tjockistant som snodde min tröja

tjoooo!!!! nu var de ett tag sedan som bloggen blev bloggad på.
men jag har varit på landet och haft lite annat för mig. men nu är ploppie hemma också så lite mera uppdateringar blir de nog iaf!

om en vecka och en dag åker vi till rhodos:) de kommer bli heeeelt sjukt. jag längtar massor!

igår var jag med min bästa rumpa och hennes pojke och hans vännina. vi chillade och åt en fet påse med godis. sen var vi lite busiga men bara lite. min rumpa räddade iaf mig och klappade mig på kinden och pussade på mig och då kändes allt mycket mycket bättre. tack<3 sen sussade vi, fast vet inte hur mycket vi sov.

sedan skulle jag träffa mathilda men som tur var hann jag hem först och de var tur för de var stört varmt och jag fick klä av mig på vägen hem för att inte avlida. men jag kom hem levandes och drack typ 2,5 stora glas vatten. jaja ssenn... åkte jag till staden och träffade min älskling och vi chillade runt och pratade och handlade lite på hm. vi hade feta fajten mot en tant. jag hade hittat en tröja som jag ville ha som jag bar runt på. sen skulle jag kolla på en klänning och hängde av mig tröjan lite snabbt på en stång. och gissa vad tanten gör då??! hon tar tröjan och kutar därifrån mot omklädningsrummen in och gömmer sig!! hon var typ fet och tröjan i storlek 34! jag blev jätte arg men vi sprang efter och satte oss utanför provrummen och väntade i trettio minuter.. hon kom inte ut!! man ba tack tjockis tant. men sen hittade jag en ny, tack gode gud. sen gjorde jag och malakan lite bussines och tog en cigarr för att fira. i solen. då är de sommar.

sen åkte jag hem. nu ska jag ringa till min bananman och snacka skit! om en vecka minus en dag kommer dom hem! jag längtar efter er sötisar.

15 days left

tjooo nooooooss!!
nu har ploppie lämnat stockholm och rest till fastlandet typ, öland! hoppas de får de fint väder och sådant.

nu lagar jag pasta med pesto.

gårkvällen var typ väldigt spontan. jag träffade malakan i stan tio och vi skulle typ fika så vi chillade runt i shorts och platta skor och inte speciellt snygga. men sen kom vi på att vi inte ville chilla så vi ville gå ut och gick förbi chapplins och sen hamnade vi där hela kvällen! de var as kul och vi dansade sönder oss och träffade lite bekanta ansikten och sjöng kareoke fult som fan!!! och jag gifte mig med mathildas barndomskompis! men de var najs iaf. vi drog lite innan de stängde och sen ringde en person som gjorde mig väldigt glad typ så att magen hoppade till lite. de var najs. sen ålte vi hem och somnade sött hos mig och sen vaknade jag av att magen kurrade men kylskåpet ekade tomt:(

sen skulle jag vara årets hurtbulle och träna!!! men sen utanför hallen inser jag att kortet gick ut IGÅR!!! fuck. bara att vända om. men fick en liten promenad och fick prata med min korg också, de är bra.

om en månad fyller lilla jag 18!!!! en stor händelse i mitt liv. fast jag har lite ångest. åldersångest. fan 18, vill jag verkligen vara de? de är ändå okej att vara 17. men nu är de som de är, utgång onsdagen den 19!!!!!!!!!! elelr helgen. helst hela tiden bara.

puss på alla söta. nu är de bara två små nittioettor kvar i stockholm. så jag tycker att de kan gå 15 dagar så vi kan få resa bort sen ihop. fan vad jag längtar till de. idag är de 33 grader. gosigt.

öland

imorrn blir det öland, på tisdag eller onsdag kommer min älskling ner, wiho :) messa mig! <3 pusssssspussssi

<3

tjooooooooo!!

nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och typ..läser bloggar:) eller bloggar själv ju!!

igår firades mathildas kompis angelina, först var vi på nivå och sen drog vi till toxic. as rolig kväll tycker jag fastän de spårade ut lite, men vad gör de! fick ta minst tre promenader (milla hur många vart de?) och köpa mat sen körde vi igen! kom hem med en sko och en malaka och vi somnade sött och vaknade idag och jag har mått absolut sämst hela dagen och mått illa och kännt mig som ett gående lik typ. men ikväll träffade jag kattis iaf och de var as mysigt och trevligt. vi var på cafe 60 och de var en konstig gubbe som jobbade där och gick runt med en hink med rosa rosor och försökte para ihop mig med flera killar där! lite pinsamt men kul och sen fick jag en ros av en catwalk fotograf. vi har alltså karriären framför oss nu! jag blev glad(a)

nu är jag väldigt trött så nu tänkte jag lägga mig och blunda, alltså sova!!

godnatt världen

let's make it last forever

nu har min bästis åååkt, och hon kommer säkert ha de underbart där borta på den där underbara ön som vi älskar galet mycket :) jag fick iallafall en heldag med sötnosen igår, först hurtade vi upp och iväg till salongen för att färga hennes utväxt, sen in till stan för att äta våran favortlunch samt inhandla puder :) därefter hem till mig och klippilippa lite, och sen prommis runt kyrksjön och lång hejdåkram.
på kvällen va de tänkt att jag skulle ut med tung och plopp och typ några till, men min hosta ville verkligen inte ge sig, så de blev film och cola i soffan istället.. mysigt det med dock.

nu har, eller ska jag börja packa så smått, för på lördag morgon bär det av till öland ju :) hoppas hoppas hoppas att de kommer vara fint väder! ikväll blir de nog lite mer packning, och sen kommer typ thomas hit och sover och såå.
nu hoppas jag att det är middag snart, för jag är hungrig!


lilllördii

tjo nos:) idag har de varit väldigt najs väder!!! skönt att de kkänns som sommar!

igår satt vi på nivå och chillade, jag rump tuttu och plopp:) de var trevligt! sen promenerade vi och de slutade med att jag och sara satt på brommaplan och tryckte i oss pringles och polly!!! mums filibabba.


vi är bäst och jag <3 er


jag är såå arg på en människa
men de är skit samma för jag är as taggad på ikväll, de blir utgång med mathilda angie rumpis och kanske vico? och några fler:D de kommer bliii as kul!!! har varit taggad så länge nu.

pusspuss

tisdag

har varit lite dåligt väder hela dagen, men ser nästan ut som de börjar bli bättre nu :) hade myysigt med två älsklingar i rålis igår, de känder verkligen som sommar! och så fick vi tre nya kompisar..
när vi ville åka hem kom min älskling och hämtade oss, sen åkte vi hem och gosade lite, sen sov vi.

snart kommer min pappi hem, och då ska vi åka iväg och lämna in min trasiga mobil och min trasiga dator, och ikväll blir de nog utgång med tjejerna! hoppas de blir najsi :)


måndag

måndagkväääll, och solen skiner! ska träffa stockholmsnittioettorna om nån timmer och dra ut i solen! mysipysiiii.
har busat runt med min älskling hela dagen, han är universums sötaste människa, jag lovar!
imorrn får vi ses vad som händer, och så kanske utgång på onsdag?
på torsdag åker bästis till älskade fina sandön, är lite avundsjuk faktiskt (a) och på lördag åker jag till öland, sen är det en vecka hemma hos älsklingen och sen rhodos! hihi.

nu ska jag sminka mig litegrann, puss!

gooootland

de är typ segast att ladda upp bilder, lägger upp några bara (a) sen ligger resten på facebook!



vi har iallafall hunnit med ganska mycket, vi har cyklat massa, tältat i ett väldigt blött och kallt tält, träffat våra älskade och saknade flickor, chillat, myst, hälsat på dom på jobbet, sovit i deras bäddsoffa typ, partat, druckit öl och chillat en hel dag med albin och hannes, åkt gotlandsfärja och så :) verkligen kul och komma och se hur dom har de där borta! men syyyynd att inte millatung var med! :(

alla tre är typ förkylda efter den blöta natten i tält, men de gör inte så mycket! inatt kommer älsklingen hem, wiie :) men innan dess blir de caliente, och sen kanske jag träffar min bästis eller nått om hon inte är febrig :O får se vad kvällen bjuder på :)

pusspuss<3

hemma

nu är tre stockholmsbrudar tillbaka i stockholm igen, vi ville helst ta med våra älsklingar hem från gotland oxå, men de fick vi inte.. vi har haft de super iallafall! imorrn kommer bilder och såååånt :) jag är trött, puss!

nosgos

igår var vi på burmaister typ, de var trevligt och darin var där och jag och tutt stod längst fram!!!! och vi pratade med lite trevliga människor och dansade lite. bingo rimer var där och fotade också, de var kul. sen drog vi tlll donken och åt, de var gotti.


jag och min idol

gotlandsnosar

tjo nos. nu är vi på gotland:D

igår kom vi med båten halv elva. vi tog med oss regnet och de var blött. vi cyklade och min kondis är sämst kom jag fram till. sen kom vi fram till kneippbyn totalt dyngsura. de var 18års gräns men vi lyckades komma in ändå;) men de var mörkt och blött men vi fick upp tältet iaf. sen gick vi och kissade. sen kröp vi ner i sovsäckarna, jag fick bästa platsen och somnade bums, men de andra två kunde inte somna. men man vaknade massor och regnet smattrade på tältet och de kändes seriöst som att de skulle blåsa bort.

klockan nio ringde nico och hon och hennes far kom och hämtade oss, tack och lov. vi åkte hem till deras radhus och nu är vi här och värmer oss och torkar kläder. vi har ätit och spelat kort och kollar lite på tv och halvsover typ. klockan fem slutar chrisse och kvällens planer är utgång!!! gute blir de. kommer bli AS kul hoppas jag.

nu är de lejon på tvn, de är as chill att vara inne. men lite ångest för våran natt i tältet.

jaja, ploppie hälsar high nose kick. sara hälsar vi är grymma tältbyggare, nico hälsar en puss.

pusshejsvejs ha de bra i stockholm eller var alla våra läsare bor.

gotland!

idag åker vi till goootland, de kommer bli super :)
men innan de bär av till nynäshamn ska jag städa klart mitt rum, packa det sista, duscha, åka till doktorn, men de hinner jag :)
jag har lite ont i halsen och ganska mycket ont i tandköttet, men de gör inte så mycket, kommer ha de braaaai iallafall :)
sen kommer vi hem typ fredag kväll/natt, och då kommer jag stupa i säng, sen är de lördag som jag kanske kommer sova bort en bit av, och sen är lördagkväll och då kommer min älskling! :D
de är typ ganska fint väder idag oxå! pusss<3<3<3



regn

imorgon reser jag till gotland med mammatutt och pappiplopp för att träffa två mammor som är extremt saknade! båten går sju och vi kommer fram elva. då ska vi cykla i regnet med all packning mot campingen. vi kommer vara blöta och så och de kommer vara mörkt sen när vi ska sätta upp tältet. men vad gör de? de kommer vara bäst hursom. längtar aaaas mycket och sen ska vi väl ut på torsdagen och sen blir de väl bada om de är fint väder och vandra runt i visby! wie vad bra vi kommer ha det. tråkigt dock att rumpan inte kan med:(

jaja de kommer vara lite dött här kanske, men de är de ofta:o

idag vaar de sämst väder.

jaja snart ska jag sova. en del ska jobba imorgon. tre dagar kvar nu bara.

pussar och kramar.

tisdag

tisdag idag, och trist väder.. jag har iallafall packat till gotland nu, de enda som saknas är regnjacka, som vi säkert kommer behöva :O tält, sovsäck och liggunderlag, men sen är de klart :) kommer nog bli superbra!
ska snart åka ibäg och möta bästis, och sen ikväll ska vi åka och handla mat, får se vad vi kommer hem med, förmodligen massa onödiga saker, men de blir nog bra!

igårkväll åkte jag erika och sabina in till staden och fikade, jättemysigt, och hade inte träffas sabina sen thomas student tror jag :O så de va på tiden :)

nu tänkte jag att jag kan ju ladda upp lite bilder från turklandet :)





puss!

tired nose

hello där, en väldigt trött nos som sitter här nu.

men den trötta nosen har ny dator, wiieee på de iaf:) och den trötta nosen har spenderat kvällen med två söta flickor i stan på cafe bellman och ätit lite och druckit och pratat, mysigt värre.

imorgon arbetar den trötta nosen som vanligt, usch!!!! har ångest på den här jobbveckan. eftersom lisa som jag jobbar med har slutat och jag är själv i köket!!! mardröm. inte riktigt, men de blir så segt, tiden går saktare än snigeln på saras bakdörr, iofs hade snigeln tagit sig en lång bit under kvällen men ändå.

jaja onsdag längtar jag till iaf, för då drar tre av nittioettorna ner till gotland för att hälsa på sina öbor till vänninor som bosatt sig på gotland!! jag har en plan, att sno med mig dom hem. kanske inte så smart att skriva de här, men jag vill ha dom här hemma! vi får se hur de blir med den saken.

jag är lite klantig ibland.

puss på alla söta som orkar följa våran blogg<3

heeeeeeeeeeeej

hej varit hemma i nästan en vecka nu, kom hem natten till söndag förra veckan. vi hade det suuper i turkiet :) badade, solade. åt god mat, shoppade, umgicks, underbart :)
och jag ska vara duktig och ladda upp bilder snart oxå (a)

den här veckan har jag jobbat lite, solat och badat med både sannis, älskling och bästis, haft världens mysigaste kvällar med min älskling, fikat med boi, soovit. idag åkte thomas till grekland, hoppas dom får de megabra, och jag kommer sakna honom! för min del kommer kvällen bestå av middag hos bästis, jag och tung ska klippa varandra, och sen party med nittioettorna som är hemma :) de blir nog naaajsi, men de regnar nu :(
imorrn får vi se vad som händer, på måndag blir det jobb, och onsdag-fredag förhoppningsvis godland!
sen är de en vecka till hemma, sen öland en vecka, hemma en vecka, rhodos en vecka!

puss gosisar<3

RSS 2.0