30 december

näst sista dagen på året, sjukt :O
imorrn är de nyårsafton ochjag har fortfarande inte bestämt mig om jag gillar min nyårsklänning, och jag vet inte vad jag ska ha för strumpbyxor till, och jag vet inte hur jag ska ha håret, men de löser sig nog, och nyår blir nog superbra:)
idag ska jag städa upp lite här hemma, sen en snabbis till kista och sen bowla, ofta man bowlar liksom? :O men de blir säkert kul!
ska lägga in bilder från det här året idag oxå om jag hinner :)
jag saknar bigboi jättemycket :( kom hemmmiiiiiii<3
puss!



lördag!

tjoi, det är jullov och det är typ hur skönt som helst, även fast jag är trötti och har ont i halsen ^^
igår myste jag med min älskling hela dagen, vi lagade mat, åt, va på ikea och köpte sängi, åt julbord och sov typ :)
kom nyss hem från vällingby med bästis och vi hittade en del grejer, hihi.
snart ska vi iväg pch åka skridskor, får se om vi kommer hem levande. och efter de blir de lutfiskmiddag!


Juldagen

och idag fyller världens bästa pappa år, grattis! :D <3



hade iallfall en supermysig julafton igår med fina presenter, god mat och allt sånt där :)
snart kommer lite släkt och saris familj och älskling hit och ska fira pappi lite, sen ikväll blir de julklappsutdelmning och julmat och så med bästis familj, typ mysi :) hihi,

pusss!

god jul!

GOD JUL! <3 och de snöar lite nu, hihi :)


fjärde advent

idag ska jag få massa massa julkänsla, ska handla julklappar, baka knäck och ischoklad slå in julklappar, och kanske rimma lite om jag är duktig!
nu blir de stan med familjen, puss!


JULLOV!

wihuu, jullov :) fick knata iväg till tunnelbanan kl 7 imorse för att komma i tid till julavlsutningen, ganska onajs. de va kolsvart och svinkallt. och avslutningen va väl inte heller jätte skojig, några lärade stod och sjöng tipp tapp, och we wish you a merry christmas, och rektorn pratade om att usa har fått en svart president (?) men sen blev de mys med klassen men lussebullar och ischoklad och sånt, :)
sen blev de hem och städa, till salongen några timmar, sen hem och träffa min bästa booi, äta middag på torget och sen prommis :) jag älskar dig ploppy, kommer sakna dig massa! <3<3<3
nu sitter jag och väntar på att några 91or ska komma hit och kika på film, och efter det ska jag till min älskling!
imorrn blir de pepparkaksbakning och kanske lite julklapps handling, mysipysi liksom :)



pussplopp.

the big bo is leaving

Om 50 minuter ska jag möta bo vid kramis och sen ska vi gå och äta pizza (och alla nittioettor som vill såklart)
sen kommer inte jag träffa henne, eller någon annan på jätte länge. för inatt ska jag bli en afrikansk nos! eller inatt ska jag sätta mig på ett plan till london som kommer fram på deras morgon typ.. sen ska vi hänga i london en hel dag för att sedan flyga vidare till kenya.. de känns jätte konstigt men de ska bli sjukt kul!

har lite ångest för att sova i tält (i en vecka.. och man måste sätta upp tältet själv varje dag) inte veta när man får duscha och tvätta håret (de lär ju inte finnas duschar precis.. typ bada?) och lite ångest för att bli uppäten av ett lejon.. man vet aldrig.. vad som helst kan hända.

men de som jag inte alls har ångest för är att få bada&sola och gå runt i shorts och svettas och inte frysa som en idiot! och slippa ha vinterskor och kan ha flipflops..

tror jag är borta i 15 dagar eller något sådant, vet inte riktigt! men jag kommer tillbaka någon gång..

kommer sakna 91+ alla andra så jävla mycket. men när ja sitter på planet ska jag tänka på sommaren.. då vi kommer sitta på ett flygplan tillsammans påväg till...... rhodos stad kanske? helvete vad najs tjejer:) älskar korg, tutte, siamaes, nos och rumpa! väldigt mycket.

ploppie kommer hålla ställningen här under tiden..

och asså förlåt men ni kanske inte får några vykort........:( jag kanske inte kommer orka skriva och de kommer nog inte finnas postlådor där vi är första veckan så då kommer kortet ändå komma hem efter mig så då är de inte så jätte stor idee!! och visst vill ni hellre att jag köper typ en afrikansk delicates och bjuder er på?:)

hejdå sverige och alla minusgrader och alla slask och alla svenskar!

big bo

tjo nos! idag är det torsdag och jag äter gröt:) jag börjar om en timme!

idag är de skolavslutning så jävla skönt asså!

15 december

de är bara nio dagar kvar till julafton! :O och var är julstämningen liksoom?
jag är lite lycklig nu, har klarat av min hemskaste dag på veckan, inte nog med att det är massa jobbiga lektioner, två prov oxå :O men nu är de avklarat iallafall, wihuu.

har haft värsta myshelgen typ, i fredags kikade jag och min älskling på idolfinalen och åt godis, sen sov vi ganska tidigt eftersom att båda skulle upp tidigt, va på apun några timmar och sen blev det raka vägen hemmi och sova lite till. på kvällen firade världens bästa 91or mini julafton och hade julklappsutdelning och sånt mys, snapssånger och fia med hutt spelades oxå :) minibo kom lite senare oxå, och sen åkte vi hem till honom och soov. upp tidigt på söndagen igen och träffa konfirmanderna, jag och sara fick skämmas lite oxå, och så lagade vi ÄCKLIG korv utan skinn(!?) och rinnit pulvermos, blä.
på lördag åker bigbooi!

nu ska jag packa ihop mina grejer, sen åka till spånga och möta älsklingpälskling, sola och sen hem och sovi, hihi :)
puss!


nosi :)

Victoria är världens bästa!
 
<3
!

13 december

glad lucia till alla:)
våran blogg är lite död, men kommer aldrig på något kul att skriva och de är så tråkigt att skirva vad man gjort under dagen typ och bo och jag har aldrig varit så vidare mycket för daens outfit. vi försökte någon gång förra hösten men de var inte våran grej.. så vet inte vad vi ska skriva!

att det är lucia idag, att lucia ALLTID annars (vad jag minns) varit på vardagar så knas att det är på en helg nu.. men fick skolkatalogen idag, den var tunn och tråkig typ! jaja.

ikväll blir det nittioettjulafton och vi ska dela ut paket till varandra och mysa gärnet, eller får se vad som händer. har inte träffat chrisse på as länge och inte sara heller typ? eller på ett tag iaf! ska bli mys iaf:)

bigboo<3


2a advent

jag är glad:)
för jag har köpt nittioett present!

så nu kan de bli lördag så snabbt det vill!

mitt bästa




för mig är du den bästa som finns och jag tror inte att du förstår hur mycket
jag älskar dig.
du gör mig till världens lyckligaste!

ploppiiiiie

hej.
nu kollar jag, minibo och bigbo på idol:) vi har ätit glass, godis och fotograferat oss och gosat och läst tidning och så! jag hoppas robin åker ut.. annars alice. KEVIN FÅR INTE ÅKA UT!

innan middagen joggade vi, hurt. och efter skolan gymmade jag och lollo... lite iaf.

jag ska lämna mina bon snart:) för de ska sova och ska upp tidigt. måste typ gå snarti:) ploppie lägger upp bilderna på oss under täcket sen:) hihi


hurt!

Hej!
Tompa som skriver idag.

Precis kommit hem från en löprunda med Vico och Erika, började lite försiktigt, men sen gick det bättre.
Efter en stund blev jag kall om benen så jag sprang iväg lite fortare.
Hursomhelst var det ganska trevligt, trots att det regnade och var kallt.

Ikväll ska vi kolla på idol med Erika och bara ta det lugnt, för imorgon ska vi upp innan gryningen och åka till Hallsberg för att kolla på Jossas danstävling. Ser fram emot tävlingen men inte mot själva uppstigandet ur sängen, men det gör jag i och för sig aldrig!

Igår hade vi mysig picknick ute på bryggan i kyrksjön, var kallt och blött, men mysigt.

Hoppas min älskling är klar i duschen snart, hon är så seg! Jag vill ha en puss liksom!

Men nu ska jag gå och ta på mig vänstra strumpan, baibai!

vinterprommis.

den här vinterns första vinterprommis idag, wihuuu :) jag älskar den traditionen, hihi.
världens bästa liksom.

filmitajmi


ikväll blev de hostel 2.. tyckte den var bajs äcklig:( och blodig..
och de sparar ju inte på detaljerna heller..

blää!!!

RSS 2.0