tolv bilder säger mer än tolv tusen ord.



liiiiiiitet smakprov av våran tältning, hihi.

en fredag att minnas typ

helluuu, sitter här i soffan med en latte och chillar galet liksom (; har haft en asbra helg med asbra människor!
i fredags va de ju då överraskningsgrej för erika, de blev jättelyckat! alla flickor (utom tungi som var sjuk typ :( ) åkte ut typ hur långt som helst i bålsta och där satte vi upp våra tält och grillade gott och drack gotti och hade de allmänt bra liksom. bilder kooommer<3
lördag bestog av städning av tältplatsen och sen hem, var typ död efter en natt i tält. galet kallt och om möjligt ännu mer galet hårt. så sömn va de lite brist på. så väl hemma blev de en dusch sen sääääängen. sov lite, sen upp och äti med syster och sen träffa ploppy!
vi hyrde film, berätta inte för någon, köpte snask och låg i hennes säng och myste hela kvällen, typ najs :)
idag cyklade vi till vällingby och hon tjejen med grå outfit hittade sina fina byxor på åhlens och vi fixade med sl kort och sånt.
snart kommer min mammi hem, då ska jag hjälpa henne att laga mat, sen ska jag plugga engelska om jag orkar, annars får de bli på tunnelbanan imorrn, anragligen så blir de imorrn. och juste sen nångång ikväll kommer elinpelin hit, då ska jag klippa henne!
(jag är förkylld!)
pussssssss på alla bra<3

hurt!

idag har jag och ploppsisen varit ute och joggat TVÅ gånger, en gång innan skolan och en gång nu på kvällen, man ba hurt!
och igår cyklade vi till ikea=1,5 mil typ! vi har blivit duktiga typ :) imorrn blir de jogg igen liksooom.

idag va de ju apu oxå, vilket är typ ångest till 100% men den andra praktikanten va trevlig, som tur var! och vi satt och klagade tillsammans och så, allt blir ju liiite roligare om man är två. nästa onsdag kanske vi åker till inzo tillsammans, vi får se :)
sen har min mobil totaldött idag oxå, så här sitter jag, utan mobil och har ingen aning om om nån försöker få tag i mig, de är jobbigt och jag blev argast i världen typ.
men sånt är livet och jag är en ganska glad människa ändå.. :)

nu vill jag nog måla naglarna eller nått, puuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssss!



jag gillar den här bilden, puss!

onsdagsnos

igår på ikei köptes två fina ramar (en i silver och en i svart) som tur var hade jag ju presentkort! ploppy bjöd på glufffika:) köptes även bruna lådor! fin fina. när vi kom ut och skulle ta cyklarna för att cykla hem var det bara ett problem... hur skulle vi få hem ramarna? dumma som vi är hade vi inte tänkt på det innan. vi försökte lite olika metoder men de gick inte.. så vi fick dra oss till donkin och äta glass och kolla på aggresivt turkbråk och efter typ 40 minuter kom ploppis fader! vi följde med han för att hämta färg typ.. sen hemi och trixa med ramarna! och den ska upp på väggen snart!

idag är det onsdag, började 10 i 10. hann med en tidig joggingtur, hurtigt värre! sedan hem, duscha, göra iordning sig och åka till skolan. där blev de frulle och så! sen kom en ny tjej till klassen från nya zeeland typ.. hade typ engelska och kemi och lite så och de var ganska god lunch och jag skrev ut fler bilder för att sätta i min kalender! fick sällskap av tutt på bussen hem<3jag känner för att hurti nu typ gymma..


bjuder på den


I never promised you a ray of light

leeeedig tisdag, sjukt skönt. har gått i skolan en dag och jag tycker att en ledig dag är sjukt skönt? som att jag redan är trött på skolan eller? kanske..
 
har iallafall precis duschat och ska strax ut med älsklingshunden på en promenad, sen blir de ju ikeeea med ploppy :) hihihi, hoppas vi hittar massa fins och att våra cyklar håller typ :)
har ringt min apu idag oxå som jag hade lite lagom ångest för, men dom va snälla och jag får vara kvar där i år med, nu kommer jag ha praktik samtisdigt som nån tjej från st eriks som heter jenny, hoppas hon är trevlig, så kanske jag slipper ha så mycket apu ångest, hih.

nu ska jag torka håret, sminka mig, ut med hunden, äta lunch och sen cykla iväg, hinner jag allt de på en timme? lets hoppas!


första skoldagen och ikea imorrn

första skoldagen är avklarad och den bestog av schema och sl-korts utdelning och matte A och engelska B. hur ska jag klara matten? de kommer aldrig gå, hjälp.. :O
vi började även dagen med att komma en halvtimme försent, fast det va tunnelbanans fel..
efter skolan åkte jag iallafall in till staden och träffade bubbisen som är saknad i skolan! efter en stund kom saris oxå och vi satt och kollade på när B1 åt på taco bar, mys älsklingar<3 sen åkte jag hemi och åt mormors galet goda raggmunkar :)
imorrn kommer jag och ploppy att få varsin grymt fin tavla att hänga upp på väggen, kan visa imorrn! så hon kom hit en snabbis och vi planerade vårat hurtbesök till ikea imorrn, vi ska cykla dit och vara typ hurtigast. och eftersom att jag inte har några lektoner imorrn(wiiiiiiiie) så ska jag komma och hämta henne på spånga gymnasium imorrn och sen ger vi oss iväg liksom!
jag har hunnit med att göra en supergod smoothie idag oxå! jättegod faktiskt, hallon, yogurt, apelsinjuice och liite sötningsmedel! prova :)



ha de bäst sötnosar<3

helgen i bilder

hos milla:)
         

från konfan:)
 

kebabdag

Idag har jag och nosi vart i stan, ätit kebab och träffat några kretamänniskor! Även provat skit snygga jackor som vi ska köpa i vinter (sådan som söt chrisse har) :):) jag köpte: trosor från hm (ni vet sånna där färgglada string i typ 3 pack, de otroligt sjuka är att de ska ta bort dem!! att de utgått ur sortimentet typ, och de var lixom världens bästa) örhängen som var fina och en tröja från hm!! ploppy köpte typ örhängen, linne och bh tror jag, hon kan berätta mera sen! sen var vi trötta och sov hela vägen hem och folk typ ramlade över oss med väskor och alla runtomkring hade stora näsor:o hjälpi typ!

vi åkte hem till var och en och åt, jag åt sallad och de var typ helt okej gott.. snart ska jag ta cykeln och cykla hem till pappa och hämta lite saker, ploppy skulle nog också följa med! hon ska få en 20i lapp för att hon köpte romansallad till mig idag i stan, och jag ska köpa halstabletter för jag har ont i halsen!

imorgon börjar skolan jätte mycket på riktigt (första veckan var bara chill) och imorgon börjar jag åtta:( och ska på anställningsintervju på eftermiddagen!! och kanske köpi en tjocktröja från herr hm (absoluta favoriter) och vill kolla på en kjol som vi såg på åhlens.. och skit snygga byxor från lindex! vill hai i storlek 36!!


älskar dig

två nosar

k
r
a
m
i
s

1
3
.
0
0

konfirmation för rump och korg

jag har inte kunnat blogga på några dagar, för jag har varit hos pappa och där finns de bara en mega seg dator. och sen har jag gått i skolan och så! men nu är det helg, snart är de söndag!

men jag måste säga att ploppy vart grymt bra på att blogga, jag blir nästan lite avundsjuk.. tänk om jag också vore så brai på de:o jag ska försöka iaf!


jag är ganska trött just nu. var hos milla igår alla nittioettor, plus micke, alex, mille och anton! de var jätte mysigt och vi cyklade lite och satt på altanen och pratade och åt snask! när jag och vico skulle krypa ner i sängen brevid tre sovande personer så gick de helt okej, vi fick plats och kunde sova.. men vaknar typ klockan fyra av att vi inte längre får plats.. och testar soffan, icke.. får inte plats. vi bestämer oss för att vandra hem och tar med en trött tutte och börjar gå. kommer hem till sara typ halv fem tror jag och somnar bums!


nästa dag (idag) vaknar vi klockan 11 och vi med stora näsor börjar vår vandring hem. sen blev de duschi och äti och gå till ängbykyrkan där två duktiga flickor agerade ledare på konfirmation! en del sjöng jätte fint och de var kul att titta:) sen var jag på inflyttningsfest i sollentuna, fick vänta typ jätte länge på alla bussar och tåg och jag frös för någon jacka hade jag inte:(:( men nu är jag hemma och ska sova.


jag ska försöka börja blogga mer, som nosi. tog massa bilder från helgen, de kommer imorgon eller någon annan dag. jag är jätte trött nu, orkar inte ens stänga av datorn:( imorgon blir det stani och lite bhjakt och tröjjakt och så! puss och kram!


min tunga

imorrn ska jag klippa och färga den här sötnosen som gillar att pilla på min hals :) hihi<3 jag saknar dig! imorrn får vi tunga till tusen.


min sötnos

hihi, titta på min gullhund!


it's raining man..


aa, de regnar helt galet, eller nu har det lugnat sig! ska strax gå och möta bästis, sen ska vi hit och äta min hemgjorda pannkakor (a) typ kämpat hela morgonen med dom, så hoppas att dom är goda :D


typ gottiiiii.

vi får se vad som händer när pannkakorna är slut, kanske kikar vi på en film eller nått.. :)
nu ska jag strax kila, puss!

tro mig, du betyder så mycket.


två underbara

min bästis är nyklippt och hon blev nöjd och jag med (: så de va typ naajs.
efter att vi lekt frisersalong åkte vi iväg och mötte våran plopp och åkte mot slussen, där shoppade vi gärnet och alla tre köpte massa fint! sen drog vi oss till åhlens city och jag köpte ett par strumpbyxor som jag är typ kär i :) så jag är glad. men jeansjakten gick inge vidare.. men jag och erika köpte en najsig kofta att dela på! och jag köpte en gosskjorta och en mörklila tröji :) (vi såg björn gustavssons kusin idag igen, förföljer han oss tro?)
tre döda, men glada blondiner att och halvsov på tunnelbanan hem. jag älskar er tjejer, verkligen.

jag tycker lite synd om alla som går i skolan nu, känns lite konstigt nästan :O men på måndag är de våran tur flickor, men med er är skolan ganska bra ändå :) hihi puss.



mina<3

vårat tårtkalas.








en bild säger mer än tusen ord'


vaniljte, jag är beroende..

sitter här i min säng med en stor kopp vaniljte, typ goodaste :) tänkte typ ta en tidig kväll ikväll eftersom jag inte har nånting annat för mig.
nu har jag bara en vecka kvar på det här sommarlovet, eller en vecka minus en dag! :O men de är ju nästan bara vi enskedegårdare och thorhildsplanare som har sommarlov så länge, eller?
vill iallafall spendera dessa sista dagar på bästa sätt, har lite planerat, men hoppas på att det dyker upp lite mer bus att planera in! :)
så här ser du ut hittills:
Tisdag: kanske staden en snabbis själv eller med nån söt som vill följa med, sedan hurtsimma med min bästa vän och kika tapeter med syster och pappi!
Onsdag: komma och rädda erika på spånga gymnasium och sen åka och kika på jeans, typ våran specialitet!
Torsdag: ?
Fredag: fira erika på riktigt :D typ buusi<3
Lördag: ?
Söndag: bh-jakt och ha ångest hela daagen..
 
och jag hoppas på sool så man kan steka lite och typ bli bruni :D



snart ska jag kika lite på scrubs och sen sovi :) godnatt<3

erikas dag!

idag har vi haft tårtkalas :) fast vi åt inte bara tårta, nudlar och äppel/päron paj :D de va grymt mycket godare än vad den såg ut att vara.. den såg liksom ut som en lasagne :O man ba gotti.. hihi men den smakade super :) bra jobbat saris!
ploppy blev jätteglad för presenterna och tröjan satt som en smäck på henne :) supernajsi.
födelsedagsplopp!


de kommer flera bilder från våran mys dag, och på fredag blir det mer firande gott folk, de blir nog superbra! mina flickor är bäst<3 och juste, nästa sommar åker vi till kreta(?)!!

träning med bästis snart, ciiiao<3

ploppy 17 år!

och prick nuuuuuuuu fyller min allra bästa plopp 17 år!
grattis nosi!
jag älskar dig stört mycket och imorrn (idag) ska vi fira bäst och du ska ha de bäst och du ÄR bäst<3<3



föralltid och alltid!

hemmanos

hejsi, nu är jag hemma efter cykelsemestern som jag vart på. har cyklat JÄTTE långt och ut på öar och ätit massor och sovit! jätte mysigt, men nu är jag helt död och ska snart sovi:(

imorgon ska jag kanske till ikea (hoppas) och sen ska jag bli klippt! vill inte klippa egentligen, men de är slitet. och de växer ju snabbare när man klipper de ordentligt.
bara att de känns som att när de sedan växer ut så blir de slitet igen och man måste klippa igen.

borta bra men hemma bäst.

wiie

vi hittade massa massa fina hotell och ställen igår när vi satt och kollade resekatalger och åt krusbärspaj :) typ längti till nästa sommaaar<3

men nu blir de stan med bästis!


klippi

myste med bästis idag, promenad och möblering i hennes rum, i love you.
sen blev de dao med mammi och jossa och de va typ gott och mysigt och så :)

cyklade hem och träffade sabina och erika och vi cyklade till badbergen och hade picknick, sen fick vi sällskap av lite folk och en liten äcklig 94a som slemmade på oss så honom jagade vi bort.

och imorrn ska jag kliiiiiiiiiiippa mig, hur? kortare? bara topparna? nån lugg? hjäälpi..



godnatti gosisar<3

and who's that girl`?

tjoooi, har precis ätit lunch med en ganskla så söt syster som ska åka in till stan nu. och strax, ska jag ta en prom med min bästa vän saris, och de är typ mys, och jag har hört att det är väldigt varmt ute idag och de är ju typ najs :D

ikväll ska jag mysa med erika och sabina, får se vad vi hittar på för bus, nått roligt antagligen :)

promenad strax ju, så ska byta om och fixa mig nu, pusss!

onsdag

jag börjar skolan om sex dagar, men någon ångest har jag icke! (och jag fyller år om fem dagar)
hoppas att de ska bli soli idag men jag vet inte.. idag ska jag träffa lollo och vi ska mysa typ! igår var jag på junibacken och de är AAAAASSS mysigt och jag älskar det och ÄLSKAR sagotåget. typ skulle kunna bo där!

imorgon ska jag cykli mycket.

sommar som på bilden vill man ju ha


nu är de onsdag

idag blev de ikea med syster och bästis, de va typ najs och vi hittade lite små fina saker, och jag har städat mitt rum superfint och då blir jag typ lite glad.

nu är de mindre än två veckor kvar på sommarlovet! lite ångest har jag allt.. men jag vill ha sol sol sol sol sol!
som på den här bilden från storforsen i norrland som jag har snott at sarisen.


cyklii

godmorgon!
jag är typ värsta hurten, har redan varit vaken i 3 timmar, och varit hos tandläkaren. det va typ ganska onajs och gjorde lite ont och så, men jag överlevde.

 igår blev det typ galet mys. vi kollade på två filmer, en läskig eller typ äcklig som hette storm warning eller nått sånt, och sen såg vi pretty woman och den är typ goos.
vi åt snask oxå, och så cyklade vi ju.

idag ska jag, sari och siv och till ikea för de är så mysigt där. hoppas vi hittar nått fint som vi vill ha.
juste, jag har tjuvat alex tröja och den är typ gosigast.

här är bilder från våran gosdag.



nu ska jag städa, kul väl?

hej

nu har vi cyklat ängby runt och hyrt film och köpt snask och dricka och chips och lite glassi.
nu ska vi gå ut i stugan och kolla skräckfilm, typ mys<3
vi är lite oroliga för cyklarna, annars är allting bra.

tonight

nos 1 har gått hem och nos 2 är kvar hemma och torkar sitt hår, de är mega ljust tror jag men mega najs för jag tycker de blev lagom!! jag känner hur mitt hår blir tunnare och tunnare för varje gång jag färgar det, lite sorgligt:( kul att snart vara flintskallig..



jag tror att de lutar åt denna outfit ikväll och film och typ snask och nosgos! mysigt värre!

lite kärlek


färging plopp

ploppy håller på att skölja ur färgen nu och hon är typ rädding nose. men de blir nog bra som vanligt. de går bra.
typ jätteblont!

vi vill typ tacka the cake för nosens dagliga motion igår, tack!<3

ikväll ska vi ploppa gärnet och hyra film och sitta och kolla i ösregnet som igår typ, och igår såg vi läskigaste filmen så vi alla typ dog, jag dog, sara dog, mille dog, sebbis dog och alex dog. ungefär.
vi har köpt fina väskor idag och oxå ploppy köpte guli skor :) 

 

9 augusti 2008

idag har de varit regn sol regn sol regn sol om vartannat typ, eller kanske inte regn men moln och så. men lite soli iaf:) jag sara cilla och bananis var inne i staden och kollade på stiletto run, springtävling i högklackade skor, det var kul och vi designade även egna skor och hoppas vi vinner! sen åt vi donken och två flickor åkte hem och vi andra två gick till gina där jag köpte en tröja och tutti ett par skor, alltså inte på gina utan på vagabond!

juste och TACK för designen, jätte fin verkligen! och kul med lite förnyelse.

och som jossas (victorias lillasyster) kompisar sa: bloggen har blivit så tråkig! därför så ska vi bli lite roligare med lite mera bilder.

en kväll hade vi en traditionell ploppafton, med de menas att jag och hon träffas och har det megamys bara vi, de är sådant som händer lite då och då. oftast blir de läskig bio, snask, cola och sen hemi och sovi och ta snyggbilder på oss!
Vi såg iaf

barnhemet. den var läskig och ganska bra men jag hängde inte med hela tiden:(:(

  
1. kall kaffe från mc cafe. en var god och en var inte god (äcklig)
2. vi
3. vi är söta och bra.


jag ska färga mitt hår någon dag. pusshej!


Ny design!

Tjo!

Jag är här och fixar designen.
Ledsen om det ser rörigt ut just nu. ;)  Haha.

Fääärdig.
Vad tycker ni sötnosar? :) <33

(Jag har dessutom fixat så ni har egna kategorier.. Så man ska veta vem som skrivit vad lixom ^^,)

/Sara.


ikväll för ploppar

Barnhemet ikväll klockan 22:40, sergel bio.

jätte läskig!

en liten tisdag

snart är de den 6e augusti och de betyder att de är 12 dagar kvar tills skolan börjar.. Och de känns, jävligt kul men samtidigt lite småjobbigt att typ gå upp på morgonen:( och sen de faktum att de kommer bli jätte mörkt och kallt snart.. uschi lixom!

idag kom jag hem från vingåker där jag var igår och lite idag och de var mysigt och massor med regn och blåst och dåligt väder, typ som de är i resten av sverige? och sen idag var vi vid outleten men jag hittade inget fint, eller massor av fina saker men inget satt fint och de var ingen mottagning inne i affären!

idag åkte plopp till sina kussar någonstans och de ska färga hår, när hon kommer hem ska vi mysa gärnet massor med bio och så och även mitt hår måste bli färgat. käre tutt (som vart borta en månad) kommer också hem!! saknar henne och ska bli kul att träffa henne, så vi ska också mysa! korgy och rumpy åker till brommagården imorgon och stannar typ en och en halv vecka, så kvar blir vi tre och SIAMESYYYYYYY så vi får mysa allihoppa och ha det trevligt:) och sen ska jag paddli lite sen börjar skolan.

mens är bajs. hejdå!

and have i told you?

idag är jag jordens segaste människa, fy. vill inte röra mig ur fläcken typ.
men ikväll ska jag iallafall få träffa mina allra bästa flickor och det gör mig glad typ, bara saris som saknas.

och gårdagen med er va super, tack för de älsklingar, ni är bäst<3

saknar mitt bruna hår ibland..

fast när jag är brunett vill jag ha blont liksom, vad ska man göra då? halv huvet blont och halva brunt? :S

men kom hem då!


snart till spångis

Imorgon blir det pride för hela slanten, de ska bli jättekul och jag undrar vad vi får göra.

jag skulle behöva en vecka för att ta igen mig och sova typ dygnet runt, eller iaf några dagar. gäsp hela tiden.

puss

det bästa.

tjooo, skrev värstaste inlägget igår men de ba försvann och då oorkar man ju inte skriva om så de gjorde jag inte..
men iallafall, i tisdags åkte jag och tungisen ut till liito och busade och mös ute hela kvällen, sen kom nico oxå efter jobbet! sen blev de sovi i ett bastuvarmt rum och jag trodde att jag skulle smälta bort typ, alla mina tre flickor va lustiga i sömnen och jag låg och fnissade lite åt dom :)
onsdag morgonen hurtade vi upp och gjorde pastasallad och jag och milli åkte till blå lagunen eller nått sånt och la oss och stekte och badade (millis är en badkruka!) sen kom chrisse när hon hade jobbat duktigt :)
när vi kände oss som tre kräftor åkte vi hem och åt och fixade oss och sen bar det av hem till mammut anton.
vi busade och hade de trevligt och så hela kvällen, somnade bums i en bäddsoffa och vaknade upp på morgonen och tog bussen hem till ängby igen, sen blev de sol och bad med sabina på dagen  och sen en nattpromenad med min saknade ploppis!! vi vandrade runt några timmar tills vi blev så trötta att vi höll på att somna eller nått.

idag blir de badi med millis och chrisse och sen grillning i sundby, de blir nog najsi de (:
och juste, på tisdag åker jag till leksand och leker med mina kusiner, på onsdag åker tungis och b (kommer sakna er massa ju!) och på torsdag kommer bästis hem! wihuu
puss på er.

kramis

Okej jag lovar härmed att jag ska bli bättre på att blogga, alltså typ varje dag (när de hinns med) veckan på kreta var sinnessjukt bra. och varmt men icke blev vi bruna... inte så konstigt kanske. aja och vi åt grekmat och tappade saker i vattnet som vi fick simma efter typ. (skor och så) och levde livet.

nu ska jag till kramis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0