faddergalan

tjabbba tjena halllååååååååå! nu är de måndag och sista november. HJÄLP vad snabbt tiden går. så imorgon är de december och julkalenderna (har namnsdag tänkte jag skriva) börjar! hoppas den är bra. fast alla julkalendrar var slut på vivo, kul.. hoppas fan de finns kvar någonstans i världen! måsta ha ju!

nu började faddergalan och jag ska nog kolla lite. fast ska skriva en fet samuppgift:( så ska försöka börja på den! nu smsade plopp att jag skulle lägga upp några bilder från helgen:) för jag tog en del. tyvär har min kamera gått sönder IGEN! de funkar att ta bilder och överföra dom till datorn MEN skärmen är svart så man ser inte vad man tar på:P haha så de blir en överraskning sen.

helgen var iaf mycket najs. var ute med katta, carro, tina, mathilda, paloma mfl i fredags. massor blev utslängd och även tina så vi drog ganska tidigt. men var kvar i staden i några timmar, de blev så. och åt donken SÅKLART. och på lördagen var jag ute med 91 - milla och vi var på cattelin med becca och kira! och ja de var också mycket najs:D såå helgen var riktigt bra fastän min söndag var otroligt seg! då mådde man som man förkännade som jagh och nico konstaterade.

men nu blir de samhällsuppgigt eller först bilder:D pussilusk


världens bästa


jag älskar dig mest <3


UUUUUUUUT!

tjooo, nu är alla 91 utom milla hos nico och taggar och förar och blir snyggast i världen!
snart ska vi dra till stan och ha de bäst :)
erika hälsar typ hej :D
sara är en discokula!
pusspusspuss!

snaaaart heeeeeeeelg!

och de behövs!
har varit på salongen hela dagen och segat runt.. sucki.
imorrn blir de lång skoldag, och sen ska jag träffa min sannis :) på lördag blir de dansuppvisning och utgång med tjejerna, och söndag sooova :)

nu ska jag gå upp och duka, sen pluggpluggplugg! puss<3

biomolekyler

aaaaaaaaaaaaaaaarghgghhhhhhhhhhh (var tvungen att få ut mig lite ilska)

skulle gärna vilja se ut såhär just nu:




observera den stora hjärnan. (och stora nosen)

jag har prov imorgon och allt får inte plaaats i min lilla hjärna:/ ångggest.

hjärnoperation nästa?

sjuk/ledig dag

goooddag! idag är jag ledig:D vi har srilanka dag typ. då ska man jobba och tjäna pengar till alla fattiga barn på sri lanka! men nää jag gör inte de. för jag är sjuuuuk. eller jag är väldigt seg och har ont i huvudet och i min arm:( troligen för att jag tog vaccinet igår. så spelar inte så stor roll för mig att vi är lediga. eller de braiga är väl i sådana fall att jag inte missar något.

så idag har jag sooovit länge och sen inte gjort så mycket vettigt. som de brukar bli! så hoppas jag mår bra imorgon, de är så otroligt tråkigt att vara hemma:P iaf när man är sjukling!! hade as mycket problem att sova inatt. kunde inte sova på vänster arm och om jag sover på högerarmen har jag huvudet inåt väggen och då ser jag inte om de kommer spöken och grejer. så jag somnade på rygg tror jag, obekvämt. men sen vaknade jag och ville sova med ansiktet utåt och då fick jag möblera om i sängen och ha huvudet på fotsidan! så de var lite jobbigt. de var min natt de.

ja de finns inte så mycket kul att berätta när man inte gjort något trevligt! typ att jag måste plugga biomolekyler vad de  nu är. har prov på tooorsdag. och jag vet knappt var de är!!!:o

hejsvejs<3333


<3333333

kollat på paradise nu, så spånnande, hihi (a)
nu väntar jag på att min älskling ska komma och pussa på mig innan jag somnar :)
imorrn blir de skola, salongen, träna, plugga. fullt upp och jag kommer ligga som en död fisk i min säng när allt är avklarat.

tandbortsen nu!

jag älskar 91 för dom är så himla bra<3

91!!!!!!

VI MÅSTE BESTÄMMA VEM SOM SKA KÖPA JULKLAPP TILL VEM :)
hur ska vi göra? :)
älskar er, puss<3

tjuu

måndag idag, men min helg har varit myys med släkten :) så nästa får de blir vänner vänner vänner!
tog sovmorgon idag med min älskling (a) sen hade jag bara prov i skolan som gick typ snabbt som blixten!
har hurtat gärnet på gymmet och nu vill jag duuuscha!

menmen, ikväll blir de lite plugg och bara chilla i soffan typ, najs. puss<3

lördag!!

tjenixen!! idag är de lördag!! min lördag har typ inte bestått av speciellt mycket förutom sömn, men de var behövligt! och sen äta typ. och lite plugg, men de tröttnade jag snabbt på, inte så konstigt.

igår var de fredag och de firade vi med att gå ut. jag, nico, milla, mariell och kisse katten förade hemma hos nico och sen drog vi in mot stan. sabina hoppade på tunnelbanan och sällskapade oss! och vi drog till pilot. var feta kön först och tio minuter tills listan stängde så vi hade gett upp och började gå därifrån. men då kom någon människa från ingenstans och sa att vi fick komma in med han typ. och de gjorde vi såklart:) och de var bra och jag hade as kul!!! och träffade massa andra coola människor. ja men de var en bra kväll! fick skjuts av milla hem från ängbyplan, snäll flicka de där. och sen somnade jag med en knäckebrödsmacka i sängen. ingen ville dra till donken med mig, eller de blev inte så. men marielle talade om för mig vad jag skulle äta när jag kom hem, så de löste sig:D

nu tycker jag att min rumpa kan komma hit(!!) jag sitter här i chilligaste kläderna någonsin och väntar.. vi har nämligen inte bestämt om de blir party eller chill-i-min-säng-med-mikael. de sista låter väldigt lockande.. samtidigt finns ju micke kvar.. hmm jo jag behöver en camilla att disskutera med.. så om du läser detta, KOM NU! och om de blir party vad ska man då ha på sig? lånade snyggaste outfiten av nico igår iaf:) jaja vi får se...

nu ska jag lägga mig och dö på marken för jag har inget att göra om inte hon kommer snart. PUSS!


varje inlägg måste ju ha en fin bild så här kommer en riktigt snygg bild på the banana man, londonkorgen och mig sjäälv!!

at the banana house

tjoho. nu är jag hemma hos nicopico. men nu duschar hon och jag river hennes rum:D hehe. inte riktigt som tur är.. men nästan. rotar igenom hennes garderober och hon har as snygga kläder!!:o som jag aldrig sätt på henne. nu har jag hittat ett plagg som jag vill låna:D hoppas jag får de.

snart kommer millipilli hit och kisse katten tror jag. men har inte hört något från dom på ett tag:p men aaaa. vi ska föra lite här, sen ska vi till pilot och ha kul!! eller förhoppningsvis kul. eller vadå? de kan ju inte bli tråkigt när vi är i farten.

jag kom hit ganska tidigt. var hemma och hade as tråkigt!! så kollade på när nicopico klippte alex och de blev fint. sen åt jag en till middag med henne och nu är jag mätt. hm... vad mer?

jag är kissnödig men de har inget papper på toan här uppe!!:o får hämta där nere, men väntar tills de är ännu mera akut.

nu måste jag hitta något svart linne typ som jag kan ha under för annars blir jag lite väl bar ikväll tror jag minsan.


pussiluss<3333

91 minus lito som kommer hem från london i övermorgon!!!!!!!! WIE!


fredagfredagfredag

min fredag har varit väääldigt lång dock, åkte hemifrån halv åtta, och kom hem igen från skolan(!) halv sex, inte sååå okej på en fredag faktiskt.. men jag och milla fick lite förändringar i håret iallafall!
har precis duschat av mig och ska strax rota fram nått att ha på mig, om typ en halvtimme kommer kusinisarna och då blir de taaacos, är hungrig!

mina flicks ska ut ikväll, och jag är faktiskt lite orolig för cilla! se till att ha koll på henne om nån kommer och försöker dra iväg henne.. :O

imorrn blir typ stan hela dan! ska sätta idol på inspelning nu (a) pussipuss<3

freeeedag imorrn!

wihu, det är fredag imorrn, då ska jag och tungan leka med våra hår, sen kommer kusinerna hit ju, de blir najs :)
jag körde skiten ur mig på gymmet idag, sjukt skönt var det! så nu har jag ätit lite middag, och ska rensa bland lite mer kläder, feeett kul..

jag längtar tills jag sitter invirad i en filt med en kopp te och kollar på paradise hotel :) puss<3

jag har ångest..

.. för att jag har apu imorrn, och det är ganska långtråkigt.
men iallafall, utväxten är tonad! vet dock inte om de blev bra ännu, hittade igen stark lampa att kika i.. :P men hoppas på de bästa! har kollat bonde och paradise oxå, och nu sitter jag och väntar på min pojke.. sen ska vi soova.
jag tycker min bästis är duktig, hon sitter tydligen hemma med sina stukade fot och försöker lära sig att spela gitarr, (?) hon är söt!

jaja, nu ska man väl göra sig redo och klar för sängen, godnatt<3


aj



jag blir typ rädd när jag ser det här. men kan inte låta bli att skratta för han är så sööööt:p

föreläsning och styling

fick sluta vid lunch idag, woho :D och innan dess hade vi föreläsning om försälning av produkter, och sen tvättade och fönade tungi mitt hår, tacki (a)
jag kom hem för typ en och en halv timme sen, har hunnit äta några mackor till lunch, varit ute med wille och pluggat lite, så nu väntar jag på att mamma ska ringa och säga att det är dags att promenera bort till gymmet! ska bli kul att gymma med mamma, enligt henne har hon ju gymmat massor i sina dar, så upp till bevis nu!

ikväll ska vi baka, och sen är de bonde och paradise hotel, wiie.


bli frisk i din lilla fot nu sari!


pusspuss.


tiiiiden går Sååååå sakta, jag dör.........

bara för att jag också ville måla naglarna kallar ploppie mig för härmapa:



i sådana fall kan jag kalla henne för TJURnos bara för att hon tjurar:P



där fick du ploppie..


en nervös tisdag

gooooodddag! asso jag är seriöst DÖtrött! vet inte vad som hänt. gick iofs upp typ sex imorse, eller snoozade ett tag men klockan stod på sex! blä.

jag var dock världens duktigaste människa idag, gjorde svenska nationella muntligt och äntligen är de över. hatar sådant! men jag var så lycklig efteråt fastän jag höll på att börja gråta under tiden:p

efter skolan åkte jag hem och möblerade om på mitt rum! så nu ser de lite annorlunda och känns lite fräschare eftersom alla vråar som tidigare var fyllda med damm nu är fräscha! nä jag måste faktiskt ersänna att jag är nöjd fastän de är lite jobbigt och tungt.

och sen blev de MÖRKT! då tog alla mina krafter slut och jag dog. och var död ett tag. tills jag insåg att jag borde äta mat och bli PIGG. så jag lagade pyttipanna, mmm så jävla gott. min nya enkla maträtt att laga istället för tortellini:p men jag är fortfarande trött.

längtar tills vi ska träna, är as taggad fastän jag (för 10 gången) är trött! men då kanske man blir lite pigg under tiden fastän mattias älskar att döda oss:o såå ja kan inte klockan gå typ en timme? jag har faktiskt riktigt tråkigt!! men läste att ploppie skulle måla naglarna, de var en bra idee så jag härmnas nog.

eller förbereda lite för nationella skriftligt imorgon. 5 timmar tror jag. då måste man vara pigg och glad och ha snygga naglar. så nu blir de till att måla.

pussochhej<333

i gotta feeling

tjuuu, har klarat av idrottslektion och mattelektion idag, nöjd! båda var lite kämpiga, men jag överlevde ju. matten är jag dock långt ifrån klar med.. ska sätta mig med den nuuuu typ.
träning ikväll oxå, skönt! och så DH :)

jag vill bara ha helg helg helg! på fredagkväll kommer kusinerna hit, då blir de tacos som vanligt, och mys framför idol typ, och sen på lördagen ska vi fira uffe! de blir nog super.

men nu ska jag som sagt dyka ner i matteboken, och sen måla naglarna! ciao<3


jag hatar att plugga!

nu har jag kämpat med svenskauppgift och idrottsinlämning sen jag kom hem, jag är så flitig ibland. men det värsta är kvar, maaatten! jag får ångest av att jag inte fattar ett piss och att jag ligger efter, men de går inte in i mitt huvud.
jag känner mig dålig, jag gymmade inte idag, så jag tänkte ta en liten rask promenad nu, och se om jag kanske sparar matten till imorrn.. (a)

kl tio är de paradise hotel igen, förhoppningsvis har pojken min slutat då och hunnit hit och kan kolla med mig :) men ut i rusket nu! puss<3


i am jätte trött

jag känner mig helt döööööd. jag vet inte varför. har typ 40 tyskaglosor tills imorgon (okej de är inte as svåra men ändå). i kemi/biologi är de jepordayförhör på biomolekyler(?) vad de nu är. PLUS nationella svenska muntligt imorgon. så jag är inte SÅ glad. tyvär. och död som sagt.

fick iaf en hurtig gymstund med en fin rumpa och skjuts hem av henne. de var snällt minnsan. plus att vi som sållde biljetter till skolfesten hade fika efter skolan. så vi köpte glass, chokladsås, strössel, chips, godis, kakor, munkar, chokladbollar, gifflar, cola, julmust och säääkert något mer sen syndade vi och hade frosseri. efter de var en gymtur välbehövlig.

juste hade någon tyskatext+frågor också! bläääää


skönt att somna såhär med nosen i vädret

skolaa

tjoo, sitter i skolan och har naturkunskap om typ fem minuter, har gjort ett armband idag, och sen blir de naglar, måste börja tagga inför att gymma helt ensam sen, wihu va kul!!..
sen ska jag hem och plugga hela hela kvällen, gud vilken rolig dag.. puss!


ett ovanligt inlägg

om ni läst rubriken på detta inlägg förstår ni redan nu att detta inlägg inte är ett vanligt inlägg:o:O:O:O joo för de ska inte handla om vad vi gjort idag eller vad vi ska göra imorgon. nejnej de ska handla om CILLA RYDE! (at facebook om ni är intresserade!

ja cilla bad oss i helgen att hon ville ha ett inlägg tillägnat sig. jag minns inte varför eller vad de skulle handla om men nu kommer de iaf. nu fick jag lite press från cilla att detta inlägg skulle vara BRA så nu fick jag lite prestationsångest här borta..

cilla är en flicka som är 18 år, bor i råcksta och går i jensen gymnasium västra för er som är intresserade av de. jag lärde kännna cilla genom mina två übersnygga kompisar victoria och nicolina tror jag minsan. i torsdags var vi på kryssning tillsammans och påväg till båten fick cilla en orange klubba av mig.

en gång när chrisse, nico och milli fyllde hela 18 år så hade dom ett party. då var cilla där. då föddes mitt och cillas smeknamn (hon blev avundsjuk på mig och kissie(jennifer)) så nu är hon min rundis<3 och de är najs. men på min mobil heter hon rund:p jag vet inte varför de blev så men så blev de. namnet rund kommer från låtan right round.


(såhär ser den omtalade cilla ut) två rundisar i sina bästa år<3

nu har jag duschat lite och känner mig fräsch och kan utveckla inlägget lite känner jag. men jag vet inte vad jag ska skriiiiiiva. kan jag nämna att cilla är bäst på att tigga shoots och jag är sämre.. hehe. hon är också bra på att rapa inne på toan.

cilla tycker jag att vi ska på en till kryssning snart igen, typ jullovet:D
cilla tycker att jag valde en ful bild här över så här kommer några fler:

    

såhär ser cilla ut när hon är glad, när hon shoppar, när hon badar och när hon är på rhodos och är brun och glad! för mer bilder se facebook, fortfarande cilla ryde. eller hennes blogg: cillaa.blogg.se

PUSS /rundis


söndagkväll

helluuu..
jag är stöört trött, sängen tidigt idag! paradise hotel börjar ikväll, så när de börjar kl tio ska jag försöka ligga nerbäddad, så är de bara att somna sen.. (a)
imorrn är de skoli hela dagen som gäller, 9-halv 5. efter de ska jag träna och pluggaaa, SÅ tråkigt att ha massa jobbiga läxor som måste göras.

nu ska jag hoppa in i duschen, och sen äta lite gottis med familjen, puss!










(bo, blogga!)


fuuullt upp!

jag har verkligen inte hunnit blogga, eller sitta vid datorn över huvud taget, grejar på här hemma som bara den, möblerar, städar, tömmer rum, bygger garderober, sorterar kläder, och typ massa mer..?
men iallafall, nu väntar jag på att pappa ska fixa ihop de sista på garderoben så att jag kan fylla den med kläder!
sen ska databord, spegel, tavlor, hyllor och lite smågrejer upp i mitt rum, yey! de blir så bra :)

hörs sen!


gallllllaxy

shiiiit min bloggkompis är världens bästa bloggare. känner mig dålig:p
men de är najs med mycket uppdatering. mer att läsa när man blir gammal och mer för våra otroligt många läsare! yes på den!

bara för de har jag inte så mycket att säga. börjar sent imorgon, men ska sova snart. orkar inte vara dödi som alla andra mornar. plus att jag e trött nu.

iaf OM ETT DYGN ÄR JAG + MASSOR SÖTA MÄNNISKOR HÄR!


rhooodos reunion på galaxy!

de ända jag har lite ångest för är att de är fredag den 13 nu på fredag :o hjälp! bli ICKE förvånade om båten kommer tillbaka nersjunken, dvs inte tillbaka alls!

jaja duscha lite först så jag är någorlunda najs imorgon:D pussilusssii

trööött

jag är tröttast i världen, så tack och lov att vi hade kort skoldag, har gymmat, målat, varit med thomas lite på jobbet, är död nu. vill sova, puss

hurthurthurt!

kom hem för typ en halvtimme sen, var tvungna att sitta kvar i skolan i typ ett år och skriva uuut, vi blev galna.
men nu har jag iallafall hunnit slänga i mig middag, så nu ska jag byta om och så kommer bo hit och vi drar till gyymmet, nu ska vi hurta!
efter de ska jag kanske måla lite, duscha, se DH(!) och typ sova. pusspuss

tisdag

läkarbesök avklarat! skola nästa!
sja få i mig nån sorts av lunch innan, och springa ut med lilla bebisen så han får kissa lite, sen knata till tunnelbanan.
är hemma igen typ halv fem, halv sju ska jag gå till gymmet och köra paass, jag är taaaggad! iallafall nu.
idag ska jag gå till skolan med fettigt hår, hatar det, men jag överlever :D

jag längtar till helgen, jag älskar helg, puss<3

i can be your melody, a girl that could write you a symphony



sängen nu, klockan tjugo över sju imorrn sitter jag i bilen med pappsi på väg mot ks, så jag behöver sooova nu.
godnatt söton. 


seeg dag.

hej världens segaste måndag!
hade bild i typ två timmar i morse, och gissa vad vi fick göra? skriva skrivstilsbokstäver! fy va tråkigt..
sen var de iallafall lunch plus håltimme, som bestog av lite sallad och idrottsplugg. efter de var de naglar, gjorde ena handen på en tjej, tror hon blev nöjd, hoppas..(a)
kom hem för någon timme sen och har hunnit äta och renskriva en greejsi. så nu kanske jag ska måla dörren för sista gången! och pappa håller på att sätta upp alla lister nu, så de är inte mycket kvar nu.. :)
och juste, milla klarade körkorts teorin idag!!! du är så bäst :D
snart har säkert flickan körkort oxå, hihi :)
jag hade egentligen tänkt att pallra mig till gymmet idag, men jag är stöööört trött, och vill helst gå och lägga mig nu! men får försöka hålla mig vaken några timmar till, men inte för många, för imorrn ringer väckarklockan halv sju.. love it!
pusss<3<3

sjuknos

jag är sjuk:(:(:( de suger. vaknade av att klockan ringde, men då kände jag mig totalt D Ö D! såå jag stängde av den och somnade om och nu är jag vaken och förkyld.. missar ett prov idag, men de kan jag nog ta igen. var as länge sedan jag var sjuk OCH hemma från skolan. de är iaf väldigt tråkigt. men insåg att imorgon är de nationellt i svenska. muntlig redovisning.. har precis börjat och de är svårt. man ska prata om starka känslor eller relationer.. 5 minuter. blööö. måste vara frisk imorgon för de kan jag inte missa!! hoppas rump får körkort idag<3

 
julbak med de bästa<3


suuuuuuuuuuuuck!

sitter med min mattebok och vill typ avlida lite, jag HATAR matte :(
om inte min bebis kommer hit snart och hjälper  mig så ger jag nog upp på det här! suck suck suck.
har iallafall fått svenskan plus typ halva idrottsgrejen klar, så nu återstår bara matten, nån reflektion och marknadsföringsfrågor, fett kul..

och vet ni!? de är sista ensam mamma ikväll! ofta sista!! blev lite ledsen när jag såg det, men som bo sa, bonde finns iallafall kvar!

nu ska jag måla min dörr tror jag, och pappa är och köper lister, de börjar närma sig nu ^^ snaaaaart klart :)


det här är världens finaste.
pussss<3

SABINA ARTOOOON!

grattis gumman! :D<3
igår firade vi ju sabina med överraskningsmiddag hos jossan, och sen uuutgång! hade suoertrevligt, hoppas att du är nöjd sabina :D

idasg blir de kanske till att åka hem till sabina och uppvakta lite? annars plugg, lite pyssel med rummet, och kanske gymmet!

det är farsdag idag oxå, jag har världens bästa pappa :)
nu är de svenska och matteläxa som gäller, pusspusspuss<3


världens bästa låt

här ligger jag i soffan och kollar på idol och känner mig som världens tråkigaste människa.. men idag kändes av någon anledning mjukisbyxorna mycket mer lockande än en utekväll..  (men jag lovar, jag taggar om till imorrn!)
hoppas ni får en gryym kväll flickor små! ska tänka på er när jag ligger under mitt täcke och myser.. hihi.
 jag är helt ensam hemma ikväll, eller nä, goshunden är hemma och är söt och gosar med mig lite. som tur är. sen får thomas ta och pallra sig hit, för jag vill inte sova helt ensam.

temat på idol idag är "världens bästa låt", lite mysigt :)fast jag tycker inte att det har varit såå bra låtar.. ^
nu ska jag lyssna vidare på världens bästa låtar.. puss!


äääääääääääntligen HELLLLG!

äääääääntligen helg!!!! ohh vad skönt! ja som ni kanske förstår om ni inte visste de är de alltså fredag idag, och jag är glader:) hade som vanligt en lektion mellan 10:15-11:20 sen var dagen slut. men eftersom de var äppelpaj med vaniljsås till efterrätt i skolan var vi ju tvungna att äta lite. eller lite och lite, MYCKET. jag och lollo var lyckliga som små barn och åt oss väldigt mätta och lyckliga:D sen åkte jag och ploppieloppi och handlade HEMLIG present:) tror de blir bra minsan. presenterna ligger på min säng och chillar nu, de ser glada ut!

sen dess har jag chillat och nu har jag ätit stark mat som bärnnde lite i halsen men de gör inget för nu är min mage mätt och belåten. ska duscha nu och börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll.... alltid samma sak. är iofs ganska lång tid kvar men lika bra att börja fundera. ikväll ska vi UUUUUUUt!



idag har jag massvis med träningsvärk. duktiga jag gymmade igår men eftersom de var ett tag sen var de lite extra jobbigt. men jag klarade mig. men AJJJJ min rumpa säger jag bara. duschen var de ja<33

målning!

nu är jag i full gång och ska måla väggarna! wihuu

hörs sen!

toooooorsdag

tjenniiixxen! nu sitter jag och kollar på ensam mamma nää nu ljög jag kom jag på jag kollar på mammas pojkar! fast de blir mest lyssna nu men kolla lite.. datorn tog över:p

senaste dagarna har jag varit lite upptagen och varit massvis med barnvakt, men de har varit mycketmycket najs:D catching i plånboken iaf!!! och sen hade vi våran fest på metro i tisdags. vakterna var as hårda men alla ettor och tvåor verkade ha kul så vi är nöjda:p och hade roligare än förväntaaaaat.

jag tycker vädret blivit väldigt fult de senaste dagarna. blöt och äckligt och mööörkt! bara att hålla ut och vänta på våååren.

imorgon är de freddag, har som vanligt en lektion:) sååååå najjjjsssss! och på kvällen ska vi ut och fira millas körkort har jag förstått det som;) hon har iofs inte uppkörning förän nästa vecka men eftersom vi vet att hon kommer klara de är de luuuuuugnt. tror vi skulle fira de, annars kan vi fira att jag kommer ta de någon gång i livet:D tihi.

snart snart snart

nuuu ska jag anmäla kattis till en hemlig tävling:o


helgihelg

nu är de helg för mig, som ska bestå av måååålning.
har apu:at idag, och ibland är de så tråkigt att man bara vill rymma typ. men jag överlvde hela långa dagen och åkte hem i regnet. skulle ju shoppat present idag med boi, men de får bli imorrn istället.. :)

jag är typ jätte otaggad på allt allt allt just nu, vill inte måla, vill inte kolla på tv, vill inte gå och träna, vill inte sitta här heller, men de gör jag ändåå..
de är typ minusgrader i mitt rum oxå, skönt..



puss.


tjohej

har typ varit sämst på att blågga dådå.. men göteborg va jäättemysigt! shoppade lite och så, jag och sara försökte oss på en kväll på krogen, men alla va dryga så vi gick hem till hotellet och åt bilar istället, annars va allt mycket bra :)
har haft chilligaste skolveckan hittills, så har hunnit fixa en del med rummet :D i helgen blir de mååålning av väggar! taket och fönsterna är färdigmålade, och nåra lager till på dörren återstår, plus lister och lite sånt smått :)
(vi blev typ klara med våran affärsplan idag!!!!!!!)

imorrn är de utvecklingssamtal, apu och presentjakt sm står på schemat, sen hem och kanske måla lite dörri.


<3<3<3<3


1 november redan

blogg.se är as trögt eller så är de internet.

jaja iaf jag känner att jag har typ 0 blogglust. kanske för att höstlovet tog slut idag, och de suger. och de känns som att de gått stört snabbt!:( och de är första november idag.. kul att vintern närmar sig:( ska inte klaga mer. eller jo ett klagomål till. jag kommer aldrig lära mig att måala snyggt nagellack på högerhanden:p de är O M Ö J L I G T! uschusch. och idag åkte chrisse till london, skönt för henne! ville följa med i väskan.

nu ska jag se ensam mamma på webb tv ifall de lagt upp de:D men nu blev jag törstig. så ska bara dricka något först;)

pusspussplopp

1 november redan

blogg.se är as trögt eller så är de internet.

jaja iaf jag känner att jag har typ 0 blogglust. kanske för att höstlovet tog slut idag, och de suger. och de känns som att de gått stört snabbt!:( och de är första november idag.. kul att vintern närmar sig:( ska inte klaga mer. eller jo ett klagomål till. jag kommer aldrig lära mig att måala snyggt nagellack på högerhanden:p de är O M Ö J L I G T! uschusch. och idag åkte chrisse till london, skönt för henne! ville följa med i väskan.

nu ska jag se ensam mamma på webb tv ifall de lagt upp de:D men nu blev jag törstig. så ska bara dricka något först;)

pusspussplopp

RSS 2.0