om två dagar kommer ploppy hem

vädret är inte lika fint idag, men de är fortfarande varmt och liite sol :)
gick upp vid tolv och åt lite frukost, sen har jag varit duktig och städat och gått prommis med vovvisen. ska snart hoppa in i duschen och sen måla naglarna! sen blir de nog lite lunch och vid halv fem åker jag och tungis ut på landet eller nått, till lito iallafall :) så måste packa ihop badkläder och sånt tills imorrn. ikväll fixar vi nog ihop nån god middag och så kommer nico efter jobbet och vi hittar säkert på nått bus :)

igår kväll blev de mys med syster för hela slanten, vi cyklade till ica och hyrde film och köpte vattenmelon, muuuuumsi!


duschen nästa, gosi<3

bara för att..

jag älskar den här bilden, och det är bara för den där tjejen som sitter där är så söt, och hon är min.



måndag

iih vilken härlig dag :)
och kvällen ig¨r blev jättemysig med film och massa prat och lite mat och sånt :)
idag blev det sol och bad hela dagen med sabina, god kycklingsallad och typ varmt i vattnet :O gladi. :) kom precis hem från en snabbis i vällingby med familjen, hittade inget dock.. ^
imorrnkväll åker vi flickor till lito och har de mys och sen på onsdag blir det bad på ekerö! och söndag kanske sandhamn? :)


picknick med bubbis i fredags!



nu ska jag hitta på nått kul tror jag, puss!

kvällis

nu har jag ätit stans godaste middag och är mätti :)
snart kommer nicopicon hit och hämtar mig och då åker vi hem till en tunga och så kommer bubbisen dit och så ska vi frisera och mysa och allt sånt där, de blir typ super bra.



pusspusspusspusspuss

sooooooooooooooool!

det är världens underbaraste väder och jag har precis varit ute och sprungit, hurt på mig.
igår åkte jag med min braiga familj till muskö, där morbror och moster har landställe, solade och badade hela dagen, typ vääldigt skönt :)
idag får vi se lite vad som händer, ut i solen ska jag iallafall, men ikväll blir de iallafall mys med alla nittioettor som är hemma och de är efterlängtat!
fick gulligt sms av erikisen som är på kreta och hon saknas här hemma men snart kommer hon hem och då kommer jag bli gladis (:
jag och lito hade mysigaste picknicken i fredags och kollade på lustiga tvprogram.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut i sooooooooooolen !
pussis<3

hemma

tjo nu är jag hemma igen efter en superhärlig vecka på sandön med bästis! vi har solat, badat, bastat, hurtat, shoppat lite och sovit och bara myst :)

och ikväll ska jag träffa min bästa bubbis och vi ska picknicka och slinga mitt hår (a) wihiii(: har varit i staden med systerliten idag och köpte en kofti.
imorrn blir de kanske muskö till morbror och moster, om jag har lust, annars stannar jag hemma och typ solar eller nått.
och på söndag får jag träffa alla nittioettor utom saris och ploppy! saknar dom galet liksoooom<3

här är våran vecka på sandön i luleå :



nu blir de prommis med bebishunden, och sen fixi lite och sen åka och möta litooooo<3 pussgos

hemmmiiii

ploppy sitter nu i en bil påväg till sandön, eller till luleå där tuttis är. tror de är vid typ umeå nu.

jag är iaf hemi:) kroatien var jätte mys och de var varmt och jag badade massor, åt god mat, glass och så. sen hyrde vi bil och åkte till olika ställen, typ bosnien ett par dagar och badade i några jätte coola vattenfall.

igår lekte jag med hon med stor nos, vi tog fina bilder, sprang runt, var lite rädda och drack massor av blåbärssoppa som smakade mums (jag har ingen frukost bara för de idag) kylskåpet är lixom jätte tomt och de typ ekar för de finns bara lite ketchup och typ oliver där :( jag är hungrig.

sen ska jag träffa mathilda och tina :D de ska bli mys för jag saknar dem. de blåser ganska mycket ute idag. de blir lite kyligt då! imorgon åker jag till landet, sen till kreta!! så de kommer bli lite dött här på bloggen (typ lika dött som i kylskåpet). men ploppy och tutt har lovat att fixa en ny design där uppe på sandön. vi vet vad vi vill ha, typ blommigt och sommrigt och så. har även tagit en bra bild till headern.

kärlek.

ploppis

nosis har landat, nu är hon i sweeeden! jag gissar på att hon är en liten pepparkaka typ, och jag längtar till om ett tag när jag får träffa min ploppi :D vi ska mysa och ha oss hela långa härliga kvällen, sådeså.

nu är allt köpt, packat, tvättat, och klart, tror jag. hoppas på det liskom. för de blir lite jobbigt ibland om man har glömt nått när man är på en stor öde ö typ, fast den är inte öde men inga affärer har hittat dit om man säger så. förutom hos två gubbar där man kan köpa lax. Ute på den där stora ön låååångt borta finns en söt bästis, och henne saknar jag. och imorrn vid den här tiden kommer vi kanske nästan att vara framme

idag köpte jag en klänning till min farbrors bröllopp, den är typ jättefin och vi fick typ jaga runt heöa världen för att hitta den, men nu är den hittad och jag är glad typ :)

inatt kl 4 ska jag sitta färdig att åka i bilen, och innan dess ska jag hinna sova lite oxå, och träffa plopp(!) och duscha och fixa och aaallt sånt. meeeeen om de är någon som fortfarande är vaken då så kan ni ju messa mig så jag får lite sällskap liksom (a)

nittioettorna är jättemycket saknade<3 vet inte om jag har skrivit de, men jag är nyklippt! de är galet skönt:)

ploppy snart<3 ciaaaaaaaaaao!


bebiiiiis


b1<3

ändrade planer, jag kommer hinna träffa ploppy, typ jiiiiiiiiiippie :) det är ju typ hur bra som helst, imorrn kommer nosis hem och de är bäst.

igår blev det vällingby istället för stan med systeryster, hon shoppade gärnet och jag fick med mig ett linne, ett par shorts, silverschampo och hårnålar hem :)
när vi kom hem blev det tacosmiddag och bubbisen kom och åt med oss oxå, hon är min <3  efter mat och sånt åkte vi till b-plan och handlade lite och kände oss lite vuxna, och så hann vi hyra en film, sen hoppade vi på bussen som tog oss hem till min b. där blev jag klippt och det är hur skönt som helst, tack b!<3 efter en stund kom rikard och mille och myste med oss, vi kollade på tre filmer och sov litegrann, mysi.
det blev upp tidigt imorse och äta frukost och skicka hem pojkarna, sen städa vi lite och jag tog bussen hem. har legat i solen hela dagen och handlat mat och en bok. har ätit god middag och nu vet jag inte vad jag ska göra..

min bubbisbäst<3




hooooooooome

hemma igen efter en väldigt regnig, men mycket mysig vecka på öland! solen kom fram en dag och då låg vi på stranden såklart :) men annars har det regnat, men vi myste gärnet, tvillingsjäääl<3

idag bär det nog av till staden, och ikväll blir det buuuuuuuuubbis! saknar min b1 galet liksom
(besatt är på trean kl 21.00 ikväll, om ni inte har sett den, missa inte)

vill ni veta det värsta? jag kommer inte hinna träffa ploppy innan vi åker igen, hur ska detta gå? liksom typ inte överleva eller nått. men de ska iallafall bli helt galet skönt att komma till uuuunderbara sandön och uuuuunderbara sara :) längtar liksom dit en gnutta!
men nu blir de lunch, pusss!

plopppy and öland and another pplopppy at home

hej
de är regnigt ute och de regnar massa och jag undrar när de kommer sluta?
iofs spelar de ingen roll att de regnar för jag har mina skor som fungerar prima både i regn och i rusk och i vatten! men ändå lixom.
idag är det måndag, i lördags åkte ploppy&bananis till öland med deras familjer, ska vara där en vecka. imorgon åker jag till kroatien, de ska bli fett skönt och jag hoppas att de inte blir typ 30 grader här hemma:P förlåt alla. men iaf sen kommer jag hem nästa tisdag! sen åker jag till landet, sen till KRETA (bäst bara så ni vet) hoppas de är 47 grader där och packat med människor och vårt hotell ligger precis vid stranden med balkong mot den lixom och nära staden! najsi, juste kenza ska följa med också, eller vi kanske åker samma plan som henne. coolt!

nu ska jag packa, sen äta något, vet inte vad (känner lukten men kan inte gissa vad de är) sen ska jag träffa tina och mathilda!! saknade<3333<333

(trean på dennna dator är SÄMST)


KRAMIS 20.00


KRAMIS 20.00


sommar liksom

okej jag vet, jag suger på att blogga och så, men de är faktiskt sommar och sol och då vill man ju inte sitta vid datorn, och imorrn har jag inget bredband i typ en vecka eller nått, men de gör inget, för jag kommeri nte lida av det :D
snart kommer pappi och hämtar mig och skjutsar mig till ks, efter som att bussarna inte går :@ sen ska jag hem och baka och packa :)
i tisdags blev ploppy fin i håret och igår mös jag med bästis, najs liksom :)
och juste, i söndags konfirmerades världens sötaste syster :) och kusinerna va här i helgen oxå, vi vi gick på stan hela lördagen och mös och så ni vet.




snart åker vi, och vi ska ha de super, favorit i repris typ (a)


pusss bästa<3<3<3<3

tuesday

Hej, idag är det tisdag och jag har bara tre dagar kvar på jobbet. Jag har inget kul att skriva, men de är sommar och idag trodde jag de skulle vara varmt så var ute en del med människorna på jobbet, precis när vi ska gå hem så börjar det ÖSregna och alla ba va? och de var lixom skit hårt typ tropiskt regn som bara piskade och rutorna skakade typ. så vi väntade ett tag till:) som tur var höll de inte på så länge.

men regn är ganska mysigt annars. och de luktar skit gott!

snart kommer ploppy hit och färgar och klipper mig, jag längtar. Hon borde komma nu!

Om en vecka åker jag till kroatien, yippi, Hoppas de blir regn här hemma då:P nä jag skoja.



RSS 2.0