ge mig värme, nu.


tillbaka till stockholm.

har haft en underbar helg hos min älskling. men tiden går så sjukt snabbt..
i torsdagskväll när jag kom gjorde vi inget speciellt, vi gick till hemköp och handlade lite, sen låg vi i soffan och kikade på film med lars och markus hela kvällen, mys!
på fredagen gick vi upp vid nio och åt frukost, sen skulle thomas iväg till skolan, så jag tog ju en prommis och chillade i solen, var ganska najs! och så gjorde vi våfflor med sylt och glass till lunch, så mumsi. tog en tripp till ett köpcentrum oxå och kikade i lite affäärer och så :)
vid sex mötte vi cilla vid thaien och köpte mat, för att sen dra hem och börja föra, det blev flamman som vanligt och det var stööört lång kö,men helt klart värt när vi kom in :)
lördagen chillade vi på morgonen, tog en tur till stan ch käkade subway, och sen fick jag kika runt själv när thomas skulle iväg på nått. sen blev dte middag och hem till hans kompis och föra, sen utgång!
idag har v bara chillat, ätit choklad, kollat på tv, myst. jag ville verkligen inte åka hem, inte kul!
men nu är jag hemma om en timme så ska typ sova lite eller nått, puss!

sol i linköping

tjenis!
sitter i thomas säng just nu och väntar på att han, eller nån annan ska komma hem och göra mig sällskap! vi ska göra våfflor till lunch eftersom det är våffeldagen :D sen ska vi nog åka in till stan en snabbis och kika in på systemet, och jag vill in på hm oxå. sen ikväll blir det favoritmat och utgång med cilla! :) yey!
thomas var tvungen att dra vid kvart i tio imorse, så då drog jag på mig joggingskor och gick ut på en lååång powewalk, sjukt skönt! underbart vöder oxå, stannade och köpte en kaffe på donken och satte mig mot vägen i solen och drack kaffe och pratade i telefon med mamma, mys! våren har verkligen kommit till linköping! komsi lite mer till stockholm oxå!
jag och mica i lördags!

mot linköping!

jaha ni, här har man ju inte höngt på ett tag..
men just nu sitter jag iallafall på bussen mot linköping så har ju all tid i världen typ. är ledig imorrn och gick tidigare idag, skönt! efter jobbet tog jag och kajsa en sväng till systemet och sen gick vi och fikade, mys! fick sällis av mathias sen, och jossa kom in till stan oxå :) hon följde med miig till bussen sen, bästa<3
om två timmar är jag nog hemma hos thomas, ska bli skönt att träffa honom.
i helgen är en utgång med cilla planerad, det gillar jag! sen får vi se lite vad som händer :)
tänkte kanske ladda upp lite bilder på fejjan nu när man har tid liksom. puuuusssss!
världens snyggaste tjej.

19 mars!

hej lördag!!

om exakt en timme ska vi vara hemma i saras lilla hus och ääääta och fira och skratta och ha kul! vi ska nämligen fira stornos vickan och kisstutten sara!! jag är lite taggad!


fina flickor de där<3


söndag 6 mars

tjoho! typ första gången någonsin som jag skriver två inlägg i rad:o
söööndag idag.
har varit en lugn helg för min del, träffat en saknad mathilda, sovit ut ordentligt (försökt iaf), haft gäster, nattpromenerat med två fina, träffat lollo, vart i vällingby, promat lite till.. och powerwalkat!! men de var så halt så jag halkade:( bara allt de hala försvinner är de perfekt att powerwalka, vart as najs temperatur ute iaf.

nu har jag rensat på mitt rum också, varje gång slänger jag lika mycket (as mycket) och ändå är de så jävlla mycket skit grejer kvar som man inte vet vad man ska göra med. feeettt jobbigt.

jag har väldigt tråkigt. nu är planen: vänta på att grisen svarar på sms, proma, duscha, kolla bb typ, eller solsidi... sen soooooooooooova. imorgon en ny vecka med jobb, de som är så otroligt skönt är att jag inte har fet ångest. veckorna går så väldigt snabbt.
och idag kom jag och ploppie fram till att om två månader är de typ sommar!!! nästan iaf.

de vore lixom väldigt mycket jätte härligt om de blev sommar IMOORGON.

nuu svara hon. puss fina blogg<3

nos20

jag har varit en usel bloggare. kan inte komma med några ursäkter, jag skäms.

förra onsdagen fyllde min fina nos år, och jag skrev inte grattis på bloggen. därför kommer de nu,
GRATTIS I EFTERSKOTT världens BÄSTA finaste KLOKASTE snyggaste SPECIELLASTE och sist men inte minst, STÖRSTA nosflicka.
hela 20 år. men som jag sa till henne, när vi sitter där som 80åringar med förmodligen världens största nosar (näsan slutar ju aldrig växa för er som inte visste) kommer vi tycka vi var as unga när vi var 20.


smånosar.
love u.


idag är de måndag tänkte jag skriva. men de är tisdag, hoppas veckan går snabbt. men de gör den, imorgon mitt på dagen har halva veckan gått!!
idag började jag i en ny grupp på mitt lilla jobb. jobbar med minibarnen, dom som är 1. as kul!

HEJDÅi<3

RSS 2.0