bo<3bo


du betyder mer än vad alla ord i världen kan förklara,
jag älskar dig!

gos

jag har haft braig helg, har bara myst runt typ. i fredags blev mysmiddag med min älskling och sen idol, godis och tp hos nico, fick träffa felix och stefan (:D) och de va typ galet länge sen sist. vi pomenerade hem när alla, eller kanske bara jag? höll på att somna.
vaknade tidigt på lördagmorgonen men somnade om en stund som tur va, åkte och handlade lite mati och sånt, sen solade jag och systeryster, och vi blev nog liiite bruna iallafall (a) sen kom mina underbaringar till mig och vi bakade paj och sov lite och sånt, sen blev de surströmmingsmiddag och nej, de luktade inte gott i vårat hus. men mitt rum klarade sig, vilket var ganska skönt när vi skulle sova där sen :D vaknade upp bredvid världens bästa jättetidigt för att vi skulle upp och hoppa tidigt båda två. vi åt lite och sen åkte jag till kyrkan och träffade alla konfirmander och bäääästa tungan som jag har saknat och bästis såklart. vi åt lussebullar, gjorde piroger och sjöng lite och så, och ritade fina porträtt som hänger på väggen nu.
jag har precis satt upp jossas hår till dansuppvisningen, och jag och mamma håller på att baka lussebullar, de är ju liksom första advent :D
inget ensam mamma ikväll men vi får väl hoppas att vi överlever ändå..
puss!

min<3


grattis på första advent


grattis på första advent


sri lanka torsdag

förlåt för att jag är en dålig uppdaterare! tack för att bo är en bra sådan:)
jag har varit ledig idag, hade sri lanka dag. då ska man jobba och sedan ge pengarna till skolan.. men jag jobbade inte så mycket:P eller inget arbete som gav pengar iaf, mest arbete som typ bröt ner ens hjärna totalt inifrån.. typ. jo jag har varit barnvakt och byggt kojji och fått lite slantar!

men de känns iaf som att det är helg, eller att det är måndag imorgon, känns as skumt! men de är ju fredaaaggg, yippi:)

idag har jag ätit ihjäl mig på pepparkaksdeg så jag har haft ont i magen typ heli dagen, man ba aj! och mitt hår är lite grönt, men jag orkar inte göra något åt de! det kan gott vara de ett litet tag till om de känner för de:)

nu ska jag plugga lite logaritmer och sådant trevligt. eller inte:(

nospuss

torsdag kväll

nu blir de frisersalong här hemma. snart  kommer sari och nico hit och då ska saras utväxt bort! de blir nog hur najs som helst :) om ni är söta kanske ni får se resultat sen :D tjo<3

tooooorsdag

snön håller på att smälta bort och det är blött överallt :( och snart ska jag ut i äckelvädret oxå..
har bara kundpass i skolan idag, hoppas jag får nån kund som inte är så bongstyrig :) efter de ska jag leka frisör igen, för då ska vi färga saras utväxt, hoppas vi kommer på nått bra sätt att göra det på (a) 
jag och ploppy joggade igår (!) på morgonen :O hurt. vi kanske hinner med en jogg idag oxå, vi får see (:
nu måste jag byta om och borsta tänderna, puss!<3



jag älskar dig sara, och ingenting kan ändra på det, glöm aldrig det. <3

25 november

sov hos min älskling igår och vi vaknade av väckarklockan pigga och glada kl tio. lite senare va de dags att åka till hans skola och så fick han prova ut studentmössa och grejs :)
sen promenerade vi och frös ihjäl litegrann och åt mat och sov och åt igen och bakade och åt igen och gosade lite.
 och idag har vi faktiskt varit tillsammans i en månad, hihi :) jag älskar dig<3 du gör mig till världens gladaste :)

imorrn ska jag och ploppis blir hurtnosar igen, jaa vi ska jogga :) på morgonen! hurt. sen blir de apu tror jag? och sen dansi med sabina :) och så är de ju bonde oxå (a) plus att jag måste plugga litegrann.
men sen är de bara torsdag och fredag och sen är de helg och de blir de uppvisning, bakning, surströmming och sånt gosigt :)



nu ska jag ut i snön, pusss<3

söndag

och nu är helgen slut, ska snart hoppa i säng men först måste jag kika på engelskaläxan, kul.
i fredags va vi hos min älskling och det va trevligt, tack för att du finns<3 och 91, jag älskar er.
lördagen blev typ som en söndag :O vi segade runt hela dagen, enda tills vi skulle till pojkens farmor och farfar, mathias följde med och fnissade hela kvällen, och jag fick se söta foton och vi åt gott och kikade lite på tv, sen hämtade vi deras föräldrar på centralen.
när vi kom hem fick jag äääntligen se bonde, lite lycka typ^ hihi.
och idag har vi strosat i stan och thomas kikade på en ny mobil. sen blev det mat och ensam mamma med boi såklart :D och b&j, och det är ju galet gott :)
och nu blir de nog sängen så att jag överlever min härliga skoldag imorrn..

(min sötnos är den bästa som finns<3)


home to ploppie

tjo nos. nu är jag hemma hos boi och vi har precis kikat ensam mamma:) de var final och sista avnsittet, jag tycker att alla gjorde bra val. sötast var lätt anette och rickard!!! asså sjukt söta, vill gå på deras bröllop!
fett sorgligt det kommer bli nu alla söndagar framöver:(

vi försöker iaf kolla på intervjuerna med mammorna på tv3s hemsida, men den dampar, så vene om vi orkar de just nu.. segt.

en annan sak som jag tycker är fett dåligt: att ljudet på tvn när de blir reklamn höjs alltid jätte mycket, störande typii!!

nu kom ploppi tillbaka:)

jag är brunett nu. fast de behövs färgas en gång till typ, för de är lite fläckigt:) men jag är nöjd iaf, lite ovant.

ploppi har inget att hälsa, vi har käkat b&j half baked, det smkade prima i kistan!:)


freeeiiidaagggg

tjo, idag är det fredag:) en mycket kall sådan.. typ frös ihjäl både imorse när jag gick till bussen, när jag väntade på en mycket försenad buss i tio minuter och när jag vandrade hem.. Och seriöst, VAD ska man göra om de blir ännu kallare? jag har redan fetaste jackan, jag har vantar och luva.. okej jag har inga bra skor och hade strumpbyxor idag.. men annars lixom? vad gör man?:( hatar hatar hatar att det är kallt..
den som uppfann en dunburka (alltså en burka av dun) skulle få nobelpris asså.

nu ska jag typ duscha tänkte jag, sen när bo är hemma ska jag kila hem till henne typ. sen ska vi till thomasbo och käka middag, mys. hoppas det inte är alltför kallt ikväl..

idag hade jag utvecklingssamtal:) det gick typ helt okej tror jag!  eller hon sa att jag var duktig men jag har typ g i allt. sen sa hon att jag var ganska livlig. men att de inte gjorde något.
hon frågade om jag gillade alla i klassen? jag sa: självfallet.. fast de menar jjag ju inte alls...

puss

remind me just who we are



jag saknar dig

meet me half way

idag fick jag sovmorgon och de va typ jätteskönt så nu är jag ganska utvilad tror jag :D ska försöka att inte somna nått idag, får väl se hur de blir (:
ska strax pallra mig till bup, men först ska jag ut med min goshund.
och eftersom att jag har världens bästa pojkvän så kommer han och hämtar mig sen, då ska vi hem och se bonde och äta pannkakor och plugga jobbig religion och kanske jogga med bo och typ mysa lite och så.
jag har lite ångest över min lugg oxå, den är ganska fin, men asså.. jag ser fett konstig ut :O jaja, kunde varit värre.
jag har hittat min ipod oxå, så jag är lite lycklig (a)
och min syster är numera brunett, typ fint liksom!



puss söta,

'cause I know you're worth it



Tjena kissekatten!

Idag ska jag gästblogga lite här precis som Vico skrev ett inlägg i min blogg som jag passar på att göra lite reklam för här:
http://riegertiger.blogg.se

Nåja, back on track.

Dagen började med att jag vaknar bredvid en småkrasslig Victoria som ligger på min kudde och snusar sött. Igårkväll sa vi att vi skulle sjukanmäla oss och stanna hemma idag men Vico den jäveln va pigg och ville gå till skolan så att så blev det.
Efter en lite smårövig men ganska ordinär skoldag med lite sötnosigt smsande med Vicopico åkte jag till hennes skola och hämtade henne (hade vico-abstinens).
När jag suttit och väntat i hennes skola ett tag kom hon och då åkte vi hemåt, tog sisådär en timme i bilkön över essingeleden, men vad gjorde väl det, vi hade ju varandras sällskap och då spelar omgivningen väldigt liten roll!
Vi begav oss till mitt jobb i spånga järnaffär och kollade på lite färger och tapeter till mitt rum och sedan gick vi till en liten thairestaurang och åt middag.
Efter middagen åkte vi hem till världens bästa flickvän och småpratade lite med hennes äpplen och mormor. Söt dam. Sedan fick vi fika av alltid lika snälla Madde, Vicos mor. Teet kändes bra till min lite smårossliga hals, har fått Victorias sjuka...
Teet dracks upp och det pratades klart med mormor och vi gick ner i gillestugan och pratade och skrattade och pussades lite. Som vanligt alltså, men det är det bästa jag vet att bara vara med Victoria för hon är världens bästa och finaste tjej!
Så Victoria, eftersom du antagligen kommer att läsa det här; Det är helt sjukt vad mycket fjärilar i magen du ger mig! Du gör mig till en lycklig pojke. Puss!


Piz

måndag vinter

wiie äntligen fungerar publish me!
jag är hemma hos pappi men har med mig en dator hit så internet funkar, iaf lite! plopp har hålt ställningen bra här annars:)
idag är det måndag, var sjukt död imorse och ställde om klockan i sömnen som vanligt, inte bra, inte bra! men kom upp efter ett tag. var SJUUKT kallt ute, typ seriöst dog! tacka vettja tjockisjackan!
började 08:00 med kemi, snark. sen gympa och lite engelska och sånt! hade livskunskap som sista lektion och kollade på en film om en tjej som blev mobbad för hon hade big nose och hennes var mindre än min:s
sen slutade vi och det var bajs kallt ute, då är man inte lockad att gå ut, skulle hellre stanna i skolan ett helt dygn typ. och det var halt ute också, gjorde värsta vurpan idag, men som tur var räddade slevy mig så jag klamradde mig fast vid henne.
nu försöker jag plugga lite matte, men det går ju inte speciellt bra. vette fan hur man gör kurvkonstruktioner med derivatan. någon som vet? har som sagt prov imorgon=ångest.

och det är kallt ute plus att mitt fönster är öppet. jag fryser.
nu ska jag försöka plugga lite till tror jag minsan!!

snö.

söndag idag, och jag är sjuk eller nått. vaknade av saris veckarklocka klockan åtta imorse, då va de bara att gå upp och åka till kyrkan och träffa konfisarna, dom va söta, dom flesta :) vi fikade, åt korvbröd och lekte lekar typ. och så sov vi lite på gudstjänsten oxå, men de är en hemlis.
efter massa timmar i kyrkan åkte jag och sara hem och drack te, och sen kom gosi och vi åkte och köpte godis (a)
han ligger och är sötast i världen i soffan just nu och snart ska vi äta fisk. sen kommer bo hit och så ska vi se ensam mamma :D veckans höjdpunkt nästan.
puss.

we will wear a reflex

jag har ätit sushi! :O för andra gången i mitt liv, och de va inte ens äckligt :) de va ganska gott faktiskt! fast att äta sjögräs är väl inte jättemysigt men..
iallafall, blev väckt klockan åtta imorse :( men fick iallafall vakna med världens bästa :)
 har varit på gymnasiemässan idag, de va mycket folk och så, men jossa hittade iallafall lite olika skolor, så de blir nog bra! sen blev de lunchi i stan med mor och syster.
kl 4 åkte jag till alvik och mötte upp en söt bästis, vi åkte till västermalms gallerian och sen till stora mossen och köpte den omtalade sushin, rå fisk alltså. nu har vi ätit den och ska nu spatsera till ica för att köpa ingridienser och hyra film. vi ska baka ananaspaj, alla som är snälla får smaka (a)
imorrn ska vi upp tidigt så de får bli en hemmakväll, kanske kommer min söting och hans vän och sällskapar sen, eller kanske inte, vi får se liksom :) nu ska vi ut i skitvädret, men först ska soerens.blogg.se blogga :) puss<3 


endast för nicos skull (:

så, idag är de fredag, och veckans typ hemskaste skoldag, man ba kuul? nej fy. först tre timmat religion, kom och döda mig? och sen tre timmar svenska. fast jag smet efter en timme typ, men iallafall (a) redovisade högt och brett och de gick ganska sämst, men nu är de gjort så jag är glad.
snart slutar min pojke jobba och då ska vi hem till honom och äta tacos, sen ska han sola och om vi vågar ska vi färga hans hår oxå! och sen får vi se vad som händer, några 91 och lite andra söta ska på fest, men vi får se hur de blir liiiksom.

två av mina absolut bästa, typ sötaste bilden någonsin, hihi.



ha världens bästa fredagkväll, för det tänker jag ha! <3

sarararaundebara

idag får jag träffa mitt booooooo<3 vi har liksom inte träffats på en vecka och de är väl typ rekord eller nått :O inte okej. och så har jag inte träffat tungi på typ evigheter heller :( men imorrn! och så har jag bestämt mig för att klippa lugg. tror jag iallafall. och sen så kanske jag ska färga håret mörkare, men bara kanske. jag har ont i halsen oxå, och magen.
ska på bup sen och därför hinner (orkar) jag inte ta mig till skolan innan, så min bästa kommer hit när han har slutat och skjutsar dit mig, söt. sen ska vi ju hem och träffa gosbo och kika på ensam mamma och jag mååååååååste se bonde :O
 
igår va de ju apu, och jag börjar tycka att de är lite okej, väldigt lite dock. men har inte lika mycket ångest för de som förut iallafall, inte du heller väl tungii? :D fick tvätta håret på en tant som hade opererat bort en vårta i ansiktet, gos? och färga håret på jenny och nån annan tjej, plus hennes löshår som va jätte bongstyrigt. sen fick jag träffa sabina oxå, wihi :) hon har fått sin skolkatalog, så snart ska vi ha skolkatalogskväll, de är ett måste.

på lördag ska jag gosa gärnet med sarii, de va ju typ för länge sen nu, så lördag bästis, glöm inte de :) och glöm inte att du är världens bästa vän heller!



nu blir de duschen, sen ut med wille och sen pannkakor. pusss


världens bästa.

han är världens bästa, jag lovar.


pussbo

hej bloggi. nu är jag hemma hos bebistina och jag har snott hennes dator.. hon pluggar. snart ska jag joina henne:) sen ska vi laga sushi och sen ska vi kolla bonde och ba chillla!!!!

de är mörkt ute:( idag är jag frisk. typ.

imorgon blir de gymnasiemässan för oss och de ska bli kul. hoppas alla 93or är glada och vågar prata med oss!! asså hoppas vi inte ser för läskiga ut, men de tror jag inte.. sen blir de skola igen typ 2 lektioner. sen på kvällen blir de ensam mammi med bo&bo, mys. och kanske joggning!!!!!! (om vi orkar alltså i mörkret och leran och med läskiga gubbar som kollar och bo får panik och kutar och kissnödigheter och grejer.) men vi måste komma igen.. armmusklerna.....


......armmusklerna.........


jag har skaffat en ny blogg:):):)

tinas dator är coool. och vi är coola.


boi

Idag har jag vart hemma och varit sjuk:( de är mega mega tråkigt för de finns typ inget att göra.. eller iaf inte om man är så död att man knappt orkar resa sig upp:( livet är hårt. men sjuklingen tess var med mig mentalt.

hoppas jag kan gå imorgon, sista dagen at skansen, de som skulle locka mig är iaf tinas mat:) av fem dagar har jag inte tagit med mig mat en endaste gång, slött va? men tina har alltid med sig massor så jag har lixom hjälpt henne att äta lite(a) men saknar alla så mycket när man är borta:( tomt lixom!!

puss på alla söta!

<3


boi

bli frisk ploppy, vi måste se ensam mamma<3

en död nos typ

tjo, jag är sjuk! det är jätte tråkigt att vara sjuk:(
har feber och ont i huvudet och ont i halsen! och inatt drömde jag massa läskiga drömmar:(
hoppas iaf att jag orkar gå till skolan imorgon, eller skansen alltså! men alonii mothers blir de nog inte ikväll:( men superplopp får spela in det så kan vi kolla på det typ måndag eller tisdag!

var iaf super tråkigt att jag inte kunde vara med igår för de var så länge sedan jag träffade alla nittioettorna:( men sånt är livet!

igår fyllde iaf sabina 17:) grattis gumman! längtar tills jag och vico får våra skolkataloger!

SJUKLINGPUSS

bondfilm

tjo nu är jag och ploppie hemma hos vico och chillar:) vi har varit på bio och sätt den första bondfilmen i vårat liv, den var helt okej! fast vi var tvungna att springa på toa mitt i(a)
nu ska vi dricka must och äta snask och sen tårta och idol:)


love uu

ploppii.

och idag är de utvecklingssamtals dag, blev väckt av min sötaste för typ en och en halv timme sen eller nått. så om typ två timmar ska jag och mammi åka till skolan, de ska nog gå bra hoppas vii. hinner kanske träffa tungis oxå, hooppas :D
sen blir de stan med mor min en snabbis, mys liksom. hoppas på att få möta upp en söt plopp i gummistövlar på tunnelbanan oxå :) vi ska ju liksom se bonde idag :D eftersom att hon var ute och busade igår, tihi.
fick ju träffa sabina igår oxå, hon berättade om japan och sånt och på lördag fyller hon åår :D
smiink nu, puss!


onsdag

idag är jag sjuk från min apu. ska snart äta lunch och sen måste jag åka in till ks igen och samtala lite. fast jag har tappat bort lappen som jag skulle ha med mig.. jaja. sen blir de iallafall hem och städa och sen kommer min pojke hit, han är bäst.
sen får jag träffa sabina och hon ska berätta allt om japan och så :D missar ju bonde oxå, men spelar in och kollar med ploppy nån annan dag, wiie. vi kollade på ensam mamma igår och de är typ bästa som finns, tror jag.

ne nu måste jag leta fram pappret och äta litegranna, pusss!


bääääääääääääästis<3


and then the world will never know

lite gosiga bilder, hihi.




godnatt, puss.

puss.


RSS 2.0