äntligen fredag

hallå där,
måste inleda detta inlägg med en liten trumvirvel för sara, för att hon har fixat våran otroligt snygga design. TACK!nu var det ett tag sedan jag skrev. så nu är det allt på tiden. och nu är det helg!!! just nu sitter jag och äter pepparkakor. och jag har kommit på en sak, att man kan äta hur många pepparkakor som helst utan att ens bli lite mätt.. jag har jättetråkigt. men snart ska jag in till stan och sen lite senare ska jag på bio med victoria<33 vi ska se typ hairspray nånting. Hoppas den är braigt iaf!
Det har vart en ganska stressig vecka för vi har haft typ sju provn, men det är chill. Jag har inte pluggat så mycket i alla fall, har mest gjort annat.
Åh vad ska jag skriva? jag tror våran skolkatalog har kommit, fast jag vet inte. den har kommit till skolan i alla fall men jag har inte fått den.. blö. Fast det är ganska bra för då slipper alla se hur ful jag blev. iofs ser det ändå inte ut som jag så det spelar ingen roll. På den tiden var jag ful, de skyller jag på i alla fall.

nu skulle jag kunna lägga ut massa snygga bilder om de inte vore så att alla mina vänner har bilddagboken och de går inte att kopiera bilder där ifrån. Eller går det förresten? det finns iaf inte print screen på den här datorn.
skit samma.

nu orkar jag inte skriva något smart
hejdå

datasal

nu är den otroligt tråkiga datalektionen avklarad och även lunchen med god (!) fiskgratäng, visst nico ? :)

Jag och nico sitter nu här IGEN och har projektarbete, det är så tråkigt så det finns inte ! Men som tur är sitter nico här och räddar min dag, fjuu
milla och chrisse har smitit iväg på sin datalektion nu, och när den är slut så sluuuuuutar vi !
wihu.,

pussen, victoria

trååk !

just nu sitter jag och mina söta i datasalen och ska försöka skriva varsina uppsatser. det går.. sämst ungefär..
milla var söt och somnade på första lektionen och idag är det torsdag. med andra ord projektarbete hela dagen, det suger ska ni veta.

när min söta bästis sarisen slutar idag ska vi som sagt simma, hoppas bara inte hon får en allergichock eller nått :O men det tror jag inte.. :)
sen ska jag och sabina på daaaaaaaaans .

(jag kommer sakna milla och chrisse när dom åker iväg till åre ikväll)

see you later aligator, victoria

Haha, inte klart.. ^^

Vico pico skrev att dom fått ny design, men där var det lite fel.. Maha, för den är inte klar ännu.. Mer kommer imorgon kanske (;

<3
/Sara.

Ps. Har lite trevliga bilder på de två snyggingarna som kommer att ploppa upp här en vacker dag.. (a) HIhi.

ny design av en söt bästis

vi har fått en ny design som sara fixat, super söt super söta silver sara, tack :)

det får bli ett snabbis inlägg nu, för jag ska lägga mig tidigt idag har jag bestämt !
men om ni har tur så kanske jag skriver litegranna imorrn kära läsare .

imorrn ska jag och sara vara hurtbullar och simma, sen har jag daans,
på fredag ska jag och erika gå på bio, och vi ska ha lika mys som vanligt liksom .

förlåt för ett otrolgit tråkigt inlägg, förlåt erika

pusss, victoria

Sara-Rara fixar ny design (;

Hejhopp!

Nu är jag inne och fixar designen hära, så om det ser galet ut så är det för att bloggen är "under construction" haha.

Puss på Vico och Erika och alla andra!
/Sara. (http://soerens.blogg.se)


onsdag

tjaba tjena hallå!
idag är det tisdag, vi hade bara en lektion idag, sen hade vi håltimme och sedan åkte vi till naturhistoriskariksmuseet för att gå nån tipspromenad och sen titta på cosmonova! och det var skit kul och skit coolt, för det var första gången jag såg det så jag var typ helt facinerad (hur stavas det nu då?) men i alla fall, det var riktigt najs. Sen slutade vi. Och då var det stan som gällde, jag köpte en klänning&ett par vinterskor. Imorgon har vi matteprov typ. och idag i staden så ba *plingtjing* så var mitt ena örhänge borta. man ba kul, jätte kul typ. så nu är jag enörhängad också. hur ska detta gå?

image200
typ världens coolaste bild från igår. hjärta<33
puss på dig om du vill

idag är det måndag :)

idag är det måndag gott folk, idag har jag lärt mig att klippa page i skolan, och det va ganska svårt ska ni veta . o sen fick vi lära oss 'sax över kam' eller 'kam över sax' ? kommer inte ihåg, men tror det var det första :O

denna vecka har jag fått ett väldigt stort ansvar, nämligen att vara ansvarig för denna otroligt underhållande blogg, jag menar.. hur kan hon ge ett sååååååå stort ansvar till mig ? hallå ? :S
jaja.. jag ska försöka, jag lovar

snart ska jag och erika ut på en såndär mysig promenad . jag ska ta med mig varm choklad och hon pepparkakor, låter inte det mysigt så säg ?

och sara, skyynda dig med designen så är du snäll :)

pusss, victoria

söndag är vad det är idag

Aaa nu sitter man här igen då. Helgen har varit ganska helgig, fastän jag har varit sjuk och legat hemma och ätit sandwich och tittat på TV och sovit dagarna igenom.
Fast idag var jag frisk och idag jobbade jag då, det var som vanligt sjukt kul! och sen fick jag sött besök också, vilket också var mysigt.
Den här veckan har vi typ 4 provn i skolan, varav ett är imorgon och jag har inte pluggat ett skit. Sen har vi två redovisningar, men de löööser sig, de fixxar siiigg till sluuutt det finns deeee ingeeeen tviivel omm, lalalalaa. Idag fick jag spränga typ 100 ballonger ute på gatan och de lixom small så de ekade mellan väggarna på husen. Och så lät det 10 minuter, och de lät precis som nyår med alla raketer typ. aja, de var iaf skitcoolt xD
Som sagt eftersom att jag har bajs mycket i skolan den här veckan så överger jag ansvaret till victoria över bloggen den här veckan. ehh hur ska det här gå? Victoria, du måste blogga varenda dag. Lova mig det baby

Och sara, snälla fixa våran blogg snart, den är ful som om de redan vore jul. eller nåt. PUSSPUSS

tidig söndag

image198 image199

LIVET SOM SNYGG

min kroatiska näsa

Goddagens. Vi har faktiskt tänkt att vi ska börja på en liten ny grej här på bloggen, nämligen *trumvirvlar* filmreccensioner.. eller nåt sånt. Det var victorias förslag, jag lovar. Och jag blev också tvungen att skriva den första reccensionen. Ja, varsigoda då gott folk.


Titel: Min kroatiska näsa
Alt. Titel: My Croatian Nose
Åldersgräns: från 7 år
Inspelningsort: Sverige
Manus: Richard Dinter
Skådespelare: Richard Dinter
Filmnummer: 50745
Längd: 13 minuter
Filminfo: Om Richards näsa och den fader den härstamma från.

En melankolisk och personlig betraktelse över en vetenskapligt sinnad pappa och de spår han lämnat hos sin son, regissören. Den kroatiska näsan är faderns - men de djupaste spåren märks inte på utsidan. En film av Richard Dinter.

Min egna kommentar: Jag såg lixom bara halva filmen, alltså cirka sex minuter, men den ägde. Se den själv!

image197



i alla lägen ungefär

image193
erkänn att vi var rätt söta redan då ?

image194
awiie, sommarbarn

image196
ja, hon är snygg när hon sover också

vad ska man säga?

idag är jag ledig från skolan, eller egentligen inte ledig, men det är studiedag för att lärarna ska kunna ha utvecklingssamtal. Fast alla har typ haft det redan.....
Men idag ska man sitta hemma och studera massor, men jag är fortfarande lite sjuk så jag ägnar dagen åt söm. lite skönhetssömn kanske jag kan komma vackrare till skolan imorrn än någon dag innan. det vaore trevligt.

inatt drömmde jag att det var 2o grader ute och det var sådär lagoom skönt!!! sen drömde jag, lovisa och en annan tjej var på bio och och det var några som snodde mina miss sixty jeans, fast lovisa fick kuta efter dem och sno tillbaka jeansen. bra kkkämpat lollllis!!

jo som sagt har jag inte ägnat någon tid till att plugga fast det ska jag göra nu. och sen ska jag åka ända till enskedegårds gymnasiun för att hämta flickan lilla (kvinnan victoria menar jag) för hon får inte åka hem ensam för sin mammma. stackars tös asså. Hoppas hon är glad idag då för hon har vart rejält surig den senaste tiden. suck.

men iaaaaf nu ska jag dra mig för att äta lite typ, har inget mer att skriva nu.
men kan bjuda på några ruggigt gammla bilder och ni ser ju själv hur mycket vi växt till oss.


image191
jag och nicolina (den fina) sötar oss innan balen ute på en rutten bänk

 image190
ronja och victoria försöker vara sötare än oss.

image192
nicolina gör ett försök igen och är med på en till bild. Och där satt den. Sötaste sabina&nicolina.

 

älskad ända ut i nästippen

det är precis vad erika är

image187

ser ni nästippen ? hon är till och med älskad längre än till den .  och ja, det är möjligt


(vi har ny design)

pusss, victoria

sånt där som bara är som det är

det bor en tjej på min gata, hon heter victoria och har brunt hår.
jag har inte kännt victoria så länge, men när vi var mindre gick vi på samma fotboll så vi har lixom alltid vetat vem den andra var och hejat och så när vi setts. sommaren efter åttan tror jag det var som jag lärde känna varandra. då gick vi i samma mentorsgrupp och hade söta susanne som mentor, våran älskade förebild i alla väder och kläder. men det var inte förän julen i nian som vi lärde känna varanda bättre och riktigt bra var nog inte förän sommaren efter nian. men victoria är en sådan person som man aldrig får nog av. med henne kan jag garva åt de mest sjuka sakerna och dra de allra tråkigaste skämten, men man kan också prata om viktiga saker och bara gå runt i timmar och babbla på lixom. en ganska viktig del som jag och victoria delar är våra lagom snygga, sexiga näsor som vi alltid bär med oss, det är lixom våra stoltheter om man säger så, fastän de ibland är ivägen när vi ska pussas, rent ut sagt, vi kan faktiskt inte pussas. så istället har vi ett kramställe på beckombergavägen där vi precis som namnet brukar träffas och kramas. vi har också underbara adidas jackor som liknar skivade apelsiner som vi brukar nörda runt oss på stan med.
och jag kommer lixom alltid att älska victoria trots att hon brukar bli trött runt nio på kvällen (det kanske inte är så konstigt eller hur?) och trots att hennes mamma inte vill att hon ska åka hem ensam såhär på eftermiddagen (så jag får pallra mig ända bort till enskedegårds gymnasium för att hämta den snygga filuren) och inte minst för hennes otroligt snygga bilderna på mig på hennes mobil där jag ligger och sover, ser ut som en femåring och där min lugg absolut inte står upp rätt i luften. 
 
som sagt, victoria är min och kommer alltid att vara min.

image138

.

Privat meddelande till victoria. Ni som inte heter victoria bör ej läsa detta.

Varför har du bytt designen till mode-bloggs-design för? Vi har ju ingen mode-blog.
Seså, byt tillbaka nu.

erika=tjock

tjatja
idag ärr jag sjukling och det är inte speciellt kul ska ni veta. När man inte är sjuk tänker man alltid: gud vad skönt det skulle vara att vara sjuk idag och slippa gå upp ur sängen. Men sen när man än är sjuk, då längtar man tills man blir frisk igen. för det är inte såå mysigt som man kan tro att ligga helt död i sängen hemma och dräggla och ha typ väärldstråkigt för att man inte orkar röra sig ur fläcken.
och vet ni vad? jag tror faktiskt att jag har blivit en riktig nörd snart. Jag läääängtar nämligen till skolan, jag vet, jag är helt sjuk. Men det är så roligt att komma till skolan och mötas av alla glada&trevliga människor. fastän vi ibland har lunch som smakar bajs och skit mycket plugg så är det i alla fall underbart trevligt! skooollaan är naiiijjjjzzz
Och just därför ska jag vila upp mig så jag kan ta mig till skolan imorrn och ha mitt underbara utvecklingssamtal.

Igår jobbade jag för första gången och det var också mycket kul! verkligen kul på riiktigt, fastän jag har as fula kläder och massa gammla pensionärer klagar och alla spiller ut massa skit så är det kul. Och inte nog med det, man får ppeengar. Och det ska man väl inte klaga för??
(Fast ni som inte gillar snygga människor med fula kläder bör ej komma. För så ser typ alla ut där).

image185


Inom en snar framtid kommer jag troligen se ut såhär. Men då får ni köra omkring mig i en skottkärra genom stadens gator.
(oj vad stort det blev)

Adios amigos


måndaaag

jag har haft en mycket trevlig helg ska ni veta .
i fredags var jag på bio med dom söta, vi såg saw 4 och den va sjukligt äcklig, eller vad tycker du chrisse ? ;)
sen tog vi en typ promenad genom ängby, och det var kallt och mörkt och läskigt, men det var mysigt oxå :)

lördagen spenderades med sara, milla erika nico och alex och vi hade det trevligt, senare på kvällen blev det middag på hard rock cafe .
efter en lång och trevlig middag med många snygga bilder gav vi oss iväg hem till alex där dom söta människorna redan var, vi busade lite där tills vi var tvunga att gå därifrån för att hans föräldrar skulle komma hem, så då blev det till att vara ute igen, och det var kallt . vi åkte till statoil bara för att milla ville ha popcorn (!) så då passade vi oxå på att köpa lite godis.. (a) sen vandrade vi heela vägen hem igen, duktiga !

söndagen spenderades på ikea och sen hemma hos mormor, mys :)

min lilla grej som man har för att ladda in bilder till datorn från mobilen är borta ! :( så det blir inga nya bilder idag inte, men om inte erika var så seg så kanske hon kunde ladda in lite bilder IDAG ?

en bild säger mer än tusen ord

image184

snö helgen kanske

Gästerna:
1. Är de viktigaste i en affärsverksamhet
2. Är inte beroende av oss - vi är beroende av dem
3. Är inte ett avbrott i vårt arbete - det är ändamålet
4. Hedrar oss när de kommer - vi gör inte dem en tjänst
5. Är en del av våran affärsverksamhet - inte något utomstående
6. Är inte kalla siffror - de är av kött och blod, människor med känslor som vi själva
7. Är inte några att dividera med eller göra sig lustig inför
8. Är personer med önskemål - det är vårt jobb att uppfylla dessa önskemål
9. Förtjänar den artigaste och mest uppmärksamma behandlingen vi kan ge dem
10. Har rätt att vänta sig att en anställd ser ren och proper ut

Japp, det är bara att plugga på asså, najs en fredagkväll sådär. Mycket najs. Inte bara det, utan det är cirka 265 sidor till (en hel bok) och då skulle man kunna säga att man skulle kunna läsa en sida varje dag i ett år och då blir klar inom ett år, Jag ska läsa det på typ en dag, nånting sånt. Kul, mycket kul.

 
eller så är det bara att tänka på dessa prickar och allt bliiiir braaaa igen. gullegullisarrrRRna. Grrrrrrrrrrrrrrr
pussinuss //erika

.

hejsan!
nu var det ett tag sedan vi skrev, superduper lessen. Men vi har helt enkelt inte haft tid. Fullt upp med plugg och kvällspromenader om man säger så. Och sen har faktiskt inte bloggen fungerat, eller själva kanten som brukar vara där uppe där man kan välja typ fet stil, kursiv stil osv. den finns inte. den är heeelt borta, veck. Skuuuuuumt.

Idag är det ialla fall fredag och idag hade vi fyra håltimmar i skolan. Det var sisådär lagom trevligt må jag säga. Det var pizza idag också. Juste sen jobbade jag, meral och isabella jour (hur stavas det?) i skolan, vi fick typ torka bord och så.. fast sen fick vi glass och bullar och saft och fikade med de deta mattanterna som gärna går runt i matsalen och kontrollerar så man inte har tagit för mycket mat, eller har mössa på sig typ.

Jag har tråkigt, nu måste jag gå och städa
pussiluss

.

morsning korsning

snöig tisdag

jag har en ny hobby tror jag.. vinteepromenad med erika heter den .

min söta söta bästis fick en allergichock idag och oj vad orolig jag bleev, så nu ligger hon på astrid lindgren och kryar på sig, gumman <33

och idag fick vi se skolkatalogen i skolan, och FY FAAN
ni förstår kanske hur det fotot blev, blä..

pusss, victoria

.

hallå i lingonskogen


idag har jag studiedag, det är ganska najs sådär kanske ni förstår. Fast det skulle ju iofs kunna bli ännu mera najs om man inte hade något plugg att göra, det  kanske ni förstår!
 
Fast just nu steker jag köttbullar som luktar popcorn.. hrmm..
Sen ska jag skriva en bokrecension på svenskan.

image180
I lördags såg vi denna film. Den var braig.

Tjingelong långkalsong //Erika

pappas dag !

idag är det farsdag, och jag har världes bästa pappa .

igår var det lödag och vi var på bio, jag sara erika sabina . vi såg på smällen och den var bra tycker jag :) vi hann gå vilse oxå, flera gånger.. det är inte lätt att hitta inne på en biograf må jag säga..

vaknade upp hemma hos erika imorse med sabina och erika, vi åt frukost och skyndade sen in till stan, var där ett liet tag och kollade runt lite, sen åkte jag hem och bara va hela dagen, det var väldans skönt,
åt god farsdags middag (!) och snart ska jag kolla på fiiilm

hoppas på att få lite bilder av vännerna från går oxå,

pusss, victoria

(just nu har vi jultema på bloggen)

test

Nu känner jag verkligen att julen är påväg.
De har satt upp julgranen på torget (=jul), det luktar julgodis i våran kälare (=ännu mera jul), det är snö ute (=superduper jul). Nu fattas bara julskinkan, tomtarna och julsången. Men den lär väl komma snart den med får man väl anta. Men julen är ganska najz, eller vad säger ni?!

GOD JUL


helge nr 3

tjenis,..!!
jag älskar lördagar, det är superbra dagar. För det första kan man sooova ut länge och det är underbart och lägga sig och tänka: nu kan jag sova precis hur länge jag vill.
OCh sen för att man är ledig och kan göra exakt typ vad man vill. OCh sedan slipper man plugga, för de kan man ägna söndagskvällarna åt. Tjingeling säger jag bara.

Igggååår mös jag med mathilda, vi mös massor. Och sen tittade vi på film och mös lite till. Sen sov vi länge. Och vi har bestämt att när vi blir gammla ska vi bo grannar (mitt i mot varandra) och sen ska vi fika tillsammans och äta sjuk sorters kakor. Och sen kanskekanskekanske yen/gen/jemen får vara med, för att vi tror att han kommer bli gullig när han är gammal., hehe.

Sen imorse så käkade vi frulle sen följde jag henne till busshållplatsen för hon skulle åka skridskor. Påvägen dit mötte vi alex&nicolina. OCh sen när jag gick tillbaka hela vägen och sedan till ängbyplan för att möta nicolina så hade jag typ gått dubbelt så snabbt som dom för dom hade typ kommit 7,3 meter. För de hade istället rullepluttat runt i snön och hållt på. Herregud, vart är världen påväg?

Sen i alla fall så åkte vi tuuuuunnelbana till vällingby och pratade massa. Sen gick vi runt lite och slöade oss och gullepluttade oss. Sen gick vi till Mc Donalds och åt, det var gott. Sen pratade vi mera&mera och mera!! Sen åkte vi hem för nicolina skulle jobba på ett parrrtaaayyjj och jag skulle hem och duscha eller nåt, dammsuga....
Och vi hade sjuktligt mysigt, så ni har faktiskt all anledning att vara avundsjuka nu gott folk.

Nu ska jag bara chillipilla ett tag, sen ska jag äta middag sen ska jag träffa victoria och sara och sabina och sen ska vi på bio. På smällen. Hoppas den är dålig. Sen ska vi typ sova. Snarrrrrrrrrck med c.

 ända bilden jag har på gris-gullet.

 victoria&sabina har kul

image175
Victoria övar inför skolfotot.

pöösss

tss

( jag har bytt tema på bloggen, för erika hade valt ett fult igen )


kärlek i svart-vitt

jag tror bestämt att det är vinter !
kallt och snö var det iallafall ute, väldans mysigt tycker jag, speciellt när man får gå en promenad med sin söta bästis i det kalla vintervädret .
här är däremot en bild på mig och bästis sarisen från i somras på hennes älskade land (:

image172


jag skulle vilja berätta om denna underbara person kallad erika . jag kan inte annat än älska henne, för precis den fantastiska person som hon är . och vi har kommit varandra så väldigt nära, och just därför vet jag nu att jag aldrig tänker släppa henne, för personer som erika finns det få av, och erika tinors finns det bara ett enda exemplar av, och det har jag paxat för all framtid . HON ÄR MIN

image171 


snölördag

igår vart det mysig kväll med mina sötnosar och en iskall snöpromenad .
det var mysgt ska ni veta gott folk .

nu är det snöig promenad med sarisen som gäller ! och om vi har tur, en varmchoklad-paus !

pusss, victorian

helge nr 2

Åhh jag älskar sushi det är typ väärldens godaste sak aassssååååå.

 

nu är det helge också. jag ska träffa mathilda ikväll och sen blir det siaaaaammmees time, bioo och tetater, hehe.

vad ska ni andra göra för gulligt i helgen?

image169
- hej vad gör du?

 - hej vad gör ni?

typ fredag

idag är det fredag och fredagar betyder APU för min del. tyvärr är det ganska tråkigt, men idag hade vi faktiskt ganska fullt upp, så det var okej ändå !

snart ska vi iväg och äta middag, och sen ska vi hem till sarisen och ha det trevligt .
jag är förkyld, det är jobbigt .
erika är snygg, det är sant .

image166 image167

pusss, victoria

helge

image165

Nu vet jag hur det känns för siamesiska tvillingar att skiljas åt på riktigt. Och jag kan lova dig, att det inte alls är kul!
(Fastän vi i detta fallet råkar vara bra mycket snyggare än grabbarna på bilden)

så är de

det är så mycket saker man borde göra

















som man inte orkar göra

livet som snygg rullar på riktigt bra må jag säga, eller vad säger du victoria?

Ni får då allt ta och vänja er vid en vit bakgrund istället.
Vi har kommit fram till att vitt är den bästa tillfredsställande färgen för ögat, eller hur victoria?
För vitt det smälter typ in bättre till resten av alla dessa färger och snygga bilder på snygga människor.
Hoppas ingen klagar på att allt är vitt nu. För det kan kanske bli lite för vitt, vem vet.

image164




Shit vad livet som snygg leker just nu. Allt har flytit på som en jävla ström idag, fastän vi hade sjutti elva lektioner innan lunch så överlevde jag, bussen kom exakt när jag kom till buss-stationen och jag kan alla glosor tills imorrn.
Possilipossen

sötsabinas dag

idag är det den 8:e november och det betyder sabinas fööödelsedag :)

hade 'frisörprojekt' hela dagen idag och jag kan väl säga att det inte var så där överdrivet kul, men men, fick sluta tidigt så det var bra !

efter skolan var det direkt till stan som gällde, lämnade mina söta vänner vid hötorget och sprang iväg för att träffa dom andra sötisarna vid t-centralen . Dag i staden med sara och sabina är mys.. :) vi gick på souk och kollade lite och dom två gulliga köpte fina linnen (:
sen, eftersom att sabina faktiskt fyller år idag (GRATTTIS) så bestämde jag pch sara att vi skulle bjuda henne på fika, och det var myspys .
efter den trevlig fika åkte vi iväg till rådmansgatan och rufs och kalufs för att sola litegrann . Ibland blir det nästan jobbigt varmt i solariumen, pff..

imorrn blir det först middag med familj plus nordlund och sen myspys med dom där söta sakerna .

och sen så hoppas jag på att kunna sno erika nånting i helgen oxå, för det var faktiskt lite länge sen nu ;o sådeså..


image161 hej söta .

image162
fräääching

(föresten så tycker jag att erikas val av design var dåligt)

pusss, victoria

halloj

nu sitter jag och pluggar lite, skriver en svenska text om någon sak som betyder mycket för en. Det är ganska kul faktiskt, svenska kan vara ganska kul faktiskt.

image160

om det är snö imorn när jag går till skolan kan jag lova att jag kommer sjunga: "jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt - HURRA!" Okej det ser faktiskt ganska myysigt ut med snö, men det är inte lika mysigt när det verkligen snööar på riktigt.

Nu borde jag plugga en massa men jag oorkar inte de. Så iställer kan jag göra om designen på bloggen här lite!

6/10

tjingeling
Skola då igen. Suck
Jag som tyckte det var så skönt med höstlov. men tiden går så snabbt när man har roligt.
Idag hade jag spanska, matte och sen biologi och sen slutade vi suuuperduper tidigt eftersom vi typ aldrig har klassråd, som vi egentligen skall haa.

nu letar jag efter nån snygg bild att lääägga upp
image149 image150 image151
världens bästa!!!!!!


halloj

image148

de här tjejerna är systrar, sådeså

victoria och erika

                                    

ännu flera bilder by erika:

 image153       ddet kommer flera...mera...

lite kärle sådär

hallå i lingonskogen
nu sitter vi och nördar oss lite här, samtidigt som vi tittar på idol och datanördar oss. Victoria ska sova lite nu, natti. sen måste jag så sakteligen börja dra mig hemåt för att plugga lite m.m.
igår kollade vi på house of wax, den var äcklig, men den var också ganske bra, men bara ganske.

image120

image121

image124

image123

det var det de, allt för den här gången.
ha det bra, men inte bättre än oss! pussiHej

hej där

hallå där borta !

erika vill att jag ska berätta lite om våran lilla resa till göteborg, men det orkar jag inte riktigt, så jag kan ju bara säga att det var mycket trevligt ! :)

vi har kollat på en läskig film i en iskall friggebod och ätit iskall glass och druckit kokvarmt te, det var mysigt .
sen kollade vi på massa gamla foton och herregud var ful jag var, erika fick sig ett gott skratt, så jag förlängde ju iallafall hennes liv lite, alltid nått .

nu ska vi snart sova, eftersom att båda två är lite förkylda och ihjälfrusna och så, så bli inte allt förvånade om vi har avlidit av frostskador .

puss och kram, ihjälfrusen banan

image119 tja

LIVET SOM SNYGG

tjingeling
idag är det lördag, närmare bestämt alla helgons dag. Det är idag man ska gå till gravarna och tända ljus om man vill det.
Jag är fortfarande sjuk, men bara typ sådär lite sjuk. Eller som jag har varit hela veckan typ.. Fast det kommer inte bli så trevligt på måndag när jag ska ha engelskaredovisning, vi ska välkommna ivan och jag och mathilda ska vara utklädda (!) Okej, jag längtar nästan till lovet är slut.

Igår hade vi minihaloween middag hemma hos tina, hon hade gjort jättegod pizza och vi frossade massor som vanligt. Vi hade klätt ut oss och alla var supersöta. Jag och mathilda gick bus eller godis och tjänade ihop riktigt mycket med pengar, men sen blev mathilda bajsnödig så vi gick hem och tävlade om vem som kunde bajsa snabbast istället. Sen käkade vi ben och jerrys och kollade på några filmer, bland annat 1408, den var bra men läskig!

image115

nu ska jag städa lite på mitt rum, ladda hem lite musik, sova lite, plugga lite, sen ska vi ha gäster och då ska vi äta middag och sen ska jag träffa victoria.

  

halloj

hej kära bloggen
just nu är victoria i göteborg med sin familj och saras familj, eller deras mammor och victorias syster kanske det var. Hoppas de har de sjukt trevligt där nere!
vad har hänt sen sist då?
Igår så var vi hemma hos isabella och hade det trevligt. Jag kan ersänna att vi frossat en hel del undeer helgen..
Det började med att när vi kom till bella så åt vi godis, då blev jag mätt. Sen lagade isabellas mamma pizza till alla och jag åt sju bitar.. Efter det drog vi oss ner till ica för att köööpa saker. Sen när vi kom hem till isabella så började vi baka. Sen åt vi massor av pepparkaksdeg&winerbröd. Efter det hade isabellas mamma lagat mat igen, den här gången var det tacos och vi åt massor. Efter det så började vi äta äppelpaj med vaniljsås och winerbröd, det var gott. Sen såg vi en jätteläskig film där en mördare hade en potatissäck på huvudet... Sen åt vi vaniljbullar hela natten, tittade lite på film och sov. Nääästa dag åt vi frukost, då var alla hungriga igen.. Efter frukosten så körde vi singstar ett tag. Sen hade isabellas mamma lagat fruktsallad så då var vi tvugna att äta lite av den också.. Sen körde vi sing star igen.. sen kom vi på att vi inte ätit av kladdkakan så då gjorde vi det. Sen gick hanna, lovisa och tinis hem. Då skulle jag, mathilda och bella kolla på film, men det funkade inte så vi pratade en massor isället. Efter det så hade isabellas mamma lagat mat igen, så vi gick ut och grillade på deras trädgård. Typ falukorv och köttbullar, men alla köttbullar brann upp, hehe.. Sen gick vi in och gjorde lite semlor för att titta på filmen, men den funkade inte nu heller. Så jag och mathilda åkte hem. Sen blev vi hungriga och gick till ica och köpte lite mat. Sen när jag kom hem så åt jag bakpotatis till middag. Och nu äter jag chips..

jag kan lägga upp lite bilder lite senare för jag orkar inte hämta sladden nu. pööss

RSS 2.0