91 kom hem, för jag längtar efter er

jag som hade tänkt att vara väldigt duktig och blogga massor nu när ploppie vart borta så hon blev stolt när hon kom tillbaka:D men hon kanske är stolt iaf. brun kommer hon nog vara iaf.

jag är fortfarande förkyld, de är sjukt jobbigt. min hals känns helt torr och fuckad och ond och de är jobbigt. de är sommar!! då ska man inte vara sjuk. men jag har jobbat på nu i veckan men ledig idag och igår, men jobbar lördag&söndag. längtar grymt mycket tills jag får pengarna!! vad har hänt mer? inatt vaknade jag av att jag hade ont i min fot:( PLUUUS att min jävla helvetes mobil gått sönder, jag tror som vico sagt att de är simkortet de är fel på, de funkar när man byter till en ny mobil och sen vips slutar den nya mobilen funka som man bytt till. jaja, jag får sms men kan inte svara:( men de går att ringa. men ska åka till en telefonaffär och be dom fiixxaa det!!! eller köpa en ny mobil kanske?:D

jaja nu tänker jag boi kan komma hem. men de är inte långt kvar nu.


sen skulle jag inte ha något emot att få pussa lite på gotlandsnittioettorna som verkar ha de väldigt bra där nere men som är saknade och de känns lite tomt. hoppas ni inte har de så bra så ni inte vill komma tillbaka :(


OCH sist men INTE minst skulle de vara trevligt att träffa tutt och rump som faktiskt är hemma. men eftersom vi tre jobbar typ hela tiden och typ olika tider hela tiden så känns de inte som att de blir av riktigt!!!! ångest på det. som milla sa igår, man känner sig helt onittiettig.. inte okej, måste bli bättring på det!
 
tutt och rump<3

å med de här menar jag att jag tycker att vi alla nittioettor ska ses!!!!!! och de kommer bi göra!!! för vi ska snart till RHOODOOOSSS!!! men hurrni, vad hände med byxa/tröja/tshirt med rhodos/nittioett tryck?

idag är de varmt men jag har bränt mig lite:( och min hals gör som sagt ont. men idag blir det nog baaad iaf!!! mys.

puss

midsommar?

de känns inte som midsommar, de känns som höst.. men snart ska vi iallafall åka och hälsa på solen.. :)
idag har jag jobbat på salongen, tvättat lite hår, färgat sussie, tvättat handdukar och svarart i telefon.
ikväll blir de kanske bäästis, annars typ sängen för min del.. ^^
imorrn kommer kusinerna och på lördag åker vi, de blir skööönti, men jag kommer sakna min älsklingpälskling massa såklart :(

nu ska jag byta till myskläder! puss<3<3


världens världens världens världens bästa<3<3<33

mamma<3

Idag fyller världens bästa mamma år! :)



grattis! <3

världens finaste

här är världens sötaste student! min älskling :)


9 juni

bara två dagar kvar till sommarlov för oss enskedegårdare :) (milla och jag bara ifs eftersom dom två andra redan lämnat oss.. :P) men var är sommarvädret? :O
men iallfall, har jobbat två dagar på salongen nu, min hals är typ död eller nått, och idag tog min söta fina älskade vän studenten! hon var så fin så jag blev tårögd :')



imorgon tar min älskade älskling studenten, då blir de flak, mottagning och slutskiva, wihu :)
nu blir det snart sängen oxå, puss!


lördiii

idag är det lördag:)

igår var jag ledig eller alla lektioner var inställda, fett skönt! jag spenderade dagen med puppan och sleven och massa pasta med pesto, mysigt! sen åkte jag hem och på kvällen var de chill hos albin med alla nittioettor plus thomas! senare kom hannes också! och de var lite jobbigt att säga hejdå till nico och chrisse, de ska vara borta i två månader :/ hoppas för deras skull att de får de bra där borta och har en sjukt kul sommar! men för våran skull här hemma hoppas jag att gotland sjunker och de måste återvända eller att de sköter sig dåligt på jobbet och blir hemskickade (förlåt korgbanan för mina tankar) men men vi får överleva ändå:) igår tog även jag rump och nosi första doppet för i år:D sjukt att vi vågade och jag som är badkruka, men de var bara att springa i och doppa sig och sedan snabbt ut! sen skjutsade minibo hem oss, tacki! jag har ont i mitt knä efter att jag ramlade ut för albins trappa igår:( de gjorde ont.

ikväll ska jag träffa vico rumpiis och niccie tror jag:) mys. och jag ser väldigt mycket fram emot den här sommaren, kommer bli sjuuuuuukt kul!!

nospuss jag vill ha en ny dator

regntorsdag

tjoooo! förlåti för typ dålig uppdatering:) minns inte när jag skrev sist, men boi har varit duktig iaf:D
förra helgen var de som sagt tre nittioettors fest och de var galet!! jag och nico var fullast, såklart och massa roliga människor och bra musik och allt, en toppen kväll! fast vi vandrade dock hem, de var lite segti och jätte ljust i rummet när man kom hem:/ jaja sen var det massa sol den helgen:)

sen har de varit en ny vecka och jag har haft sista provet denna termin som gick BAJS dåligt, jaja plus att jag inte tränat på evigheter:D beach 09. känns ju inte heller som att mina chanser i armmuskeltävlingen är så stora:( tar de en vecka innan rhodos, de löser sig.

igår tog spånga treorna studenten, de var sorgligt, nästan så man gråter lite. men vi serverade god mat till dom och hade allsång och fina vita blusar och svarta kjolar och sen fick vi äta alla rester som var as goda, sen kollade vi när de sprang ut och stog och garvade åt alla plakaten där föräldrarna har bilder på sina barn jag vet inte vad de heter, men en del var as söta iaffff!! sen ville jag och kattis åka flak så vi hoppade på ett där de inte var så mycket folk och där var hedvid också. de var dålig musik och jätte glest med människor och de hade ingen licens att få åka till stan så flaket var tråkigt men vi hade fett kul och skrek oss hesa:D sen träffade jag tina tess och lollo på eftermiddagen och jag åt en macka som smakade gott:D

på kvällen träffade jag tuttis och vi busade, sara var jätte stabil och ramlade inte alls och skrapade upp sina händer:D de va chill. idag fick vi godis på matten, de var gott. sen var vi tvugna att städa skåpen och sånt är sorgligt. tänk att vi bara har ett år kvar.... fy fan.


nu ska jag göra soldansen eller något så de blir sol:D

de dröjde typ en timme att skriva de här för jag är så seg.


i övermorgon lämnar två av nittioettorna oss för att åka till gotland i två månader:( herregud, två månader. kommer bli jätte jobbigt. menmen de kommer hem igen och då ska vi till RHOOOODOS, jag kan knappt skriva de utan att få ont i magen (de är positiv magsmärta) gud. pusshej


RSS 2.0