dont ever look back.

imorse vad jag och mina fina sara på gymmet ju, dock trodde jag typ att jag skulle spy när jag kom hem :P så någon frukost gick inte ner minsann!
gick och la mig igen istället.. sen när mamma slutade åkte vi till stan, köpte en datorväska, skor och lite presenter till jossi. pappa hade lagat godaste middagen och nu ska jag övertala jossa att vi ska kolla på film.
och förresten så är det verkligen höst nu :( uuuuuusch, vill ha sommar alltid.
puuuusssss!


trött!

det känns som att det var länge sen jag var uppe såhär tidigt, men nu är det träning som gäller! väntar på att sara ska komma och plocka upp mig. får se vad denna dag har att erbjuda, vädret ser ju inte jättemysigt ut, men kanske en tripp till stan. och imorrn blir det provjobb, wei!
puuuusss

91

snart kommer mina fina underbara vänner hit och vi ska mysa, och planera nästa helgs planer!

och nu har jag fattat på riktigt att min älskling ska flytta från stockholm. jag vill inte de. jag kommer sakna ihjäl mig.

puuuuuuuuuuuss.


nytt!

sara är världens bästa, hon har fixat hur fint som helst här :)
nu ska jag nog passa på och gå ut med wille, nu öser det inte ner iallafall.

tooorsdag

det här kan nog vara bland dom segaste dagarna i världen. det enda jag har avverkat idag är en timme i vällingby med bästis, samt massa chillipilli i soffan, och gos med min lilla grishundi.
ikväll blir det dejt med min älskling, och imorrn blir det middag och paaaarty, wie.
igår firade vi ploppy hela dagen med tårta och presenter, och dagen avslutatdes väldigt mysigt i erikas trädgård med henne, twinnie och några glas vin :) mys.

puss.

grattis boisen (:

idag fyller världens bästa (och största?) nos 19 ååååååår! grattis älskling! i love you <3


från och med du.

tjois.
Har haft en väldight mysig dag med underbara människor 259 m härifrån. vi chillade hela dagen, och åt lite gosaker (a)
och jag hasade mig till gymmet idag för första gången på väääldigt länge, pluspoäng på det!
nu väntar jag på att min lilla gris ska komma hit och gosa lite med mig..
och cilla om du läser det här, jag har börjat kolla på tusenbröderboxen nu! och jag äääälskar det! hihi.

nu väntar duschen på mig! pöss.




hemma.

hemma efter en underbar vecka på kreta!
idag blir det linköping med älskling, och imorrn ska jag träffa älskade bästa 91.


Jag och sara chillar lite vid poolen, haha.


snart e de fredagsmys............

tjo. har blivit lite dåligt med bloggandet nu. (tänkte nämligen att jag skulle bli jätteduktig nu) iaf. så har jag träffat världens bästa vänner<3 myst. varit på typ 4 intervjuer på tre dagar, fjuh. och ja chillat. idag hade jag tänkt att inte göra något typ.. för visste inte vad, städa hela rummet:p men sen ringde donken och frågade om jag ville vara en söt människa och jobba och jag täänkte why not? så jag stressade dit och jobbade ett par timmar. sen gick helt plötsligt all ström. om man varit där vet man hur mycket ljud de alltid är. massa människor, musik, maskiner som brummar och piper, bilar som åker förbi och ja alla typ ropar. så ganska mycket ljud. nu blev allt knäpptyst:p de kändes lite skumt. ingen visste riktigt vad vi skulle göra...

men jag slutade typ då så jag gick därifrån. sen träffade jag katten i stan, vi minishoppade lite och fikade. mys som bara den!!!!!!!!!! en mycket saknad liten pungkatt.

imorgon e de FREEEEEDAGSMYS. får se lite vad de innebär. men jo de blir nog en braaa fredag känner jag på mig.

ikväll kommer även min bigiboiälsklingsbästa nos hem och min tuttifruttigulleminitutte!!!! party på de. och de kommer säkert vara megabruna:( fast skönt för dom såklart.

PUSS PÅ LIVET<3


friiiiday

MOT NYYYYYYYYYYYYYYPE IKVÄLL<3:D:D:D

torsdagen 5 augusti

tudiluuuuu. blev inge beck igår. var lite spontana och ändrade oss till eclipse när vi stod i kön. den var braaaa!! och de var stört kul att träffa lollo<3<3<33333<3<3<3<3<33<3 också. såklart!

innan bion vandrade vi lite i affärer och jag shoppade ett puder och lollo massa schampon och sådant och lite till. sedan tryckte vi i oss varsin fet sushi. supersmarrigt! och sen biochips! gottgottgott!

på kvällen blev de restaurang, hjerta hette den typ och låg på skeppsholmen. de var gott! sedan rullade jag därifrån mot medborgarplatsen. (lyckas som vanligt sitta på tunnelbanan och MISSA medborgarplatsen och hamna i typ gamla stan:S:S:S:S blir så sur på mig själv då)

träffade kicken och therese och vi drack öl och pratade. sen följde vi therese och sedan vandrade vi sagta men säkert mot medis igen. åt på burger king och sedan reeesa hem. och sussa.

idag är de torsdag. så fort jag vaknade (11) skuttade jag hem till nico. sen kom cilla. sen kom wille och nicos föräldrar och stella. blev så glad för idag var första gången någonsin som jag kunde klappa wille! så himla mysig och söt. han morrade inte ens på mig!!! fast var lite rädd för att han plötsligt skulle ändra sig och inse vem jag var! vi bakade iaf hallonpaj och sen kollade vi på stockholm boogie! sen kom therese och vi chillade ute. en mysig dag:) sen ikväll köpte jag och nico chips och dipp. som jag snart ska äääääta! och sen inte försöka somna så sent.

längtar tills imorgon. om jag inte e för död så ska jag upp tidigt och fixa ärende. nicokicken erbjöd sig att följa med. skönt de! sen vet jag inte vad som händer, vill köpa en kameraladdare. på kvällen blir de utgång. nype!!!!!! längtar. de ska bli as kul. var så länge sedan jag var ute nu.

de var denna dagen. PUSS<33333

beck today

hejsvejs. dags med lite uppdatering nu kanske kände jag. sist var typ studenten?

hela sommaren har typ gått känns de som. har jobbat, jobbat, jobbat och lite till. sen har de inte hänt så mycket känns de som. umgåts med vänninor och badat och sådant. har även fått världens sötaste finaste underbaraste lillebror. så söt. får visa en bild någon gång.

idag ska jag träffa lollo som jag inte träffat på seriöst två månader. känns så sjukt. hur man först kan bli van att träffa någon exakt varje dag. och hur man nu kan bli van att sakna någon. samma sak kommer de bli med tina som nu lämnat svealand och rest till basel för att stanna ett år (ETTT ÅRRRRRRRRRR!!!!!) helt stört vad jag kommer sakna henne:(:( men men. sådant är väl livet. och man man är äkta vänner håller man kontakten. annars inte och då är de synd men ja. fast jag vet att jag och tina aldrig kommer sluta ha kontakt. så jag kan känna mig lugn hemma i regninga sverige. och hälsa på henne i basel.

jag och lollo ska äta och se på beck idag. levande begravd.

En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

hjälp. men har hört att den ska vara bra. skulle precis kolla på trailern. men efter 3 sekunder stängde jag av den. vågar inte. har en känsla av att jag kommer bli as rädd under filmen. som tur har vi en soffa så får väl gömma mig under sleven typ.

men nu är jag ggggggggggllllad för nu e jag ledig tyyp två veckor!!!! och de har kommit lön och torsdag/fredag kommer skatteåterbäringen. så kan leva livet och shoppa och gå ut och bara chiillla. fint väder kom<3 synd bara att sara och vico åker bort. och milla med dessutom. men de kommer nog få de trevligt!!!!! såklart.

juste. idag fyller min mamma 49. ska på restaurang sen ikväll. och sedan får vi se vad som händer.

igår var vi hemma hos nico och chillade. jag, therese, vico, sara, milla och nico med såklart eftersom vi var hos henne. vi åt massor och pratade och möös! sen skjutsade rumpan hem mig. precis när jag skulle gå in genom dörren insåg jag att jag behöver en nyckel för att kunna låsa upp dörren. och då insåg jag att nyckeln då befann sig hemma hos nico. kul. men de mötte mig så jag kunde hämta den till mina trygga händer och komma hem till mitt gula hem. TUR!

ja nu blev de lite lååångt. måste göra i ordning mig NU!!!!!!! hoppas de inte blir regn idag.

POUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS<3

HAHA jag dör.

min, jossa och saras humör (a) 

 


2 augusti 2009

.. åkte jag och mina bästa flickor till rhodos, prick ett år sedan idag!

idag har det ju varit världens äckelväder, typ regnat hela dagen, men jag har iallafall passsat på att storstäda mitt rum samt börjat packa kretaväskan snart åker viiiiiiiii!
kvällen bjuder nog på film med mammsi och pappsen, och sen kanske lite mys med min sötnos.


lite lagom snygga tjejer på rhodos.

PUSS.


dött?

hej död blogg typ?
men vi leer iallafall som tur är! och båda är hemma så ikväll ska vi på bio med två andra söta, wei!
igår var det priiiiiide och det var väldigt najs! älskar det (:
har iallafall hunnit med sandön två gånger, leksand och om några dagar blir det kreta. kan ju inte bli bättre.
men nu ska jag sätta på mig bågot lite snyggare en mjukisar, städa lite och sen dra mig på vällingby, pusspusspusspusss


RSS 2.0