fredag

Okej jag ber om ursäkt för grymt dålig uppdatering från oss. Men såhär är det, vi (victoria och jag) jobbar just nu, victoria at kyrkogården på bromma kyrka och rensar gravar och jag på danderyds sjukhus och bakar bullar och server patienterna som ligger där. Och efter jobbet har vi inte tid att vara hemma och blogga, då måste vi ju träffas och ploppa. Och såklart med våra vänner! Så denna vecka har vi myst på kvällarna och kollat ganska mycket på one tree hill säsong 3. Sen någon gång när alla andra är hemma, alltså alla som vill se så ska vi hyra säsong 4!! Nice tycker vi, fastän trean hackade typ hela tiden!
Igår var det fredag, det betydde mötas på brommaplan klockan 5, sagt och gjort.. Vi gick och köpta mat som man bara kan värma i micron och läsk och åkte sedan hem till saris som mötte oss vid bussen. Vi vandrade hem till hennis och började fixa, dvs klippa, färga och vaxa benen. Säger bara AJ för att vaxa benen, grymt ont. Trodde jag skulle stå ut lixom, men icke. Millas färg räckte inte till håret:( men hon får väl göra om de någon dag! Sara blev klippt och de blev fint! Kollade på one tree hill och åt foodi!
Sen vandra vi mot bussen och tog den för att åka mot brommaplan, milla och nico köpte godis och sen hoppade vi på tunnelbanan mot thorildsplan! Där chillade vi runt lite, satt på en bänk, fotade lite, ploppade och så. Vi umgicks lite med några irakier typ^^ de hade med sig en halmfilt där jesus var född under trädet. Vi pratade svenska, engelska, arabiska, spanska och franska! Jag födde fyra barn, först en tjej som fick heta oskar, en kille som fick heta liza, ett cpskadat barn och en dvärg samt trillingar sen (hans, greta och chrisse) Haha det var jätte roligt och milla var navelsträngsklippare, chrisse doktor somk skulle operera brösten och victoria kollade bara på ungarna. Shit, jag kom ihåg allt! Det trodde jag inte. Nico och hennes pojk mös en bit bort och jag vet inte hur länge vi var borta riktigt.. sorry! Men sen fick vi bråttom hem för chrisse skulle lagom till bussen, hon och vico kutade för att hinna men missade PRECIS den! så ja joinade dem för att hinna med nästa men nej de gjorde vi inte för de var ingen nästa.. Så vi åkte till fridhemsplan för att köpa godis och chips och choklad och fruktpåsar (hallå nico, micke och milla.. vi borde ju mött er där? fast de tänkte vi inte på då:) vi fick vänta 15 minuter på tunnelbanan som bara gick till alvik!! Väl där fick vi sitta och vänta länge till på nästa men fick lite besökis. Som tur var så hann chrisse perfekt till bussen, en timme senare än den som hon försökte hinna med. De va de de och nu känner jag mig duktig som uppdaterat så fint:) puss

midsommarhelg!

min midsommar har varit typ bästigast. mest najs men lite onajs oxå, håller ni med flickor? :D
midsommar afton vart det midsommarlunch med mor och far och gudfar, sen middag hos sarisen med familjer och folk och flickorna jag bodde med i helgen, saris, ploppy och liito. den fick vi komma till rikard på ett vilkor och då gjorde vi där, och där va rikars och sebbis och tre till och det va typ najs liksom. sen nån gång på natten promenerade vi hem till en liten stuga och sov jättesött. på lördagen skildes vi åt en liten stund men sen ville vi inte vara själva mer så vi åkte bussi till lito och hade typ mysigaste kvällen med förätt(efterrätt) varmrätt och efterrätt gånger tre plus popcorn. vi blev runda som bollar och busade runt lite, efter allt busande blev vi trötta och la oss i soffan och kollade på one tree hill mest hela natten, vi hann sova lite oxå, och städa.
idag är jag jättetrött och ska snart sova liksom. och snart kommer de bilder oxå!
pusssbästa<3

hon är nanana..


midsommar!

idag är det midsommarafton och jag har precis duschat mig, bytt om och skalat ägg, så snart blir det midsommarlunch och sen träffa mina flickor och typ bädda liksom. sen blir de handling och midsommarmiddag och sen ska vi hitta på nått roligt och hör av er om ni göör nått skoj liksom :)
imorrn blir de grill och maaaaaaaaassa mys hos lito, de kommer typ bli super!
nu ska jag torka håret, måla naglarna och sminka mig, pussss<3

grattis mamma !

idag fyller världens bästa mamma år, grattis! <3



igår ägde vi hela kungsan typ och vi va turist attraktion och blev intevjuvade av tv4 och skrek och hejade och var snygga och så, och sverige förlora och det va sämst. väääldigt blöta och kalla och jag och mina ploppar hem till millis och mös och åt och hade det braigt, sen blev det nattpromenad hem när det började bli ljust igen, man ba mys!
snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och kanske städa lite för sen kommer släkten plus klanen hit och firar lite :)
PUSSS!

lördag 14 juni

studenten igår var trevlig, de va kul att träffa släktingar som man inte sett på länge och jonna va jättefin liksom.
idag åker min älskade systeryster på konfaläger till brommagården och är borta i 12 dagar (!) ofta jag kommer klara mig liksom ? noo, kommer sakna massor, älskar dig mest jossaaa<3 men hon kommer få de bäst där borta och jag är typ avundsjuk :)

idag blir de match och så måst jag hitta present till mammi som fyller år imorrn! vad ska man köpa? hoppas jag hittar nått braigt  för annars blir de lite paniki typ. ikväll efter matchen bär det nog hem till millis skulle jag tro, de blir nog najsii.

nu ska jag göra  mig ording och allt sånt ni vet för idag är det kramis 12.30! pusss och kraam!



smygreklam


http://swedishface.blogg.se/

idag

kramis klockan 18:30


ge mig allt du vill och allt du kan

tjosi(:
idag är de torsdag och imorrn åker jag till dalarna för att fira min kusins student, de blir nog trevligt med utspring och mottagning!
igår sov jag, sen åkte jag och systeryster till vällingby och kollade lite och sen blev de stan och jag hittade snyggaste shortsen för 49.50(!) så jag köpte till mig och jossaaa, de va inte ens rea liksom, dom bara kostade det, man ba coolt :)
sen mötte jag upp familjen och vi gick och åt på en fiskrestaurang, det va massa gott och mysipysi :)
efter det bar det av till b-plan där jag mötte mina söta och vi hyrde film och köpte snask ni vet. filmen var dålig men sällskapet var bäst eller nått, c och c blev kompisar med wille och han har ganska tjocka ben:)

imorse hurtade jag upp i ottan typ och åkte till ks och pratade och sen åkte jag hem och sov. åt lunch och städade lite och nu kom bästisen hit liksom :) hon hälsar plopp! sen får vi se om vi träffar vårat folk eller så!
på lördag är det match och vi ska heja som bara den, så det så :)
pusssss!

swedishface.blogg.se



nu gick det inte att ladda upp fler bilder, men det här är typ ett smakprov på mitt liv eller nått :)

fotboll ikväll för plopp

wiiie länge leve bloggen.

men den är död på ett sätt, på utsidan, men på insidan lever den som aldrig förr. Men den är ute och steker på brännan.

Ikväll är de greklandet-svennelandet i kungsan, alltså på TV, inte direkt live lixom! Nice, hoppas alla kommer och hoppas vi ser tvn, annars kan ni räkna med två aggresiva nosar som kommer picka ner alla! Och ifall de blir mål kör vi på wild high nose så de stänker om det! pussplopp och hej då.







vi ska hålla ihop tills nosen får massa sprickor och går sönder, eller tills en sten faller på nosen och den går av, eller tills vi blir tvingade till att göra nosoperation då vi inte kan leva ett normalt liv pga våra nosar. Och inget av detta kommer hända (möjligtvis de sista i alldra värsta fall, men hoppas ej) så vi kommer hålla ihop föralltid. Snipp snapp snut (säger man snut?) nu var denna saga slut.


VI LEVER ALLIHOPA

tjooo, typ sämsta uppdateringen någonsin, men så får det faktiskt vara när man har massa underbara vänner och solen skiner och allt är braigt typ.
idag var det sista sista i skolan, vi hämtade betyg och fikade, fast vi hade avlsutning förra veckan så jag har haft sommarlov en vecka och det är helt galet underbart. 
såhär har dom dagarna sett ut typ,
i onsdags lekte jag med min erika och hennes mathilda och lollo, det va trevlans men lite halvbra sällskap kanske? :P torsdagen hade vi picknick med klassen, sen va rikards utspring och student mottagning, de va jättetrevligt rikard :D sen bar det direkt av till långholmen där vi mötte alla våra sötisar, vi busade runt och hade de roligt typ, sen blev det sleeping nose hos plopp med erika och alex!
på fredagen kom kusinsöt och vi va på grönan allesammans plus ploppy, kuligt liksom ! höll på att avlida i spökhuset men det gick bra tillslut, eller vi kom ut iallafall, nästan levande. efter de blev det donken och sen hem och sova.
lördagen kommer jag inte ihåg så mycket av, eller jo lite, va i välling by och sen badae vi med blottare, man ba mys :S sen blev det grillning med the klan typ, mysigast. söndagen spenderades med bästa, vi hade massa kul och spelade spel och cyklade och såg på film och fick panik och åt godis, sen sov vi lite och vaknade sent dagen efter. och dagen efter träffade jag sabina :)
det är typ det jag har hunnit med, plus att vi har hunnit fota lite oxå, najs liksom!
min mormor är här och vi lunchade nyss, sen ska jag äta middag hemma och sen vandra till erika och där ska jag klippa mathilda och tina, är lite nervös men det ska nog gå bra ^^ sen så ska ju milli fixa amanda till balen och jag tror att hon kommer bli finast av alla :) sen ska vi flickor dra oss in till kungsan och se på fotbollen! det blir nog najs tror jag, erikis och tungan liksom<3

nu är de till och med lite sol ute, kan de bli bättre? PÖÖÖSSSS!

pusshej

image432

glad sommar

hej och hå! jag är lessen att jag inte hunnit blogga, men jag har typ:
varit på landet. det var najs, igår paddlade jag med skolan och de var SKIT kul. svårt att styra u början men sen gick de bra! idag var det kortis dag, med betygsprat och lite planering, sen möte och skåpsutrensning.
sedan kom lille plopp och mötte mig i spånga och de va lixom LYCKA för jag hade inte sätt tösen på mycket länge, men nu är hon med mig och allt är som vanligt.
vi åkte mot danderyd och jag hoppade av på pappas jobb och pratade om mitt jobb eftersom jag ska börja där snart. ploppy åkte till mörby och sen kom jag dit och räddade henne och hon shoppilishopppade. sen mot stan och käka lite på donken mys. sen agerade vi vilsen nos och försvann åt fel håll med bussen åt solna centrum. ungefär en timme senare och sen söt bebis med tättsittande ögon var vi framme och kunde sedan åka hem efter ett tag.
nu är vi här, snart ska vi till vällingby. sen ska vi picnica och mysa vid ängbybadet.
imorgon har jag skolavslutning. det var allt:)

ploppy hälsar att grekland var bäst! fastän hon har flagnat.

RSS 2.0