och skriva bokrecension och kunde inte riktigt somna.
idag hade vi endast svenska som suger så hårt då de är inte sant, men iallafall. åkte hem och gjorde picknick lunch och mötte upp min bästaste bästis och picknickade, hur mysigt som helst faktiskt. sen ville elof ha sin elefenat, så det var bara att möta honom och ge tillbaka den och han blev typ glad för att den var hel och välbehållen och levande typ. sara och jag vandrade vidare hem till henne och dit kom våra tre flickor, vi kollade på film, eller dom gjorde, eller nån gjorde, vi sov.
har precis ätit mat och ska snart träni med mor och mamma och sara. efter det ska jag träffa ploppen och vi ska färga hår och mysa och sånt. najs va?
imorrn börjar jag halv ett så idag kan jag vara uppe och göra vad jag vill och sova länge imorrn och sen ha tråkig damianlektion och idrott med brännboll och sen sola och bli brun. om tre veckor typ åker jag till grekland, de kommer bli sköööööööönt med sol och bad och allt som hör till ni vet.

image412
jag älskar det här vädret för det är så härligt och man blir glad men mina tår gör ont men jag överlever och det är bäst med sol. puss

måndag

igår va en mysig söndag. va i stan och promenerade runt med mamma, sen hade jag sara mille och alex picknick på ängbybadet. pojkarna badade !!! dom såg lite panikslagna ut och så men de va nog kul, jag och sara bangade när vi såg deras miner^^
idag hade vi permanent och det gick typ helt galet sämst och jag fick lite panikångest eller nått. de va inte kul, inte det minsta. tungis fick ta kund idag (!) men hon va väldigt duktig tror jag. nics och chrisselito hade med sig modeller som blev fina! de blev fil till lunch och bröd med oliver som egentligen var russin i. på fredag fyller min tunga 17! och idag planerade vi typ vad vi ska göra, de kommer bli bäst.
jag kämpar fortfarande med svenskaboken, 40 sidor kvar nu och imorrn ska man lämna in en recension, men suuuuuuuck. jag sov när jag kom hem idag, de va hur skönt som helst, fast det va ju menaingen att jag skulle läst..
ikväll, klockan halv 9 närmare bestämt ska vi sola, kommer nog bli skönt, hoppas vi klarar oss från spyor och sånt otrevligt den här gången.
de är jättefint väder, jag blir lycklig typ. för de är nästan sommar och jag vill åka till den här underbara platsen. puss!


image411


 


Tittut!

Sådär!
Nu har jag varit här och fixat det sista på bloggen, duktig väl? ;)
Men det är klart, har man hål timm kl 2 så finns det ju inte så mkt att göra annat än att sitta i datasalen och sega ;)

JAG ÄLSKAR VICTORIA & ERIKA

Puss!
/Sara


två nosar som var lixom bra ihop

hejsvejs.
igår var en ploppy dag, sånt gillar vi. vi mös gärnet gånger typ 1000 miljoner vilket innebar bio som var läskig, vi fick lixom feta ryck i benen och låg som bollar och rullade runt och skrek och garvade och nöp varandra i händerna. alltså.. filmen var LÄSKIG. ibland trodde man att man skulle dö. fast en del andra typ sov..öh. efter det skulle vi hem men vi var rädda. två nosar ensam ute i stan lixom? man vet inte vad som kan hända så vi tog det lungt och kom hem levande till slut. sen sov vi sött lite och pratade om livet vilket e najs. jag älskar den tjejen så mycket.

idag var det jobbilijobb på donkelikdonken vilket innebar städa och chilla och så och äta big mac och sen gjorde jag en undersökning på någon dator. sen tror jag inte att det hände något mer kul. det var fint väder och en del barn är jobbiga och det händer mycket på stora toalleten. men nästa gång blivo den sista för mig tror jag om det blir som det blir, annars blir det annorlunda. men iaf ni som inte hälsat på som vill de kom nästa söndag och bara glo och ät. nu ska jag sova imorgon har jag två håltimmar wiiie men de blir gymligym, hurtigt va? de må jag säga!

lördagbäst

tjooo.
valborg va typ kul, jag tungis och saris myste gärnet och jag blev klippt! taaaaack mills för att du klippte bäst :)
sen bar de ut i regnet och vi träffade massa roligt folk som vi lekte med och sen hamnade vi allihopa hos milla när de blev natt och kallt. det va kul.
dagen efter kom kusinvitamin med sin pojke och vi myste med dom och våra sällskapsspel, det är liksom väldigt roligt även om de låter tråkigt eller nått. fredagen blev de stan hela dagen och på kvällen film med mina söta hos alex, hot fuzz.
nico jobbar idag, hoppas de går bra! fast de vet jag ju att de kommer men ändå :)
imorse åkte jag och plopp till staden för att äta frukost och fika på bellman med tess och erik ju, de va jättemysigt och dom va trevliga och söta och allt sånt. sen blev de till att åka direkt till hässelby och möta en söt sabina och vi dansade på uppvisningen och vi va typ duktiga eller nått. snygga iallafall.
har suttit ute och myst i solen nu med mmor och far och mormor, supermys.
ikväll ska jag och plopp på bio ju, hoppas den är jättebra med de tror jag för de har milla sagt har jag för mig och hon brukar ha rätt!
mina naglar är rosa nu, jättefint och de har inte ens kladdat och jag är lycklig. skorna som jag ville ha på hm ska jag och mamma och köpa imorrn för dom finns undanlagda till mig i västermalmsgallerian och det är jag oxå lycklig för. och jag är typ gladast för att jag är nyklippt för de är så himla skönt och så. även fast jag har fobi för att få kortare hår.. men topparna va fula så de va inte så mycket att sörja över.

image410
puss för att min hund är sötast

sånt är livet

vi är lixom sämst på jorden på att blogga, men de kan inte hjälpas.
för de är långhelg nu och ledigt och folk gör annat och har kul. men idag är det lördag och jag och plopp och har varit i stan och käkat frulle&fikat och ätit jordgubbar med larver i tillsammans med tess&erik. vi försökte stoppa fingrarna i halsen och spy men de gick inte. sen åkte ploppy till hässelby för att träffa sabina för de ska ha dansuppvisning och de gick nog bra. jag gick hem och är hemma nu och de är sol ute och så. nice. ikväll är de noskväll som gäller och de var grymt länge sedan så de uppskattas och vi ska biomysa<3 och käka godis eller nåt, glass kanske? men mysa iaf och nosa och så. skräckis. igår var det kallt ute jag och lollo var på värmdö med några och chillade ute men jag frös så de var chilligare i bilen sen kom vi hem till mig och sov. och sov och sov väldigt länge. min natt var konstig för jag var panikslagen för jag ville verkligen inte försova mig! jag vet inte hur många gånger jag vaknade och tittade på klockan och ba SHIT vi är försenade men de va vi inte. jag är konstig. sen hade jag stängt av larmet i sömnen.. så jag fick sätta på de i sömnen. jag var trött.
you tube fungerar inte och de är typ jobbigast på jorden just nu, jag ska städa och så, JAG BEHÖVER FÄRGA MITT HÅR men jag är typ pankis!

jag victoria och sara har blivit match makers eller vad det heter, vi parar ihop par som vi tycker passar ihop. vi serverade ju på saras gudfars tonys fest och de var najs och vi hade snygga förkläden (SE NEDAN)
image408
och jag tyckte förkläder var SKIT FINT LIXOM. när vi skulle därifrån var det en annan som skullejobba.. hon ba: jag ska ha ett förkläde.. jag och ploppy stod där med våra i händerna och jag ville verkligen inte ge bort mitt! jag visste inte varför men jag bara ville ha det (jag kanske kände på mig att de skulle hända något med det?) jaja iaf så väntade jag på att ploppy skulle ge bort sitt men hon ville typ inte heller.. eller ja hon fick ingens. I ALLA FALL så tog jag hem förklädet och tvättade det och så sen hängde det på min garderob lite sådär lagom snyggt. SEN för någon vecka sedan var min mammas kompis hemma och såg de. HON BA: men gud vad trevlig han ser ut, är han singel?! mamma ba: nej tyvär han har fru och barn (vet inte vart hon fick de ifrån) i alla fall så träffade jag tutten (sara) och ploppy en gång och så berättade jag att hon hade sätt det. TUTTEN: men han är visst singel säger hon och skickar ett sms till tony och berättar att min mammas kompis sätt honom och tyckte han såg trevlig ut. tony svarar något i stil med: men vads kul! jag är alltid öppen för blind dates. jag tar telefon i högsta hugg och ringer mamma och berättar som genast ringer sin vännina och berättar. tutten messar tonys mailadresser och telefonnummer till mig och jag vidarebefodrar det till mammas kompis. dagen efter får vi reda på att de redan dagen där på ska träffas! här går det undan.. sagt och gjort så träffades de och jag har hört att det faktiskt gått riktigt bra. hälsa sara att hon har en väldigt trevlig gudfar! fortsättning följer!!

men ibland är livet ganska hårt fast en del saker gör livet underbart bra!

RSS 2.0