sovdags

nu säger vi nosar godnatt, efter en god fruktsallad, bra idol (MEN EN AV VÅRA FAVORITER ÅKTE, PICK!!!! aj) gott kaffe, nosgos och en dålig film! de blev inte saw :( den va borta. godnatt, dröm om oss! <3



tisdag...(blir det november imorgon?)

idag blev de aktivitetsdag och de var kuli och lite frost, lite regn, sol och massa skratt!!!! vi fick fina blommor som står i en genomskinlig vas:)
på torsdag blir de nittioettorna. lessen om de var jag som gjorde så de blev lite förvirring för er alla om vilken dag vi skulle ses, för jag kunde inte idag (slutade ganska sent och chrisse kunde inte nu ikväll..) så jag tänkte att vi kunde ses torsdag också så jag också skulle få gosa lite med er, men sen visade det sig att chrisse bara kunde tisdag ELLER torsdag:) men jag hoppas att de löser sig iaf!!!!!! torsdag<333333

när jag kom hem var jag hungrig och åt lite, sen hade jag lite ont i ryggen. sen träffade jag nosi vid kramis och tog en joggingrunda och de var hurtigt och vi sprang två varv utan att stanna. de är bra för att vara oss!
och eftersom de blivit som de brukar igen så ska jag snart träffa plopp igen, vi ska cykli, göra nyttigt snacks, kolla idoli och sen skräckis saw 4!! (tror de var 4 iaf..) har inte sätt den och snart kommer femman på bio!!! så måste ju se fyran innan det! sen ska vi nosgosa och kanske sova på det där nyupptäcktasättet (med nos mot nos) inatt.. mys gånger tusen.

nu tror jag att ploppie är stolt över mig.

rocks my world


91<3

kramis 17.30


typ hösten -07, jag älskar dig

wihu

juste, jag millis och sarisen fick veckoläsningskonfagrejsi, jippi :D


i guess it's up to me

idag på lektonen ville jag bara avlida och dö, nästan iallafall. permenanetrullning dödar mig. det är rena tortyren..  :O men lyckades rulla ett helt huvud iallafall.
sen fick jag skippa matten för att hinna till ks. mötte upp pappa utanför och fick sen springa in. de va som de brukar, och ja, nu ska jag skärpa mig, för min egen skull.
har precis fått mormors goda raggmunkar och ikväll blir de idool, jippi
imorrn blir de skola (är inte ledig på tisdagar längre!) sen ska jag och milla och alla som kan träffa chrisse(<3) eftersom att det va ungefär 3000 år sedan sist, inte okej! sen blir de ploppning med film och och sånt där.


niornas bal

puss<3

min perfekta noskompis<3


helgi slut

tjo nos!
helgen har jag spenderat i örebro/på landet. i fredags var det begravning och de var sorgligt och tråkigt:( sen fika och så! på lördagen övningskörde jag, var på bio och ja inget mer intressant. och i söndags (idag) åkte vi hemi! och annars har jag bara tagit det JÄTTElungt och sovit massor och så!
idag när jag kom hem åkte jag till vällingby för att köpa en kjol, men det visade sig att den var slut i min storlek och sara hade vart där och köpt den:P jag får leta lite till och annars får jag sno hennes någon dag! den är superfin iaf.

sen var jag även hos vico och kollade när hon slingade sara, och de var inte glada miner där inte då sara icke hade tvättat håret och de var tovigt och svårt att dra ut slingorna från hettan! jag såg inte resultatet då jag var tvungen att vandra hemi innan:) sen var det mat och ensam mamma söker hos ploppie! vi har våra favoriter och de är lixom världens bästa program:) 8 oktober börjar bonde också, längtar massor!!
vi har även gosat lite, pratat lite semester och kommit fram till att vi är perfekta noskompisar<3


kan inte bli bätte hurrni.

fyyyyyyyy på chrisse som inte kan följa med till millas land:(:(:(:(:(:(:( kommer sakna dig ju! men jag längtar iaf för vi kommer nog ha det supermysigt tjejer!!! var SJUKT länge sedan jag träffade chrisse.. milla&nico var också ett tag sedan. tisdag kanske?

måste även tillägga att jag inte alls har de minsta ångst för att de är måndag imorgon!!! vet inte varför, men kanske för att de är en chill vecka och vi inte har någon engelska på hela veckan:)

hon

jag älskar bilden, och tjejen.


the notebook

tjoo, igår vart de mysmiddag med familjen och sen film, godis, och klippning med millis och nico! hur mysigt som helst, galet bra film oxå.
gick hem nångång när vi va jättetrötta och sov.
idag har jag redan hunnit städa mitt rum och klippt jossa, kortare den här gången och jag tror att de blev jättebra!
ska snart hoppa in i duschen, äta lite lunch och sen åka till vällingby med bästis :)
sen ikväll blir de födelsedagsmiddag för saras far, och sen party skulle jag tro :) får se vilka av flickorna de blir, men de blir säkert super bra.

igår hade vi ju kundpass och jag slingade min mammi, de va faktiskt inte kul.. :P hennes hårt är de svåraste jag har varit med om :O blev lite stressad eftersom att det var blekning men de blev ju bra tillslut! sen blev de permanentrullning på docka, jippie..

imorrn ska vi slinga sarisen oxå! kkänns som att jag redan är frisör,, haha.. :)
men duschen nu! pusss<3

torsdag

hade matteprov idag och tack vare tungi tror jag att det gick ganska bra! eller asså, kanske inte bra, men okej iallafall :)
mitt i matteprovet vart de brandlarm, men fick iallafall sluta lite tidigare så då åkte jag hem. de är typ najs väder!
ska snart till vällingby med ploppis och så kanske sara om hon kommer till spångi nån bra tid! ska kika lite där och sen hem och ätaa.

imorrn är de kundpass hela dagen. HJÄLP. ska slinga mammi första passet och sen antar jag att jag ska klippa nån kund, men hoppas på att få slippa! och juste färgade erikis utväxt igår och tror att de blev helt okej! va tråkigaste dagen på salongen, fick svara i telefonen typ trehundraelva gånger, annars hände de typ ingenting.
imorrn blir de mys med mina älsklingsflickor, vi ska kika ¨på resor liksom! hihi de kommer bli bääääst<3



puss!

jag tror hon behöver en puss eller två.


ensam mamma söker

tjo nos. nu är jag hemma hos boi och chillar:)
vi har kollat och bokat resa, se 91bloggen!!
jag har ont i halsen vet inte om ploppie har de, orkar inte fråga. nu visar hon vad hon köpt idag:) sjali, mascari och blocki! även en kjol som hon köpt en annan gång.
snart ska jag hem och äti! sen ska jag plugga som vanligt typ. idag var jag en stolt nos då jag lyckades genomföra min engelskaredovisning utan att dö.
nu spelar ploppie muslim:) hon är söt och ser ut som ett ägg. outfiten för skolfotot är även bestämd!

jag vill ha ett jobb! så man får pengar och kan köpa linnen på gina typ och lite andra saker och en fin jacka.
men idag tror jag minsan att studiebidraget kom för alla stora och barnbidraget för de små.

ploppie hälsar: jag längtar till nästa sommar (framtvingad hälsning typ)
:D
vi har kollat ensam mamma idag och ätit havrebollar. vi har inte varit så hutiga på sista tiden, de saknas. men vi ska komma igen. nästa vecka blir en riktig hurt vecka har vi bestämt! och även testa pannlamporna om de är braiga!

pusshej nos bergodalbana

hon är min bästavän



och jag lånade en otrooligt fin bild från hennes blogg, helt galet vacker är hon ju faktiskt!

måndag.

hallå, idag har jag gått runt som ett lik hela dagen, blä för förkylnigar! och sen så har ju saris opererats idag oxå, och de gick tydligen mycket bra :) (de sista hon tänkte på när hon skulle somna när hon blev sövd var våran 91resa i sommar, hihi!)

har precis kikat på one tree hill och de är typ braigt :) ska snart äta mati tror jag oxå!
de va typ jättemånga dagar sen jag träffade ploppy sist! senast i torsdags tror jag.. de går ju inte, vi brukar ju ses varje dag liksom :O man ba noonosi<3<3<3

på onsdag kanske jag ska färga ploppi, puss!

söndag

måste börja med att säga att jag är stolt över boi som bloggat som bara den på sista tiden:)

denna helg har bestått av plugg för min del. massa svenska, engelskatal, fysik omprov och biologi! jobbigt jobbigt men nu känner jag mig sådär lagom duktig iaf! har precis ätit middag och nu ska jag bara chilla! kanske kanske hem till ploppie och kolla ensam mamma söker, men vet inte. annars får hon spela in de så kan vi kolla i veckan!

tycker även att alla nittioettor måste måste måste ses någon dag i veckan!!!!!! typ torsdag? kan alla då? för de känns som miljoners triljoners år sedan jag träffade chrisse!:( saknad korg. och vi måste prata kläder, vad vi ska beställa för några och när och från vart och vilken färg och vilken text och vilket tryck. tröja eller byxa, de är den stora frågan! och jag tycker även vi ska kolla resor någon dag.. skulle vara skönt att boka så man vet att det verkligen blir av! kommer bli bäst!!!!!

har sovmorgon imorgon, yippi på det! idag skulle jag rensa tangentbordet för de var damm och brödsmulor under en del tangenter. men då lossade en del knappar:(:(:(

I see the light surrounding you

idag har jag varit ganska duktig, har städat mitt rum! så nu är de typ fint :)
fick konstiga telefonsamtal som jag inte orkade svara på inatt och när jag vaknade så messade saris och sa att hon hade nått som hon bara måååste berätta, men självklart vägrade hon berätta.. får veta ikväll. är nyfiken.

ikväll blir de släkt middag för att jossa har fyllt år, så de blir nog mys. sen vill jag se ensam mamma söker oxå, för de är bäst :) just nu sitter jag och kämpar med massa engelskaglosor som verkar vägra att fastna i huvet, kul.
sa jag att jag och sanna såg patrik 1,5 och att den va bra? de va typ jättemysig och sevärd!


i like.



den här bilden är bäst bäst bäst.

jag är sjuk.

och de suger. tvingade iallafall upp mig själv vid halv sju imorse med galet ont i halsen och igen täppt näsa. ville ju inte missa jossas första danstävling! jätteduktig va hon :)
sen kom jag hem och la mig i sängen och somnade pang bom med feber och allt sånt otrevligt som här förkylningar till.
blev väckt av telefonen och gick upp och la mig i soffan istället, har i stort sett inte rört mig härifrån på hela kvällen.
skulle ju haft massa kul med sabina och erika ikväll, men icke.. en annan gång får de bli!<3

imorrn mååste jag vara lite bättre, för jag ska orka plugga och sen är de släktmiddag som gäller. och så ska jag städa oxå.
idag älskar jag nässpray, vad skulle man göra utan de när man är förkyld!? dö nästan..'



+tungi<3
nittioettorna är sjukt bra. godnatt!

 

isn't she lovely

fredag och och studiedag! väldigt behövligt, jag vaknade med största förkylningen imorse. ont i halsen och täppt i näsan, typ omysigt! så de får bli en lugn kväll ikäll.
idag skulle jag har pluggat men det har jag inte gjort ännu, så ska nog göra de nu tror jag. sen ikväll blir det bio och middag med sannis som är jättesaknad. så de blir mys!



och imorrn ska jag upp tidigt för att åka till täby och kika på systeryster som tävlingsdansar för första gången, de blir spännande:)

engelskaglosor nu tror jag minsann.. <3


en månad sedan min födelsedag

ikväll blir det idol med de sötaste som finns.


gos.

När vi kom till skolan var lektonen inställd eller nått, kuuuuuuuuuul. så vi satte oss i biblioteket en snabbis och gjorde styrkeläxan och sen åkte vi hem! har precis ätit lite lunch och skrivit projektarbete och ska snart räkna lite matte om jag är duktig..
vid halv tre ska jag åka mot bandhagen och ha styrketräning, möter upp tungan på vägen oxå, hihi :) sen blir de ju då styrketräning med mill, jessi och lisa :)
om jag kan ta mig hem efter de så ska jag baka pizza med familjen, gottii :) sen kommer nittioettorna minus chrisse hit och myser och kikar på idol! :) chrisse kommer vara lite saknad :(

när jag kom hem så möttes jag av en söt liten hund som ville gosa! hihi.. älskling liksom<3



matteboken nu, puss!

fullspäckat

tjoo,
har varit ute och sprungit med ploppy, men båda kände sig lite förkylda så vi tog bara ett varv, så halvhurt idag.
ska strax upp och fixa matlåda, sen iväg till apun, ska klippa och färga jossa idag!
slutar klockan sex, då blir det dirket till dansen med sabina och dansa en och en halv timme, jippi:) efter de kommer jag vara hungrig och då ska jag hem och äta, och sen pluuugga(!?)

nu ska jag byta om, jeans idag kanske! pusssssssssss<3

för långt borta, kom hit!


hon är ju för bra för att vara sann.

är de höst? de är kallt.
idag hade jag världens tråkigaste skoldag, men sen fick jag träffa min bästa vän, och då blev jag glad. hon är ett precis som ett lyckopiller.



väldigt charmiga bilder må jag säga..<3 hihi

godnatt godingar<3

bomåndag

hej, idag är det måndag:) dagen har gått mega snabbt med typ kemi, fysik, gympa osv.
har kemiprov imorgon, kommer gå jätte dåligt! om jag och lollo får g kommer vi bli lyckligast på jorden, för vg kommer vi typ fundera på om de verkligen är sant... och mvg.. då typ.. skulle vi börja fundera på om de var något fel på läraren:S ig skulle jag icke bli förvånad över.

iaf, idag får benen vila. dagens yippi till cookie!
jag vill smaka den nya ben and jerrys med coockie dough och chocolate fudge brownie! den borde nog vara god!

   

typ jätte gott!!

nu blir allt i mitten för jag vet inte hur man flyttar på det! nu har jag pratat med ploppie! och vi ska typ gymma imorgon och sara. armmuskeltävlingen kallar, musklerna växer! jag och rumpi måste träffas och jämföra någon dag. och vi måste fixa dommare!!

nu glömde jag om jag skulle skriva något mer.
men nu ska jag måla naglarna och tvätta ut en sak ur håret!!!

Pussplopp


lalala

idag är de söndag, söndagar är ganska sköna :)
sprang imorse och de va skönt men mina ben gjorde jätteont.
sen åkte jag med mammi och pappi till vällingby och sen till bromma center, dom köpte mig en ny mobil, gladi:D dom är faktiskt bäst.
när vi kom hem åt vi lite lunch, sen messade sabina och frågade om jag vill ta en fika, och de ville jag såklart. så vi åkte in till stan och satte oss på chokladbollen, mysigt cafe! hade sällskap med ploppis och hennes mor på tunnelbanan oxå. men jag och sabina hade iallafall jättemysigt och pratade på om allt i flera timmar! sen kom jag hem till en god tacosmiddag med familjen, mysigt värre, sen satt vi såklart bänkade framför ensam mamma söker, är de inte de bästa programmet? :D looove it.
nu blir de snart sängen, ska läsa lite svenska och sen sova sött!
godnatt och sov gott och sött och bäst.

 

varsigod

  

två bilder som vicoplopp ville ha:)

070903

the nose date!
jag och nosi satt och läste igenom gamla inlägg och hittade ett för ett år och tio dagar sedan, det var då jag hjälpte flickan och tog över hennes blogg:) halva alltså.
vi skulle haft fest för tio dagar sedan för att fira, men de glömde vi!

lite mer än ett år sedan!

hostel

nu är alla stora bon samlade här hemma i soffan (victoria och erika) vi har en sån här chilldag när vi har mjukisar och tallinktröja och inget smink och så nivet?
då nser vi ut såhär:
(inte medvetna om att vi blev fotade på första,hihi)


vi har precis kollat på hostel som gick på sexan och den va skitäcklig! lyckos alla som inte kollade.. typ du?
vi har cyklat till ica och köpt snask, innan middagen joggade vi, vi orkade längst någonsin och är stolta. därför fick vi äta snask och gluffa gärnet!
imorrn ska vi jogga igen, vi är hurtbullar och satsar på att klara tre varv utan att stanna, det ni!
vi har chillhelg och det är ganska najs ibland. nu ska vi ploppa i boet och läsa bloggar!

BO<3BO

pussnosgos.

'a sister is a gift that lasts forever'


löööördag.

jag och jossa cyklade till ica och skulle köpa godis igår. plötsligt kommer de fram en snubbe till oss.
han: hej!
vi: hej..?
han: är ni systrar?
vi: aa
han: de syns.
vi: hehe okej
han: ni liknar varandra!
vi: aa, vi vet.
sen lite senare vid kassorna.
han: kan du gå och växla min femtio lapp till.. ööh.. fem tior?
jag: ne de kan du väl göra själv?
han: meh! fett taskigt!
jag: hehe, lite..
sen gick han bort till sina kompisar och sa typ: hon där borta är fett taskig!
man ba tjo?

men iallafall, filmen va dålig.. men godiset var gott :D
har precis ätit lunch och innan de var jag på bauhaus med mor och far och köpte till smått och gott typ :) ska snart hoppa in i duschen tror jag, och sen om jag är duktig kanske plugga lite, men antagligen inte..

jag har världens träningsverk, jag skojar inte, kan inte ens gå som en normal människa. jag hoppas att milli och jessi fortfarande lever :D
puss<3

nej det är ingen vanlig dag..

för det är jossas födelsedag! wihuu :)
grattis världens bästa syster! :D <3



älskar dig snygging!

du kanske inte orkar läsa, men såhär är det:)

Enligt studier ökar man fettförbränningen med 250% om man tränar på morgonen.


Träning på morgonen är onekligen populärt. Speciellt för dem som vill bli av med det sista fettet på kroppen och definiera musklerna. Eller för dem som vill ha en effektiv viktminskningsmetod. Låt oss säga att du äter din sista måltid klockan halv åtta på kvällen och frukost klockan halv åtta på morgonen. Då har du haft 12 timmars sömn utan någon form av mat. Kroppen har då använt glykogenet till olika kroppsfunktioner och återhämtning under natten.


Morgonen är som sagt den bästa tiden på dagen att bränna fett istället för kolhydrater. Det är då din främsta energikälla, glykogenet är på lägst nivåer. Eftersom dina glykogen-nivåer är låga så måste kroppen hämta energi från sin andra energikälla som är kroppsfettet. Normalt bränner du fett andra tider också men till största delen använder du dig av ditt glykogen. Genom att träna vid rätt tillfällen kan du bättre styra din fettförbränning.


För dig som inte orkar gå upp klockan 0600 på morgonen för att sedan gå i 45 minuter så finns det ett andra alternativ. Det är att köra konditionsträning direkt efter ett styrketräningspass. Då har du redan förbrukat dina glykogen-nivåer och kan genom konditionsträning börja bränna ditt kroppsfett. Enligt tidigare studier har man visat på att träning på morgonen förbränner 250% mer kroppsfett än träning vid andra tider.


Det är emellertid väldigt skönt att gå till jobbet och ha avklarat ett träningspass på morgonen. Inte för att man bara mår bättre rent psykiskt på grund av endorfinerna utan också för att man känner sig bättre fysiskt.


nosi1

nu sitter jag med ploppie i telefonen:)
om en timma ska vi cykli bort till åkeshov och simma, de ska bli skönt och hurtigt!
imorgon ska vi springa, och idag har vi gymmat! vi är väldigt hurtiga må jag säga!

och de är bra att de är fredag imorgon, för de är veckans chilligaste dag och vicos lillasyster jossa fyller år!! grattis i förskott:)

idag är den 11 september, då tänker man på world tretttt (hur stavas det?) center och anna lindh.

idag fick jag åtta mascaror:)

we're the smile on your face


kanel var ju trevligt

skola idag med galen svenska lärare, ganska söt mattelärare, jättebra flickor och köttbullar.
sen prova på kväll för 94or som vill bli konfirmander med söta ledarmänniskor, vi hade kuligt och milla blev lite aggressiv och skrek nej (: sen flätades mitt hår till en partyfrisyr, man ba najs.
imorrn är jag ledig och då ska jag köpi present till systra mi och sen kika boxen med mina älsklingar, de blir typ brai<3 och juste, vi ska hinna med en sväng till vällingby oxå!


helg

nu har nosi redan skrivit allt om helgen redan:) men de var en lyckad helg, blev nollad ett år för sent i fredags, stressade hem med mjöldeg och såpa i håret och sprang hem till två mycket snygga tjejer som jag tillbrinade kvällen med ute i en skog i en stuga med chrisses vänner! ett tag på vägen hem var vi lite rädda och vi lyckades beställa fyra taxibilar, men behövde bara en.
ett av mitt, chrisses och vicos största intressen är att fyllefrossa, dvs äta massor påvägen hem: vi åt massor med knäckebröd med smör, äpple, godis och choklad från selecta automaterna, glass från donken och pommes från någon kiosk! vi älskar mat helt enkelt! sov jätte skönt i friggan, verkligen as skönt!
dagen efter och halva söndagen var rumpafton, dvs chill hos milla (som ploppie redan skrivit) och de var supermys, vi spelade tecken, jag och sara mot vico och milla, vi fuskade massor men förlorade ändå stort. vi har även tittat ut snyggaste tröjorna som vi tänkte köpa, alltså alla nittioettor! typ 400 spänn nästa månad, hoppas alla är med på det! vi får kolla tillsammans någon dag..

idag har jag även kollat massa resor:) de svåra är att hitta rum/lägenheter för 6 pers, men de finns en del. borde kanske boka innan de tar slut? även ganska svårt att hitta billiga:( men alla kan ju kolli lite och sen får vi prata ihop oss!! apollo är brai:)
har joggat idag också, vi slog rekord och tog till bryggan. är så jävla skönt att jogga, är beroende! ska köpa lite mera utrustning bara så kommer de gå vägen för oss! hihi

sedan vandrade jag hem till vico igen efter middagen för att kika tv:) bonde söker fru blev de tänkte jag skriva, men menar ensam mamma söker. sjukt bra tycker vi! längtar till bonde söker fru börjar.

nosarnas topp tv:
1. bonde söker fru.
2. ensam mamma söker
3. girl mets cowboy
4. frusna män söker kärlek

asså det är livet:)

nu ska jag sitta lite vad datorn och läsa alla bloggar och sen ska jag sova, de är en lång dag imorgon:)

älskar 91orna!


ensam mamma söker!

strax blir det ensam mamma söker med ploppy :)


nittioettorna.

i helgen har jag fått träffa alla nittioettor utom en!
i fredags hade vi första kundpasset i skolan och jag trodde att jag skulle svimma och dö men de gick bra och jag fick färga en trevlig kvinna typ. hon blev nöjd och jag blev gladi :)
efter skolan blev de hem och äta sallad med jossa och chrisse, sen göra sig ordning i snigelfart, träffa ploppy och sen försöka ta sig till saltsjöbaden där vi skulle på kräftskiva!
vi blev hämtade nånstans långt borta och körda till huset liksom, de va mycket trevligt med snaåsvisor och lekar och så, erika lärde mig att äta kräftor så de va ju najsi. efter en ganska lång kväll blev vi lämnade ute i skogen och fick vänta på taxi länge. den kom till slut och vi kom till slussen, köpte massa gott och tog sen tunnelbanan hem. kl 4 låg vi i sängen och somnade på en sekund typ.

vi sov länge på lördagen och sen blev de bara dusch och sen till spångi och möta milli! jag och ploppen tåg bussen dit vid två, så träffade vi miillaa och handlade massa massa snask och mat och åkte hem och satte oss i soffan och kollade på sex and the city box! lite senare kom sarisen och vi myste gärnet, kollade mer på sex and the city boxen, spelade kort, pratade massa och sen sovi. väldigt mysig kväll :)

när vi vaknade i morse gjorde vi (sara) en god frukost, satte oss i soffan igen och satte på boxen, kikade några avsnitt till och sen blev de lite städning och så. :)

snart blir de jogging med plopp, sen mat och sen tv eller nått!

jag älskar iallafall mina tjejor, snart är vi märkta för livet(hihi) och de betyder att vi hör ihop alltid alltid alltid, hihi.
tack för helgen tjejer, ni är bäst<3



tooooooorsdag.

gissa vad!? min mobil dog igår och jag kände mig halvt handikappad hela dagen på apun och i stan efter. men jag överldevde och fick sno pappas konstiga mobil som jag inte vet du man gör smileisar på, kul. hade iallafall apu igår och förgade jennys utväxt och de blev typ hur bra som helst, sen drog vi till stan och hon hittade ett par fina skor och fixade pluskort.
idag är de torsdag=lite ångestdag i skolan. först bild i TRE timmar, fatta tråkigt? med en ganska onajs lärare som blundar när hon pratar och inte vet vad en rakhyvel är typ. sen lunch och matte, matte, det dödar mig typ. sen typ tvååå timmar håltimme, milli sov i soffan och jag och jessi chillade lite. vi tre är nog de hurtigaste jag vet, okej inte riktigt men ändå.. :) vi var på styrketräningen och gymmade, de är vårt individuella val och de va typ najs! fast de va nära att vi var tvugna att spela rugby med fordonspojkarna, typ mos på oss? vi slapp iallafall!
när jag kom hem åt jag pappas godaste pannkakor, sov ett tag, kikade lite på idol och sen ut och promenera med min plopp som var lite ledsen idag, älskling<3

jag har lite halv ångest för imorgon oxå, först skägg och maskinvård, hur tråkigt låter inte de liksom? och sen kundpass, hjälp jag svimmar typ.

jag är jättetrött, ska kanske sovi snart, pusss sötbarn


hjälp och orolig

anropp efter ploppie:

var är du?

varför svarar du inte i din mobil?

:O

lite olika tröjor med tryck

http://www.reklambutiken.com/
http://www.reklambutiken.com/morris-hood.47748.phtml

herr; http://www.roligatrojor.com/product_info.php?products_id=57
där kan man få tryck lodrätt på framsidan och ett vågrätt bak på ryggen:)
dam: http://www.roligatrojor.com/product_info.php?products_id=181

typ jätte bra:

http://www.xpressbox.se/
(BÄST TILL OCH MED)

http://www.sportchoice.se/Product/Product.aspx?ItemID=1516&MenuID=41&ParentMenuID=&Index=





hurting nos!

Idag börjar jag 09:50, exakt om en timme alltså!
Men hurtiga som jag och ploppie är gick vi upp redan halv sju och joggade:) fast just nu är de grymt jobbigt.. vi kanske håller på att bli förkylda typ? så nu ska vi chilla någon dag!

Första lektionen är engelska, och jag har inte gjort läxan, jobbigtjobbigt! kan bero på att jag inte fattar något. som ploppie kanske skrev blir de ju inget i helgen, tråkigt.. men vi har bokat in en ny helg, längttttttar. de dåliga är ju att vi nu inte kan fiska kräftor.. men de kanske blir en hårhelg eller något som sist, då kanske jag kommer behöva färga eller klippa! och typ hyra en boxi!!!

puss

then I'll follow you into the dark


millamys

har myst hos milla hela kvällen med mina sötnosar, och nu ska jag sova, och imorrn är jag ledig och ska städa typ, jättekul. sen joggi med plopp och så.
sen är de onsdag. onsdag=APU=ångest.

landet är ombokat oxå, och de blir iiinte kul för den som säger att den inte kan följa med, så de så!

godnatt<3<3<3<33<

kramis snarti

de är tråkigt att blogga, men ibland måste man för att tillfredställa nosarnas behov.
idag är den jobbigaste dagen i skolan, men den var inte så jobbig idag:) började med att jag och ploppie gick upp klockan halv sex och skulle jogga, hurt men kallt och extra duktiga! sen gick jag hem och drack te och tvekade om jag skulle vara hemma eller inte..... men de slutade med att jag gick iaf. och som vanligt när jag är lite sjuk och går till skolan så blir jag frisk:) och sen hade vi håltimme och lollo hade bakat bullar och mina pormaskar blev klämda, då blev jag glad och röd:( sen som sista lektion hade vi livskunskap och de är ganska chill och man får sitta och prata om sig själv och vad man tycker om och vad man är bra och dålig på. jag tycker de är MYCKET enklare att komma på sådant som jag är bra på och sånt som gör en glad än sånt som gör en lessen och sånt man är dålig på!! sen slutade vi och de var lite kallt och jag åkte hem och gick hem och kom hem och lagade mat och nu äter jag och snart ska jag cykla till milla!!!!!!!!! vantar och mössi. jag vill jogga, man blir typ beroende.. jag behöver plugga matte.
idag fick jag lön.
jag vet inte om jag ska behålla byxorna eller icke?
jag behöver nytt smink.
de var jätte kul idag på gympan!!!

pusshej

RSS 2.0