skola.

tjo, sitter i skolan och har religion om typ en minut. har precis gjort matteprov som jag inte har en aning om hur de gick, hoppas på de bästa liksooom..
slutar typ tolv, då ska jag chilla i stan lite, sen ka till st göran, och efter det hurta mig till gymmet, yey!
imorrn är de sista dagen innan lov som kommer bestå av praktik, och vi firar in lovet med jenifers skiiiiiva!!

nu ska jag vara duktig flicka och skriva abete, man kan ju alltid försöka :) puss!

wie wie wie

det e heeelt sjukt vad man kan älska en tv-serie. jag äääälskar ph!!!! längtar så jag dör till morgondagens avsnitt. ja de e säsong 2 typ, eller 2004. men occcch den e suuper bra!

idag var de en fjutt lekion i skolan=SKÖNT!!

nu ska jag laga maaat och sen ska jag vara barnvakt<3

de e jätte mysigt väder ute. och nu har jag börjat inse att de inte alls e långt kvar till london.. eller ja brighton mer för min del. men JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de kommer bli bääääääääääääääääääääst!!! 4 dagar kvar!

puss på alla<3

vad tråkigt inlägg de blev nu


school

tjeniixen. nu sitter ja i skolan. vi har prov vid datorn. men jag kan inte göra de för jag har inget lösenord till fronter. har glömt bort det:p men en datagubbe e här som ska hjälpa mig men han e läskig och seg. så aaa nu e de bara att vänta. jag har tråkkkkigt.

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MINIBUSSTUTT


nu fick jag ett lösen, wieeeeeeeeeee

tjo

lite sliten och lite trött idag, men det får det väl vara värt. hade en trevlig kväll igår som startade i hässelby och sen fortsatte i stan:)
har bara degat runt och myst med min älskling idag, och nu tycker jag att han kan snabba sig på hir igen så att vi kan gå och träna, hurt på det. har nämligen lite ångest för att jag typ nte har tränat på en vecka. inte bra..
ikväll vet jag inte vad som händer? vet bara att jag och thomas ska promenera bort till torget och äta nått där, sen ska han lämna mig, så a vi får se helt enkelt. skulle behöva göra klart lite skolgrejer, men det lär jag ju inte göra..

imorrn då? ja träna då igen kanske, för att ta igen min slappvecka! och sen vad det väl fika med sanna? :) och sen eeeeeeeeeeen enda fjuttvecka kvar innan påsklovet, SÅ bra.

jossa är förresten i haöösberg idag och tävlar, och vet ni? hon och agnes VANN PAREN! hur grymt!? :D

jag har lite trevliga bilder från igår, men dom vill inte hamna på datan :( får försöka fixa det sen!


sara 19

snaaaaaaaaaart ska vi fira sara.
vilken jacka ska jag ta ikväll? i doooont knoooooooow!

får se snart.

PUSS, ha en fin fredag<3

sara and the car

heeeeeejj nu e jag en död människa. ska sova snart.
måste bara blogga så jag inte glömmer vad som händer i mitt lilla yttepyttiga liv.

igår var väääääärldens bästa personalfest. (ja de e typ underskattat) åt god förrätt, sen en kall huvudrätt och en inte så god efterrätt. men de fick gå ändå. jag och sanna hade as kul, och alla andra också såklart.. eller nää vi hade typ roligast. sen skulle vi vidare men sanna lyckades tappa bort sitt pass, jobbigt läge. men vi var ändå lite döda så vi åkte hemåt. kom inte hem så sent men de var skönt med tankte på att jag hade prov 8 imorse. gick ändå helt okej på de.. sen hade vi en feting håltimme. så jag, katten och tinis satte oss i systers vilorum (där man får vila när man har ont någonstans typ) och läste kp. sen blev vi sugan på sushi. så vi gick och handlade de och sen smög vi in och satte oss där igen och åt.. MMMMMMMMMMMMmmmmmmm de e så gott. och sen en lektion till, sen till stan och träffade två snygga tjejer och sen ploppade de upp en till men då åkte jag och horny mousee hemåt. och jag deckade lite och kollade ph (mm jag ska gifta mig med dett, såååååååå bra) och åt lite middag och försökte posta lite studentmössor och städade lite och fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till och lite så. och ikväll hatar alla eknomi. jag e nämligen kassör i elevrådet. och stackars hela skolan nu, för jag har ingen koll på pengarna och de e massor som e borta och jag vet inte vad. KUL! men nu glömmer vi de.

dagens bästa måste ändå varit......... TUTTILUTTENS KÖRKORT!!!
ska fira hennes födelsedag imorgon (fast hon fyller på måndag) så nu blir de fira dubbelt upp har jag bestämt.




asså aj..

min mun är i ett nära döden tillstånd, det är inte kul. men jag överlever genom att äta ipren, alvedon och panodil!
menmen, hade tänkt träna idag IGEN. men vaknade med bajsont i halsen och kände att i helgen vill jag vara frisk! men dock känner jag att en förkylning är på g.. den är inte så värst välkommer kan jag säga.
det enda jag har fått gjort idag är inhandling av present till sara (SOM KLARADE KÖRKORTET IDAG OCH JAG ÄR SÅÅÅÅ STOLT :D) och köpt en jeansjacka och en kjol (a) sen harjag ätit våfflor (såklart!) och nu försöker jag skriva klart naturkunskapen och det är tråkigt.
efter ett kundpass och ett handledningsmöte imorrn får vi enskedare helg! då blir det hem till andreas för lite förande och såå, och sen utgång :)
resten av helgen är fortfarande ganska oplanerad skulle jag vilja säga, men det blir säkert nått najs :)
snart ska jag nog hoppa i säng, eller okej, inte riktigt ännu kanske.. menmen, puss!

lilllördag<3

hellohellohellohello!!!!!!! första dagen i skolan denna vecka. ett prov som gick heelt okej. sen kom....... STUDENTMÖSSORNA!!! fast min var för liten:( och de hade glömt att gravera in min text i mössskärmen. så måste skicka tillbaka den......... snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark.

jaja men den var ganska fin annars. fast inte jättefin:p
och nu kom jag på att jag inte vet vart jag lagt min studenttröja.. kul om den e borta...

ikväll e de personalfest:D jag längtar tills vi ska äta. hoppas de e gott.
sen vid 12 så blir de lööööööööööööööön, trodde jag ja. ringde till banken och dom sa att de inte var säkert att den kom in vid tolv. den kan komma typ vid sex på morgonen också:s kul kväll.

men vi får se. måste ju ladda på min telefon nu!!! abstinens. tackar gud för att de finns en hemtelefon<33<3<33

nu måste jag lixom bestämma vad jag ska klää mig i ikväl!! hoppas jag hittar något nytt och fint och najsigt i min garderob. tror inte de. hejdåååååååååååå<33333

you found me

onsdag då dåå. kort skoldag! hade ju tänk att gå och träna direkt efter, men ska tydligen skippa de några dagar så att inte såret spricker och går sönder och blodar.. men imorrn kör jag! wie.
sitter här och försöker plugga lite nu¨då, skriver typ som en hemtenta i naturkunskap, inte så kul..

om nån timme ska jag åka tillbaka in till stan och barnvakta till typ åtta, och sen gosa med älsket. är ledig imorrn, men nej ingen sovmorgon för det, ska upp och kämpa med oss wilma till veterinären kl 9 typ.
och sen blir det ju då träning och så, och sen ska jag träffa sannnnnnaaaaaa och fika!



här sitter jag och leker snygg, jag kan inte le större tyvärr!
pusss<3

but I've already got a lover

idag är det synd om mig! min mun är väldigt illa behandlad idag, det har både blivit klippt och sytt där inne. det var inte kul, lovar! har levt på yoghurt idag, feeeettt festligt.
min bebi kom iallafall och tog hand om mig lite, då blev jag lite mer gladi iallafall.
tänkte kanske ta att försöka plugga lite nu innan alla bra program börjar! (a)

eller kanske ta en promenad.. har liksom agerat soffpotatis hela dagen..

pussss!!!!!!!!!!!!!!!!



min lilla leeediga vecka

heeeeeeeeloooo jag lever!
igår var jag leeedig, eller hade projektarbetes dag. min hjärna var lite konstig den morgonen för jag hade fått för mig att jag var tvungen att gå till tunnelbanan 27 minuter innan den gick(:s) så kom as tidigt. jag tina och katt jobbade iaf lite i stan, eller vi bestämde hur våran redovisning ska se ut. och åt suschi buffe, assss gott! sen blev de utvecklingssamtal på donken, janssons frestelse till middag (e inte de julmat:s?) och en kyyylig men myyysig prom!

idag e jag ledig igen.. eller idag e jag helt ledig, ingen projektarbetesdag. kände att jag skulle vara lite duktig idag och träna på morgonen hade jag tänkt när jag somnade. tänkte gå på pumpen vid 11 och då gå upp 10. men när klockan ringde klockan åtta av någon anledning trodde jag den var 10 och stressade upp.. och jaa.. jag e förvirrad. men gick på coren vid 9 med alla stammis pensionärer och de var jobbigt men naaaaaaaaaajs.

idag måste jag plugga, har prov tills imorgon i sam, på vad kan man fråga sig? och prov på torsdag i rättskunskap på typ treeeeeee kapitel. yes, önska mig lycka till<333333 pussi

ååååååh.

jag måste verkligen plugga! men jag har ingen ork och verkligen ingen lust..
hade iallafall en trevlig ikväll igår! Hoppas du är nöjd med din 18årsdag amanda :D

snart kommer mamma och pappa hem, får se hur mycker onödiga grejer dom har fått med sig hem från ullared, gissar på typ takboxen full.. men men, tillbaka till ekoligi plugg nu, fett kul..

puss!

men hej

idag har jag haft chillig skoldag och tränat med bebisen. lagade vääääärldens godaste soppa till familjen+farbror till middag, MUMS ALLTSÅ!

helgen var förresten najs, fredagen var väldigt chillig här hemma i soffan med familjen, och på lördagen blev det lite naaaajs hemma hos lars med mina otroligt braiga flickor och lite pöjkar.
veckan har bestått av ledig måndag, tisdag i skolan, imorrn blir det praktik och sen ledig på freeedag!
helgen har iallafall en utgång att bjuda på, resten får vi se.

just nu väntar jag på att världens segaste bästis ska slå mig en liten pling liksom..


det skulle vara hur najs som helst med lite sommar nu!

k5

tjabbbba tjjeeena hallllllå! idag e de tisdag. helgen var naajs! i fredags firade vi katta och ja de blev som de blev men var väldigt trevligt hemma hos katta och goood mat och bra sällskap!!!!! och lördagen chill hos lars och söndagen jobb och sen till en kusin och träffa massa kusiner och deras söta barn och släkt och tårta! najs.

idag znoosade jag i 55 minuter:o men hann till skolan iaf. e lite beroende av sööömn känner jag. så jag ska sova snart så jag slipper vara död imorgon. men ska bara kolla ph! de har lagt ut säsong 2 på webbtvn, typ ett nytt avsnitt om dagen. ska kolla klart på de jag kollar på nu!


jag katti och lollo var i vällingby på gina förra veckan. bloggade på deras dator. trodde de skulle hamna här på en gång. men iiiicke. vi e snygga iaf!

nu ska jag kolla klaaaaaaaaaaart! pussen<3

hihihihihi


snaaaart heeelllg!!

jag kännner mig ddddddddddddddddddum som inte bloggar. fyfyfy på MIG! men jag oooooooooorkar typ inte. eller kommer inte på något kul att skriva.

jo något väldigt trevligt e ju att de börjar bli bättre väder! yippi lixom. sol och grejer och man kan ha converse utan att fötterna på riktigt dör!! hallelullhhjjja.

och något mer bra är att jag e lite friskare. för i tisdags gjorde jag av med en hel skog av pappersnäsdukar och jag nös minst 455 gånger! nu har de blivit typ 1 nys idag och 1/1000 träd! ett framsteg.

ja och i övermorgon blir min nakenkatt hela 19 år. så imorgon ska vi fira henne rejält med middag och utgång och massvis med ståhej!

å imorgon e de lektion för min del mellan 10 och elva eller vad de nu brukar vara...

nu fixade jag ett litet blogginlägg iaf:) pusspusssssssss<3

vår!?

är de verkligen våårväder? jag får lite lyckokänsla i såfall (a)
hade de super i leksand oxå, skidåkning, mysiga kvällar, bastu, goda drinkar och massa sånt mys!
känns lite lagom segt att skolan har börjat oxå.. menmen, bara att bita ihop typ :)

har tränat och precis ätit middag nu, kvällen bjuder på film och städning av mitt rum!



hej vår!

jag vill ha glaaaassss

heeeeeeeej nu e lovet slut:(
kan typ inte minnas sist jag skrev meeeeen lovet har gått snabbt.
började med utgång, jobba, myskväll, sen camp haninge i tre dagar (dvs pluggade sönder våra hjärnor i tre dagar) men lite bio med alla söta hann vi med. och frossandeeeeee, mmmmmm. sen var de barnvakt för min del och museeiebesök och frisörlek och sådant. och lite jobb till, och lite chill och lite mera utgång och ja lite plugg? hem nej typ inte alls.

idag e de alltså måndag. klockan två ska jag vara bröloppsmodell för nico&madde. naaaajs hoppas jag! ska ta med en klänning och lite grejer. och ska nog göra i ordning mig lite snart för sedan måste jag skutta ivääääg.

kan de inte bli vår typ NUU?????


typ såhär kommer jag se ut om några timmar, kaaaanske. vi får se hur de blir<3

leksand!

idag är det onsdag och jag har tillbringat dagen i stan med bästis, efter en lång sovmorgon med min älskling:) hittade dock ingenting i staden, men mycket mys ändå!
håller på att försöka packa lite just nu, imorrn fyller älsklingen år och vi åker till leksand och åker skidor och myser med kusinerna, det kan ju inte bli mycket bättre :)

puss!


bio!

nu blir det bio igen! pusspuss :)


fotostudio

de senaste dagarna har spendeats i haninge ute i skogen nära sjön hos tina. vi skulle jobba med projektarbetet men jag och katta bangade och åkte till en fotostudio och fotade oss i naturliga miljöer.





fick fotona på en gång! vi e SÅÅÅ stolta.

pussilus /nakendjuren


RSS 2.0