höstlovstorsdag

publish me hackar massor:( men nu kom jag in!

idag tror ja minnsan att någon snygg människa har namnsdag, undra vem! så idag har jag först varit hos optikern för typ femte gången under en månad, de gick bra och jag beställde nya linser och såå. sen när jag kom ut ösregnade det och blåste massor så jag blåse typ iväg. och snart kommer de säkert bli snö ocksååå! plus att de var massa förseningar idag i tunnelbanan så jag kom vilse och tog fel buss och kom någonstans och åkte tillbaka och frös:( sen lite senare träffade jag en tjej som faktiskt också har namnsdag och vi hade namnsdagsfika och drack te/kaffe och åt sådana där bakelser typ med massa smet inuti som är jätte smetig och man blir jätte mätt av. de var iaf jätte mysigt och sen kollade vi på skor och sen åkte vi hem.

nu är tuttinos i gbg, hoppas de har de bra.

ikväll har jag gjort nada, men de kanske bara är för att jag ska upp om 7 timmar typ. halv fem.. men jag ska åka bort imorgon, de är därför! till bryssel eller belgien eller både och typ! hoppas de blir trevligt, tror de har god choklad iaf:) men tror vädret blir regn som här typ! usch!

nu ska jag nog äta något så jag inte vaknar med kurrande mage för de är så jobbigt! puss

göteborg

nu åker vi om en timme, sakna oss inte för mycket :D
hemma igen lördag kvälli, puss!<3

tisdag


idag ska jag leka med den här snyggingen och på torsdag  åker vi till göteborg, gos.
och ikväll ska vi busa med alla nittioettor som är hemma, wiie (:

nu ska jag ut i regnet, wihu.

söndag

nu känns det verkligen som det är vinter, jätte kallt och alla löven har försvunnit från träden! idag var det till och med snö inne i stan, herregud lixom.. dock bara en liten snöhög på cirka en meter bred och en halvmeter hög, men ändå! vi funderar seriöst på att ta pulkan in ikväll.

ikväll blir de nämligen bio med vico och milla, mysigt värre.
vi ska se:

Låt den rätte komma in.

Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Hon heter Eli och är en motsägelsefull uppenbarelse - hennes kloka blick, hennes märkliga doft, att hon är så tunt klädd, så vanvårdad och mager och ändå så vacker. Men det är inte okomplicerat, Eli är inte som andra - hon kan inte vistas i solljus, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr.

spännande..

 

idag var de jogging med pannlampor för första gången, kallt, blött men hurtigt värre!! de var ett par dagar sedan nu!
ikväll blir de nog ensam mamma in the middel of the night eftersom vi kommer missa det nu ikväll!!

snart ska jag äta, sen träffa rumpi&nosi!! puss



lovi

de är lov, och de är bäst typ :) fast vädret suger men asså.. de är ganska najs ändå :) nu har vi fixat biobiljetter efter mycket om och men, och nu ska vi faktiskt joggi! sen blir de bio ju, bästi<3<33<3


höstlovsnos

Jag har återigen varit en dålig bloggare:P men jag har haft annat för mig!
Det är jätte kallt ute och jag fryser alltid jätte mycket om händerna, nosen och öronen, som tur var finns det ju vantar och mössa.. men nosen förblir kyld.. och röd därpå! man ba kul!

Imorgon är det sista dagen och sen loooooooovvvv (sjukt skönt) börjar 9 och slutar 11 och sen ska jag vara med kattilito och lollo och på kvällen med 3 av världens bästa nittioettor (de andra två ska till frankrike och ha kul) men vi här hemma ska också ha massa kul och imorgon vet jag inte vad vi hittar på, förhoppningsvis något! hihi

jag tycker att vi har varit lite ohurtiga på senaste tiden.. inte blivit så mycket av med joggingen.. men de ska de bli ändring på. typ hurta varje dag på lovet då vi är hemi boo??

höstlov nästa :D

japp, idag är de kvällspass i skolan, och imorrn är de studiedag, så när jag kommer hem ikväll har jag liksom lov, hur najs är inte de ? :D
hade praktik hela dagen igår och de va ganska okej, la inpackning på jenny och en toning på en av frisörerna, så de va ju kul. mötte upp sabina efter och vi åkte direkt till dansen!
sen hamnade jag och sara på ku :O skulle gå dit och lämna ett ledar kontrakt (?) och så kom vi på att de va ju ku, så vi gick in och sa hej till alla söta som var där (:

imorrn är de fredag och då ska jag leka med mina bästa, får se vad vi hittar på för kul :D
men nu ska jag föna håret, sminka mig och byta om, sen dara jag till skooolan, puss!<3


och de finns inget som kan ändra på det, du är bäst.


sis


lika som bär? :D

kramis 16.40

om en stund ska jag träffa min snyggingar
, saris ska fota till nått projekt i skolan och snälla som vi ploppar är ställer vi upp och hjälper till (;



ha de bäst även fast vädret suger, puss

because you're by my side

du är bäst bäst bäst bäst och jag älskar dig så jag tror jag spricker!


bästavän<3


javisst

hellu, mycket lyckat kväll igår med alla nittioettor utom plopp och tung (saknade er!)  men vi hade jättetrevligt :) 
tror att lito fotade en del, så kanske kommer upp lite bilder om ni har tur :D kvällen slutade iallafall med att jag och sara gick hit och somnade på en halv minut typ, och nico och lito gick till nico och sov :)
och ikväll kommer ploppiie hem oxå, så vi kanske ska joggi, och så ska vi såklaaaaaaaaart  se ensam mamma söker :D

och nu måste jag plugga matte :( kommer nog antagligen gå sämst men jag ska ge de ett försök :D ska ha räknat 10 sidor till imorrn, lycka till.
sååå, matteboken nu, puss!


kvälli

ikväll ska jag busa med bubb, bästis och tvillingsjäl! de ska inte ni, hihi (:

sweeties

kvällen har jag ju spenderat med erika och sabina, mys! dom är jättesöta liksom :) vi kikade på idol, åt gottis, kikade skolkatalog och kollade massa gamla bilder, de är alltid roligt, även fast man får skämmas lite för att man va så ful, men de gör inte så mycket egentligen :D



jag älskar bilder, puss och godnatt, snart blir de sängen!

s&v



ikväll ska jag vara med dessa två underbaringar!

picture perfect

fredag, äntligen! den här veckan har varit jätteseg och jag är typ lycklig att det är fredag nu, förutom att jag har lite dåligt samvete att jag skippade engelska lektonen idag, men antagligen märkte han inte ens att vi inte var där :D
och vad gör man inte för några timmar i stan med sina galet braiga vänner? (även om en är ganska seg.. men henne älskar vi ändå :D hihi)
köpte ääääntligen min fina bh, wihii. har fikat med mammi nu och när pappa kommer hem ska vi göra en tacopaj, hoppas på att den blir god! sen ikväll ska jag mysa gärnet med erika och sabina, va sjukt länge sen vi gjorde de så de är efterlängtat! vi ska kika idol och prata maaaaassa :)
och imorrn blir de nog fest med 91? :)

nu ska jag måla mina naglar röda eller svarta.


liiiiiiiiiiill<3 puss

onsdag

onsdag idag, och de betyder apu, dans och bonde söker fru!
praktiken gick ganska snabbt och jag gick hem två timmar för tidigt (a) de gjorde att jag hann hem och äta innan de va dags för dansen, och de va ju najs. mötte upp sabina och de va trevligt och hon berättade om sin london resa, verkade som att dom hade haft väldans kul :)
har precis kikat på bonde söker fru och jag älskar de för det är bäst. har spelat in så ploppy ska få se, snällt va?

imorrn är de kundpass, typ lite halvjobbigt! men hinner bara med förmiddagen för efter lunch ska jag ge bup på astrid lindgrens en till chans. och om de visar sig att de blir dåligt igen så ger jag upp på det där. då har jag faktiskt försökt flera gånger, de får räcka.

jag är en konstant trött människa så ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, pusss!<3


ängelsberg

jag kan bara säga att våran helg på millis land va helt underbar och att jag älskar mina nittioettor så galet mycket! men vi saknade chrisse såklart :(



fler bilder kommer, puss!


helg

hej, nu är de äntligen fredag! veckorna går supersnabbt och de känns som att det är helg hela tiden. Iofs går helgerna väldigt snabbt också.. men men.
Denna helg kommer bli väldigt trevlig känner jag på mig, fem av sex nittioettor ska till millas land och mysa järnet! (chrisse kunde tyvärr inte följa med vilket är väldigt TRÅKIGT!! men sånt är livet.. vi kommer sakna dig)

Några bilder från förra året tänkte jag säga, men de var ju i våras vi var där:) ¨

(okej nu har jag försökt typ en timme med att få in bilderna men de total vägrar.. så nu orkar jag inte..)

vi kommer iaf ha det skit kul och chilla och prata och spela kort och laga god mat och bara chiiillllaaa i stora tröjor och mjukisar och mina fina röda trosor!!

nu längtar jag tills bananis ska hämta upp mig och sen ska hennes mamma/pappa/någon skjutsa oss hem till milla:) läääängttiiii! hoppas de andra två överlever på tåget och kommer fram välbehållna!!! hihi

puss


suck

det är kaos i mitt huvud idag,
pusshej.


MISSA INTE

BONDE SÖKER FRU KL 20.00!


7 oktober

jag går ständigt runt med dåligt samvete för att jag är en dålig bloggare! men nu ska de bli skärpning:) som tur var bloggar ploppie och vi ska försöka att blogga lite ihop!

igår var den hemskaste dagen på hela veckan, men när den är avklarad så blir allt bra och inga jobbigheter kvar! så idag var de tisdag och vi hade sovmorgon och började tjugo i tio.. först joggade jag och nosi och de var grymt jobbiiiiigt men vi är så duktiga så fastän mina öron frystes bort och knäna var helt röda! men vi överlevde och jag kutade hem och åt och duschade och kutade vidare till skolan där de blev frulle nummer 2 med de söta vännerna! sen hade vi engelska och de var engelskatal.. en del var ju bättre än andra om man säger så.. och en del var lite läskiga så man får nu hålla sig undan i framtiden! sen lunch och jag var definitivt inte hungrig eftersom jag redan ätit så mycket inom loppet av två timmar men vi åt lite och planerade lite födelsedagar;) och sen var de lång lunch och vi loggade in på playahead och kollade på birks foton och fick oss ett par goda skratt.. alla typ bråkar om honom, alltså alla småtjejer som kommenterar hans bilder:P sara behöver då inte bråka, hon är omtyckt iaf.. dock nästan fyra år äldre. hihi!
sen hade vi iaf klassråd och vi bråkade lite och jag och tina pussades lite och en del hade halsdukar på huvudet och så som de brukar vara. sen matte!!!!!!!!!! och jag fattar nada och man ska skriva saker på grafritaren och måla en graf och ta reda på f(4) då de är en derivata x upphöjt till 3 genom h och sen finan svaret 50 och sedan trancea på miniräknaren och sen sätta in resultatet i en formel.. man ba ööööööööööööhh.. sen blev läraren sur på mig och sa att jag var konstig och att min framtid var bakom ett skåp eller nåt sånt. då grät jag lite glädjetårar och sen slutade vi.

aa de var min tråkiga dag som var ganska kul. imorgon är jag ledig av någon konstig anledning men jag tycker de är ganska bra:) så då ska jag plugga och sen ska min vän plopp klippa mig!!!!!!!! kanske vill klippa lite kortare lugg men ändå inte hel lugg lixom....... hm....

klockan åtta donken med nittioettorna!!!!!! längtar<3 hoppas alla kan, var typ 6 månader sen som ALLA gjorde något tillsammans!!! eller iaf länge sedan!!!

nu ska jag äta något!! hejdå::)):):):):)):)

för de är så de ska vara

nu är de som de ska igen och jag är typ lycklig! chrisse har bytt tillbaka till enskede! :D de kan ju typ inte bli bättre :)


hih.

måndag, och vi hade afrotema hela dagen, de va väl ganska intressant, men lite vääl mycket info på en gång, min hjärna bubblar över typ. och sen en matte lektion på det, de gick inte. fick ett halvt tal räknat typ, men de gjorde inget för vi hade kul och emma grät och så. fast de va inte ledsentårar, hon grät för att hon skrattade så mycket, åt sig själv, hihi.
kom hem till en söt mormor och hon ska sticka en mössa till mig, jippi! joggade med plopp och sen fick jag god mat.
följde med familjen till ica maxi, stretchade jossas ben, och nu sitter jag här och ska snart måla naglarna! 
imorrn bitti blir de ännu mera hurt och sen till kurtan och kolla benen. får se om jag orkar åka till skolan för en endaste lektion. men kanske om jag är duktig! 
sen ska jag träffa 91orna och vi ska planera helgen som ska spenderas på millis land, så mysigt! vi ska skriva inköpslista och sånt :) hihi.
skolfoto på torsdag! hjälp.

puss!


jag har hittat min mobilsladd!



jippi, jag kan ladda in bilder.
<3

hemmi

nu är jag hemm efter en mysig helg i leksand hos mina bästa kusiner! vi har varit på marknad i regnet, kollat på lilla melodifestivaln, svensson svensson, beck, ätit godis, god mat, bokat resa till turkiet(!) och sånt där mysigt som vi brukar göra :)

ikväll skulle jag träffat 91orna, men de blev inget av med det så jag ska sitta framför tvn hela kvällen typ, gossip girl, ensam mamma och hål i väggen får de nog bli!
nästa helg åker vi till tungans land, de kommer bli super och på tisdag ska vi boka tågbiljetter, och planera allt vi ska ha med, typ vad för mat och sånt. :)
hoppas vi slipper sitta där väskorna ska vara på tåget den här gången :D och hoppas att inte vädret kommer suga lika mycket som de gör nu, man bli ju ledsen nästan.. !


hit åker vi i sommar, härligt!

nu ska jag snart få mat oxå, jag har bestämt mat så de blir ju gotti :D puss!

nosen som är hemma i stockholm

idag vaknade jag jätte tidigt, typ klockan nio! hade ställt klockan på tolv för att jag behövde gå upp då, men icke. så de var bara att börja läsa engelskaboken och jag kan inte påstå att jag förstår mycket av den!:P jag har ätit frukost och nu sitter jag och svarar på frågor om en svenska text som är jätte konstig och de är inte mycket jag fattar av den heller:P

klockan två ska jag iaf möta upp miljonären i staden och sedan lär de andra droppa in lite efter det! och jag är lixom inte jätte pank så något kanske jag kan köpa:) hoppas!

jag längtar till ensam mamma söker

anette_barn_190.jpg anette_barn_190.jpg anette_barn_190.jpg

men jag måste ändå säga att jag längtar ännu mera tills nästa helg då vi ska till rumpis land:)

min lilla.



RSS 2.0