bilder a la narizas

image283
nu sitter vi här i vår säng och äter bollar.

image276
nos

image277
puss

image278
tuttbilden

image280
snöprommis

image281
ögonfransen

image282
nosplopp

image284
hehhd

nariz

idag har jag och milla apu-ångest, det har vi varje torsdag och det är jobbigt ^^
jag har ju desseutom lovat milla en bild.. men är den verkligen okej att visa i bloggen ? trooooor inte det!

vi har iallafall solat idag, och det va skönt :) milla hittade tyvärr inga jeans heller, men ett par var iallafall jättefina !
ikväll ska jag träffa nariz och vi ska chillipilla och boka bio till imorrn, den sötnosen ska komma och hämta mig på apu, sen ska vi in till staden och äta och kika på en film, mys :) sen kanske vi träffar sarisen och hennes vänner ? får se.. :)

nån som har förslag på en bra film ?

pussshejs, victoria

kramstället 19:15 alla välkomna

image275

kladdmuffins a la nariz

Sleeeeepppmooorning idag, det är najs. Tror det blir en ganska lugn dag idag, det vårdar gott eller vad man brukar säga. Har bara chill lektioner och slutar tidigt!

image274
Igår gjorde jag dem här muffinsarna, dem blev goda men kunde blivit godare.. De blev aldrig sådär kladdigt goda som muffins ska vara men jag åt säkert 5 stycken iaf. och sen när jag satt och kollade på "årets kock" och de lagades ihop massa smarriga rätter så kurrade magen och det slank ner några till. Mums!
Igår pluggade jag även lite (wwweeeii) och hade data jättelänge, fick även sitta kvar för att det var något fel på min och tess diskett och hon hade gått hem :s Alltså tess hade gått hem, inte disketten. varför använder man disketter nuförtiden? jag trodde det var ute, precis som allt annat nuförtiden.

Och nu är det februari gott folk<3 Grattis!

Nu ska jag äta lite, sen ska jag byta om, sen ska jag borsta tänderna och sen ska jag sminka mig. Sen nån gång ska jag till skolan, måste bara kolla när bussisen går.

Tjillivippen


näst sista januari 2008

jag gick upp jättetidigt idag, åt frukost och sen fick pappa köra mig till tunnelbanan (a) vi har idrott på morgonen på onsdagar och vi bara ääääälskar att åka dit fula och trötta :)

helt vanlig dag i skolan, sara kom och jag sara och milla åkte in till staden på jakt efter jeans till sarisen.. tyvärr hittade vi inga, får göra ett nytt försök !
efter att vandrat omkring i stan och regnet åkte jag och sara hem och åt pappas suuupergoda plättar ! vi blev proppmätta :) sen hyrde vi film och köpte glass, mumsi..

vet ni vad som hände i skolan i tisdags ? nico och lite milla slingade mitt hår.. :) så nu är det ännu lite ljusare ! kommer bild nån gång som jag orkar..

nu ska jag snart sova ! pusss, nariz


i'm holding you closer than most,

image273

bäst dag

Jag som skulle blogga lite idag. Tisdagar är najs för idag slutar vi jätte tidigt. Sen har vi ju spanska också, vilket inte är speciellt kul, men efter varje lektion säger han: Trevlig helg. De är därimot bra. Sen var vi på stormöte och de pratade om skolkläderna som var skit snygga och om volleyboll tuneringen och årsboken som de skulle utse sötaste paret, snyggaste rumpan osv. och sen pratade vi med clara tror jag hon hette typ en timma.
Helgen var iaf toppen, tog det ganska lungt och så, var med mathilda i lördags och sen färgade victoria&sara håret på mej (se lite längre ner) Och jag är skit nöjd asså, kunde inte bli bättre faktiskt. De är snyggare än på bilden, inte sådär grått. På söndagen jobbade jag som vanligt, det var kul, fick besök av lollo som även passade på att tala om att jag faktiskt jobbar som städare. Sen kom siames och alexander och de hade shoppat jeans. Sen var det måndag och måndagar är de jobbigaste dagarna typ, men inte igår. Igår var bäst, seriöst.

Pussihej

janke och alexandra

Men kul att jag först sitter och skriver ett inlägg och sen ångrar jag mig och tar bort hela för att sedan skriva ett nytt. Efter cirka 15 minuter och flitigt skrivande så trycker jag på posta inlägget och då kommer det upp en inloggningsruta där det står typ "Har du en blogg?" man ba kul. Men jag lovar att jag ska skriva ett mycket längre inlägg imorgon, om ALLT som det går att skriva inlägg om. Håll ut tills imorgon och medans kan ni kolla på bilderna nedanför, bland annat hur milla skulle se ut i blondt hår och hur duktiga jag och nariz är på att göra volter i maltes och björnes säng. Purre!

PS. Jag efterlyser gäspbilden, någon?

she is flying

tänkte sätta in lite bilder för en gångs skull.. :)

här är lite bilder från helgen,

      
jag antar att alla tycker att milla skulle passa väldigt bra i blont hår !
erika flög.. :)

vi har även hunnit med att färga erikas hår ! resulat :
image270image271

 vi är snygga :D

ikväll ska jag mysa framför tven med te och choklad, mums ! nån annan som ska se filmen som går på trean kl 9 ? :)

just nu sitter kah här med sara i örat och hon hälsar :)
nu ska jag kiila, pusss söta <3

erika victoria och sara här

hallååjaa, här sitter vi tre snyggingar och har det trevligt . vi har precis färgat erikas hår och väntar just nu på att få se resultatet när fönen gjort sitt.
den här kvällen har bestått av mat, mys, äppelkaka, godis, kall promenad samt möte med milla, hårfärgning och nosträning .
en riktigt mysig kväll med andra ord.. :)

imorrn ska erika jobba, och jag och sara ska träna! tidigt.. men vad gör man inte för sin bästis ? sen ska sara träffa en person (a) och jag har ingen aning om vad jag ska göra, kanske ligga hemma i soffan och kolla på film hela dagen ? lets see imorgon !

pusss på alla nosar på denna jord !

namnsdagsbarnet

Jag har inte hunnit blogga så mycket på senaste tiden, eller det har inte blivit av. 
Men jag mår prima bara och den här veckan har gått jätte snabbt. Var i romme i tisdags, det var jätte kul och fint väder och chill och allt sånt som det kan vara. Jag var såklart snygg i hjälm och bebisglasögon också. Man ser lyckan i tinas ögon över att liften funkar och granarna blåser, flätorna flyger.

image263

Hela veckan i skolan känns de som att alla sjungit fly on the wings of love alltså den låten som de där som vann melodifestivalen för ett tag sen sjöng. Vi sjöng den hela tiden i backen sen lyssnade vi på den på svenskan på massa språk och sen är den där hela tiden bara. Ganska coolt faktiskt.

Idag frågade min mattelärare mig vad jag gick på. (Golvet haha) Sen sa han att jag alltid var så glad och trevlig och att jag gjorde han glad. Det gjorde min dag, lätt.

Det var även min namnsdag idag, en del kom ihåg det, andra inte. Därför skickade jag runt mess till alla och frågade vem som möjligtvis skulle kunna ha namnsdag idag. Sen fick jag påminna alla i skolan om det också. Sen fick jag presenter såklart, godispåse, en blomma av en yoggi yalla burk, men man kan ju fråga sig vart den tog vägen sen? och sen en chokladprallin, hehe.

Imorgon är det fredag sen är det helge. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men ska färga håret nån dag, gå på en grej med tilda, umgås med vickan och jobba. Veckorna går så snabbt, man känner hur man åldras. Livet är hårt.


snööööö, och tisdag

idag när jag skulle springa iväg till tunnelbanan snöade det ute ! ska man bli glad eller ledsen ? har inte bestämt mig vad jag ska vara ännu, men kallt var det iallafall..

chillig dag i skolan, förutom att jag skulle göra dubbel svinrygg och jaa.. det gick väl sådär . den blev ful och jag blev sur .
efter skolan skulle jag in till staden och möta mammi, så skulle vi åka och hämta mobil som äntligen är klaar, men det visade sig att hon hade möte på jobbet och jag orkade inte vänta så länge . så jag gick själv till åhlens city och införskaffade lite nytt smink . foundation, mascara och conceler . Nån som har provat den här och vet om den är bra ?
 
det återstår att se imorrn :)

nöjd och glad och med nytt smink¨åkte jag hem för att laga middag med systeryster, mysipysi . vi satt och åt och pratade om allt möjligt en ganska lång stund, och sen beställde vi ur h&m katalogen, wihiii :)

nu ska jag nog göra te, höörs ! <3 victoria

första dagen på vecka 4 tror jag

Alltid när man loggat in på www.blogg.se och sen skrivit i [email protected] och sedan vårat mycket hemliga lösenord och sen loggat in och tryckt på skriv nytt inlägg och ska precis börja skriva. Det är då man absolut inte vet vad man ska skriva! Då sitter man där som en hjärnstörd människa och skriver massa tråkiga saker som ändå ingen orkar läsa, typ som vad jag gjort idag eller vad jag käkat till lunch, det är ändå ingen som bryr sig om det (okey, för er som gör det, jag åt ris och chicken nuggets och stark röd sås, minns inte vad den heter och sen ett glas mjölk som tina hämtade till mig). Men bara för att jag skriver så tråkiga saker kan jag skriva en tråkig sak till som i och för sig kommer bli jäävvligt najs, romme imorgon, vid skolan klockan sex. Upp fem, ganska chill. Nu är klockan 19:21 och allt det roliga jag hade att berätta är slut.

pussar om du vill.

hej

måndaaaag
vill ni höra om min helg ? den var nämligen mycket lyckad.. :)
i fredags direkt efter apu:n gick jag iväg mot runstensplan där jag skulle möta söti sanna, vi promenarde uväg till ängby torg och åt middag ¨på pizzerian.. (: vi satt där länge och myste och hade massa kul ! efter en lång middag spatserade vi ut i det väldigt otrevliga vädret och gick hela långa vägen till ica för att köpa godis, massa (a) vi gick hem och satte oss och svullade (gamade) godis och kollade på film, samt pratade hela natten lång typ, mys.. (:

lördagmorgonen gick vi upp vid 10 och åt frukost och gjorde oss ordning, sen sprang sanna till bussen och jag åkte in till staden för att tröffa nosen, vi gick runt hela dagen och letade efter jeans till henne, och jaa i sista affären hittade hon dom perfekta ! så nöjda och glada åkte vi hem och jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar för kvällen.
kvällen började hos familjen nordlund där min familj var bjuden på middag, det var mysigt med god mat och singstar (: när klockan närmade sin halv 10 rymde jag och nico hem till milla, och på vägen hämtade vi oxå alex och erika, och tillsammans vandrade vi heela vägen hem till millis, det var kallt och blåsigt kan jag lova .
när vi äntligen kom fram var både chrisse och linnea redan hemma hos milla, så vi allihopa slog oss ner i millas soffa och väntade ivrigt på att de skulle bli sen. jag tror att sen kom ungefär när vi bestämde oss för att gå ut, vi skulle möta sebastian och nån mer, jag tror vi lekte med dom lite, och sen fortsatte lekandet på en blöt och kall gräsmatta och min mage frös, och inte blev det bättre när nico ville värma sina isbitar till händer på den, stackars mage.. vi låg och hade det roligt i gräset ett ganska bra tag, tills tre små trevliga pojkar hittade oss i gräset, dom bestämde sig för att följa med hem till milla och resten av natten spenderades bland vågorna i millas vattensäng.. (:

söndagen kan man väl säga att jag var ganska seg, och färgningen på sara blev misslyckat och jag somnade tidigt i soffan, och det var den söndagen .

nu är min mormor här och hon hade lagat världens godaste raggmunkar, sådeså :)

pusss, victoria


typiskt mej kanske

Okej, det här har ärligt talat varit årets jobbigaste dag. Vet inte varför, men jag var sjukt trött hela dagen och åt säkert 4 alvedon och svalde dom utan vatten. Sen har jag ingen hörsel på ett av öronen eftersom jag råkade smälla en atombomb (okej, en ballong, sak samma) i örat, det gjorde så ont så jag tror att min trumhinna gått sönder, därför jag inte hör något på ena örat imorgon. Och det kommer ju gå bra eftersom måndagar är den längsta och absolut mest hatade dagen på veckan. Kul at lixom måndagens höjdpunkt frukosten blev deletead ur schemat typ.. Och idag kom mormor och morfar och hälsade på mig på mc donalds och såklart så skämmer de ut mig genom att skrika och ha sig. Jag fick sluta en timme tidigare. Och den här veckan asså, imorgon slutar vi sent, sen ska jag hem till mamma och packa saker, sen ska jag hem till pappa, sen måste jag handla saker till romme (=erika är pank, KUL) sen måste jag sova hyffsat tidigt eftersom jag ska upp cirka 4 dagen efter. Jag kommer inte kunna äta någon frukost, jag kommer vara grinig hela resan, jag kommer sova. sen ska jag äta av tinas godis för det var en fågel som viskade i mitt öra att hon hade 2 kg och jag kan gissa att nästan allt är choklad:) MUMS. Men sen kommer vi hem sent från Romme, dagen efter ska jag vara barnvakt, fattar inte varför jag sa ja, jag ska lixom hem dit men jag vet inte ens om jag har deras nyckel, jag har inte kollat och jag vågar lixom inte säga nej så jag säger ja såklart. Och sen är det torsdag då kan man andas om man vill. När ska jag sova då? Jag är fan beroende av sömn. Nu kanske jag borde sova?

Vem gör saker som den borde göra? Jag gör aldrig det som jag borde göra.

Jag har idag kommit på att mc donalds mat är sjukt gott och att jag kommer bli fet så mycket som jag äter, men jag kan inte låta bli. Imorgon har vi lixom spanska med spanska läraren som alltid luktar skumt och jag pallar inte hans röst som skär sig i huvudet, aj. Men jag vet att pi kommer göra mig på gott humör imorgon för det gör de alltid, för jag älskar pi, vet inte vad jag skulle göra utan dom.. Någon vänlig själ som skulle vilja tala om för en ovänlig själ vad man bör plugga denna vecka? Om nån undrar vad jag gör försöker jag bara summera ihop kommande veckan. Och sen undrar jag varför de har rommeresan på en tisdag? Jag lovar att de har planerat in de just på tisdagen för att de vet att alla barn slutar tidigt då, bara därför.. Varför kan de inte ha de på måndagen iställeT? seriöst.

Det här är sånt som jag tänker på när jag jobbar (plus 100 andra saker) men det är ganska chill att gå runt och torka bord och blåsa ballonger och tänka hela dagarna, men ibland kommer någon och avbryter en i tankarna och ställer en dum fråga som typ: jobbar du ensam här? får man ta en ballong? Fast de är ganska bra att någon avbryter annars skulle jag tänka alltför mycket, men man kommer på så mycket grejer, som typ massa saker som händer i veckan som man måste fixa. Och eftersom en del vet att jag är totalt beroende av att sova och måste sova mycket för att orka så får jag nästan panik för att jag kommer sova ytte pytte lite imorgon. Varför sover jag inte nu då? Haha jag är så rolig assåå........... Nu ska jag snart sova tror jag. De kommer inte bli så, för jag gör ju aldrig de jag borde göra.

slingor på g

just nu sitter jag och min underbart söta bästis här och väntar på att hennes färg ska bli klar, vi håller nämligen på att slinga hennes hår :D
hon har suttit och skrikit i ungefär en timme, det gör ganska ont att dra slingor i hätta, speciellt om håret är långt !
stackars sarisen..

hoppas hoppas hoppas att det blir bra :D och inte gult eller nån annan otrevlig färg.. :)

pusss från oss

livet som snygg

Hej
Nu sitter jag och äter choklad och ska snart laga middag. pasta och någonting.
Idag har jag vart i stan med victoria, kutade runt i stan och letade jeans ganska länge, och sen hittade jag dom, kanske inte riktigt perfekta.. men några väldigt fina nudie jeans, köpte dom. Och sen en tröja köpte jag också.. Käkade lite lunch på subways eller sandys, minns inte riktigt.
Igår var jag på bio förtrollad, sen sussade vi hos tilda. Sen kollade vi på några filmer, this is england och nån mer, sen sov jag med lollo på mej, det var najs. Jag hade inte med mig min kamera, för den var hemma och chillade, så inga bilder hurrni. Ikväll kanske det händer nåt kul, imorgon ska jag iaf upp tidigt och jobba. Kul. Hejjdå!

ja, jag älskar henne

image262


underbar, underbarare, victoria

image260

ska älska dej tills nosen inte längre orkar med

Om fem minuter ska jag klä på mig lite kläder, om tio minuter ska jag gå ner för trappan och om 15 minuter ska jag möta nosen vid kramstället. Städning är prio nummer ett. Sen vet jag inte, vinterpromenad i snön kanske. Snön som inte finns. Älskade nos, vad skulle jag göra utan dig?

image259

torsdaag

torsdag måste vara skolveckans bästa dag, har frisör på förmiddagen och sen slutar vi kl 12, jätteskönt !
idag på frisör hade vi permanent, jippie liksom.. och vi skulle rulla ett helt huvud, och det tar låååång tid. och idag skulle man ta tid oxå, det tog 1 timme och 35 minuter.

min mobil är ju som sagt på lagning, och den har inte kommit än !? så mamma ringde till de där stället där dom skulle laga den, och vet ni vad dom säger ? att dom inte vet var den är !?  hallå.. har dom typ tappat bort den då eller ? suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck säger jag bara . så nu vet jag inte när den kommer, nästa år eller ?

nu ska jag strax äta middag och sen ska jag träffa erika, och sen om jag är duktig ska städa mitt rum !
om ni har tur kanske jag och erka skriver ett gulligt inlägg tillsammans sen, pusss söta <3


varför går vi inte bagarlinjen? seriöst

och så vet jag inte vad jag ska skriva? man får alltid total hjärnsläpp när man går in på bloggen. orkar inte skriva vad jag gjort idag, det blir så tråkigt att läsa, fastän det var en toppen dag. Kan lägga ut lite bilder, men det orkar jag inte. Jag sitter istället och funderar på om jag ska färga håret brunt och hur det blir då?


bästisdag typ

jag sitter här och messar med min käre bloggkompis erika och hon sa precis till mig att blogga, så okej !

hm.. idag har jag varit i skolan, haft idrott (bosse var allt lite galen), engelska och frisör . tvättade millis hår oxå ! det var kul .
efter skolan åkte jag hem och träffade min bästis, sarisen . vi har umgåtts och myst hela kvällen ungefär, vi lagade god middag och god fruktsallad som vi satt och mös med framför teven, vi såg på 'unga mödrar' ^^

imorrn är det torsdag och det betyder kort dag i skolan ! slutar kl 12, skööööööööööööööööönt .
torsdag betyder oxå mysipysi promenad med erika och städning av kramstället, typ

sen är det fredag och då är det apu och sen leka med sanna, wihuu
lördag blir det stan med erika och sen middag hos nordlund, och på söndag blir det slingning på sara ! spännande .

godnatt people, pusss
victoria

äter frukost

Nu hurrni.. Nu har jag den längsta dagen i mitt liv framför mig.
Jag slutar  fem idag. Och nej jag skojar inte..
Tror aldrig jag har slutat så sent i hela mitt liv. Iofs beror det på att vi ska ha data i typ 2 timmar och 30 minuter. Men jag kommer vara död (som vanligt) Plus att vi har engelskaprov idag. Kan en dag bli bättre? Sovmorgon jo. Aja, sen blir resten av veckan chill.
Äta frukost nu, hejdå!

today it's tisdag

jaao, idag är det tisdag, en dag närmare helg !
imorse vaknade jag 05.23 och var typ klarvaken :O och ni som känner mig vet ju att jag INTE är morgonpigg.. undrar vad som hade flugit i mig ? fick iallafall en lång och skön morgon och behövde typ inte stressa alls, väldigt skönt ! fast nu är jag väldigt trött !
idag hade vi längsta dagen i skolan, slutade 4, och vi hade klipp HELA dagen . det är inte så kul som det kanske låter, man får små hårstrån över hela kroppen som kliar och sticks, och fötterna döör efter att man stått upp i typ 6 timmar lektion eller nått ! stackars kropp..
men jag ska inte klaga, för det är ju kul oxå :D (och nico var typ bäst, sådeså)

kom hem vid fem och har precis ätit nu, snart ska jag iväg och trääna med mor och syster, hurtiga, visst ?

den här veckan ska min mobil komma tillbaka från lagning, undrar om det stämmer ? men skulle inte förvåna mig om den fortfarande inte funkar :O men hooppas !

 



pusssigull <3 victoria

tisdagar är bra dagar

Hej tisdag, chilltisdag. Tisdagar är bäst efter fredag, lördag tror jag.
Borde plugga engelska nu, men jag orkar inte det.

Hoppas alla mår bra!

helgen närmar sig med stormsteg

Okej människor, det är typ ett under att jag sitter här idag, just nu. Det här har verkligen varit en skit jobbig dag. För det första var det första dagen efter helgen, när jag gick upp imorse, alltså typ 6 var jag totalt död och det var jag typ fram till 8.00 då vi började. Och eftersom vårterminen (grattis alla) börjar idag så var det massa nya ämnen och alla lektioner var blandade i en röra. Innan hade man lärt sig schemat i alla fall lite.. Men sen hade vi bild och det är fett kul och vi gjorde en design uppgift, sen kom bella&carro och hälsade på för dom var lediga idag! Och juste, på engelskan, vi kollade på världens sjukaste film om kristna familjer i USA, och dom var helt sjuka, barnen var helt hjärntvättade, de ända dom gjorde var att stå upp i ett rum och skrika guuuudd du är bäst och skrika och gråta och vifta med armarna.. Så fort något gick sönder, typ en dator satte sig alla ner och skrek: Dumma djävulen vad gör du mot oss? Snälla Gud gör så att datorn börjar fungera igen. Aa, den var helt sjuk i alla fall. Sen åt vi gamla hårda potatisbullar till lunch och det fanns ingen god sallad idag. Och sen fortsatte alla mördarlektioner och vi tränade på gymmet i skolan och jag kommer AJ ha träningsvärk imorgon för jag är så dåligt tränad, stackars mej. Plus att alla IV-barn var där och tränade och körde hiphop musik på franska på volym 1000... Sen slutade vi halv fem och så kommer man hem fem. Och ja, då måste man ta fram snygga engelskaboken och plugga, måste öppna den nu bara. Kom på att jag måste lämna tillbaka 2 böcker till nya elementar och sen betala in en grej. Och sen nån dag kommer barnbidraget och då kan jag köpa något vettigt. Hejdå! Snart är det helg..

14 januari 2008

idag fyller min mormor år, grattis mormor ! :D <3

idag har varit en vanlig dag i skolan med frsörlektion och engelska . efter skola åkte jag hem och åt ett äpple och kollade på tv, sen kom pappi hem och hämtade mig, syster och hund och vi åkte hem till mormor för att fira och äta mat ! :)

idag tyckte erika att jag skulle städa kramstället, det är ju trots allt ganska mycket skräp där.. det får bli en annan dags projekt .

på fredag ska jag leka med sannis, wiiiiiiiiiiiiiiiiiie ! får se vad vi hittar på för buus..

god kväll ! pusss, victoria

godnatt

nu tänkte jag krypa ner i min säng med en film och kanske en kopp te.. :) min syster hyre 'ciao bella' igår, så funderar på att kolla lite på den nu !

innan jag hoppar ner i sängen skulle jag vilja tala om att jag saknar den här snygga bruden som jag har känt i hela mitt liv och som jag aldrig tänker släppa taget om, så det så.

image257

sannis <3 vickan


god natt allihopa, vi hörs imorrn ! pusss, victoria

cecilias dag

idag säger vi grattis till cilla som fyller 17 år !

image256

grattis gumman :) hoppas att du har haft en toppendag, och så hoppas jag att du vet att jag saknar dig, jag saknar oss och jag saknar våran tid <3


söndag morgon

ni har ju säkert förstått att glassen var allt annat än god, så vi bestämde oss för att åka till bensin macken i råcksta och köpa godis, eftersom att allt annat var stängt. vi hittade dit efter mycket om och men och fick tillslut vårat godis, fjuuu..

på vägen hem träffade vi sebbis som oxå var lite sugen på att åka till råcksta, undra hur det blev med den saken!
när vi kom hem bäddade vi ner oss i sängen med läsk och godi och satte på filmen som vi hade hyrt, och den var dålig.. sucki liksom..

nu är klockan typ halv elva och snart ska erika åka iväg till jobbet ! pussssi

stort misslyckande

Okej förbered er på årets första feta blogg chock. Sandwichen smakade inte bra..
Glassen hade redan smält när vi haft dem inne i frysen ett tag, det var alltså hård fryst pepparkaksdeg som badade i vaniljglass. (plus att typ hälften av glassen tagit vägen någon annan stans, typ dunstat) Iaf så åt vi lite, men sen gav vi upp, för de va inte så gott. Nu mår vi illa och ska ut och köpa typ godis istället. De är man i alla fall säker på smakar bra. Tacka Gud och alla änglar och demoner för att det finns vanlig sandwich glass pepparkaka.
Det var allt från oss, nästa inlägg blir imorgon. Puss och hejdå!

victoria och erika a la bagare

just nu väntar vi på att våra glassar ska bli klara i frysen, sen ska vi svulla hela natten !
hoppas dom är goda..
vi har hyrt en film oxå, en slräckis och den såg typ mega baouta läskig ut, så frågan är om två små flckor som vi vågar se den ? det återstår att se helt enkelt !

nu ska vi kika till våra glassar och fota dom lite :D så ni får se hur fina dom blev (:
pusss på nosen <3

lördagen den tolvte januari tvåtusensju

Okej, jag ersänner att jag inte bloggat så mycket på sistone och jag är superlessen, det ska bli bättring. Tro mig.. När bloggade jag sist?
Eftersom det här var sista veckan på höstterminen så hade vi mycket håltimmar och betygsprat på alla lektioner, alltså inte så mycket att göra.. Fredagen var bellas sista dag och det var skit sorgligt. Medan vi hade betygsprat på historian (jag och bella var kvar sist eftersom våra efternamn börjar på typ öö) så kutade de andra tjejerna runt överallt och dukade med rosa duk, ljus, sugrör, paraplytält (eller nåt, som man har i glas) glas och muggar och skedar. Och lollo och tess kutade till bageriet och hämtade en tårta.. Och sen när jag och bella kom tillbaka hade de fixat värsta fint och vi svullade blåbärstårta med 20 oika bär på.
(NU börjar livet enligt roosa på Tven)

image254
söööttast (och godast) i heela världen.

image255
belle som kommer vara väldigt saknad och det kommer vara väldigt tomt.

Jaa nu sitter jag och kollar på Livet enligt rosa, rosas mamma blev typ sur på henne nu för något..så nu gick hon och träffade wille. Idag har jag varit med lovisa, vi åt mat typ och mös! Sen åkte jag hem och har ätit mat nu, maten var nån gryta typ som hette pollys gryta och de hette den bara för att nån mamma hade lagat den och polly hade tagit om 3 gånger. Coolt, jag åt bara en portion för sen var det slut.
Sen när victoria har ätit mat och tårta så ska vi ses och göra sandwish glass och ge julklappar till varandra. Eftersom ingen av oss har särskilt good ekonomi så har våra mammor tagit hem julklappar från deras jobb som vi ska ge. Jag ska alltså få något från vicos mammas jobb, en tröja. Problemet är bara att jag redan har en sådan, men jag tänkte ge tillbaka den. Vico har ingen aning om vad hon ska få. HAHA! Sen ska jag jobba imorgon och jag hoppas att dagen imorgon försvinner eller nåt så man slipper de, eller att de blir översvämning i hela världen. Då kanske jag slipper jobba imorgon. Nu orkar inte jag skriva mer. Ha det bra!

ikväll..

ska jag och erika äta glass !


erika suger på att blogga..

nån som håller med !? inte bra inte bra..

Igår var det iallafall fredag, en ganska så vanlig till och med . hade apu hela dagen som var ungefär lika tråkigt som vanligt, svimmar typ . men nästa vecka blir det roligare, för då ska petra få färga mitt hår :D hoppas att hon hittar på nått fint, hihi.. :) petra är oxå praktikant där och går i trean .

efter en lång dag på salongen kom saraisen och hämtade mig och vi åkte hem till mig ocg slängde oss i soffan framför scrubs som gick på tv just då ! vilken tur man kan ha (;
vi åt god fiskgratäng och sen promenerade vi hem till sari. eller.. vi åkte buss..
sara hann precis dammsuga klart då milli kom gjorde oss sällskap :) egentligen skulle vi ju varit fler, men alla bangade typ :/ och ja.. vi kände oss otroligt populära igår ^^
vi bestämde oss för att vi skulle se båda high school musical filmerna, så det gjorde vi :) men vi var ju självklart tvugna att ta oss till ica först, för vad är en film utan svull ?
vi tog millas mammas söta cykel och cyklade så gott det gick ner till ica, och vi hann innan dom stänge :D

nu har inte jag nått mer och berätta, förutom att min mobil kommer tillbaka från lagning nästa vecka, och då kan jag börja ladda in lite bilder och så (: (eftersom att jag inte fattar hurman gör med den mobilen jag har nu)

vi hörs, pusss ! victoria


hårfärg

jag och erika blev inspirerade av sara (soerens.blogg.se) och ville oxå ha hjälp med hårfärg, här kommer mina ! hoppas erikas oxå kommer snart :)

image253

så.. vad tycker ni ? :)

torsdag !

nu  har jag försökt blogga i två dagar, men det har inte funkat ! nån mer som har haft krångel ? :O

jaja, den här veckan har det varit mycket klipp i skolan, och lite teori, kuligt med klipp, mindre kul med teori :P
har hunnit träffa sara och erika oxå, mysipys det :) igår bakade jag, sarisen och syster scones som blev mycket goda :) vi kollade på film och drack te ! eller okej.. jossa och sara kollade på film, och jag sov (a)  men jag såg lite iallafall, tihi..
min mammi hade lagat god mat tiill oss, och sara tog med sig lite hem, matlåda är ju alltid bra ^^
erika tyckte förresten att hon var en cooling igår, hon var nämligen inne på msn, mycket ovanligt i hennes liv kan jag be att få tala om, hon är väl typ inne ungefär.. 2 gånger om året ? ja ungefär..
och eftersom att hon var såå himla cool var vi ju bara tvunga att träffa henne, så vi gick ut och mötte snyggingen och promenerade med sara nästan hela vägen hem ! i regnet.. jag och erka förtsatte promenera, och en bil skvätte vatten på oss :O eller mest på erka, men lite på mig med.. hihi (a) vi hade en mysig promenad som vanligt, då vi pratar om allt som kan tänkas hända i våra snygga liv !

jag har typ världens beslutsångest, mitt hår ! vad ska jag ha för färg ? för den jag har nu är ju helt galet ful vill jag lova .  men det lutar nog faktiskt åt ljust hår, det är väl fint ?
pratade med kusinen min, och det var va hon tyckte, och hon har ju väldans bra smak ! så får väl lite på henne.. :)

för några veckor sen satt jag och kollade på gamla kort på mig och sara när vi var små, hittade bland annat den här från hennes land, för jaa.. kanske 13 år sedan ?
hihi, jag tycker vi var ganska söta.. (a)




imorrn är det apu igen, vill inte orkar inte.. det är inte jättekul ska ni veta ^^

aja, nu ska jag kila iväg och hjälpa till med maten tror jag ! pusss, victoria


hej och hejdå

Hallå och hej
Nu är jag inne på msn för första gången på 10000 år typ, grattis mig. Idag är det onsdag, det var ganska lungt för vi gjorde nästan ingenting, vi sov mest och kollade på film och så.. Sen åkte jag och mathilda och bella och busade, men bella var inte medveten om vad vi gjorde, vilket var bra. För bella slutar på fredag och ska börja på jensen västra. Sen åt vi mat och jag köpte present till elias, kalsonger och nåt vax typ. Hoppas han blir lycklig. Snart kommer min snyggjackvän och min snyggnosvän och hämtar upp mig sen ska vi gå en prommis typ. Imorgon är ännu en chilldag för då har vi typ massa håltimmar, sådant gillar vi.
nu ska jag gå, snyggnos skriver nog sen. HEJDÅ!!

Sara är här!

Under ombyggnad ;) Kom tillbaka snart så ser det snyggare ut! ;)

/Sara,


-- Uppdatering,

Sådär, nu får det räcka för idag.. Måste sova..
Hoppas ni tycker om det? :) 

Vico, Erika, säg till om ngt ska ändras! Har inte hunnit kolla på textstilar ännu.. ;)

(Ngt skumt har hänt med den kursiva texten.. Får försöka fixa det sen.. haha..)

 <33
/Sara,

återförenade nosar !

nu sitter vi här igen, victoria är jätteförkyld, men var ju bara tvungen att få träffa erika en liten stund ! så bli inte allt förvånade om erika vaknar upp förkyld och fin imorgon !

om 5 minuter kommer victorias gäster hit fast de ska inte äta förän om en timma och snart ska jag hem och sova för jag är trött. Imorgon ska vi göra näsoperationer.


uppdaterat

Sådärja, hemma var det. Fast jag vet inte om jag är död eller levande, det blir en senare fråga att ta tag i.. Jag hatar att komma hem när jag varit borta. Egentligen vill man komma hem och träffa alla och höra folk prata svenska, men när man sitter där på planet och har åkt i 26 timmar och fortfarande inte är hemma efter alla möjliga förseningar är man död. Fast jag sov hela resan, känner mig ganska stolt faktiskt, inte ofta jag lyckas med det. Men nackspärr har jag också fått med mig på köpet, AJJJ. Och jag fattar inte varför man bor i Sverige när man kan bo någon annanstans. Okej att sverige är bra för att man kan dricka vattnet från kranen och man får gå i skolan och lära sig saker men det är kallt!! Nu vågar jag inte ens gå ut, med rädsla för att frysa till is. Och jag är inte ens brun lixom, eller lite.. men mest är jag myggbiten och det kliar som attan asså. Plus att jag blivit tjock, för jag har ätit massor med mat. Egentligen tycker inte jag att jag är så tjock men när en del människor tror att man är gravid så får man väl börja ta in sanningen typ. Och jag har klippt mig för sju ynka kronor, nu är jag snyggare än innan. Åh vad ska man skriva mer? Jag har solat och badat och åkt runt på olika ställen och tittat på tempel typ och sen har jag ätit massor av ananas för den smakar så bra och glass. Och vart på massage då blinda människor masserar en, det var en upplevelse i säg. Fast det var läskigt för deras ögon såg skitkonstiga ut och de tog i med kung och fosterland och slog och knäckte alla leder. Och sen rullade de runt magen massor så jag började asgarva. Och sen rullade de nästan ner mig från själva båren typ där man låg, men de såg inte han som masserade så jag fick typ hålla i mig. Aja. Sen var jag sjuk en dag och låg hemma hela dagen, intressant va? Nu har jag hjärnsläpp för jag kommer inte på något mer att skriva.
Nu ska jag äta choklad... Hejdå!

uppdaterat

Sådärja, hemma var det. Fast jag vet inte om jag är död eller levande, det blir en senare fråga att ta tag i.. Jag hatar att komma hem när jag varit borta. Egentligen vill man komma hem och träffa alla och höra folk prata svenska, men när man sitter där på planet och har åkt i 26 timmar och fortfarande inte är hemma efter alla möjliga förseningar är man död. Fast jag sov hela resan, känner mig ganska stolt faktiskt, inte ofta jag lyckas med det. Men nackspärr har jag också fått med mig på köpet, AJJJ. Och jag fattar inte varför man bor i Sverige när man kan bo någon annanstans. Okej att sverige är bra för att man kan dricka vattnet från kranen och man får gå i skolan och lära sig saker men det är kallt!! Nu vågar jag inte ens gå ut, med rädsla för att frysa till is. Och jag är inte ens brun lixom, eller lite.. men mest är jag myggbiten och det kliar som attan asså. Plus att jag blivit tjock, för jag har ätit massor med mat. Egentligen tycker inte jag att jag är så tjock men när en del människor tror att man är gravid så får man väl börja ta in sanningen typ. Och jag har klippt mig för sju ynka kronor, nu är jag snyggare än innan. Åh vad ska man skriva mer? Jag har solat och badat och åkt runt på olika ställen och tittat på tempel typ och sen har jag ätit massor av ananas för den smakar så bra och glass. Och vart på massage då blinda människor masserar en, det var en upplevelse i säg. Fast det var läskigt för deras ögon såg skitkonstiga ut och de tog i med kung och fosterland och slog och knäckte alla leder. Och sen rullade de runt magen massor så jag började asgarva. Och sen rullade de nästan ner mig från själva båren typ där man låg, men de såg inte han som masserade så jag fick typ hålla i mig. Aja. Sen var jag sjuk en dag och låg hemma hela dagen, intressant va? Nu har jag hjärnsläpp för jag kommer inte på något mer att skriva.
Nu ska jag äta choklad... Hejdå!

halloj

Ojoj nu är jag hemma igen! Jag skulle kunna skriva jättemycket men jag orkar inte det nu. Jag har haft det superbra i allfa fall, får berätta mer nån annan gång. Det är bra att victoria har hållt ställningen här hemma när jag vart borta, det behövdes<3 hejdå

fredag

jag tror att jag har kommit på varför jag är så förkyld, jag har nog erika brist ?!  väldigt mycket sådan till och med..

idag är min röst nästan helt borta, spårlöst försvunnen, nån som kan tänkas veta var den är ? ge mig den isånnafall !
dag har jag bara legat hemma hela dagen, ätit apelsiner, druckit te och ätit halstabletter !
snart kommer sötisbästis hit med sin familj och vi ska äta soppa, mys liksom !

nu ska jag kila ! pusss, victoria

3 januari 2008

jag är förkyyyyyyyyyyyld ! och det suger .

igår var jag och mamma en sväng i stan, sen träffade jag bästisen och vi såg på film med sebbe och rikard, det va mysigt :) vi såg saw 4 och nån mer ! och saw 4 är så äcklig så jag tror jag svimmar !

idag borde jag egentligen legat under täcket och ätit halstabletter och druckit te, men det har jag inte gjort, jag har varit i staden med nicolina finingen, och vi hade det mysigt.. :)
och ikväll borde jag verkligen ligga och typ sova, men det ska jag inte göra, jag ska träffa mina söta vänner, så snart ska jag droga alvedon och då kommer allt kännas bra.. :) får vi hoppas ! jag ska ringa sara oxå och locka med henne hem till alexander, pojkarna skulle visst spela poker, men jag och nico tänker avstå (a) kanske dom andra flickorna oxå gör det ? :P

nu har jag precis duschat och ska snart göra mig iordning och äta middag ! sen ska jag träffa nicolina och promenera iväg.. :)

här kommer en bild bild från nyår, så här snygga var jag och sara ! hoppas på att få lite mer bilder sen.. :)

image248

pusss, victoria (snart kommer erika hem, då hoppas vi på massa bloggande från hennes sida)


hej

jag har lite tråkigt, har ont i halsen och min röst är cp .
men snart ska jag träffa min underbara vän och även tvillingsjäl nicolina, vi ska promenera.. (: i det äckliga vädret
eller inte snart direkt, om typ två timmar, men iallafall.. :)

innan dess ska jag hinna byta om och sminka mig, och kanske dricka lite te för halsen och kanske om jag orkar lägga in lite bilder från igår !

erika älskade sak, kom hem nuu


2008 !

det är 2008 nu, ett helt år har liksom gått, e de inte sjukt ?

i helgen var iallafall sötkusinerna här och vi hade roligt med film, glass, sing star, en trasig spelstation och knasiga mammor :)

sen har det ju varit nyårsafton oxå, kvällen började med middag hemma med familjen och sarisens familj, mysipys ! vi åt gott och hade det trevligt !
sen bar det av hem till alexander där han och nico var, vi var där ett tag själva och sen kom det mera människor, trevligt !
på tolvslaget stog vi på balkongen och skålade och såg fyrverkerier ! lite senare gick vi hem till sebbis, och jag och nico busade lite tror jag allt, var hos sebbe ett tag och sen gick vi hem, eller vi gick inte, vi åkte tunnelbana ^^

sov massa länge idag, och det behövdes nog ! idag ska jag nog inte göra nånting, ska bara ta en prommis med sara och ringa nico, tror att vi måste prata lite !

och juste, jag saknar erika så himla mycket, hon skulle ringa mig ¨på nyår, men det gick inte.. :(
men snart kommer hon hem och då ska jag krama sönder henne ! nästan.. (a)

pusss och gott nytt år ! :D victoria

RSS 2.0