<3

hejji, har haft en myspys dag med min älskling idag, vi var och fikade hos hans farmor och farfar, dom är söta och vi fick bullar. han är och jobbar nu och sen kommer han och myser med mig :)
jag har galet ont i min arm efter vaccinsprutan, sjukt att det kan göra så ont flera dagar efter :O

jag har haft ett supermysigt lov hittills, varit och myst med min bebiii, han är bäst och vi hade de mysigast nånsin, träffat nittioettorna, och tränat lite.. (a)
imorrn åker vi på våran årliga höstlovsresa till göteborg, de blir säkert myys, medans vi är borta och roar oss ska pappsi börja bygga på mitt nya rum! tjompi kommer säkert oxå hit och hjälper till :) 

nu är de bonde, wihuuu :)



gulliiiiisen! när vi firade ett år (a)<3



göteborg 2006



2007



2008

och nu blir de 2009, pusss!


i love you endlesly

Jag är världens lyckligaste människa, jag har fått spendera ett år tillsammans med världens finaste person.

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar den här personen, eller hur mycket han betyder och har gjort för mig, det finns inga ord som kan beskriva det. Han har gjort det finaste någon kan göra. Han har visat mig vad äkta kärlek är, och han har visat att han älskar mig för den jag är. Den här personen gör mig till en lyckligare människa och en bättre person. Han är underbar rakt igenom och jag måste tacka honom för att han alltid står ut med mig. Thomas, du är värd allt. 

Älskling, du förtjänar all kärlek i världen, och de vill jag ge dig, du är mitt hjärta. Jag älskar dig utan slut.


höstlooooove

goooddag! jag fick precis en fet hostattack och hostade massor, hostade alltså ihjäl mig nästan kändes det som. de var ganska oskönt. men nu är de söndag. men en väldigt odeppig sådan, de är nämligen HÖSTLOV för dom som missat det. och det känns väldigt najs må jag säga:D

ja vad har hänt då? min lins har varit fuckad på ena ögat hela helgen. i fredags var de mysmys kväll (äta sig riktigt tjock kväll dvs.) och igår utgång för att fira lollsan, de var as varmt!!!!! och ganska mycket folk, men vi kom tidigt då de var ekande tomt, men sen rullade alla in. de var trevligt tycker jag allt:D hoppas lollo också tycker det!!

min hosta vill inte sluta finnas!!

nu ska jag njuta av att de är höstlov och ha lite ångest över de som jag borde plugga under lovet. pusshejsvejs!<3

you are the only exception

hööööööstlov nu! visningen igår blev suuper, och min bästa modell va såå dukitg! stolt frisör typ.. :)
kom hem från salongen för en stund sen, får se vad som händer idag..
ikväll ska jag iallafall se idol, och sova.
puss.


tampongkul

wohooo jag har bara EEENN fjuttig lektion kvar tills höööööstLOOV! stört skönt.


katten och jag. jag och kattis.

lollo become 18

tjooooohoooi nu lagar jag chili con carne:D cooking nose alltså.

idag fyllde lollo 18<3<333<33<33 underbart att nästan alla är 18 nu!! wiiiee. vi hade tre lektioner sen lunch som vi åt på sushistället i spånga, de smakade gott. jag och tinis delade på en sushi och en wookrätt typ, smarrigt. lollo fick soda pops också (hon ÄLSKAR det) och sen åt vi kaka med 5 skedar. mums!

jag firdade lollos födelsedag genom att åka 118 till vällingby. och ikväll ska jag fira henne genom att gå på core med bästbo. najs födelsedag. men ska fira henne på riktigt också, såklart:D

nu kokar maten massor så ska kolla så inget hemskt händer på spisen!! puusssiluss

suuuuuuuck

slutade SJU idag. jag dog typ nästan, men har fina naglar nu iallafall!
enda sen jag slutade har jag varit jättesur och jääätte irriterad. tappade pappas mobil i golvet på tunnelbanan så den flög iväg, fick typ krypa på golvet, frös ihjäl på väg från tunnelbanan, yougurten var rinnig som vatten, jag spillde mjölk över mig och köket, datorn är seg, jag vet att jag måste plugga och jag ska upp sjukt tidigt imorrn. fy va kul..

jag vill ha fredag, NU!!!!!


tröööööööt

åhhhh vad trött man kan vara:( var nästintill omöjligt för mig att stiga upp imorse, znoosade 30 minuter och sen blev de lite bråttom..... skyndade lite men hann perfekt:D sen tre lektioner och sluta tidigt. SKÖÖNT! höll på att somna sista lektionen när vi kollade på massa kortfilmer i mörkret,mmm. men man är väl alltid lite trött på måndagar då man haft helg!

i fredags var vi hos jenny hela kvällen och pratade och åt och drack och spelade spel och hade de trevligt! klockan kvart över tre började jag och tina vandra därifrån, vi skulle ta en buss som skulle gå 33 men hamnade på fel sida och fick GÅ hem! de var inte skönt i regnet. men vi kom hem och tina snackade i gåtor typ:D sen på lördagen var nittioett -millvic hos chrisse på ekerö! vi kollade på SJUK film, chrisses favoritfilm som barn och typ min favoritfilm nu:P och åt och pratade och MÖÖÖÖÖSSSS! såg även min fina korg köra bil vilket var ett nöje, hihi.

igår var de även världens bästa program ENSAM MAMMA!! på dagen var jag och vicpic hemma hos sötsabina i hennes otroligt fina lägenhet inne i stan och åt kanelbullar och snackade:D snart fyller hon år!!!!!!

och imorgon fyller lollo 18!!!!!!!!!!!! wie vad najs. jag längtar!!!

nu ska jag sova lite tror jag om jag orkar. så jobbigt att vakna sen bara:( sen ikväll blir de träning.

JUUUSTe katten hade fått hem skolkatalogen, inte jag:(:( fett synd. men ska ut och kika i brevlådan nu bara så får vi hoppas på de bästa och att man inte ser alltför hemsk ut, vilket iofs inte är så mycket att hoppas på då de brukar bli så. men nu, tredje året på gymnasiet gilt och sista fotot!!! okej, håll tummarna NU! (om en minut typ)


tju

idag är de söndag, och det betyder fika med erika och sabina, städa, ensam mammaaa!! wiie
i fredags kväll drog jag och nico till natta och de va trevligt och så, men vi va sjukt trötta, så vi vandrade hem ganska så tidigt, nära jag kom hem var  min säng världens skönaste.
igår chiiilláde jag hela dagen, sjukt skönt, har verkligen varit helt stört trött hela den här veckan, och på kvällen bjöd världens underbaraste mig på middag (a) sen köpte vi godis och åkte hem och kollade på insplelade idol!
mamma och pappa kom hem vid elva kanske, så vi fikade te med dom, och sen soooov vi :) 
nu ska jag göra mig ordning, pusspuss!! 


Draft: Okt. 16, 2009

kan passa på att lägga upp en film som jag och lollo ÄLSKARRRRRR!!!


en parodi på amandavardet. de bästa är när han sätter i halsen

fin fredag

tjolahopppsan! nu är de helg:D veckan har bestått av skola&träning&plugg känns de som. har haft två provn och lite andra småsaker, jobbigtjobbigt. men nu är veckan äntligen över:D hade en lektion idag, sen åkte jag hem och städade huset så jag blev lite riiik:) wiie!! nu tycker jag att middagen kan vara klar för jag är hungrig, men de lär dröja ett par timmar. så funderar på vad jag ska hitta på nuu fram tills dess? typ komma på vad jag ska ha ikväll? för ikväll ska jag och tinis till kattas kompis i spånga och sen får vi se vart kvällen tar oss helt enkelt, men jag är taggad och de kommer nog bli riktigt kul:D såå vad ska jag ha på mig? något förslag? jaja vi fååår se!

i början av veckan snöade de:o blev väldigt förvånad:o men snart är de jul:) eller december iaf. tiden går ju så snabbt! men ser fram emot julen och snö. inte regn och slask som nu!!!!

nu skulle jag ladda upp en bild på snö

HÄR

men de gick inte:s så ni får helt enkelt föreställa er en bild med snö här ovan.

ha en fin fredag. pöss!


!

SMS FUNKAR INTE PÅ MIN MOBIL! :( RING MIG!


!

SMS FUNKAR INTE PÅ MIN MOBIL! :( RING MIG!


remember what you told me

säääängen nu! har tränat med plopp och nico idaaag, hurthurt.
imorrn blir de skola, älvsjömässa gym och lite annat liksooom.
jag vill ha helg, jag är helt slutm och jag vet inte ens varför. suck.


så himla mycket min allra bästa vän<3<3<3<3



godnatt!


ångestmorgon

ÅÅÅNGEST att man vaknar upp och de är KOLsvart ute.

segisdag

tjooo
igår kväll förade jag och ploppen och saris hemma hos erika, sen drog jag och plopp in till stan, bestämde träff med cilla och jenifer och spenderade hela kvällen med dom på the bridge, kul! :)
kom hem vid halv fyra och va vääldigt trött, somnade på två sekunder. nu snart ska jag traska iväg till bussen och ta med hem till milliiis, lisa kommer oxå och vi ska skriva de sista på vår affärsplan!
sen ska jag hem och skriva uppsats om bröderna grimm, feeeetttt tråkigt!
men men, ikväll är de ensam mammi!!!!!!!!

pusss<3

sara is dancing

nu är jag bo och tutt hemma hos mig och förar lite och lyssnar på muuusik.

det här är sara:D

lördi

tjuuuuuuuuuuuuu!! idag är de lördi. kvällen tillbringades med rumpi igår. vi åt godis som blev vattnigt, kikade lite halvt på idol (men missade typ halva så kollade idag igen), såg läskiga flygande gubbar på tv och blev rädda. samt pratade lite om livet typ. de var mysigt.

sen var jag väldigt trött och sov gott inatt. på morgonen/förmiddagen/dagen blev de träning med ploppie, vi gymmade i åkes. vi är HURT! sen har de inte hänt så mycket mer vettigt, har inte ens orkar öppna någon pluggbok vilket jag bör gjort. men icke.

nu väntar jag på att sara ska komma hit så vi kan äta kyckling. sen kommer vicpic. och förhoppningsvis uuuuuuut ikväll:) och jag är tagggggad!!!

kom nu tutt?


bilden snodde jag på bröstcancerfondens hemsida eller något i den stilen. så ni som är rika och snälla kan ju skänka lite pengar till dom. då skulle jag&sara bli glada tror jag allt.

jag är ARG

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag är så jävla irriterad nu!!!!!!!!! de är andra gången den här terminen som vi ska ha religionsprov. första gången lyckades jag glömma boken i skolan innan provet, JÄÄTTTEEEKUUULL! och NU inser jag att jag glööömt boken i skolan DEN HÄR GÅÅÅGEN OCKSÅ"!!!!!! ännu mera jättekul. varför lyckas jag????????!!!1!!!! jag var säker på att jag stod med den i handen idag vid skåpet. men INTE tydligen då.. får typ åka och hämta den på måndag.... inte kul:(

nu ska jag fortsätta sura och sen ikväll kolla på idol med min rumpa. då ska jag vara lite gladare iaf:D

fin rumpa iaf<3 målad av MIG!!:D


nu är de oktober till och med

blogg är vädligt segt just nu. men jag kämpar på:D tapper som jag är!!

dagen har bestått av två föreläsningar på universitetet, AS tråååkiiga båda två. lunch på fresco med tinis. sen en tur till skolan och hämta lita grejjer. sen heeeeeem och inte göra mycket vettigt. seeeen träning med nicpic och systrarna kalmbäck kom också. vi är så duktiga allihoppa! sen lite skynda hem för att se mammas pojke som var ganska väldigt töntigt men faktiskt kul. mooohhahha!!

imorgon är de fredag, har en lektion. NAJS! sen heeeellg. tror jag är ledig på måndag så de blir låånghelg för min del:) ääännu mera najs.

måste göra en läxa till imorgon nu kom jag på. onajs.

PuSs

mitt hjärta



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


bonde tonight



bonde söker fru!!!!!!!

kan de bli bättre?

hej

här sitter jag med världens envistaste förkylning som vägrar att försvinna :S tänkte att jag hoppade över första lektionen, den va inte så viktig.. :P och så hoppades jag att jag skulle vakna två timmar senare och må på topp! de blev inte riktigt så.. men lite bättre kanske de är iallafall?
jaja, har iallafall naturkunskap och naglar nu i eftermiddag, och naglar gåår ju typ inte att missa, så de är bara att kämpa sig dit. ikväll blir de lite matteplugg och så, hoppas att min älskling kanske kommer och tar hand om mig (a) nu ska jag sminka mig så att jag inte ser ut som ett lik längre! puuuuusss<3

sööööt

jag vill ha den!!!!!!!


tuuursdaig

tjaaaaaaaabbbaa! nu börjar idol:D spääännande! tjejerna ska sjunga nu, tror jag vet vilka två som jag vill ska gå vidare, men får höra nu så fåår vi se!
dagen har bestått av besök på rumpans salong, hon är duktig. (jag ska vara hennnes mooodell, wiie) och lite foderlära med bästa läraren och lite lunch i korridoren med bästa katta och lite biologi med bästa hormongenomgången och bästa inställda lektionen i slutet så slutade tidigt och de var dagens BÄÄÄÄÄSTTAA! så jag kunde åka hemåt och sedan träna. aj mina armar gjorde ont och benen och magen och jag var svettig men så kan de gååå. jag och bo körde ju core i tisdags.. herregud säger jag bara. beach 2010? lika bra att börja nu lixom.

imorgon har jag en fjuttig lektion, jag längtar. hoppas att de är sol och varmt imorgon, fick lite ångest när jag fick ta på mig vinterjacka imorgon..:o inte OKEJ!!! iaf, snart heeellg och de är efterlängtat:D puss på alla!!!!!


RSS 2.0