två år

idag har jag och min älskling två årsdag :) vi firade det i lördags på världens mysigaste restaurang som hade världens godaste mat och världens godaste drinkar. han är bäst! <3
'
jag älskar dig otroligt mycket.

liiinköping

nu är jag hemma igen, har ätit megagod middag med familjen, mys.
i torsdag vart det bio med jossa :) den var gullig faktiskt. se den.
efter jobbet i fredags fick jag stressa sönder ner till centralen där pappa skulle möta mig, så får jag ett sms av sara dör det står att mitt tåg är inställt, KUL?
som tur var lyckades thomas beställa en bussbiljett som fanns kvar, så kom bara ner en timme senare än planerat. hela helgen har iallafall varit gryyyyym. älskar att vara där, älskar att träffa mina bästa, älskar att vi alltid har cpkul när vi går ut där! men ja, vi var ute både fredag och lördag, förade hos thomas och dom båda dagarna oxå :) förutom det har vi sovit, ätit donken, ätit pizza, ätit mer hamburgare, spelat fifa, och bara myyyst :)


min älskade bästa cilla<3<3<3





ÄLSKLING<3


she got that whole place glowing

mer än halva veckan avklarad, wihu. och desseutom min stängningsdag, fett skönt. men eftersom att min syster är snäll så kom och och sällskapde mig dom sista timmarna :) imorrn ska vi träna efter jobbet och skolan, och sen gå på bio bara vi, mys!

längtar massa till linköping nu, saknar såklart älsklingen, och saknar cillaaaa! vi har planerat våran helg och den kommer nog bli väldigt bra!
min söta<3



sova nu då, pusss<3


veckans sämsta dag..

jag hatar måndagar lite, för då har man heeela veckan kvar till helg, det betyder (oftast) att det är många dagar kvar tills jag får träffa min älskling, och man är trött oxå.
jag har iallafall jobbat och tränat idag. och gått några varv runt kyrksjön med bo, mys<3
helgen var bra! fredagen spenderade jag på zanzibar med thomas, viktor och mica, trevligt! lördagkvällen blev det först middag hos älsklingen, och sen fick jag träffa mina fina flickor :)<3 på söndagen var jag megaseg hela dagen, men blev iallalfall idol från i fredags och godis.
på fredag åker jag och sara till linköping! måste typ packa nu, kommer inte hinna i veckan.. bio på torsdag med jossa :) träning imorrn och stängning på onsdag, så att.. packa nu!

mysnosen<3

helg nästa!

nu blir det jobb till åtta ikväll, sen heeeeelg!

ny vecka dåå.

då var måndagen avklarad, min hatdag. imorrn blir det läkarbesök, jobb, träning. halvtråkig dag kan man ju säga..
jag vill ha helg igen, i helgen kommer älsklingen hem. och helgen efter åker jag och sara till linköping, längtar massor faktiskt. saknar cilla redan juu.
har myst med bo idag, ensam mamma alltså<3   och ätit kanelbullar med familjen, kanelbullensdag idag ju :)
jag saknar kreta lite nu, puuuusss

min helg

varför går alltid helgen så sjukt snabbt? det gillar jag inte!
men i fredags slutade jag iallafall tre, då kom jossa och mötte mig på jobbet, sen drog vi till gymmet och körde någon timme, men min kropp var helt slut, så jag orkade typ ingenting. men sen på kvällen kom iallafall leksingarna, gudfar och bästis hit, vi åt tacos, fikade och kollade på idol, riktigt mysig fredag faktiskt :)
på lördagen fick jag sova ut, tog en powerwalk på 40 min, var ensam hemma hela dagen och låg bara i soffan och chillade, så skönt ibland. sen gick jag och bo på en promenad och pratade och såå :) sen kom älsklingen hem!!!!! blev sen middag eftersom linnea hade tävlat på dagen, så det fick bli kinamat. mös med älsklingen hela kvällen. idag var vi och kollade in brommablocks, sen blev det wooork på råsunda, djugården vann!!
nu ska jag chilla lite till, sen krypa ner i sängen :) puuuusssss<3

RSS 2.0