SARISENS DAG !


Idag säger vi grattis till min underbara bästis som fyller 17 år ! :D
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA BÄSTIS ! <3

image373

tack för att jag har fått dela alla dina 17 år med dig (a) jag älskar dig

fattig student

Först använder man pappersnäsdukarna på vanligt vis, dvs snyter sig i dem. Sen lägger man dem i vattenbad och låter snoret rinna av dem. Sedan hängs de på en tvättlina med klädnypor. Efter detta stryks dem med strykgärn på 60 grader. Därefter viks de i rätt form och stoppas tillbaka i plastfodrallet igen. Sedan är det bara att använda de igen. Precis som nya!

räcker det?

tjonoz!
man ba hej, nu har vi vart i vällinby hehhii och ätit mat på kebaben och så och köpt puder och så och vart hos läkaren och åkt runt typ en timma och letat efter kurtan och lämnat blod och vart på råcksta akuten sen har vi vart på interflora och coolat oss och hittade små klänypor med nyckelpigor på. Nu är vi hemma hos smalnose och ska spackla sen ska vi möta tutten lite senare ikväll och bowla.

imorgon ska vi måla, rött.
och vitt..
tutten fyller år imorgon och vi kanske ska fira henne. vet ej.
det kanske räcker nu,

hejnoz

mysgos föralltid

Tjing! Nu är vi hemma och levande och glada, det kan inte bli bättre.
Tre dagar ute i engelsberg, eller vad det nu hette, en bit utanför fagersta. Vi mös en hel del, de lite ynre i gänget sov en del, färgade hår, sara , jag och vico blev ljusare medan nico fyllde i utväxt. Milla skulle också bli blondare sen.
Kollade också på film, spelade spel, körde singstar och tog en kort promenix och fotade oss.
Idag ska vi däremot måla mitt rum var det tänkt, men det blir nog inte så, vi ska istället spackla en gång till, sen åka till vällingby och gå till läkaren&luncha och sen hem igen! På kvällen kommer sara med och vi ska bowla och något kanske<3 Juste jag kom på att jag är sjuk och jag hoppas inte att jag smittat någon allvarligt. Men jag har ont i halsen och hostar och snuvar massor. Nu väntar jag på ploppy. vi ska även göra om våran blogg någon dag!

image372

millas land nästa

har massa brottom, ska gå ut en snabbis med wille nu, sen åker jag till vällingby och äter lunch med mamma :) och sen bar det av direkt till spånga där jag ska möta nåra söta, och vi dka köpa godis och sånt, sen bär de av till sumpan där vi hoppar på vårat tåg !

kommer hem på torsdag :) pusss <33


sömnlöst

wiie, igår kväll blev de mys för hela slanten eller hur man säger.. :P
vi möttes på brommaplan och hyrde filmer green street holligans och disturbia, och köpte massa godis och gott !
sen bar de hem till mig och de blev massa trångt när man skulle sitta 9 pers i minsta soffan typ, men de va mysigt ändå :)
tror knappt att jag har sovit något alls i natt, sjukt obekvämt.. :P men fick iallafall lite sömn på morgonen när de inte var liika trångt längre !

sen träffade jag sara nico och cilla och vi utförde lite ärenden och sånt bus, sen blev de långpromenad hem och nu måste jag packa och äta mat .
imorrn åker vi till millas land, de kommer bli mys kan jag lova.. :) klockan 14.14 imorrn går vårat tåg, lets inte missa !
justeja, de kommer bli värsta frisersalongen där, vi ska nämligen färga och klippa och ha oss :)

på torsdag kommer vi hem, och på fredag och lördag blir de erikadagar <3 vi ska måla hennes rum och gå till doktorn, lova att du håller min hand ploppy ?
sen ska de hinnas med att fira min bästis oxå, hon fyller faktiskt 17 på lördag !

nu ska jag kila upp och se hur de går med maten, börjar nästan bli lite hungrig (a)

pussss, skriver innan vi åker <33

jag lever sådeså

hej nu sitter jag och pratar med skeden i telefon och vi är bäst har vi kommit fram till typ.
igår fick jag beröm från mc donalds för att jag ägde hon som jobbar på lördagar så jag kände mig fett stolt med sand i håret för jag låg på en strand i spanien. spanien var för övrigt väldigt bra och vi chillade och gick på stan typ och långfredagen var den fetaste festdagen där, de var najs. nu är jag död och febrig och så men ska snart hem till tilda i bååååålsta och jag måste vänta på pendeln i 30 minuter. sen ska vi käka våfflor men de fanns inget våffeljärn så det blir till att göra pannkisar istället, inatt sov jag fem timmar och på tisdag åker vi till millas land, var det tre tåget? eller två? de kommer bli mys<3 har med mig bara mjukkläder men de är bra. finns det någon bankomat vid tåget så jag kan ta ut pengar till hemresan? vem vet. nu ska jag gå, PUSS!

god morgon !

helluu,
sitter här med ploppy i telefonen, hon är på väg till jobbet nu, och hon vill att jag kommer och hälsar på idag, vi får se :)

idag blir de kanske rensning av garderob, inte så kul faktiskt :P men behövligt dock .
tror faktiskt att jag ska börja nu ! wish me luck

skriver mer sen, och slänger kanske in lite bilder om ni har tur :)
kisssed<3


dålig bloggare, jag vet

jag har blivit ganska dålig på att uppdatera, förlåt nos.

igår var iallafall jag och bästis i stan, och vi hittade massa roligt ! :)
köpte ett par svarta jeans, en typ väst ? fin iallafall :) ett typ persikofärgat linne (köpte ett likadant till jossa fast gult !) och ett vanligt svart linne :D jättenöjd med allt.. :)
på kvällen blev de först påskmiddag med familj, mormor och gudfar :) sen filmmys med nico, rikard och alex !

idag blev det ännu mera stan, köpte ett par till jeans, blåa lite slitna, och en blå kort t-shirt, oxå snyggt :)

ikväll blir de surströmings middag med familjen och bästis familj+ mormor, inte så uppskattat matval från min sida, men alla andra (utom jag och david) är nöjda, så okejdå.. :P men vi får faktiskt lax istället, så de funkar ! måste bara stå ut med lukten.. :P

nu ska jag duscha och fixa mig, påskpuss! <3

GLAD PÅSK !







onsdag 19 mars !

sara fyller år om 10 dagar !

idag är de första dagen på lovet och jag njuter :) håller just nu på att sminka mig och fixa håret och allt sånt där, sen ska jag gå ut med vovvsingen och sen ska jag och nico åka och köpa typ blondering och hårfärg och kanske lite hårspray och mousse och annat spännande :) vi vet inte vart stället ligger med de ska nog gå bra !

ikväll blir de dans med sabina precis som alla andra onsdagar :)

nu måste jag fixa klart så jag hinner ! vi hörs sen :) kiss <3

hej

japp, jag har faktiskt påsklov nu, och det är såå skönt :)
ploppy åker till spanien imorrn, vi åker till millas land på tisdag typ, vi ska måla ploppys rum, jag ska umgås med familjen, och mina vänner .

jag hoppas att nån snäll kan slinga mitt hår nu på lovet, tvillingsjäl känner du dig träffad ?
hoope so(;

min syster äger

pusssas<3

PÅSKLOV !

image371

hola

Idag var det inte min dag till att börja med, hade massa ångest för saker och var lessen. Sen pratade rektorn om alla barn i sri lanka och vi ska jobba. får nog jobba på donken då, eller städa.. IAF så blev allt fett äg sen för vi slutade tidigt och jag fattade MVG frågan på kemiprovet, G frågorna var däremot väldigt svåra. Sen chillade vi runt lite och satt vid datorerna. MEN NUU IAF så har jag påsklov och de kan inte bli bättre tror jag.. kanske. Åker till spanien inatt/ikväll/imorgon på morgonen tror jag det var. Ska bara vara där ett kort tag men det är skönt så man hinner vara hemma lite också. Men det ska iaf bli jätteskönt att vara ledig! Och vad mer? jag har inget kul att skriva. Ska även måla om på mitt rum på lovet, rött! men vet inte om vi hinner det.. eller vi kan ju som sagt jobba både dag och natt. Men ändå jag vet inte, har ååååångest.. typ beslutsångest över allt, över livet.

Fastän livet äger för det gör verkligen det.

helgen

nu har ju erika varit massa duktig och satt in bilder, och de liter mer fula bilderna kommer ju då som sagt när vi är på de humöret !

i helgen va ju jag och mina söta sara nico alex och sebbis på brommagården med våra små konfisar, vi hade det braaigt, men jag tror att vi hade roligare än dom (a)
här kommer lite bilder :D


sådärja.. :)

imorrn är de skola och på tisdag är de lite skola och sen är de påsklov för min (och milla och nico och chrisses) del :D najs liksom !

om ett tag ör de wallander, då är familjen kalmbäck bänkad framför tvn, de är mysigt :)
pusss på er <3

lördag för nån vecka sedan

image331






 Vi har en mycket snygg bild, men det är inte läge att visa den nu. Vi väntar tills jag och ploppy är på skojhumör.

vad är bäst av så ska det låta och leta dance?

Hur mycket kan man egentligen älska en låt innan man älskar den för mycket?

Nu har tjejerna och några killar åkt till brommagården över helgen för att agera ledare, vet inte vad de ska göra, men ha kul. Hoppas de får sol (okej, jag lät som en tant, skit samma)

Idag är det mathilda/matilda som har namnsdag. GRATTIS<33. Firade detta med att sola lite, solariet luktade vanilj (najs alltså) sen köpte jag ett par gråa strumpbyxor, BARA för att det är mathildas namnsdag. för jag vet att jag måste spara till spain och alla andra viktiga dagar. Hatar att vara pank.

Och jag har kommit på att jag ska vara aktiv här nu de kommande dagarna. De är nog de bästa med att dela blogg, att man kan skriva när den andra är borta. Nu lovar jag en sak, jag ska lägga ut bilder här, snart.

Tjing!

älskis

idag tänker jag på dig gumman, äääälskar dig

image330

Vi ber om ursäkt

Okej vi är lessna om det inte blivit så mycket bloggande på sista tiden! Vi har fått tusentals brev och en(!) kommentar från alla våra fans. Vi ska blogga mera!
Idag är det torsdag.
I tisdags kan vi börja med var jag och plopp lediga och vi biomysade och sedan gick en runda på stan, jag köpte en kjol och en klänning, plopp köpte tröja&smink. Sen lunchade vi i en trappa. De va de de.
Sedan onsdag, slutade super sent, sen barnvakt=pengar.

Idag är det då en vecka kvar till jag är i spanien, sex dagar kvar tills att vi åker. Grymt kul!
Alltså en dag imorgon (hurt gym) och sen skola och sola. Sen HELG och TVÅ dagar i skolan.
Sen är det påsklov med ägg och målning av mitt rum, rött tror jag det blir.
Så sara, jag kanske kommer till dig på lördag och köper färg.. och sen precis när jag skrivit det så inser jag att du ska till brommagården. Så nej, vi ses inte då heller! Men färg ska köpas.

Läste igenom bloggen lite här nu och insåg att det var as länge sedan vi la ut bilder! För det första tas det inte så många, och för det andra så suger vi på att lägga ut. Men jag ska fixa det imorgon, då kommer bilderna från lördagen. Förbered er på något cooolt! Nosplopp

Kvällens...

Kvällens datum: 10 mars
Kvällens planer: bio med nosy!
Kvällens träff: klockan 19:15 hos nosy
Kvällens dresscode: halvmjukis
Kvällens Film: ps i love you
Kvällens föda: godis i stora rast
Kvällens pausunderhållning: Plopp

Vad har ni för er ikväll?

mina

tack för att ni finns tjejer, ni anar inte hur mycket ni betyder !

pyttipanna

Kvällen igår var.. lyckad? Ja, vem klagar?
Dagen började med solning och färgning av camillas hår, sen gick de hem från mig och jag fixade mig i ordning. Sen gick jag för att träffa nosy som hade gjort i ordning sig på 30 min typ - GRATTIS! sen skulle vi mot vällingby men lyckades åka åt fel håll och allt blev kaos. Men eftersom vi faktiskt var tvugna att ha mc donalds mat fick jag KUTA och köpa det. Sen såg vi på sias match och dom ägde! Och sia gjorde första målet, alla andra var också fett bra. Sen åkte vi till nico och mös och såg melodifestivalen och åt rinniga apelsiner. Sen gick vi till fuuuu. Jag eller chrisse kanske det var tog massa bilder och dom kommer ut här sen när dom tagit sig över till datorn, vilket kan dröja ett tag. Sia sov här också och vi sov tre timmar. Hon gick upp halv sju och gick sju, sen kunde jag inte somna upp så jag gick upp åtta. Trött.. men glad. Men sen kom jag på en sak! Att på tisdag är nosen ledig och jag med! Så vi ska mysa på måndag+tisdag. Och det ska bli mys för det var ett tag sedan det var bara vi. Bio? Mys? Nos?

fredag!

min dator har gått sönder :( sitter här i min syrras rum nu medan hon inte är hemma, mihiii :)

igår hade jag bara en lektion, en väldigt lång dock, 3 timmar svenska, inte kul. men jag överlevde och till lunch var det pannkakor !
efter skolan åkte jag in till staden en snabbis och köpte lite smågrejer, sen åkte jag hem och gjorde ingenting, det va ganska skönt :) fick god mat och sen hurtade jag jossa och sara iväg på aerobic, det va kul :)
sen blev det mysig prommis med erikis.. :)

idag är ja¨g inte på min apu, wihuuu! glädjeskutt eller nått :P
ska till läkaren kl 2 idag, och då pallar man ju inte gå dit och vara där typ två timmar, och inte orkar jag gå dit efter heller (a) så de blir en typ ledig dag idag, såå skönt !

jag har typ fullspäckad dag imorrn, först ska jag fälja med erika till måleributiken där sara kommer jobba imorrn och hämta färgprover, sen ska jag träffa tungis och nico, och vi ska sola och slinga, sen bär de av till nicos match för att heja på, och sen melodifestivalen nånstans? och sen festis hos fu.. :)

på söndagen blir det konfaträff med dom smp söta, och vi kanske får våra ledartröjor? hoppas !
sen tänkte jag att jag skulle hinna sova lite oxå, får klämma in de nånstans (:

nu ska jag duscha och göra mig iordning !
pusssssssssssssssssssssssssssss <3

lediga onsdagen

Idag är en bra dag, jag gjorde ett riktigt kap.
Hade presentkort på Nk på 400 spänn och skulle köpa en foundation. Sen stod det en skylt, att om man köpte två produkter så skulle man få en kartong med saker till ett värde av 780 eller vad det var. Så jag köpte en foundation och en kajalpenna för 400 spänn och sen fick jag parfym, mascara, läppstift, ögoncreme, skrubbcreme, bodylotion och lite annat smått och gott.
Mötte som sagt victoria, sen messa sabina och frågade om hon fick följa med och vi sa: såklart! Så hon kom. Åkte hem ganska tidigt, jag åkte för långt så fick åka tillbaka igen.
Jag har en finne i pannan som jag pillar på hela tiden, fett jobbigt. Imorgon är det sovmorgon för min del. Najs!

på lovet ska vi måla mitt rum

Känner mig lite dissad här av victoria. Vi satt och pratade i telefon och sen började hon prata med någon annan. Snart ska jag åka mot enskede gård och möta flickan sen ska vi till staden. Okej, nu måste jag gå. Ska åka nu snart. Idag är jag ledig=chill. Hejdå!

kan man ha det bättre än vi

Är fort......farande stolt över victoria som bloggat som en bloggnörd! Eller bloggat mycket. Jag är då inte lika duktig. I lördags tittade vi som sagt melodifestivalen. Sen på söndagen var det jobb och jag kom för sent och fick kuta och sen fick jag lära mig hur man knöt slipsen.. Allt rullade på fram till lunch då tess&erik kom, sen åt jag sen kom tina&lollo också. Några barn eller ungdomar var där och var jobbiga.. de ville nämligen ha massa muggar medans de ropade typ: Gud är med dig! till mig.. jag ba eh. Sen ställde de en gåta som de lärt sig i skolan. OCh det är så skönt att sluta för man blir så lycklig och glad då. Sen kom jag hem och kollade tv och sov. Sen var det dag (den här dagen) och jag vaknade pigg! Hade håltimme första lektionen och hade på mig de utvalda mjukisbyxorna och snyggt smink som jag och tilda valt sedan lång tid tillbaka.. Hade engelska (bajs) och bild (bra) sen lunch och gympa och sen håltimme på spenskan fastän jag och några suttit och väntat länge länge för att han aldrig är sjuk. Mathilda hade försökt få mig att skolka hela dagen men jag sa icke jag ska vara duktig nu och sen kommer inte han såklart. Åhhhhhhhhh. typiskt! Nu är jag hemma iaf och ska snart hämta pengar och promenad med bananis och så. Sen är det hem och sova och sen tisdag. Tisdagar är bäst för jag är alltid lycklig på tisdagar. Måste hålla med victoria på den punkten att det är tråkigt utan bilder, men det finns inga najsiga.

 Kan alltid lägga ut en bild på denna snyggingen vem det nu är. Tjingeling!

03 03 !

första dagen i skolan efter lovet, måste säga att jag redan saknar de underbara sportlovet och att jag redan längtar till påsklovet !
det är alltid segt med första dagen och jag somnade på engelskan som vanligt.. skärpning !
på frisör lektionen fattade jag ungefär ingenting. jag oorkar inte, det är jobbigt.
jag trivdes med att ha lov, kommsi nästa lov.

jag och tungan har seriöst fastnat på att säga 'jag ba' typ heeela tiden, och vi vet ju att vissa irriterar sig, men vad.. vi kan inte hjälpa.. (a)

jag har precis ätit mat och mormors goda sockerkaka :) och imorgon börjar jag sent, typ 12, eller halv 1, eller kanske 20 i 1.. sent iallafall :) det är sköööönt

jag måste bli mycket bättre på att fota, jag tar aldrig foton och har aldrig med mig kamera, det är tråkigt.. lets bättra mig :)

vad ska jag mer berätta..? chrisse va sjukling idag :/ på onsdag ska jag till staden med erika :) på lördag ska vi se melodifestivalen ! min mobil är dampig och slutar funka ibland..

pussen <3

hallåå

nu har precis ätit middag och är proppismätt !
min söndag blev inte så seg som jag trodde att den skulle bli :) började med att jag åkte med mamma och pappa och handlade, hade inget bättre för mig ^^
sen hörde rikard av sig och sa att han ville ha sin cykelnyckel som han ju hade glömt här, så då var det bara att promenera hem till honom och lämna den, och jag blev kvar där ganska länge oxå, vi hade trevligt och chillipillade lite ändå tills sara messade och frågade vart jag var, jag skulle ju till henne.. så då lämnade jag rikard och gick hem till sara, där blev det mycket skratt och gamla foton, vi var mycket söta barn, speciellt sara :)

snart ska jag göra dip, och sen klockan nio tror jag att jag ska kolla på wallander, nån som ska göra nått mys ikväll ? :)

kiiiiiiiiiiiiiss <3

söndagis

okej, lite söndagsångest har man allt idag, men jag har iallafall haft ett supermysigt lov med min sjukt underbara vänner, sådeså :)

kvällen igår blev mysfaktor 10000000000000000000000000000 typ, först myste vi hemma i erikas säng med massa gottis och såg på melodifestivalen, vi diggade låt nr 3:s byxor och så..
sen begav vi oss hem till rikard där rikard sebbis och mille var, vi lekte lite med dom och såg på american pie, den är ju sjukt rolig ! dansen äger :)
när natten kom promenerade jag och erka hemmåt, de regnade och var kallt, men de gjorde inte så mycket !
och jag glömde ge rikard hans cykelnyckel som jag så duktigt till och med hade lagt i jackfickan,

nu ska jag sminka mig, pusss på er <3

snabbis

nysolad och proppmätt !
och nu blir de melodifestivalen och chokladbollar med tungis och nosen ! sen vidare hem till rikard !
ska möta erika om 5 min, lets kuta ! ha en bra kväll !

vi vill veta

Okej gott folk, vad tycker ni egentligen om my first love in the peacock fields - en blogg om victoria och erikas liv ?
Vad vill ni läsa mer om, se mer av? Vad är det för mycket av? Vad saknas? Skriver vi för ofta? Eller för sällan?
Det är NU som ni har chansen att påverka. Det är nu, vi lyssnar på er kära 10000000 läsare.

image328
vill ni se mer sånna här bilder kanske?

LÄTTA PÅ HJÄRTAT

välkommen mars 2008

Den ända jobbiga med att dela blogg med någon är att den andra redan skrivit allt. Jag menar, vi tycker mycket om att nosa ihop och gör det ofta, sen när den ena bloggat om det, vad ska den andra blogga om då?
Som nu tex.
Jag kan ju fylla ut lite med att vi igår köpte sött, surt, salt och choklad som vi brukar samt stjäronor och så, hyrde film med csn kort, kände oss lite coola. Vi körde även singstar och jag trodde jag ägde henne, fast sedan visade det sig att jag kollat på den blåa linjen på tvn fastän jag var den röda, så jag förlorade istället stort. Jag åt mest som vanligt, och fattade minst som vanligt. Sen körde vi lite gympa. När vi sedan var påväg hem trodde vi det börjat brinna någonstans då en brandbil kom. Vad mer ska jag skriva nu? Chokladbollarna på vivo är bäst. Jag ska sy in mina jeans och jag har inte gjort ett piss på min gympauppvärming. Vi kan också välkommna mars, tyvär med regn.. Och jag måste äta något nu innan jag dör. Idag känns precis som en seg värdelös söndag på den tiden då de fanns på min vecka. Nu finns de inte längre, ganska skönt faktiskt. Ikväll blir det kanske melodifestivalen eller kanske bara chilla och försöka bli klar med skiten. Eller nåt. Jag vill åka snowboard, det är najs och det är kul. Visst är det bättre med snö och sol än regn och rusk?

lördag den 1 mars !

(ni har väl inte missat bilderna två inlägg ner ?)

och nu börjar jag få lite ångest nästan, skola om två dagar, sucki .

igår kväll fick iallafall jag och erika lite sällskap, rikard messade och sa att han hade tråkigt, så han tog med sig sebbis och kom och kollade på film och myste med oss, mysipysi!
vi såg först typ the wicker man, den va ganska konstig, men den va lite bra oxå :) sen såg vi wallander-pyramiden, den va oxå braig. och där emellan så hann jag och sebbis dricka cola oxå, wihuu :D rikard och erika fick oxå smaka lite..
vid 2 tiden traskade dom söta hemmåt och jag hoppade i säng !

idag ska jag och tungi sola, ska möta henne inne i stan typ halv 5, så måste åka typ 4, och innan dess ska jag hinna städa och göra mig iordning och äta lunch . men de ska nog hinnas med !
kvällens planer är först middag hemma eftersom att vi ska ha gäster, och sen träffa milli och förhoppningsvis sara och erika för att kolla på melodifestivalen, får se vad vi hittar på efter :)

nu ska jag byta om och torka håret, pusss ! <3


RSS 2.0