midsommar

tjoooooooohoo!

glad midsommar:D

snart ska jag ta min röda cykel och cykla hem till min tuttifrutti flicka (sara). hur kvällen slutar vet vi inte ännu. de får tiden utvisa.

PUSS<3

only you


14 juni

nu tvingar min noskompanjon mig att blogga. tror att hon tycker att jag blivit väldigt dålig på de.

var väldigt länge sedan och de är svårt att sammanfatta livet i ett litet inlägg. jag har iaf tagit studenten vilket var BÄST. går inte ens att förklara med ord så jag struntar i att försöka ens. förutom att säga BÄST!

sen har alla andra tagit studenten. och eftersom vi tog typ först så har jag varit väldigt avundsjuk. men glad för deras skull också såklart. eftersom deras dagar också blev otroligt lyckade. har varit på mottagningar och druckit deras dricka och ätit supermega god mat.

sen har jag jobbat. och umgåts med fina vänner. MEGABRA ALLTSÅ.

och ikväll ska jag och vico mysa. hoppas på film och snask<3. MUMS OCH MYS<3

(idag opererade jag bort min mollusk. hjälp och aj)

min bebis


fredag!

regn idag, tycker lite synd om dom som tar studenten idag! men deras dag kommer ju bli super ändååå :D
min vecka har varit super, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i måndags, vet bara att jag promenerade runt kyrkskön med min cillis<3 tisdagen var jag barnvakt, onsdag spenderades med bästis mesta delen, sen långprommis, en sväng till vällingby och sen åkte jag och pappsen och storhandlade.
igår var det uppstigning jättetidigt, även för sara som var min räddare i nöden och följe med mig till läkaren och höll i handen när dom stack mig (a) sen somnade hon i väntrummet, SÖT! efter det var det iallafall utspring för två älsklingar, så fina så man dör typ. och sen mottagningar! skulle blivit utgång men så blev det inte, ganska skönt.. :)
idag har jag sara och jossa varit och handlat mat, och ikväll ska jag och sara bjuda våra föräldrar på middag för att dom hade ordnat världens bästa student till oss, snälla barn dom har!
nu väntar jag på att sara ska komma tillbaka så vi kan sätta igång och baka! PUSSSSSSS.


<3


!!!

vi har tagit studenten! det är helt sjukt! men det var en GRYYYM dag, kunde inte blivit bättre! dagen bestog av alla känslor man kan tänka sig tror jag. men det var iallafall bäst bäst bäst!

lördagen spenderade jag i min säng, och soffan. och igår var vi hos mathilda långt bort i bålsta och firades hennes student och 19årsdag, mys! hennes morfar blev vår räddare i nöden oxå.
idag har jag varit jäääätteduktig och städat mitt rum, tog sin lilla tid. sen har jag suttit ute på en äng med ploppy och ätit glass oxå :)


för bo har tagit studenten!

åh, sååå fin! världens sötaste. hoppas flaket var hur bra som helst, mottagningen kommer bli super och slutskivan oxå :D älskar dig ploppiiiiii!<3<3<3


ett två tre på de fjärde ska de ske på de femte gäller de på de sjätte SMÄLLER DET!

och de är vad de gör imorgon. SMÄLLER de!

STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



och detta känns väldigt bra. N3d först ut.

PLUS ett väldigt bra väder på de.

detta kan inte bli bättre!

one less lonely girl

haft en suuupermysig dag! promenas med cilla, fika med thomas, shopping med mamma, solning med joooossssi, film med familjen, bäst :)


glad tjej ju


RSS 2.0