tjo


fredafggggg

vi är då inte världens mest aktiva nosar just nu, men vädret är så fint så man måste passa på att vara ute och sola nosen:) eller typ plugga. eller typ träna, fast så mycket träning har de inte blivit^^ eller juste, joggningen men inte mer än de:P nästa vecka då faaaaaaaan! (så har ja sagt typ två veckor nu) men men.

idag är det fredag och den här veckan har gått väldigt snabbt:) och all tid går jätte snabbt snart de är de lixom sommarlov. minns sommarlovet förra året som om de vore igår:o jösses. aja nu ska jag äti mat:) sen ska jag träffa vico och vi ska åka till spånga och fiska (snodde uttrycket från rumpi, csundin.blogg.se lite smygreklamn) och sen till kristinebergsklipporna:D hoppas de blir mysigt, men har en stark känsla av att de kommer vara grymt kallt, jaja vi får se hur det blir:)

pusspusspuss

hurtnos

tjoo, nu är de slut på påsklovet för mig, idag blir det apu. ska antingen färga sara eller klippa mamma, vi får se :) och idag började mitt och ploppys hurtliv igen, vi joggade :D tjugo i åtta möttes vi vid kramis och tog två varv runt kyrksjön, sköntii.
jag är typ snorig nu, men de gör inte så mycket.. hoppas inte jag blir sjuk iallafall, har ju typ ägnat halva lovet till att vara sjuk :O

på måndag ska jag och bästis göra en grej, hihi :) får väl se om vi fegar ut eller inte, haha..
hela de här inlägget blev kursivt och de går inte att ändra :S


på påskafton var de typ sommar!  :) hihi, puss

when the stars go blue

jag älskar dig så mycket, och jag släpper dig aldrig. och kom ihåg vad vi har sagt, att tillsammans klarar vi allt!


falkenberg imorgon

tjo!! de är verkligen grymt skönt att ha påsklov:) för det första är det jätte varmt och skönt ute (sitter i solen nui) och för de andra är de fett skönt att slippa ha massa plugg och skit:D och kunna sova på morgonen!

imorgon var det tänkt att jag vico och sara skulle åka till vällingby (jag är lite borta) falkenberg men vico har blivit sjukling så hon kan inte följa med:( fett tråkigt men men vi får göra de bästa av situationen och vi kommer ha fett kul ändå:D jag hoppas på att de blir jätte varmt så man kan bada;) iaf soooooli!


två väldigt små tuttar

sommar? :D

det är på riktigt typ sommar idag, jag avlider typ för att det är så skönt, jag blir glad.
har myst ute i solen med min älskling idag, promenerat, ätit sallad, suttit i solen och åkt lite bil (a)
ikväll blir det utgång med bästis, min älskling, kira och emma, det blir nog superbra :)

och juste, igår firade vi ju saris hemma hos kirill, vi dansade, och umgicks hela kvällen, trevligt! :) fick träffa felix och stefan oxå, typ sjukt länge sen sist! de enda jobbiga va hemresan som tog typ 3 år, men annars va kvällen lyckad tycker jag :D
nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen laga mat till oss som är hemmi, och sen se wildkids finalen!! missa inte! pusss<3

PÅSKLOV

jappi, nu har jag påsklov, liksom lite lagon najs :) det är underbart väder oxå!
idag har jag hunnit vara i skolan ett tag på en menlingsläs temadag, varit i stan med några söta, tränat, lagat mat med mamma, ätit med mamma och pappa, och nu väntar jag på att min älskling ska komma :)
imorrn blir de nog lite mer present köp till sarisen, och sen på kvällen ska vi fira henne massor :)
på lördag är de wild kids finaaal, wihu :D

nu är de vår och då vill jag sitta på ploppys tak och mysa!

2 april

tjoho nu sitter jag i skolan och har precis slutat! hade typ tre lektioner idag och de var tacos de lunch:D mums! men de var kö till grönsakerna och osten och alla såser typ en timme.. eller asso låååång kö:( aja men de är vår ute:) jag vill ha shorts! ska typ elda upp alla vinterkläder och jackor och tjocka skor och allt sådant för att plocka fram alla andra kläder!! läängti. och nu är det bara en skoldag kvar och sen är det påååskloov  wiiiiiiiiiie:) på fredag alltså imorgon ska vi fira sara sen vet jag typ inte mer vad jag ska göra på lovet eller förutom GÖÖÖÖTTEEEBOORG med tutt och nosi, de kommer bli grymt! längtar as mycket:)

om typ 30 minuter är det utvecklingssamtal för min del med monini, är typ nervös för att han kommer säga något dumt om mig.. sen ska jag gymi med ploppie förhoppningsvis:) kanske får en skymt av henne iaf!!

pusspuss

ps. igår var det 1a april då fick man luras hihi

RSS 2.0