ny veeecka.

jag har panik och ångest i själen.. det är inte långt kvar på terminen och jag har SÅ mycket plugg kvar.
menmen, jag och chrisse gjorde naglar på mamma idag, och jag och jossa har poxerwalkat, väldigt intressant dag :)
ska snart mysa upp i soffan och kolla på tv med en kopp te, och sen är det sängen som gäller!

juste! firade ett och ett halvt år(!) med min älskling igår :) vi åt god middag och myste framför en film, helt superbra liksom<3

pusspuss


typ ett och ett halvt år den, hihi.

lördag!

tjo.
var på födelsedags middag hemma hos tina igår, hon hade såklart lagat massa god mat och det var supermys! :)
idag vaknade jag med mitt hjärta och vi gosade lite tills han skulle iväg. det är typ naaaajs väder idag, men jag sitter inne med ett berg läxor, kul då..
jaja, bara att köra på. ikväll kommer riegers och sen kanske utgång, puss!


nu e de freeeedagsmys, om de så e de sista jag gör!!! nu e de slut på veckan de e dags för fredags MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!





i onsdags vaknar jag 25 minuter innan jag börjar och kommer till skolan fem minuter sent.
i torsdags vaknar jag 45 minuter efter jag börjat.. men hinner till mitt och tinis syomöte typ 30 minuter senare iaf!
så har gått runt och varit väldigt onajs de två dagarna.

idag vaknar jag två timmar innan jag börjar och kommer till skolan en timme innan vi börjar. så idag har jag varit snyggggg skall ni veta!!!!!!!!!:D

så vad har annars hänt på senaste tiden? skola, prov i djursjukvård (jag tyckte de var svårt, alla andra tyckte de var as lätt), köpt present till tinis, pluggat, blivit påkörd av en bil med nico (aaamen nästan då), kollat på när rumpi ätit lunch, hmmmmm burit världens tyngsta påse någonsin med boi.. och jaaaaaaa levt livet.


och nu eee det: FREEEEEEEEEEDAGSMYS. imorgon fyller tinis år, det firar vi med att ha middag hos henne idag. blir väl 14 personer eller vad de nu var. grillning, tårtätning och massa mys blir de nog:) najs att chrisse å sara tar bilen så man kan bli skjutsad hem inatt.

å imorgon blir de jobb.

OCH JAG ÄÄÄÄLSKAR ATT VÄDRET E FINT IDAG! mitt hjärta blir helt varmt och skärt.

nu måste jag äta något innan jag seriöst avlider av hungersnöd!!!

pussiluski<3

vink vink

hej å hå. jag måste ta en paus i mitt lilla kemilabbsskrivande. andas ut lite lixom. detta e INTE kul kan jag säga. och jag har tre labbar att skriva. så nää jag skulle inte bli överdrivet ledsen om någon kom och råkade döda mig idag. då kan man slippa detta. nu ska man inte säga så, för då kommer säkerligen någon människa läsa detta och komma hit och ta mitt liv:( så nä jag vill inte dö. men skulle gärna bli klar med detta.

men stackars mig ännu mer. jag har prov imorgon i djursjukvård. har haft den i 1,5 år och nu kommer feta provet över hela kursen. ÅNGEST! typ 150 glosor, massa häften, skelett, instrument, powerpoints och maaaasssor. men alla som haft provet innan sa att de inte var så svårt som man kunde tänka sig så mitt lilla liv kan nog andas ut lite granna:)

och ännu mera stackars mig. idag skulle jag och mitt utslag även kallad mollusken åka till doktorn. först gick vi lite vilse men sen hittade vi fram efter många om och men. sen kom den lilla doktorn och vi pratade lite och han kollade på molluski och precis som kurtan sa han att de inte var en mollusk och han visste inte heller vad det var. så han föreslog att en del av mollusken skulle få resa till ett laboratorium och testas. så han stack mig med en spruta och pillade med en vass grej och KLiIIPPPPTE i mig. jag dog av gråt och molluski skrek. sen viknade jag farväl av 1 mm av molluski som åkte iväg på äventyr. kommer sakna dig<3 och sen rann de massa blod och var jätte äckligt. nu är resten av mollusken instängd under ett stort plåster och kommer inte få känna vatten på hela dagen. :(:(:(

ja de var mitt äventyr idag om mig och molluski<3 snälla säg att du inte e hudcancer eller något sådant.

jaa nu måste jag plugga. JAAAAAAAAG    OOORRRRRRRRKAAAAAAAAAAARR IIIIIIIIIIINNNTEEEEEEEEEEE!!!

PUSS PÅ OSS

tjuuuuuuuuhuu. nu har min cooling nos redan uppdaterat om helgen men jag kan väl göra detsamma. eller skrev ju i lördags innan vi skulle ut. och var som sagt på sabinas skiva och de var as najs!!!! vi var indianer! hade som sagt bilen i liljeholmen av alla ställen på jorden så vi fick skjuts hem av supertutten sara:)

söndagen blev sömn, prom, städning av balkong, god lunch och typ rensning bland kläder i källaren. på kvällen vandrade jag hem till den coola mannen och vi fixade oss lite. blev till två indier med prick i pannan. skulle på amandis skiva och träffade linn, dana, carro mfl på nivå och förade. sen mot gamla stan och olearys där de var. de var najs. jag och mannen satt mest och pratade och mös men de var najs. drog därifrån så vi hann med sista tunnelbanan, SKÖNT DET. sen hem och sussa. skola idag, hoppade första lektionen som ändå var oviktig. sen viltvård och rättskunskap. och idag bet katta mig:( jättehårt. aj på de.

jaaaaaaaaa vad ska man hitta på nu? borde verkligen jätte mega super duper otroligt väldigt mycket plugga nu. men orkarrrrrrrr verkligen inte. fy fan vad dålig man kan vara!

från sabinas skiva:

hejhej lixom.

jag ser ut som ett litet knubbigt baarn.
fast nu kom jag på att de kan bero på att jag och plopp hittade baguetter och åt massor och tog med oss och tuggade på. därav uppsvälda kinder!:D

meet me halfway

måndag idag då, haft en braaaa helg. fredagkvällen fick bestå av mys med kusinvitamin och syster, senare kom mitt hjärta oxå. upp tidigt på lördagesmorgonen och skulle ju tränat, men min mage vill einte det, så det fick bli en powerwalk istället.. sen ikea och mathandling med mamma och pappa, svänga förbi thomas och hämta lite grejen, hem, baka pizza, äta pizza, gå till erika, fixa lite, ta ett glad vin, åka vilse med saras bil, komma till john, gratta honom, åka vidare till stan, hamna i liljeholmen, tillslut hitta till sabinas skiva, ha väldigt kul på skivan, åka bil hem, sova, upp tidigt på söndagen, äta frukost, kolla på wild kids, sova hela dagen typ, äta pizza igen, mysa med bebisen, sova igen.
alltså inget plugg.. så det får bli nu, fullspåckad vecka! yey vad kul, ge mig helg istället.. jaja, puss!!!!


puss på världens bästa bo

saturdag

helloooiii! idag har jag varit världens duktigaste människa enligt mig själv. gick upp 10 över 8 och åkte mot jobbet. jobbade 7,5 timmar. har aaaldrig jobbat så länge på detta jobbet så de var något nytt. och jobbigt. och saom vanligt blev jag cp irritera på en del kunder, vill typ strypa dom. tur att jag inte gör det. och när jag slutade blev jag lycklig, och min diff var 0. ja man kanske inte fattar vad som menas med de, men noll e bäst att ha. om man har + eller - e de dåligt.

igår blev de mys med två av mina älsklingar. vi åt först god tårta. sen kollade vi på på discovery chanel och åt gurka (morot) och gurka. och dippade. och snackade skit och möööööööööös<3 och jag sov lite.

IKVÄLL BLIR DE SKIVA! sabinas:) ska bli kul! ska vara indianer. har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men de får väl lösa sig på något vis snart. e lite död i min kropp och skulle gärna krypa ner under täcket (i världens skönaste säng som jag ja, e kär i) men jag ska inte göra de, för då skulle jag inte kunna gå upp. icke bra!!!

så nu mot garderoben och kläderna jag lånade av min man<3 sen träffa boi och tutti och vi ska ha AAAAAASSSS kul<3

it cuts me

tjo, lördagmorgon, jag vaknade tidigt hos mitt hjärta. skulle gått och tränat med mamma nu, men har världens mensverk.. väntar på att ipreenen ska göra sitt, sen ska jag ta en promenad, bättre än inget ju.
sen blir det nog en sväng till ikea med mor och far, senare pizzabak och ikväll skivaa! blir nog bra. puss<3


nu ska jag llleeeva (det lilla) livet

fööööörlååti för lite dålig uppdatering. men har gått i skolan hela veckan och jobbat måndag, tisdag och onsdag. de har gått bra och de e kuuuuul. kan typ längta efter att jobba! men idag var de bara skola. hade rättskunskap, foderlära och kemi. kemin kan ju typ väldigt gärna dö för den e as jobbig. jag och katten gav upp och lekte med våra plånböcker och åt sockerpiller. till och med det är roligare än kemi.

sen åt jag och lollo massa munkar, de var jätte gott och pratade högt om saker på bussen så alla gamlingar måste trott att vi var konstiga. men de stämmer ju iofs att vi e. vi åkte vårat favorittåg (nockebybanan) till ålsten och till big boi som klippte lollo fin. och plattade håret. superbra blev de!

sen åkte jag hem och sov. de var skönt. inte lika skönt att vakna iofs. middag... ännu mera chill. sen prom med världens bästa banan, vi e så coola så alla som ser oss på gatorna borde dö av avundsjuka. därför att nico e så himla bra. för hon vann världens bästa tävling och fick krama bobby. och tina va så snygg. ångrar grytm att jag inte var där och kollade. men stolt ändå<3 vill också vinna en cool tävling;(

nuuuu skaa jag nog soooova. snart iaf<3

ganska så bäst

imorrn tävlar min plutt och hon kommer vara bäst! jag och mamma ska åka och kolla och jag ska fota massa :) KUUUUL!


bo


<3


saturday

idag har jag varit aningens seg. satt och väntade på tunnelbanan förut idag. sen kom den. jag satt kvar på samma bänk och den stannade och åkte vidare. jag missade den!! snacka om att vara borta i sin egna värld.

annars har jag rensat min garderob, städat och tuggat världens största tuggummin, typ 10 st i ett. och chillat och lagat mat.

nu e de på tiden att de händer något. såå de blir utgång med amanda och sari å mathilda. och förhoppningsvis möta upp de andra sen!!!! känner mig taggad så tror de blir en najsig kväll.

ha en fin lördag<3

PUSS!

AAAAAAAAAAAAHH när tänker min lilla lilla förkylning upphöra? de är iofs bara jobbigt på morgonen men ändååååååååååå. jobbigt hosta också.

var i vällingby med boi igår, men glömde växla mina pengar:s alltså från pund till kronor. suuuuuuuuuck. får göra de idag. men vädret ser dystert ut så vill egentligen bara lägga mig under täcket. borde plugga också.

men ikväll blir de förhoppningsvis utgång. ska prata med min lilltutte sen<3 puss

hallå?

sitter helt ensam hemma och undrar var min familj är? eller okej, jag vet att jossa är i danmark, men var är mamma och pappa och thomas? dom borde komma heeem nu!

jaja, nu väntar iallafall pappas bästa plankstek, mums!
puss<3

i'm a fool.

wihu jag är hurtig, jag har sprungit årets första runda ute!
har hunnit plugga lite, städa, äta lunch och vart med wille oxå. ska snart dra mig mot tunnelbanan och möta nosen tror jag minsann. ikväll får vi se vad som händer, myskväll kanske.
nu ska jag sätta på mig jeans, inte så vanligt faktiskt, puss<3

ett låååångt inlägg

göödmööörgöön! måste berätta lite om london till att börja med. eller england rättare sagt. kom dit på lördagen ganska tidigt, träffade elias och gick i lite affärer. bodde på ett hotell/bead and breakfast typ, där man absolut inte fick röka på rummen, ändå stank de as mycket rök så man fick ont i halsen typ. men annars var de najs. promenerade en del, fikade. åkte till staden där elias bor och träffade hans värdtant och åt och så. gick förbi huset som mamma bodde i för 30 år sedan (!!!!!). och såååååååånt, chillade helt enkelt. sen på måndagen på morgonen åkte vi till london. träffade milla och mariellie på dagen och vi vandrade runt och fikade och sååå. sen vandrade jag hem och hämtade min moder och träffade dom igen och åt på en italiensk restaurang. sen följde jag med kusinerna till deras rum och vi förade lite och fixade oss och såå. sen gick vi ut, till tigertiger. var jättestort och AS bra musik, inte en ändå låt man inte kände igen (eller jo, en michael jackson låt, men den kände ju rump och själsfrässe igen så de gjorde inget) drack billiga shootar och massor med redbullvodka, tror jag det var? sen var de någon elak människa där som snodde min mobil, då blev jag lessen och vi letade och frågade alla som jobbade där men icke, den var borta. en halvtimme senare är rumpis mobil också borta:( ännu mer suck. letade ännu mer men icke den heller. blev lite ledsna och så men stannade tills de stängde och de var ändå najs. men inga mobiler fanns då heller. så vi gick därifrån och jag åkte hem ensam i londonsgator till en orolig moder.

nästa dag gick jag dit och kollade, ingen mobil då heller. skulle träffa milla och marielle men eftersom vi inte kunde få kontakt så missade vi varandra på något jobbigt sätt. träffade mamma och letade stundentklänning, hittade ingen:( paniiiiiiiiik. får leta här hemma. träffade milla och marielle av en slump. aaaaaaa sen var de kväll och vi åkte till flygplatsen. och där tappade mamma också bort sin mobil, suuuuuuuuuck. som tur var va de en dam som hittade den. fjuuuuuuuuuuuuuhhh.

när vi kom hem deckade jag på en gång, kändes som jag hade feber. dagen efter (igår) var de bara att kuta till pressbyrån och köpa comviq startpaket. kände mig återigen lite levandes när jag kunde smsa, dock med en gammal mobil jag har hemma.

de var de. sen träffade jag nicopico och hon fick sina skoooor jag köpt till henne. och hon var så nöjjjjd såå!! på kvällen följde jag med bananen&korgi till nivå och chillade med dom och några från deras skola. sen skulle de ut men då åkte jag hemåt och sov, sköööönt.

idag ska jag jobba, segt. eller inte så segt, ska bli kul faktiskt. fastän jag inte jobbar med några roliga (förlåt om ni läser våran nosblogg) men hoppas jag inte är för hes och hostig för då blir de lite pinsamt. men ska vila mig och äta glass (de är okej att vara beroende av BJ när man har ont i halsen).

och typ nuuuuuu lägger dom upp finalavsnittet av PH på webbtvn. jag ska kolla NUUUUUUUUUU. tror jag vet vem som vinner, men inte säker. spääännande iaf.

hoppas ni njöt av mitt låååånga inlägg. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs<333<3<33<3<3<33<3<

you would not believe your eyes

hejhopp.
vaknade med en söt imorse, åt frukost och åkte in mot staden, världens bästa mamma köpte en skinnjacka till mig och bjöd på lunch, hon är bäst.
efter en heldag på stan åkte jag hem och duschade, då kom en annan väldigt braig liten sötboll och ville bjuda mig på middag, så så fick det bli, mys!
just nu väntar jag på att sarisen ska komma hem så att vi kan träffas!!!!! imorrn blir det salongen några timmar, och sen får vi se vad som händer, nått kul kanske. pusssssss!


london

nu e vi hemma från våran tappa-bort-mobilen-resa. SÅ najs var det. berättar mera sen:) puss<3


tjui

idag har jag införskaffat två linnen för 49.50(!) st, najs ju :D dock fanns bara det ena i medium, så fick ta large på de andra, men det får funka!
har långpromenerat på drottningholm oxå :)
min förkylning håller i sig så ingen trämning idag, fett kul liksom..
kanske blir bio ikväll, de vore ju liksom mys. och imorrn ska jag umgås med min mor! och snart är alla 91or hemma oxå, i liiiiike!

pusspuss!


i'm not in control

hejhooooppp
jag börjar bli förkyld, inte okej!
därför borde jag sova nu, ska jag nog göra det när jag har klippt klart mina jeans, har tänkt att fixa och trixa med dom hur länge som helst, och nu tyckte jag tydligen passade bra.

imorrn ska jag kanske ta en tripp till staden, och träna bort mitt påskgodis och jag känner frisk :D

pusssssssssssssssssssssssss, sängen nu



release me

söndag idag då, och mitt lilla huvud mår väl lite som det förtjänar, men vad gör de igentligen..
dagen igår var ju som sagt bra, och middagen var som påskmiddag ska vara! sen bar det av till hässelby och det var hur trevligt som helst, men sen slutade kvällen lite mindre roligt, men alla överlvevde, alla kom hem hela och alla lever fortfarande idag, så det gick bra! halv fem imorse hoppade en liten trött victoria ner i sängen och somnade sött.

idag har vi sovit läääänge! jag har ätit massa godis, övningskört och handlat söta skor! ikväll vankas grillade hamburgare (MMMMMUUUMMMMMS) och sen får vi se om denna fina kväll bjuder på bio eller något annat mysigt.

idag hittade jag skivan så att jag kan instalera och fippla så att jag ska kunna ladda in mina bilder från mobilen, tror ni inte att luckan där man ska ploppa in skivan har fastnat och inte går att öppna!? JO. så mycket suck på det.

menmen, så kan det gå.
puss på er.


GLAD PÅÅÅSK :)

påskafton och jag har typ varit otroligt aktiv idag! gymmat, varit och handlat, promenerat, lagat mat, ätit lunch, duschat, fixat påskägg, och snart blir det påskmiddag och lite så här hemma :)

första skivan för året var vi på i torsdags, och det va kuuul! först åt mi middag tillsammans och mös, fixade ocg förade lite, helt perfekt liksoom :)
kom hem till sängen vid halv fyra och sömnade sött..
vad hände igår då? jag promenerade och lekte med bästis!

jag ska verkligen försöka komma överrens med min mobil nu så kanske den kan tänka sig att ladda över alla bilder till datorn (som är återupplivad och jag är lycklig) för det skulle ju vara kul.. menmen, puss och glad påsk, jag kommer rulla fram imorrn!


england!!!

idag de de påskafton (tror jag?) alltså lördag. och om typ tio minuter åker jag och mammi till england!!!!!!!!!! WIE de ska bli jätte najs.

och min käre lilla rumpa och själsfrässe e också där=ännu bättre!!!!

hemma på tisdag någon gång. PUSSI<3


påsklovet är kommet<3

nu e de ppååååååååååskloooov!! försökte komma på en sång om de idag i skolan men de gick inge bra.

igår jobbade jag hela kvällen och var en duktig flicka. men i slutet var jag as hungrig som vanligt (får ju ingen rast) så jag var as irriterad på alla. hoppas ingen märkte det bara.. dröjde en och en halv timme att åka hem..... snaaaaaaaaaark och sen var jag uppe länge så imorse var jag:

DÖÖÖÖÖD!!

messade nakenkatten och frågade om vi skulle hoppa första lektionen. svaret blev ja! och kunde sova lite till. de var skönt. sen var de två lektioner.

sen har jag lurats lite idag och blivit lite lurad(a) hihi de e ju första april.

snart ska jag träffa ploppie och vi ska vandra mot ängbyplan. jag ska köpa sushi. de andra ska köpa wook. fattar inte själv hur jag kan dissa wooken egentligen.. världens godaste ju. kanske ångrar mig.. men e grymt sugen på sushi iaf.

å ikväll blir de årets första skiiiiiiiiiiiiiva. WIE! kissies skiva på k15 (eller?) tema: kommer direkt från. jag och nico vet inte vad vi ska vara: sängen, stranden, fotbollsmatch? HJÄLP! har med mig lite av varje iaf och sen ska vi ut och föra och sååååå<3

jag e hungrig!!!!!!!! give me sushi NU tack<3333333

RSS 2.0