tell me your secret

idag är de söndag och jag är seg..
va på trevlig middag hos nico igår, och sen drog vi till stan och träffade en vän och hans vän och drack några cider, mys.
åkte hem och somnade som en stock brevid min älskling.
har typ precis ätit frukost nu och tänkte att jag kanske ska ligga i sängen hela dagen och läsa min bok, men så blir de nog inte ritkigt.. ska åka och handli snart, och sen senare kommer sara och co hit och så ska vi ha planeringsmöte, och vi ger oss inte förens vi hittar något! :D
kanske kanske kanske bio sen om de hinns med oxå!



lördag!

tjo, har redan hunnit med träning idag, grymt!
får se vad denna lördag bjuder på, middag hos nordlund ikväll iallafall, :) puss!

tävla

Paradise Hotel är bäst, låt fira med en brakfest. Jag blir hedersgäst till denna fyllefest, hoppas det leder till graviditetstest.

jag och rump tävlar om biljetter till paradise hotel, VI SKA VINNA!!! har tävlat 20 gånger nu. vi ska inte ge upp. skulle (nästan) kunna offra kvällen och sitta hemma och skriva motivationer till vinst.

 


en väldigt ledig nos

hellloooooooooooooo jag är världens bästa människa! igår (torsdag) var jag ledig för de var typ aktivitetsdag och idag var min endaste fjuttiga lektion inställd! wiee så himmla najs! värsta långhelgen ju.

så jag är en lycklig människa, men hatad av andra.

denna dag har bestått av bodypump klockan 11:00 och min lilla kropp blev helt slutkörd. sen åkte jag till skolan och träffad en nysolad nakenkatt och vi busade lite på toan och jag skulle hämta lite plugg men hittade inget som behövdes pluggas över helgen, najs det! så jag åkte tillbaka till gymmet och träffade en brun rumpa som tränade och jag kollade på och tränade lite grann. och flickan lärde mig lite om drömmar typ, de var lite kul. hihi.

sen fick jag skjuts hem och var en väldigt hungrig människa eftersom jag bara ätit en macka på morgonen. så åt pasta som inte var färdigkokad. och nu har jag städat och duschat (har kännt mig så enormt ofräsch idag, USCH!)

nu ska jag chilla lite, sen handla middag, sen äta middag, sen bestämma kläder, sen klä på sig kläder, sen sminkas, sen bege oss, sen åka tunnelbana, sen dricka, sen dansa, sen ha kul, sen skratta. sen kanske nico och chrisse kommer (hoppas!)

som sagt, chilla lite ska jag göra nu.

PUSSILIPUSSPUSSPUSS!!!!!

you are the only exception

hemma idaag, vaknade imorse och kände mig lika skum som igår :s mår typ illa, fast på nått konstigt sätt, plus att jag har ont i huvet..
igår hade jag iallafall fullt upp, åkte till skolan och gjorde judendomsprovet, gick helt okej tror jag, sen åkte jag raka vägen hem till thomas och somnade som en liten stock i hans säng, sov typ en och en halv timme, sen var de dags för lunch, en sväng förbi vällingby och sen till spånga för att möta upp Sara och två av hennes klasskompisar, vi åkte hem till Helenas kompis i sumpan och jag klippte helena och malin! efter det var det bara att pallra sig iväg till gymmet och köra ett corepass med sara,. hurt! efter det va jag som sagt död och mådde dåligt, gick hem och fick i min lite middag, och sen chillade jag i soffan hela kvällen, skööönti.
 imorrn måste jag iväg till skolan, ska fixa med någon planering och sen ska jag klippa thomas, efter de åker vi nog och tar en fika eller nått innan han ska iväg till jobbet. sen blir det träning igen, spinn den här gången. både pappa och jossa ska bort på roligheter så det blir bara jag mamma och sara som äter middag tillsammans imorrn, men de blir mys :D efter de blir det fix och sånt, och sen uuuut :) låter som att det kommer bli en lyckad fredagkväll tycker jag!

har ägnat hela dagen åt att läsa låt den rätte komma in, ganska skum tycker jag nog.. men nu ska jag ta en paus och kika på oth isället (a) sen boken igen, och ikväll kommer tydligen gudfar hit på middag oxå, trevlans :) pusspuss<3



svettpölen

goodmorgon! idag var min hjärna lite konstig, den fick för sig att jag skulle vakna klockan fem! låg i sängen och kunde inte somna om och tänkte bara på vad jag var tvungen att göra i skolan. så jag gick upp typ kvart över och fixade lite med projektarbetet, skrev ihop lite saker, fixade lite fakta och skrev en logg. kändes bra att ha gjort något iaf!

börjar åtta så har haft en del tid att inte göra någonting, eller ätit ordentligt med frukost, fixat mig i lugn och ro och jaa inte gjort någonting. idag är en kort dag iaf. tyska och kemi, slutar tjugo över elva tror jag. har iofs förhör på kemin, har inte pluggat ett skit. men fattar inte ett skit så finns inte så mycket att göra.. men ska sitta kvar efter skolan och jag och nakenkatten ska skriva ett arbete om aborren;) haha. så ska fixa de så vi har de gjort. sen tänkte jag träna. ska nämligen vara med på öppet hus med skolan ikväll så blir ingen favoritcore ikväll. jaaa... vad mer? igår var jag och min snyggrumpa väldigt duktiga, vi tränade våra ben tills dom inte orkade mer. var även typ årets äckligaste på gymet då. en gubbe som cyklade i säkert ja väldigt länge. inge fel med det, men han svettades som en gris! var en fet pöl på golvet sen, seriöst en jätteSTOR! han torkade upp den med massa handdukar och papper men de stank ändå i hela gymmet. de borde ju finnas regler för hur mycket man får svettas? eller alltså hur hårt man får träna, typ...


har ändå inte så mycket för mig så kände att jag lika gärna kunde måla en illustration över de hemska. sådär stor var hans svettpöl!

nu ska jag börja vandra, PUSS!


tired nose..

är sjuuukt trött efter en sjuukt lång dag i skolan, orkade inte gå och träna, orkar typ inte plugga, orkar inte läsa boken, (då kommer jag somna) de enda jag orkar ikväll är att dricka te och kolla på paradise!!!!! :D
imorrn blir de lite chilligare dag iallafall med tre lektioner, sen lite plugg och tränaaaa!

idag när jag gick hem från tunnelbanan kände jag verkligen att jag längtar till sommaren nu, jag vill ha sol och bad och solbränna och utekvällar och allt sånt som bara är bäst :)

väldigt ocharmig bild, men det är iallafall turkiet och det var iallafall sommar och varmt där!



ge mig lite sol iallafall.. puss!

glömde (a)

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ERIKA!!! :D


save tonight

hejsi.
jag ändrade mina planer igårkväll, efter middag hod mormor bestämde jag mig för att följa med sara erika och sabina ut! vi hade trevligt trots att stället inte alls va lika bra som vi förväntade oss, men alltid trevligt med mina söta :)
vaknade upp hos thomas imorse och fick skynda iväg till bussen för att hinna hem innan Julia skulle komma och klippa sig, klippte lite toppar på henne och sen drog jag till gymmet. de gick superbra och kände mig väldigt duktig efter!
har försökt plugga nu i nårga timmar, men det går lite sisådär, har mest ångest för nagelprovet, vet typ inte vad man ska kunna :S men vi får se hur det går helt enkelt..
ska sätta mig och läsa några sidor svenska nu och sen äta middag,
får se vad som händer ikväll, film kanske?

puss<3


<3


en namnsdag i mitt lilla liv

gooooddaagg. gårdagen blev lyckad! sara kom till mig, vi hade klädångest och bytte kläder typ 42525 gånger, sminkade oss, lyssnade på musik, drack vin och taggade till ordentligt! sabina kom och vi började vandra mot tunnelbanan, mötte upp vico. och ja vi skulle till ego, men så blev det icke. så vi drog till soft bar och de var dååligt, blev lite besvikna. typ var tredje låt var bra, ganska lite folk och näää.. inte bra tyckte vi! vico och sabina åkte hem och jag och sara drog till chaplins där linnea eller vad hon heter var från saras klass och katta, linn och massa människor som man kände. vi dansade och sjöng kareoke och träffade lite männisor och hade det allmänt trevligt! typ tjugo i tre kände vi att vi skulle röra på oss därifrån så vi gjorde det. ringde milla och precis när jag säger att vi är påväg till donken säger hon att dom också är det, till samma mc donalds. så de kom typ 1 minut efter oss:) och hon var med niccie och några från deras klass. så vi köpte pommes frites och de blev stolkastarbråk och folk blödde och de var allmänt lite kaos tyckte jag. eller inte värsta grejen men typ någon som deckade på en stol mitt på golvet också. sen åååkte vi iaf hem till mig och bortstade tänderna och gjorde oss nattiga och sov i min säng. eller först pratade vi tills våra röster försvann! och jag hostade hela natten och sara vaknade tidigt. så idag har jag varit totalt DÖD! och är de fortfarande. har pluggat sam, badat, haft namnsdagsfika (JAG HAR NAMNSDAG IDAG!) och lite så. skulle träna men orkade inte ta mig till gymmet. men funderar på att cykla lite motionscykel? och kolla på tv samtidigt. de borde man ju bli lite pigg av. frågan är om jag orkar...

ska försöka sova inte allt för sent ikväll, ett lycka till till mig<3

waiting for a mini tutte

gårdagskvällen blev lyckad, mysig och trevlig! åt sushi, lekte lekar och umgisk! vaknade ganska tidigt imorse, eller typ halv elva och var ganska pigg. åt frukost och åkte hem! sedan dess har jag pluggat, duschat, promenerat och ätit middag.

nu väntar jag på att sara ska komma så vi kan göra i oooordning oss för kvällen:)


2 småtuttar på gotland i somras<3

fredag!

tjoohooo!!!! fredag idag. har haft väääärldens skönaste dag. åkte till skolan och skulle ha lektion kvart över tio. men när jag sitter på bussen ringer lollo och säger att lektionen är inställd! yippi! fast jobbigt att man redan åkt då. åker iaf till skolan ändå och chillar ett tag. var lite bråkigt och tråkigt. sen begav vi oss iaf till pendeln och åkte till stan. lollo handlade någon creme och på body shop köpte jag foundation till mamma eftersom jag tagit slut på hennes, hehe. och hon som jobbade där lyckades övertala mig att köpa någon creme eller något. kände mig aningens lättövertalad! köpte ett par lackleggins på gina också. känns som jag köper de 425 år efter alla andra, men de e fina. lollo lämnade mig för tina och jag åkte hem och var super törstig och drack jordgubbssaft. sen har de inte hänt så mycket mer.

väntar på att rumpi ska sluta och höra av sig så vi kan bestämma när vi ska till tina. de är nämligen där som kvällen ska spenderas (lkan man säga spenderas i de sammanhanget?) de blir iaf 91 - chrisse&sara + pi - mathilda&tess + carro&lollo. vi ska äta sushi och sen bara ha det massa trevligt! de ser jag fram emot. jobbigt att tina bor så långt borta bara, men börjar vänja mig vid det nu:P

så nu vet jag inte vad jag ska skriva med.
hejdåååå kan jag skriva iaf!<3

pluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuggg

tju,
slutade megaatidigt idag, åkte raka vägen (nästan) hem och satte igång med mitt läxberg! weeei jag är så duktig, och de är så tråkigt så jag avlider lite inombords, menmen, de måste göras! senare ikväll ska jag iväg och träna med mamma och nån mer kanske?, skönt! hinns inte med så mycket träning nu förtiden..
sitter iallafall och klurar på typ femtiotusen instuderingsfrågor om judendom, är ungefär lika kul som de låter, sen ska jag dyka ner i svenskaboken oxå. 

resten av veckan bjuder på apu=låååång dag :(, kunder, typ tjejkväll hos Tina, släkt middag hos mormor, träning, plugg, de är väl typ de jag kommer hinna med!
nästa vecka är en mördarvecka med massa prov och jobbiga grejer, men efter de hoppas jag på en chillvecka :D

mamma och pappa kom ju hem igår! dom hade köpt massa fina underkläder, och lite tröjor och skor till oss, wie :D

tillbaka till judendomen nu! puss<3

 

tiiiiisdag

tjenixxxxxen! idag är de tisdag. vi har nytt schema och jag går mellan 8 och halv elva! ÅH skönaste dagen i veckan! hade tyska+kemi. sen åkte jag till apoteket och hämtade ut hostmedicin som jag ska knarka nu. och sen blev de lite tyskaprov och jag halvsov lite, var väldigt trött imorse. när klockan ringde imorse hade jag precis fått min pommes frites med mc feast dippsås serverad! jag ville bara trycka snooze och återvända till drömmen och äta upp den, mmmm. men fick strunta i det:( har kommit på att jag måste trycka på snooze massa gånger på morgonen utan att jag märker, för ibland vaknar jag och har lite smått panik:o jaja. på kvällen nu blev de träning med nicopicen, de var trevligt och vi blev lite trötta men de var skönt:) jag<3mattias ifall du nu skulle läsa våran fina blogg. sen vandrade vi hemåt, jag åt laxmiddag och har duschat. och nu blir det tyskaprov fraaam till PH!! åh jag älskar att de är entimmes program, men hatar att de bara e två gånger i veckan!

PussiLUsk!

godis och 91or

hallååå,
kom precis hem från erika, mös med tre 91or och åt godis och kollade på robinson (som sög lite!) och paradise XL! myyyyyys.'¨
mamma ringde för någon timme sen och berättade klockan var typ tre på dagen hos dom, och att dom var ute och shoppade! börjar sakna dom lite nu, det ser ut som ett bombnedslag här hemma, efter två dagar själva, och kylen börjar bli tooom.
men vi klarar oss nog, får bli storstädning på måndag!

imorrn ska jag träna, plugga, träffa 91, och gå på bio :) wiie.
just nu sitter jag ensam i vårt lilla hus och väntar på min pöjk..


löööördag

tjoi, jag är tröööött..
men iallafall så firade vi cillas 19års dag igår med lite surprise, middag och utgång! kul va de :)
kom hem och fick krypa ner i sängen med min älskling och min bebishund, kan inte bli så mycket mysigare.. :)
idag har de iallafall blivit lite städning, långpromenad och inte så mycket mer.. (a) snart kommer thomas hit, och då ska vi åka och handla mat, vårt kylskåp är typ tomt.. spnt som händer när inte mamma och pappa är hemma, så vi ska leka lite vuxna och gå runt med matvagn och såååå.
sen ikväll ska jag träffa 91 och mysa litegrann :)

pusspuss<3


hittade en snygg bild på oss

image220

saaaraaa fixa våran design(a)

friday!!

wieeeeeeee idag är jag världens glaaaadaaasteee!!!!!!
har haft en lektion mellan 10:15 och 11:20. sen åt jag och lolloo lunch. jag åt någon soppa som var helt okej god. men sen när vi ätit klart insåg jag att lollo ätit potatismos och fiskpinne eller vad de var. då blev jag lite lessen för jag ville också ha det!! menmen. :D
åkte hem sen och nu har jag städat hela huuuset så jag ska få lite pengar! nu ska jag chilla lite och dricka lite juice, sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, måste vara lite finklädd ju!


en sommardag!

tooorssdag, kan de inte bli sommar snart

detta är vårat 801 inlägg i denna blogg så jag firar de genom att härma vicopicen.

visste DU..

att jag vill -
åka till ett varmt land och sova lite för jag e trött
att min senaste kyss - var för någon vecka sedan
att jag lyssnar mest på - mitt hjärta.. nää typ andra, som vico skrev, musik! radio just nu och cimon från paradise hotel är där!
att jag pratar - ganska mycket
att jag inte gillar - mögelost
att min första riktiga kyss - vet jag inte exakt när den var
att kärlek är - viktigt i livet
att jag gillar att - skratta
att jag alltid kommer att - vara 161,5 centimeter lång, tror inte jag växer mer..
att jag är hemligt förälskad i - hehehehe.. mikael typ. eller zlatan kanske..
att sist jag grät var - typ tisdags? har inte så bra koll på alla dagar
att min mobiltelefon är - lätt som en plätt och ibland eeeeexxxtreemmt SEG
att när jag vaknar på morgonen - tänker jag: ÅH neeejj redan morgon?!?!!?
att innan jag går och lägger mig - släcker jag lampan och tänker på något trevligt
att idag har jag - varit i skolan, kollat när milla klippt tina, lunchat eller aa ätit semla med milla och träänat. och lagat tortellini!
att jag just nu tänker på - den här listan..
att i kväll ska jag - sova, om jag inte kommer på något vettigare..
att i morgon kommer jag - ha en lektion, städa och på vuxenfest
att jag hoppas - att jag inte dör på många år..
att jag verkligen vill - se paradise hotel nu.. eller robinson!

jaaa de var trevligt. jag kommer seriöst somna nu, ligger på sängen och känner hur mina ögonlock typ ramlar ihop.. så de kan gå. idag hade jag en lektion.. WIE vad skönt det var. sen som jag skrev i den fina listan så kollade jag på när milla klippte tinas röda hår, de blev fint. sen semelätande. sen åkte jag till gymmet, var lite hurtig. men hade ont i min rygg efteråt för mina muskler kämpade så mycket..
imorgon ska jag på 50års fest, ska bli.. helt okej.
men skulle hellre vara hemma och göra något kul med mina roliga vänninor.

PUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ofta de bara spelar massa musik när cimon e på nrj?! pfff)

vet ni..

att jag vill - slippa praktiken imorrn
att min senaste kyss - var i måndags utanför skolan
att jag lyssnar mest på - när andra pratar, och på musik
att jag pratar - mycket ibland, lite ibland
att jag inte gillar - missförstånd tillexempel
att min första riktiga kyss - är nog glömd..
att kärlek är - det finaste jag vet
att jag gillar att - mysa, festa, träna 
att jag alltid kommer att - älska min familj!
att jag är hemligt förälskad i - snubben i green street holigans (a)
att sist jag grät var - idag, under fyra telefonsamtal samt utanför mitt hus
att min mobiltelefon är - gammal men bra!
att när jag vaknar på morgonen - snoozar jag
att innan jag går och lägger mig - säger jag godnatt till hela familjen, och messar thomas
att idag har jag - varit i skolan, varit i jakan, ätit tacos, pratat i telefon
att jag just nu tänker på - 91
att i kväll ska jag - kolla på film
att i morgon kommer jag - praktisera och fika hos mormor
att jag hoppas - att allt blir bra
att jag verkligen vill - ha ett grymt år!


hej.

hemma nu, ganska kort dag i skolan idaaag, och jag ska snart iväg igen..
ska hinna träna idag oxå hade jag tänkt, och kanske äta middag med mamma och pappa eftersom dom åker till new york imorrn! avis? JA LITE!?

sitter iallafall i soffan med ett glas oboy just nu, gott(a)
praktik imorrn, skola på fredag, ska klippa sabina :) och sen är de helg igen, jag älskar helg.
pusspuss.

blä

idag är jag ledsen, så nu tänker jag sova och hoppas på att jag vaknar som världens lyckligaste flicka imorgon, godnatt.


hur man räddar en hund i nöd

idag har jag försovit mig (vaknad 08:06) gjort i ordning mig på typ 12 minuter. var vid bussen halv. så missade tyskan. sen var de två lektioner där vi inte gjorde något vettigt. sen stuvade makaroner, gott! jag katta och mathilda var även på hundjakt idag. var en hund som hade rymt så vi räddade den, kändes oss väldigt duktiga när vi ringde ägaren;) och sen har jag pluggatpluggatpluggat religion. öhhfh har lite ångest för min redovisning imorgon, har dålig fakta plus att de inte finns några bilder!!!!


och nu glömde jag publisera de.. duschen, sen paradise:D och plugga lite till. puss!

back!

jag har visst haft en liten bloggpaus, har inte skrivit sedan julafton, men nu är jag tillbaka :P
har iallafall haft en supermysig jul, galet nyår och asskönt lov, mest slappat, myst till filmer, gått promenader i snön, och festat lite :) nu har skolan börjat oxå, och vi är inne på sista terminen, galet!!!

helgen som va var oxå väldigt braa, utgång i fredags, soft bar, och de va jättebra :D sen mös jag med bästis på lördagen, för att senare promenera iväg på middag med familjen hos en barndomsvän, trevligt faktiskt :) resterande del av lördagskvällen+hela söndagen spenderade jag med min älskling :)

har färgat håret idag, tror de blev riktigt bra! och imorrn är de lång skoldag, och sen barnvakt, yeeeeeeey.

lite senare ikväll blir de npg prom, och paradise!!!
puss<3


nyår


fortfarande fredag

tjaba tjena hallå. nu e jag och min bebis hemma hos mig. vi ska baka pizza nu. jag skriver lite sen:D psuss

fredag iiigen

min hunger tog över igår så jag var tvungen att ställa mig och laaga mat. så de blev wook med massa goda grejer i.. mmmmm de smakade smaskens! och de bästa är att de finns kvar lite(a) nu har jag vaknat till liv och de e freeeeedag och solen skiner utanför, underbart! nu ska jag plugga lite till om soltempelorden och sedan ska jag göra i ordning mig, äta något och möta min bebistina i stan. sen ska vi hem hit och baka pizza och laga den och äta och sen ska vi uuuuuuuuuuuuut. wie<3:D

tigerräkor

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh de är typ omöjligt att plugga när man e riktigt riktigt sugen på något. och jag är grymt sugen på räkor just nu...mmm...

typ det här minus sockerärtorna.

och de ska inte vara mini räkor i en plastburk utan stora med en krydda som jag inte vet vad den hetter...


trettondagen, eller trettonafton?

helllo!! igår på dagen minns jag inte vad jag gjorde.. eller jo sov länge och vilade och blev frisk från min sjuka som jag hade. vid sju eller ja typ halv åtta kom nic och milli hit och vi tittade på nyårsbilder och skrattade och sminkade oss lite. sen lite senare träffade vi rikard, albin och mille och vi hade en mycket trevlig bild.. jag fotade en del men kommer nog inte dela med mig av några här:p inte ännu iaf, kanske sen. jaaaa, sedan när vi kände att vi var lite trötta och var tvungna att börja vandra hemåt så gjorde vii det. och iskallt var de verkligen, läpparna frös till is så  de var svårt att prata. någon gång typ fem (?) kom jag och milla hem till mig i kopia av oss själva som isstatyer, blää. vi tvättade bort sminket och klädde på oss nattekläder och kröp ner. sen låg vi och pratade men någon gång innan sju kände vi att de var dags att välkomna john blund och han kom på en gång till mig iaf, för jag somnade. och sen vaknade vi idag vid 12 tror jag och var lite döda och väldigt bakis. så en bakisdag har de varit! har försökt kolla paradise men de vägrar att lägga upp de på internet så de har icke blivit något av det.. åhh jag vill se!! och ikväll blir de utgång. ska snart och möta upp nico och sen mot stan och de ska bli mucho trevligt.. jag har på mig en klänning som jag köpte i kista på rean:D den e ganska najs men kommer se mobbat ut när jag har jacka på:p jaaaaajaaaa nu ska jag börja bege mig, eller packa min väska och så....

tror kvällen kommer bli näääjs<3 pussilusk!

2010 blev det

halllloooojj! äntligen lever min dator igen:D ringde till dell och stod i kö i 20 minuter, var as konstig musik, kan inte ens förklara men blandning mellan rock och opera och massa annat.. typ. så jag la på för jag tänkte att det seriöst inte kunde vara dell. men ringde igen och jo, samma musik. så väntade i 33 minuter i kö! och sen kom jag fram till någon snubbe som hade lite rolig dialekt. först försökte han installera något så de skulle fungera men icke. så fick starta om datorn och nu är den som i början när den var nyköpt. dvs minus alla bilder och allt.. störande men har sparat det mesta på extern hårdisk, så de e braaa iaf. och nyårsbilderna gick att ladda över:D trodde kameran hade gått sönder ännu mer (just nu kan man inte se vad man fotar, skärmen är svart). men trodde den hade gått sönder ännu mer, dvs helt. men de var bara de att jag fotat så grymt mycket bilder på nyår. typ 200.. och många e väldigt hemska! ett smakprov:


äkta nyårsbilder. raketer, chrisse som dricker och 2 gladingar!!!


chrisse då...


jag och amanddaaa


taggade var förnamnet på vad vi var


hej sweeetisar.

ja de finns massa fler bilder, hamnar på faaaceeeboook:D
och jag kom på att jag kanske lagt över alla mina nyaste bilder på externa hårddisken också, jan kolla sen, najs i sådana fall. har ännu mera snygga bilder då.

PUSS<3


RSS 2.0