imorgon är det gratis b&j glass i stan

tjo jag ersänner att jag är sämst på jorden på att blogga. men vill ni veta en bra sak då? jar har en nos, alltså inte just min egna men min nosbebis och hon är bäst på jorden på att blogga. och vi har en mininos kompis som har gjort våran design as snygg. tänk om man hade en sådan nos!

nåja idag är det måndag och de är ganska trevligt, jag äter dumleglass! idag kollade vi kalle och chokladfabriken på engelska och den är bra och rolig och allt. sen hade vi bild, men ja hade fått för mig att de inte var någon bild så jag hade sagt det till alla så en del va inte där. iaf så satt vi ute i solen och målade. sen hade vi lunch, minns inte vad det var men typ chicken bits med ris vilket är mums. sen kutade vi till bankomaten eftersom jag var skylldig tessi exakt 114,50 kronor. efter det minns jag inte, men vi hade gympa och det var najs och sen spanska vilket jag dör på. skulle seriöst hellre sitta kvar i skolan i tre timmar och ha data än att ha 30 minuter spanska. sen äntligen var skoldagen slut och jag och lollo och mathilda chillade och pratade med en kille som åkte samma buss som mig, lite coolt.

lycka till på engelska nationella imorgon alla.

monday

jag hatar vågor! de är fult och svårt att göra, ofta nån vill ha så? nej tror inte det.
efter skolan åkte jag och mina söta till gamla stan och kladdkakan och åt lunch, vi pratade ut och jag tror att det kändes bra, så nu ska vi typ inte tänka på de mer och vara glada och allt sånt istället, de blir nog bra.
när jag kom hem satt en förkyld pappis och kollade på film, jag sällskapade och sen ringde plopp så jag var tvungen att springa ut och få mottagning och fick vara ute och prata ett tag, erika är jättebra<3
nu ska jag läsa, boken är typ dålig men jag måste. imorrn är de nationella, blä. nu ska jag kolla ellos säger jossa. puss


i wonder why

söndag idag, men bara tre dagar i skolan framför, så de är ju typ sjukt skönt eller nått. har varit och handlat mat i stora lass med mor och far hela dagen typ och nu är jag äntligen hemma och ska snart träffa sabinasöt så fort hon har löpt blommor och kommit hem igen.
igår hade vi gäster och de va typ kul för dom är roliga så vi hade roligt och trevligt och sånt. sen somnade jag bangbom och ville inte riktigt vakna när sara messade halv 10 imorse och ville gå på prom! galna människa tänkte jag och somnade om.
så den prommisen vill jag ha ikväll eller nått istället (a)
 jag vill ha sommar och sol och shorts och linnen och solbränna och glada människor.

image407

pussade.

?

igår blev det mys med mina människor, men humöret var inte på topp hos nån av oss tror jag? men bara för att ni är så underbara så blev det bra iallafall!
jag har försökt nu, flera gånger. och jag orkar inte mer. jag vill ha en förklaring, nu. jag blir ledsen på riktigt, så nu ska jag tänka på nått annat.

idag blev det solning med bäääääääääästa milla<3 och sen stan med min älsklingsplopp! <3 vi myste runt hela dagen och köpte lite fina saker och lite trasiga och lite goda, vi blev genomblöta för att det kom värsta 'störtskuren' och vi va tvungna att ta ut pengar typ en miljon gånger.
här sitter jag nyduschad och om en timme får vi gäster, så jag måste byta om och torka håret och sminka mig och allt sånt där nu, tackochhej<3

25 april

Tjo nu är det fredag och jag sitter och lyssnar på musik och har precis ätit.
Jag är inte så glad, vet inte varför. men livet är okej i alla fall.
Fast snart ska jag hem till plopp och hämta den och sen ska vi gå till brommaplan och träffa lite andra<3 och imorgon är det NOSdag för hela slanten och vi ska till staden och en del saker måste införskaffas.
idag var det svenskaprov, gick helt okej. brandalarm för de är en piroman på våran skola. (DE KÄNNS INTE SOM FREDAG IDAG) sen var jag lessen så jag satte mig i solen och grät lite men sen satte vi på musik och pratade och allt blev bra och sen käkade vi feta lunchen med massor av saker och najs var det.
efter skolan chillade vi i solen och sen åkte jag till stan och käkade glass och sen hem hit.

PUSS

städning på g

japp, nu är hela familjen kalmbäck i full gång och städar. det dammar och jag blir snorig i näsan, men ibland måste man ju.. och idag var tydligen 'stora städardagen' enligt mamma, yippie..
idag efter lunch åkte jag och mina två söta till gamla stan och åt glass och solade vi vattnet, det var sjukt mysigt med sjukt bra personer (a) ni är sjukt bra.
sen hälsade jag på jossa på praon och hon va duktig där, när jag kom hem somnade jag bums men blev väckt av telefonen och hann inte somna om förens det var dax att laga mat och äta middag med hela familjen. vi planerade våran sommar typ.
nu ska jag återvända till städningen och damsugaren! 
<3<3 

I<3SOMMAREN



bästa bästis

iih vad fint sarisen har gjort (a)
igår myste jag och erika i solen, vi picknickade lite och promenerade, det var mysigt.
idag hade jag sovmorgon till halv ett och det var jätteskönt, hade permanent och sen idrott teori, mindre kul men med en tungis brevid sig funkade det! var massa förseningar så jag fick sitta på tunnelbanan i ungefär tre år men jag kom hem tillslut.
så fort lilla systeryster kommer hem ska vi promenera till pizzerian och äta middag bara vi tvåå, de blir mys de, mammi och pappi är inte hemma och inte orkar vi laga mat heller. sen blir det dans och plugg! nån som kan förklara plus och minusladdade saker för mig? jag fattar imgenting och har panik och så men så kan det ju vara får hoppas att det är ett snällt prov med massa frågor som jag kan och inte massa knepiga, för jag vill inte sitta som största frågetecknet liksom :s
mjukiskläder nu! pusss<3

image406

Gör resten imorgon ^^

Bara lite småsaker kvar nu, men jag ska sova, så det får fixas imorgon.
Hope u like it nosar! :)

Älskar er!
/Sara

Sara hälsar på i stugan. ;)

Nyss var jag och busade hos Nico och nu är jag här och fixar..
Får se vad flickorna tycker om den nya designen som jag håller på med. ^^

Det är kul!

Puss.
/S

superstar

saknar victoria otroligt mycket men vi är ändå bäst ihop för de ska ALLTID vara vi. alltid.

idag var det månda och de var bra för åt pepparkakor och hade basket med någon annan ekev på gympan, jag gjorde mål. stolt. sen var jag och mathilda inte på spanskan vi åkte istället in till stan och jobbade med att klistra igen kuvär. de var inte alls jobbigt utan kul typ och vi fikade och kollade runt där. lätt värt pengarna! sen köpte vi två ben och jerrys var och frossade, busigt. sen åkte jag hem och pluggade matte, duschade och nu ska jag snart sova.
imorgon är det tisdag och MATTEPROV fuck och sen vet jag inte, slutar tidigt men måste gå på stöd grej också. inte lika kul. hoppas de är god lunch imorgon.
idag fick jag en ny mobil den var mycket najsigare än den gamla eftersom skärmen var helt mos typ. den här är braig fastän jag inte kan ändra ljudet, men vad gör det? allt annat i livet är bra lixom.

i helgen chillade jag massor och de var najs. sen jobbade jag och eftersom de var bra väder var det proppat med folk och de tjänade 14000 på en timma. de var coolt. fastän de som jobbade där bråkade och jag stod bredvid och tittade på och lyssnade, han tyckte att hon sa saker som inte var sanna.

men hon är snäll.

vi satt och pratade om att jag skulle sluta men jag ska nog inte de, jag vet inte. alla säger olika saker. ena chefen, chef nummer 1 säger att han vill att jag ska jobba och att jag får jobba efter sommaren, den andra chef nummer 2, säger att jag inte får det och måste sluta. de andra säger att chef nummer 1 bestämmer och att jag ska skita i vad chef nummer 2 säger. jag ba ooooookej. men vi får se helt enkelt! kan börja jobba någon annans stans sen där man får lite bättre ob kanske. vene.
nu ska jag sova snart ska upp om 7 timmar. imorse var jag död. en kudde i min säng är borta!
jag är drygast på jorden enligt någon. nä.
hejdå


i'm gonna smile cause i deserve to

igår sov sannisen här och vi myste och jag kom på att jag har saknat henne massa, för vi är typ väldigt bra tillsammans<3
imorse åkte vi till skolan tidigt och jag färgade hennes hår, tur att man har en tungis som kan hjälpa till. de blev faktiskt ganska bra! va ju typ helt missfärgat orange innan, men nu blev de bättre :) ska slinga henne igen om typ två veckor eller nått. stackars henne, hätta är oskönt och jag blir lite rädd för henne, hon ska hämnas..
sen var det engelska nationella muntliga och de gick sämt och jag skämdes typ men nu är de över och det är bra. åkte till stan sen och köpte en typ tunika, den va  fin och sen åkte jag hem och åt mormors mat som va jättegod. har vart ute och sprungit oxå, hurt typ. mina ben dog nästan och jag ville gråta. de gjorde jätteont så mamma fick klappa lite på dom.

plus att jag saknar erika så himla mycket nu så jag tror jag spricker :( kom hit och nosa nuuuuu
image402<3

hallelujah

onsdag idag och tidig morgon till skolan och skolan suger just nu ingenting är roligt där förutom dom söta människorna men lektionerna suger och imorrn är de nationella. idag var vi busiga och vägrade jobba så jag och min tungi tvättade hår med silverschampo och fluffade och gjorde fint. sen stan med milli som köpte tantknästrumpor och deo och jag köpte nagellack.
plopp kom och mötte mig och vi gick runt i ängby som vanligt och pratade om allt och lite till och jag blir typ ledsen när jag inte förstår mig på personers beteende.. jag vill att alla ska vara glada på mig eller säga till mig vad jag gör för fel, tell me.
när jag kom hem lagade jag och jossa våran som vi trodde favoritmat, med de va inte de längre upptäckte vi.. menmen.
bästis tittade förbi och vi diskuterade viktiga beslut och allt sånt jobbigt man måste göra, sen mötte vi sabina och vi¨åkte till dansen som förresten blivit väldigt svår men de är roligt.


MILLA HAR HITTAT SIN HÄSTTÄNDARE OCH JAG BLIR GLAAD.


tisdag

tisdagar är bra, iallafall ganska. har bara en lektion, svenska i TRE timmar. sjukt segt men vaddå, vi slutar ju tolv.
åkte till stan med sällskap av en rolig emma efter raggmunkar och stek potatis. hittade två fina klänningar på mq och en ganska fin på bik bok. sen åkte jag hem och sov lite, sen vällingby med mor. träffade på en liten elin där.
de va typ bästaste vädret idag och sen blev de regn och sämst väder?
idag har sara typ bott i min mobil.
nu vill jag ha mat, huungrig. puss


.


fina dagen

jag är lessen för att jag inte bloggat så mycket men jag har haft annat för mig (eller inte) men victoria har varit jätte duktig på att uppfatera!
men jag vet lixom inte vad man ska skriva.. kul att läsa vad jag har gjort idag:
vart i skolan och ätit schnitsell och hade bild och engelska och gympa och gymmade och åt bounty hela dagen och lollo kom hem från polen och var cool. sen hade vi spanska och det var kallt i klassrummet men jag orkade inte gå och stänga fönstret. imorgon ska ALLA i våran skola ha pyjamas annars är man tråkig. jag vene vilken pyjamas jag ska ha, men någon hoppas jag.
och idag hade jag mina just nu favoritjeans för de är så sköna men en del tycker inte att jag har någon rumpa i den.. aja. på bilden skulle man måla en tre bild, alltså någonting man gör, typ hur man pussas, biter på en penna osv. idag när jag kom hem gick jag och la mig och sov de var skönt.

idag ringde min chef (visste inte att hon var min chef ens) och vi pratade jag och ska sluta på donken för de var en FET missuppfattning av en person så jag kan inte jobba kvar. kul. mc donalds är ganska bra, hamburgarna är goda, pommes fritsen är bäst, glassen god men man vet aldrig om dom som lagar hamburgarna har tvättat händerna efter toalettbesök. tänk på det:) tjing!

  hittade dessa fina.

solad

måndag och har varit på dåligt humör hela dagen, suck. hade klipp som inte gick jättebra, sen engelska som sög.
efter skolan åkte jag millis och chrisse till islandstorget och solade, superskönt.
när jag kom hem hade mormor gjort raggmunkar, då blev jag glad :) har precis ätit och ska väl snart ta mig an boken som ska vara utläst snart..
ikväll blir de prommis och träning med mammor. och bästis.
i morse såg jag sabina, två gånger, men hon såg inte mig. och på måndag kanske jag ska färga sanna, hon har tydligen fått en oönskad orange färg på håret, illaaaaaaa. hoppas att de kan fixas till !

sitter vid min systers dator och hittat massa gamla bilder, de är ganska roligt..

pusssochkraam<3


more then enyone could ever know

den här tjejen, hon är min.
lova mig älskling att du alltid kommer vara du, erika, tjejen som kan få vem som helst att le, tjejen som får mig att göra glädjeskutt.  för du gör mig så sjukt glad och jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig. du ska vara grymt stolt för den du är, för du är galet bra<3 kom ihåg det. i min värld är du värd mer än vad ord kan besrkiva.
jag älskar dig, och jag vet att det alltíd kommer vara vi, det är självklart, vi hör ihop liksom.

image399

i-see-you.com

igår blev de ju mys hos rikard med film och godis och allt som hör till ni vet, två mysiga vänner tillexempel (: ni är så bra<3
vi trodde att rikard hade dött med de visade sig att så var inte fallet så vi blev lättade när han öppnade dörren levande när vi kom liksom.

upp tidigt idag iallafall iväg till kyrkan och leka med små söta konfisar till klockan två. (sara attakerades av en aggressiv sebbis) sen alvik med bästis, mat och glass och skratt och såntdär..
har precis duschat nu och provat silver schampo som mamma köpte igår, hoppas de blir bra! får se när de torkar. sitter här i mjukiskläder och ska snart läsa svenska bok, jag måste göra aris prov, jag kan inte, de är svårt. sen måste jag plugga davines. men de är faktiskt söndag, gud säger att man ska vila eller nått.

nu ska jag försöka komma in i hon går genom tavlan ut ur bilden, den är typ seg. puss sötbarn<3

she's an angel

igår blev de apu och klippa som gick braigt, sen blev det mys med bästis! sov dock stärre delen av kvällen.. sen kom två pojkar och mös med oss.
älskar dig grymt sara och det gör ont i hela kroppen när du berättar sånna saker älskling, men vet du ? man får vara ledsen oxå, man får gråta om man vill och man behöver inte vara glad alltid, men jag beundrar dig som är det. det skulle jag aldrig orka. du är sjukt stark, det vet du. men jag vill att du ska veta att du kan berätta för mig, jag vill att du säger hur du känner och jag vill trösta dig, alla behöver det ibland, tillochmed du bästa

image397


idag var jag och ploppy i vällingby, åt mat och kollade i affärer, snart ska jag dra mig till rikard, mysmänniskor där.
dresscode: mjukisar och kyrktröjan<3

ha en bra lördagkväll! de tänker jag ha.

bäst jag lovar

halloj<3 idag är det lördag och helg!
Igår i skolan hade jag historiaprov de var svårt men g-delen gick bra så jag hoppas på ett g iaf. sen efter skolan träffade jag nitram och vi mös och käkade pizza och kollade på film(a) skulle bli en prommis med sia men det hanns inte med, men någon annan dag kanske?
sen idag vaknade jag typ 10 och gick upp, käkade och började plugga. sen träffade jag sleeping nose vid kramis och vi drog mot vällingby och gick till vällingehus och jag åt sushi och victoria åt kebab med kyckling, hon fick vänta typ 20 minuter. kul. sen köpte jag en bikiniöverdel från HM, den var skit snygg fast jag fick minituttar men de gör inget för den var snygg iaf. sen köpte jag ett nagellack. vi såg fetaste fjortisarna på åhlens idag, typ dog men de var kul att glo lite på dem. sen köpte vi glass och åkte HEM.
sen gick jag hem och städade och nu dricker jag kaffe (ÄLSKAR DET MED CARAMELL) och så har jag skrivit en svenskasak och känner mig duktig<3 om en timme ska vi till sollentunna och äta middag och mysa med lite folk och julia kommer hem från spanien idag så henne får vi träffa också. sen ska jag jobba på söndag, snark typ. vill inte! aja de va de de.
idag på tunnelbanan så sitter vi där och chillar galet, sen kör vi in i en tunnel och de blir svart så man kan spegla sig i tunnelbanerutorna.
Victoria: kolla mitt HÅR!
Jag: Men kolla MITTTT hår.
Vi fick typ panik eller något för vi var as fula (livet som snygg)
en annan gubbe som satt bredvid började as garva åt oss, vi garvade lite också och ploppade lite. tihi.


fredagfredagfredag

ska gå hemifrån om typ 25 min, måste byta om och packa väskan ^^
har ju apu och ör nervös för klippningen idag, men de ska gå bra hoppas jag! sen blir de kanske att jag klipper bästis när hon kommer och hämtar mig oxå, om jag får för liiiiiiiiisa.

ikväll ska jag och sarisen ha myskväll, bara vi två hemma och bara mysa till 10000000% typ. sjukt skönt att bara vara hemma en kväll !
vi ska äta grillat oxå, mums!
nu måste jag kila, hörs ikväll snyggingar<3

friday<3333333333333333333<3

Jag har ingen aning om vad klockan är eftersom klockan på den här datan går TOTALT fel om den inte är 13:32. Men jag tror hon är typ kvart i sju.. Orkar inte kolla för då kanske jag får panik.
Men jag kände att jag var tvungen att blogga lite när jag såg hur mycket ploppy bloggat men jag hinner inte!
Igår målade jag naglarna och pluggade historia HELA kvällen, ändå kan jag det inte.
Idag är det fredag och det är skönt, sen är det helge äntligen. Men jag är lite nervös och sen lite seg typ. Eller jag vet inte. Har varit tomt i skolan den här veckan, för lollo är i polen med sin granne och gör något. Tess är hemma och saknad som in i bomben<3
Jag vet inte vad mer jag ska skriva, idag ska jag ha ett turkost linne på mej. På söndag ska jag jobba, vilken nyhet va? Jag har två provn nästa vecka och två labbar som ska vara inne plus att de är FYRA uppgifter som jag inte gjort i svenskan: referaten, bokskiten om nenepojken, novellgrejen analys och per lagerqvist grejen. Jättekul! Sa att jag hade alla hemma på datorn, har ingen. Skit.
Aja, livet går vidare och jag är lycklig iaf. Hejdå.

spindlar.

idag låg mitt (nicos) linne på golvet och så kommer en liten äcklig spindel och KRYPER IN I de, man ba najs :S och sara provade spindelstövlar på din sko idag och hon kunde ha storlek 31, det har typ bebisar.. och sara förstås.
jag köpte såkallade balongshorts idag, dom var fina. sara köpte skor och kofta och linne och väska och vi åt mat och chokladboll och muffins och jag sprack nästan och sara med tror jag. sara är typ jättebra, även fast hon har små fötter och typ tre veck på magen.

imorrn är de bästiskväll som gäller, vi ska mysa gärnet och allt sånt som vi alltid gör.
på lördag ska jag mysa hemma hos rikard, det blir najs även fast typ ingen kunde så de blir bara jag tungis mille rikard och sebbis men vi kommer ha mysipysi, de vet jag.
på söndag ska jag upp tidigt har jag kommit på så får se om jag sover hos rikard, vill men vet inte om jag orkar. vi har konfaträff med dom små söta och ska vara där halv 10!
jag gjorde nyss te men de blev äckligt så jag hällde ut de och nu ångrar jag mig.
ska snart lägga mig och läsa och kolla på scrubs och sova och drömma om hur bra jag kommer klippa imorrn.
godnattpusss<3


hon går genom tavlan, ut ur bilden

hemma nuu, solen skiner och allt :) ska läsa lite svenska bpk nu och sen ska jag ju träffa sara och jag hoppas på att vi hittar nått roligt i vällingby :D
och jag lider med tungis idag för hon ska på ny apu imorrn och är neervös och de skulle jag oxå vara, kommer ihåg första gången man skulle dit, inte kul men du kommer klara de finfint gullboll !

jag behöver hjälp med aris färgprov!
morsning<333

greven av monte cristo

har precis skrivit klart filmanalysen tror jag, eller kanske inte men jag orkar inte mer för jag har skrivit en och en halv sida typ och det får faktiskt räcka. jag har svenska i typ en och en halv timme till och sen ska jag äta fisk och åka hem snabbt och gå ut med wille som inte ens kommer vilja gå ut för att det är dåligt väder men han måste.

så fort bästis slutar ska vi dra oss till vällingby och kolla i affärer och kanske äta mat eller så äter vi mat hemma, vi får se. imorrn ska vi mysa oxå, efter min ångestdag på apu:n alltså. ska klippa petra och tänk om de blir fult och tänk om hon blir onöjd och typ går hem och är ledsen för att hon är ful i håret? kul liksom
vi har inte klippt o skolan på typ år och dar så tänk om jag inte kommer ihåg hur man gör och klipper helt galet? lets hoppas att de inte händer.

nu börjar folk bli klara och jag tror att alla har skrivit typ en hel bok eller nått men inte jag för jag kommer inte ihåg filmen bara lite i slutet typ men början har typ förvunnit ur mitt huvud.

puss barn<3

svenskaomenkvarttyp

sitter i biblioteket med sara och skrattar åt en bild på henne som ligger ute på internet, riktigt sötig :D
har svenska om en kvart.

image396
inte visste jag att bilder som man hade sparat  i nya elementar fanns kvar på sitt konto nu ? :o lustigt.. sötaste bilden här iallafall.. den prydde iallafall siriuskorridoren finfint i nian !

hoppas ploppy ringer mig snart, fast tror inte de för hon slutar senast idag.

davines

sitter i skolan och håller precis på att blir klar med davinesskiten nu, så skönt så jag vet inte vad. sen är de trå¨ååååååååååååååååååååååksvenska lektion och jag orkade inte gå på gympan i morse så jag log i sängen och försov mig istället och fick typ stressa sönder med jag hann så de va tur så jag hann göra engelskaprobvet som jag hade missat. och inte nog med de, har kommit fram till att engelska nationella kommer vara sjuuuukt svårt och jag kommer inte klara de, inte kul.

jag tror att jag ska sola på vägen hem idag, hope soooo. tillbaka till arbetet!

GENOM ALLT OCH LITE TILL

image395
and this time, I won't let this go

tutti frutti

Nu tror jag minnsan att min nos är lite smått nervös, har precis pratat med henne i telefon men jag vet att de löser sig precis som med allt annat här i världen..
Idag hade vi sex dag i skolan och hade typ någon föreläsning då nån snubbe pratade om sex i typ en del delar av afrika och de var de ända nya man lärde sig annars var det som vanligt folk från något ställe där som pratade och sen fick man diskutera saker i grupp och köra heta stolen. Jag orkade inte gå på dansen för jag var trött och någon hade böjt mitt lås och förstört det så jag var tvungen att gå till vaktmästaren så han fick fixa det.
Idag gjorde jag världens uppoffring jag gick upp halv sex imorse och åkte till skolan och var där sju enbart för att lollo hade glömt sin KAMERA i mitt skåp. sen satt jag där en och en halv timme och chillade och pratade med folk och försökte plugga historia och rensade ur väskan och så. (jag har världens godaste kaffe med caramelsmak:D)
puuuuuuuuusssssssss

ååååhhhh vilken underbar dag

Tjo!
Nu är det måndag och idag är värdens jobbigaste dag i skolan, men tina har kommit hem från usa och hon hade köpt victoria secret underkläder till mej i USA!! älskade dem och de var tre trosor. Plus en bh, den minsta storleken som fanns i hela affären men den var för stor för mig, najs. Sen hade hon klubbor och tuggummin också! Så bäst lixom.. Och imorgon åker lollo till polen. Jag har lånat oc säsong 1 av henne så nu sitter jag och tittar på det. Imorgon har vi sexdag i skolan, ska ha dans och sen nån föreläsning eller något annat trevligt. Nu ska jag ladda upp några bilder från lördagen, typ fyra stycken eftersom sjöhästen tog bort den allra finaste bilden någonsin typ.
Pussilusk<33

måndaag

idag  är de utvecklingssamtalsdag, vilket betyder ingenskola på hela dagen. måste bara åka dit den tiden man har samtal. så klockan 14.00 ska jag vara i skolan.

sitter och skriver på davinesgrejen och de går faktiskt lite bra nu, ska skriva klart de sista om en serie nu och sen ska jag göra mig ordning och byta om och allt sånt.

igår va vi i vällingby och jag skulle prova en typ, blus? den va fin men jag vet inte.. har beslutsångest.. kanske hoppar av i stan och provar den igen idag, får se. men köpte iallafall 3 par skitsöta trosor på topshop :)
(jag och ploppy har en ny vän, men de är hemligt och vi tycker om honom mycket typ och han har alltid snygga tröjor och vi vill veta var dom är köpta, tiih)

tillbaka till davines nu, pussspåer<3


puss'

image394

söndag

idag är en sån där riktig söndag känns de som. är sjukt trött, har massa plugg och är förkyld. sitter här med davinesarbetet igen, de går lite framåt tror jag. jag vill åka till vällingby sen, så dekanske jag gör.

kvällen igår blev inte riktigt som vi hade planerat.. men de blev bra tillslut ! vi fick vandra ända långa vägen till ängbybadet(!) för där va alla saras människor som vi skulle träffa och de andra födelsedagsbarnet var oxå där, så de va bara att vandra på. där va de lite livat och vi stannade där ett tag, vet dock inte riktigt hur länge, men tills vi frös och rikard sa att vi fick komma hem till honom. så rikard sebbis och mille kom och räddade oss från kylan :)
vi hade roligt och somnade skönt i rikards säng. va tvungna att gå upp tidigt och traska hem, ganska onajs men de gick ju ganska braigt !

nu ska jag fortsätta vara duktig !
wish me luck, pusss<3

lördag!

idag är de lärdag och paniken är ännu större för hur jag ska hinna med davinesbajsarbetet. men jaja..
idag har jag klippt jossa, skoj :) sen bar det av till vällingby för att fika och kolla runt lite med erika och sabina, härligaste vädret !
snart kommer nordlunds hit och äter middag och allt sånt, mysigt ! sen bar de av till dennis källare där vi ska partaja för sara och kira tror jag de var som har fyllt år :) hoppas de blir skoj !

nu ska jag försöka fixa mitt hår som inte verkar vilja idag.. suck !
pussssssssssssssssssssssssssssssss<3

kändisparty

Tjo. Idag vaknade jag tidigt, alltså typ halv åtta av sol i rummet i mina ögon. Och jag ville bara sova men det gick inte alls eftersom jag inte satt upp rullgardinen, smart där! Men jag är inte trött som en gurka nu.. är ganska pigg. Ska till IKEA snart och shoppa lite saker och sen hem och montera upp alltet<3

Igår var jag, victoria (victooria.blogg.se) och sara (soerens.blogg.se) och var coola på Tonys 50års partaj. Vi fick hälsa alla välkomna, springa med paket, hälla upp champange, duka av tallrikar, hämta vin&vatten och ställa på borden, diska, fixa kaffe, efterätt, mat, duka av, ställa undan borden, slänga allt, ställa ut mingelbord, släcka/tända marchaller och typ de. Och de var skit ful faktiskt och LÄTT som en plätt var det värt pengarna. Sara tog lite foton också så ni får se bilder sen. Sen var det hem och jag var as trött och somnade och sov. Idag ska vi nog fira sara men jag är trött och stressad för jag måste plugga och imorgons ka jag jobba, kul..

Ja vad mer? Igår gymmade jag, igår började saras buss att ryka (tur att jag inte tog den) jag serverade kaffe igår till robert broberg och jag klappade han på axxxeln. en cool kändis kock var där och ja.. var inte så trevlig men gjorde najs mat. han klämde även mitt finger i en vin öppnare, först sa jag AJJJJJJJJ men han reagerade inte så jag skrek typ AJJJJJJJJJJJJJJDjaksfbJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ och då släppte han den och gick typ. de gjorde jätte ont ska ni veta.

aaa de va det de nu ska jag klä på mej och sen ska jag åka någon gång, pussilusk<33333

paniki

jag har verkligen största paniken just nu, davines arbetet ska vara klart på onsdag! herregud shit hur ska jag, eller vi hinna ? och de hjälper ju inte att jag inte fattar vad som ska vara med och hur mycket man ska skriva, vad man ska skriva och hur man ska skriva det, oj va jag inte orkar med de.

försökte mig iallafall på de lite när jag kom hem, de gick dåligt och jag gav upp och gick på prom med ploppybäst istället !
har precis ätit middag nu och snart ska vi åka och handla och sen ska jag klippa jossa om jag hinner och sen ska jag plugga mera och kolla att allt är ordnat och fixat och klart till imorrn och jag har de stressigt.

pusss på er sötnosar<3

tråkis

jag har tråkigt, det är tråkigt att vara sjuk och det är tråkigt att ha ont i halsen och de är tråkigt att gå runt i fulismyskläder hela dagarna och de är tråkigt att ha feber och inte orka göra nånting och de är tråkigt att vara inne när de är finaste vädret ute, puss

how do you talk to an angel?

image393

livet är så bra ibland

image382





Livet är så bra ibland och det är sol ute, vi kunde sitta på mitt tak jätte högt upp och de blåste i håret. Igår köpte jag och mathilda glass och raggade småturkar i spånga centrum och solade i SOLEN och det är så bäst bara och jag gick hem i bara linne och ingen skinnjacka. Och sen låg jag och ploppy och stekte på ett berg och nosen blev brunbränd och jag bara blev glad och vi lekte spioner för vi är så jävla bra ihop. sen gick vi hem och åt för oss själva och de var ingen morot i köttfärsen, najs. sen skulle vi köpa men allt blev fel så vi köpte 11:90 chokladBULLAR och nattkatten och mös och sen gick vi in och kollade wild kids. inatt har jag hostat som en galnin och haft as ont i lungan men jag överlever iaf och jag ÄLSKAR låten hallelujah. hur de nu stavas. idag ska alla spånga barn skänka pengar till skolan eller jobba, jag ska skänka för att de ska kunna bygga en skola i sri lanka.

på mitt tak

image381
jag tror inte riktigt att du förstår hur mycket du betyder för mej

ploppflopp

har inte skrivit ¨på ett år typ, har inte förstått mig på blogg.se och har inte orkat heller. men iallafall, i torsdafs kom vi ju hem från landet, och på fredagen skulle jag och ploppi måla hennes rum, men de gjorde vi inte, vi spacklade bara, och var hos doktorn och de va läskigt och erika fick hålla mig i handen och jag fick gråta lite och sen gick vi och åt kebab typ och den var god, sen kollade vi lite affärer och köpte glass och åkte hem och duschade, sen åt vi tacos till middag och åkte och spelade bowling, jag vann och det var kul. på lördagen blev de iallafall målning för hela slanten och det blev suuuuperfint och sen på kvällen bar de av hem till tungis och vi hade lite partaj för sarisen som fyllde år :) sen tog de en timme att gå hem mitt i natten eftersom att milla bor på andra sidan jordklotet typ, ploppy smittade mig när vi sov så nu är jag oxå sjuk. på söndagen bakade vi godaste kladdkakan och satt på taket och chillade. sen var de ju typ världens finaste väder så vi var ute och promenerade oxå ! igår var jag hemma och låg och sov typ hela dagen och idag är jag oxå hemma, men vaken.
så här såg de ut när vi målade ungefär:

RSS 2.0