:)

promenad med den här sötnosen nu!


tell me what i wanna hear

morsdag, staden med mammi och syster, lunch i solen, sooova, pappas bästa middag, rosa tårta, cola zero, ganska så braig söndag :) imorrn ska jag promenera med min bästa cilla, fixa lite saker med mamma och vara barnvakt. sen är det typ väldigt kort kvar till studenten, hjälp.
men det kommer bli bäst!


världens bästa


hey hey hey

fredag idag då, jag tror jag är världens tröttaste människa. ska snart inta position i soffan och inte röra mig ur fläcken på hela kvällen! vi såg iallafall sex and the city 2 igår, väldigt mysig film med mysigaste vännerna. bäst. Kom hem vid ett typ, vandrade ut och mötte ploppy och bytte lite saker, sen väntade sängen snällt på mig.
tuuungi klippte mig idag, hejdå några centimeter äckligt slitet hår. och jag klippte och färgade henne, färgen blev skiiitsnygg :D
sen var det iallafalll raka vägen till skarpnäcks koloniområde där en söt lärare och lite söta frisörer att och chillade. stannade där några timmar, och nu har jag precis ätit lite middag med världens underbaraste bästa familj som jag förövrigt älskar mest :)
imorrn blir det födelsedagsmiddag hos twinnie, söndag stan med mami. toppen ju.
PUSSSS.


min lilla skit<3


wiiie

jag är lite smått lycklig idag, gjorde SISTA provet och lämande in SISTA arbetet. jag dör, det är helt sjukt!
ikväll blir det uteservering med dom bästa, imorrn blir det sista praktikdagen och bio, och på fredag blir det egen hårvård och grillparty hos ari. sen är det liskom studentveckan. jag är nästan lite rädd, men fy fan va bra det kommer bli!

och inte nog med det, världens bästa twin fyller år idag!!!! GRATTTIS ÄLSKLING! :D

alltid otroligt charmiga :)

nu ska jag ligga och vara väldigt lat och kolla på tv innan det är dags att byta ut mjukisdressen och rulla in mot stan, pusssss!!!

lite smått dålig uppdatering kan de bli ibland

nu känner jag att det är dags för mig att blogga, de är min tur nu lixom.

har haft ganska mycket i skolan, en del iaf. förra veckan var vi iaf i kopparbo på viltvårdsvecka. vi klättrade, sköt pilbåga/spjut/blåsrör, paddlade kanot, spanade fladdermus, busade med fåglarna, vandrade tre timmar i skogen på en linje, pejlade, gjorde naturstig och tipsrunda, gick pijonärstigen (lite läskigt), lagade massa mat och så vidare. men de var iaf as mysigt, jag tina lollo och katta mös i vår kåta (tältet) på kvällarna elller satt vid elden. ja de var väl de mesta som hände. MYS var de iaf.
men var skönt att komma hem och duscha!!! och sova i en säng istället för en hård mark. i fredags var vi lediga men jag pluggande massvis och skrev en uppsats i viltvård! och sen är de typ 8 loggar som ska skrivas till imorgon. har skrivit typ 5 så har några kvar. och de får jag göra ikväll:)

har skola nu 11.30. eller vi ska planera låtarna till studenten och flaket och allt sådant som kan vara bra att planera. sen har jag och katten en lektion. sen slutar vi! då blir de plugg för mig.

skönt att de inte e regn idag. lite sol till och med.. men bara liiiite.

nu ska jag kolla när min buss går<3 de är typ bara 8 morgonar kvar som jag kommer åka den.. usch får lite ångest när jag tänker på det...

in my head

hejs.
min helg har varit ganska så najs. i fredags åt jag chips i soffan hela kvällen typ (a) lördagen hurtade jag ut och sprang på morgonen, det va svinvarmt! sen gick jag och ploppen till vivo och köpte glass och satt i solen och chillade :) låg i solen typ hela dagen, pluggade lite oxå.. kvällen bjöd på middag och chrisse, och det var mysigast. God mat och bästa flickorna, kan bara bli bäst.
jag krigade upp ur sängen halv sex imorse för att kvart i sju sitta nyduchad och allt i bilen, då bar det av till västerås och disco-sm. det gick som det gick för pluttan, men det va kul som vanligt.
har gjort klart allt jag hade tänkt bli klar med i helgen oxå, så skönt! så nu är jag fri resten av kvällen :)


<3


lite sommar typ :)

tjoi, det är lite sommar här typ, det är najs! :)
idag var det nationella i matte b, och aa.. kan ju hoppas på g :) efter det åkte jag till staden och fixade lite saker, hem och luuuuunh, och nu har jag pluggat lite, och jossa vill sätta upp studsmattan, så det ska väl ske nu då!
om typ en timme eller nått ska jag åka tillbaka till staden och hämta selmis. får se vad vi hittar på idag, köper glass kanske.
imorrn är de SKIVA :D yey. blir nog hur bra som helst :)
puuuuuuuuussssss gullisar<3

fredag!

nu ska jag träffa mina fina underbara vänner och ha en superbra kväll, puss!


sjuk nu!?

har haft en supermysig helg, och den skulle ha avslutats med skiva ikväll, var taaaggad! men istället blir det att ligga i soffan med feber och glo på tv, inte lika kul, men vad ska man göra liksom..

har iallafall inhandlat lite nya kläder i helgen, wihuuuu! chinos, jeans,nåra tröjor, solbrillor, leggings och lite så :)








OCH MASSA GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MILLA/TUUUUUNG SOM FYLLER ÅR IDAG!!!! <3<3<3<3<3 älskar dig min lilla tunga :)

en rumpa växer den med..

och idag är de inte vilken dag som helst.. för de är SÖNDAG!!:o
nä skoja. de är MILLLLLLLLLLLLAS 19 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRS DAG. partyparty på det<3

stor flicka nu. men vad gör de. lika älskad ändå<3

every moment of every day

helg nu dåååå! om några timmar beger jag mig till leksand med mami papi och älsklingen. blir typ myyys.
kommer hem på söndag, och då står marielles skiva på tur :) och tungi fyller år!!!!
sen blir det skiva på tisdag igen, sen en liten kortisdag i skolan på onsdag och sen lång helg, yey!
tror att jag har packat klart nu(hoppas snarare) så nu är det bara att vänta på att pappa kommer hem så vi kan åka :) pusspussspussss

och här har ni mig och mitt bästa


dienstag

heeeeeeeeej. nu skriver jag för att nico tvingat mig till det;) typ med pistolhot. eller inte riktigt.
idag var de en onsdag med några få onödiga lektioner. och sen har jag pluggat och varit på personalmöte på donken. inget intressant egentligen. vi fick godis och dom pratade om grejer som alla redan visste. och som vanligt börjar en del bråka och man får sitta och lyssna på det..

jag och sanna åt iaf. sen reste jag hemåt. och nu BORDE jag plugga. och de ska jag göra också. kan typ de mesta, men lika bra att läsa igenom iaf. sen sööömn<3

blåå

tjotjo, sitter hemma och pluggar som en liten galning nu, har nationella muntliga imorrn, och inlämning till på onsdag, och ikväll är det skiva! så lite stressad är jag allt..
va iallafall mösspåtagning i fredags, hade det bäst med mina fina flickor efter :) sen blev det middag hos bästis och senare utgång, dock tidig hemgång för mig, men det va skönt (a)
efter det har helgen varit chill, varit i stan, myst framför filmer och lite så, najs!
om ett tag ska jag ta en paus i pluggandet och gå ner till gymmet och möta jossa, för lä'nge sen jag tränade nu! sen blir det hem och duscha och så, sen på med den blåa klänningen inför kvällen skiva med tema blått! men får inte bli en för sen kväll ikväll, har livräddning imorrn bitti,, yey va taggat!

jaja, lite mer plugg nu.


RSS 2.0