torsdag

tjoo!!! nu är de torsdag och jag har lixom inte bloggat på hur länge som helst:)
skrev ett inlägg igår men de försvann:( jobbiiggt lixom! men aja.

idag är vääärldens jobbigaste dag.. inte egentligen.. eller asså vi har bara fyra lektioner men de är så långt till lunch.. vi börjar 8 sen har vi lunch typ 1 och sen en lektion sen slutar vi.. man ba hungrig!!

men imorgon är det pannkisar:) wie!!

snart kommer minibo och hämtar mig och sen ska vi möta en nyfärgad bigbo och sen ska vi åka och gymma i vällingby:D hoppas hon är din i håret!

och den här gången vill jag faktiskt ha träningsvärk imorgon, det är så skönt:P hade typ inte alls det sist!!

imorgon blir det spinning+bio med ploppie. sen efter det träffa 91 och kanske festa om vi hittar något trevligt:D de blir nog najsnajs.

idag hade jag jättekliiga strumpbyxor (ett par nya svarta) och jag har världens finaste skor:)

puss

gymmi

gymmi med boi och tungis nu, huuuurt! :)


måndaaag

min älskling åkte precis hem och imorrn ska jag hämta min bästis i skolan! hon gör mig glad, puss!



3 månader med världens bästa

idag är de den 25 januari, och det betyder att jag och min älskling har 3 månader tillsammans (a)



jag älskar dig mer och mer för varje sekund som går, du gör mig till världens lyckligaste. och tre månader med dig har varit dom allra bästa. du är mitt bästa.

imorse var de konfaträff och de söög, men tungi var med som tur va! :)
nu ska jag plugga massa massa tills min bebis kommer hit och myser med mig. och imorrn har vi prov som jag inte har nån koll på alls, wihu. och så skulle vi vara duktiga och gymma idag oxå, men så stängde de tidigt :S sucki.
men ekonomiplugg nu, pusspuss!


ERIKAS NAMNSDAG!

grattis bigbabybo :D<3


follow through

hade mysipysikväll med sabina och erika igår, vi körde på våran tradition med skolkataloger och snask. vi hann med thailandsbilder, singstar och lets dance oxå :)
sov hos min älskling och hurtade upp ganska så tidigt för att hurta med sötona, vi gick på spinning och core och va typ hur hurtiga som helst :) och imorrn ska vi gymma, hihi.
nu idag ska jag tvinga min mor eller syster att lägga i en skumtoning i min lite orange hårbotten, hoppas de blir bra! sen tror jag nog att jag ska träffa min saaannis!

imorrn är typ fullbokad, konfaträff, plugg, middag med gudfar och gym, ingen sovmorgon här inte :O
jag tycker att min bästis kan bli frisk nu oxå, puss!


oavsett vad


heelg

och nu är helgen snart slut, i fredags myste jag med min älskling, och sen åkte vi in till stan och fikade mer erika och arvid, mys :) hihihi
lördagen tog vi sovmorgon för en gångs skull, sen blev det mattjakt och sen vällingby med bästis en snabbis, åkte hem och duschade och hämtade systra mi och vi åkte hem till älsklingpälskling och mathias och åt god mat  :) sen kom de lite folk och trevlade sig, min bebis va trött så vi somnade ganska tidigt (a)

ikväll ska jag träffa 91 i saras källare, vad har hänt tjejer? :S hoppas på ett vettigt svar på den frågan ikväll iallafall! nu blir de strax mati och sen städa!
puss!

torsdag

tjo nos!
någon mer än ja som kollar på programet om feta kvinnor? alltså generation fett typ.. de är as äckligt.. för de finns tydligen killar som tänder på att de feta kvinnorna mosar dem, alltså lägger sig över dem och ligger så i typ några timmar? jätte äckligt.. konstigt att de mosade inte dör typ:p

idag tooogg vårrraaan psykoloooooogi slut föralltid:) fast jag fick bara g, blev as besviken på läraren:( för alla andra fick vg och mvg.. kul typ... så vi var tvungna att äta godis och tröstäta:( och sen bjöd tina mig på badning och vi badade bubbelbad och bastade!

iaf. imorgon är det fredag och de är sista lektionen för oss på de gamla schemat, för nästa vecka börjar vårterminens schema som är CHILL som in i helvete, kommer ha massa sovmorgon:) wiieee!!

har haft en as jobbig vecka i skolan med både prov i kemi och fysik, mina värsta ämnen!!!! så har pluggat som en idiot, så kommer bli fett sur nu om jag får ig eller nåt sånt!!!!

jag tror att nittioett resan är bokad nu:) så nu är det bara att börja längta till sommaren med mammooooorna miiiinnnaaa<33 och jag tycker verkligen att vi ska köpa 91kläder:)

någon som känner att man ska börja ladda lite för beach 09 kanske? typ börja gymma kanski?

pussplopp

mitt hjärta


jag gör vad som helst för dig älskling, och oavsett vad så vet du att jag älskar dig oändligt mycket.

my first love in the peacock fields

igår kväll var mina underbara här, vi kollade på lipstick jungle, erikas lugg blev klippt, min säng blev lagad, och saras läxa blev gjord. superbra liksom :)
idag är jag typ dödstrött och har somnat tusen gånger. har hunnit med att vara i skolan några timmar, vart hemma och duschat och promenerat med willepille, åkt till vällingby och träffat min pojke och fixat lite grejor, träffat min älskade plopp :) och vi var lite pinsamma och fick skämmas ett tag, och babybo fick smyga hem. och vi ska börja jogga igen för då kände vi oss duktiga, och så ska vi åka till vällingby på torsdag och lämna tillbaka en tröja hos en erik. och imorrn har jag apu, lite ångest på de faktiskt. ska äta med min familj och sen ska jag hem till thoomas och mysa typ.


hej snygging :)

bigbabybo



sööndag

jag säger som milla, en typisk söndag. jag är seg, måste plugga och städa mitt rum, kul.
men ikväll blir de kanske lite frisersalong här, vi får se :) hade en bra lördagkväll, blev trots allt en mysig middag med min älskling, och sen träffade jag mina underbara älskade bästa nittioettor, och vi hade de väl trvligt (a) och vet ni? vi kommer ha de bäst på rhodos :D
men nu blir de politiksplugg, wihuu, puss!


I<3you

älskling


jag älskar dig,
 du har visat mig vad kärlek är, och du är min kärlek älskling!

the big bo is back

ja ber om ursäkt för att ja inte uppdaterat för en nu! förlåti! men kom hem i måndags(?) kväll.. tror jag.. har typ ingen koll på dagarna! iaf så är datorn här fett seg:( så man orkar inte riktigt med den! men måste ändå sitta och plugga nu..

har studiedag idag, och skolan börjar imorgon! och ja längtar som bara den eftersom de var typ tre veckor sedan jag träffade alla. jobbigt att gå upp tidigt bara och jobbigt att vi har massor med plugg.. försöker skriva en labbrapport nu, har skrivit typ tre rader, kommer inte på något bra:P plus att jag måste skriva en labbrapport på en sak som vi gjorde i början av ettan.. kuli:s nej.

afrika var iaf bäst:) eller första veckan med safari var helt okej.. jätte kul och se söta lejon och så:) men sen var de lite segt för vi åkte massa bil hela tiden och var inte ute i solan något:( fasten namnen kanske inte säger något så var vi iaf i samburu, nakuru och masai mara (miniiiibooo masai mara och sarangetti är tydligen samma så ja jag var i den:P) och sen var vi i nairobi en del och sista veckan i mombasa eller en strand som ligger nära den och då träffade vi mammas kompis och hennes två barn och de är så roliga. så sista veckan badade vi och snorklade och åt cocosnötter och sådant mysigt och elias var jättesjuk! men solen var as stark så jag brände mig:( de gjorde ont.

och alla afrikaner är så snygga:( alla har typ as snygga drag och skit snygga läppar och as långa ögonfransar och allt sådant.. kände mig as blek och ful brevid dem.. försökte se en afrikan med finnar eller ful hud under tiden jag var där men jag såg inte någon ens med EN finne!!! de måste tyckt att jag var värsta finnmonstret och ja har lixom inte mycket finnar typ!:P

och det var inte kul att komma hem när man kom från 35 grader till minus 14 i flip flopps.. 49 graders skillnad.. kunde typ inte andas för att luften var så kall:( åhhhhh ja hatar när de är kallt.. längtar till våren:)

men nu ska jag plugga lite till...blä!

puss, SAKNAR 91 massor!!!!!!!!!!!!!!! ses någon gång i helgen kanski?

then the world would never know the greatest story ever told



och nu är vi hemma från fjällen, förkylda. vi har haft de hur mysigt som helst, åkt skidor, bastat, åkt skoter och nästan dött. ätit godis, gosat, och jag älskar dig mest thomas!
vi fick träffa boi en snabbis igår och jag har saknat henne sjukt mycket, brai att du är hemma nu bigbo :D sen somnade vi bums tror jag.
nu strax blir det ikea med mamma och pappa, och sen hem och plugga eller nått, det är sista dagen på lovet och jag har lite ångest, men överlever nog, puss!


2008

snodd från lollo (a)

[x] du har hittat ny musik du gillar

[x] har fått nya kompisar

[x] du har varit utomlands
 
[x] du har varit ledsen

[ ] du har velat dö

[x] du har varit glad

[x] du har druckit alkohol

[x] du har blivit kär

[x] du har känt dig sviken

[ ] du har känt som att ingen har sett dig

[ ] du har suttit vid datorn mer än innan

[ ] du har skrivit en låt

[x] du har känt hat

[ ] du har känt att någon tagit dig för givet (kan jag inte påstå)

[ ]du har varit i slagsmål

[x] du har varit "sjuk"

[x] du har varit sjuk

[x] du har dansat

[x] du har bråkat med dina föräldrar

[x] någon har sagt att du är snygg

[ ] du har bråkat med din älskling

[x] du har strulat med en främling

[x] du har strulat med en av samma kön

[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag

[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[ ] du har kallat någon hora/slampa

[x] du har pissat utomhus

[x] du har däckat

[x] du har slagit någon

[x] du har spytt

[ ] du har knarkat

[x] du har sovit i motsatta könets säng

[x] du har hånglat med någon av motsatt kön

[x] du har raggat på främlingar 

[x] du har kysst en främling

[ ] du har rymt hemifrån

[x] du har bakat

[x] du har sovit utomhus

[ ] du har åkt bil med fyllon

[x] du har varit full

[x] du har varit/är kär

[x] du har saknat någon (saknar många nu)

[x] du har duschat med någon

[x] du har badat i havet

[x] du har solat utomhus 

[x] du har solat i solarium

[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar

[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet

[ ] du har gett någon blommor

[ ] du har sett en död människa


hihi, nu åker jag till fjällen med min älskling, puss!

mitt 2008

nyårsafton 2008

 
Början av året minns jag typ inte ens ? jag fyllde 17 i februari och firade med mina underbara vänner.


I mars åkte 91 minus chrisse till millas land och myste gärnet i några dagar. Vi åkte också på mini konfaläger till brommagården

 


Vi firade millas 17års dag på kananbadet, vi stekte hamburgare och fick middag mitt i natten typ, men de va kul!



Massa dumt hände ibland 91orna, men de reddes ut efter mycket tårar kvällen innan jag åkte till lefkas med familjen och kusinerna, det var en underbar resa!


 Sommaren bjöd på mycket, en underbar vecka på sandön som vanligt, en vecka på öland, underbara vänner, lite sol och bad, sverige matcher i kungsan och sånt härligt!




I slutet av augusti åkte vi till bålsta och hade firade erika, vi tältade, grillade, och hade sjukt kul, men det var kallt :P




I oktober åkte vi tillbaka till millas land och hade de lika bra som sist (a)




På höstlovet träffade jag världens underbaraste kille <3




nånstans här blev världens bästa syster brunett, hihi :)



julen firades som vanligt här hemma och de va lika mysigt som vanligt :)
 
nyår blev trevligt med först middag hemma med familjen, kusiner, vänner och pojkvän, och sen fest hos ronja, och jag fick dela tolvslaget med 91 förutom erika och min älskling, hihi

jag tror och hoppas att 2009 kommer blir jättebra! hihi, puss


RSS 2.0