<3

tjoho idag är de söndag:) jag har typ fått något konstigt typsnitt på skrivstilen här så de känns som att de blir fult nu.. men jaja de får vi se sen!

igår var de kräftskiva hos tina. as gott och trevligt! var lite blandade människor och så:) sen massa goda saker till och god dricka och lite snappsvisor! de var mycket trevligt som sagt. sen fick jag nico katta riktigt bråttom och fick kuuuuuta till bussen för att hinna. vi skulle nämligen ut! vi hann och kom in till stan levandes:) och vi gick mot the bridge dit vi skulle, AS lång kö! så vi stod i den typ tjugo minuter, träffade carro i våran klass som fyllde år och skulle in dit också. efter några om och men kom vi in. de var typ ganska liknande toxic innan. vi hade iaf as kul och dansade och pratade med roliga människor och så.. jag minns inte riktigt vad vi gjorde:p men träffade AS MÅNGA som man känner lite eller känner igen.. men sådant är alltid kul! sen blev vi alla jätte trött helt plötsligt och dog så vi gick till donken och åt och sen åkte vi hemåt!!!

imorse när jag vaknade var jag totalt död, mitt huvud dunkar sönder sig själv och jag har ont i knät och mår illa. men nu har de blivit lite bättre:) skönt! snart blir de stan med 91 minus sara (tyvär:() vi ska fika lite och jag ska få preeeesenter av dom. spännande:D längtar iaf. och sen ska jag få se min fina korg i brunt hår! längtar efter de också! och sen ikväll blir de sushibufe med tina katta lollo kanske mathilda typ. MUUUMMMMSSSSSS! måste bara spara mig så jag blir hungrig. men de löser sig.

nu ska jag snart vandra:) pusspuss

leedig.

igår provade och beställde vi studentmössar, hel sjukt :) men den blir nog hur fin som helst!
idag är de studiedag och de enda jag har gjort hittills är att duscha, äta frukost och kolla på paradise hotel (a) strax strax strax får jag veta vem som vinner!
sen blir de promenadi i solen med wille, och så har jag lovat min mammi att baka lasagne, får de hur det går :P och ikväll blir det paaarty med mina flicks, naajs. och kräftskiva imorrn :)

pusspuss, nu är de spännande!

lill-lördag

måste först och främst säga att jag är stolt över min nosvän som har varit en otroligt duktig bloggare på senaste tiden! fick nästan lite dåligt samvete och var tvungen att uppdatera lite själv:o

ja. just nu sitter jag och äter en mumsig middag!!!! så om någon är hungrig någon dag kan den komma till mig så kan jag laga lite god mat:D:D

idag är de lill-lördag som de så fint heter. dagen har bestått av skola, potatismos och samhälle typ. vi har börjat med sam och religion nu, båda är kul! iaf efter en lektion.. får väl se sen.

idag har de även spöregnat, omysigt. hej höst!! när vi slutat skolan vågade jag och tina inte lämna byggnaden så vi gick till bibblan och satt och skrev cv lite, men de var tråkigt. så jag lämnade henne när regnet upphört och vandrade till stationen för att hinna med ett tåg som gick 19 över! precis när jag kommer ner på perrongen så stängs dörrarna och tåget åker iväg!! då blev jag lessen och köpte en bulle för att tröstäta, men den var torr och jag tappade den på asfalten:( då blev jag ännu mera lessen. sen insåg jag att min mobil gick fel, typ 4 minuter för sent.. eller om de var för tidigt.. minns inte:s jaja sen kom iaf nästa tåg och jag kunde bestiga de!!! wie.

och kom till stan levande och träffade en väldigt söt flicka. vi chillade runt lite överallt och åt glass och hade de trevligt och handlade lite. och jag åkte en ny bana på räls som jag aldrig åkt och upptäckte nya platser på jorden!! de var najs.

sen kurrade min mage så jag satte mig på tunnelbanan och nu äääter jag som sagggttt!!!!!!!! de satt fint.

imorgon börjar jag seeent! måste hämta en sak på posten nu, typ någon kod..

nu vart de mörkt ute.

jaja. pusspusspuss!!!

tjo.

chillig dag idag, började med kultur och stilhistoria, lite konstig kurs, men de blir nog säkert bra. sen hade vi typ intro på projektarbetet, verkar kul med uf, så de får de nog bli!
efter skolan blev det en snabbis till gina och monki med millis och lito, vi shoppade lite småsaker och åkte hem.
imorrn är de endast mössprovning, och sen leeedig, och studiedag på fredag, ibland tycker jag om enskede gård :)
med det känns sjukt att vi ska prova ut studentmössor, vi tar liksom studenten i vår! känns som att jag började ettan igår typ.. men de är najsiiii :)


sommarlovet mellan nian och ettan, vi är minst i världen.

snart kommer kanske min pojke om jag har tur, och då ska vi kolla på vårat inspelade paradise hotel 4 på danska. vi är världens största töntar, jag vet. puuuuusssss!

10 månader

10 månader med min älskling idag, underbart :) så vi ska väl äta nån mysig middag ikväll och gosa lite eller nått :)
har iallafall varit hos min nya läkare idag, hon va typ snälli. och jag och pappsi kom överens om att det var onödigt för mig att åka till skolan efter (a) så nu sitter jag hemma och väntar ¨på att sarii ska sluta. ska ta wille en lite prommis strax, och sen åka in till staden för att möta sara, får se om jag hittar mina leggings nu då :)



<3, victoria


måndag

sämsta bloggaren typ, men aja.. nu har skolan börjat, fast vi har inte börjat med vanliga jobbiga scheman, men iallafall. idag lekte vi med ettorna och tvåorna, de va väl ganska så kul, fick sluta en liten stund tidigare tror jag, så jag åkte till staden och tog ett litet kontoutdrag och typ såå. imorrn vill jag köpa några fina leggings..
har precis ätit tacos med jossakossa och strax ska vi väl ta en prommis med bebishunden. sen blir de typ filmi med henne, och om vi känner för att vara lite småtjocka så kanske vi köper lite godis, och sen kommes hjärtis hit och typ kollar paradise med mig eller nått, (vi är typ beroende)
i helgen var hela tjocka släkten på kryssning till helsingfors, mycket trevligt!
nu i veckan händer det väl inte så jättemycket, twinnie kanske ska klippa mig imorrn, kanske tvingar jag älsklingen att köpa byxor, det är första praktiken på torsdag, och på lördag ska vi på kräftskiva hos pitina :)
jag sydde nyss ihop största fetaste hålet på mina jeansleggings, hoppas de håller.

här är lite bilder från helgen på mina söta kusiner och lite andra söta.



pusspuss<3

lördag

tjooo nu är de en 18årig nos som skriver!!!
underbart att vara 18. helt stört glad jag var hela den dagen! de var alltså i tisdags. idag är de lördag och uppdateringen från våran sida har inte varit den bästa.
men skolan har ju börjat också, de känns helt okej. har saknat de lite iaf. ångest på att de är ett år kvar.
plus att vi fått skåpen längst ner i källaren, typ underjordisk gång. utan mottagning på mobilen.. yes..


jaja idag har de regnat lite och jag har haft lite tråkigt men nu ska vi på middag hos bästa kompisarna och sen ikväll blir de utgång med 91 och antagligen några fler:) wiiiiee på de och 18 är bäst!!!!!

BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGNOS!

för det är inte vilken dag som helst idag, det är erikas födelsedag! grattis älskade!!! :)<3



tjonos

jag är typ ganska dålig på att blogga.. men iallafall, rhodos var ju underbart, veckan här hemma har varit lite sjuklig men nu är frisk och har myst med min älskling och med ploppie, och ville mysa med bästis men nu är hon sjuk oxå, tungi är på landet och nics och lito på gotland, kuuul :O
imorrn blir det iallafall grönan med min hjärtis, det blir nog skooj :) sannis jobbar imorrn! och såm är de bara någhra dagar kvar till skolan.. hej ångest!

men nu ska jag njuta av mina sista sommarlovsdagar!

4 dagar kvar hihihohohhi

tjooooo noooooooooosss!
om fyra dagar blir jag vuxen:) stört skönt.

igår tillbringade jag dagen med min käre arbetskollega, vi vandrade runt seriööööst hela stan och gick till lite roliga butiker och kikade och åt glass! sen började de spööregna!! blev seriöst helt dyngsur och var vattenpölar överallt och mina skor gick sönder så jag kunde lika gärna gå barfota. men de var najs iaf. på kvällen blev de ploppielopp afton<3 och vad jag saknat det.

idag är de lite sol iaf. ska lämna tillbaka en film som jag och plopp hyrde igår, sen ikväll ska jag och mathilda vara riktigt riktigt elaka.

sen tycker jag 91 ska träffas i helgen<3 någon som håller med lite?



brunett!

och nu var det dags för förändring, hej brunt hår :O


en vecka kvar

i förrgår kom vi hem från en SJUKT bra resa:D
de var varmt och vi solade och badade och åt god mat och på kvällarna gick vi ut och dansade och hade mega kul och träffade roliga människor och levde livet.

så tråkigt när man kommer hem och så typ spöregnar de idag:(

jaja de är inte så mycket att göra åt:D istället för att klaga längtar jag tills om en vecka då jag fyller 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wie

rhooooooooods SNART

om exakt åtta timmar kommer minimini bo och ploppielopp och hämar mig. sen ska vi hämta tutten och milla. sen ska vi till arlanda!!!!! och gissa vart vi sen ska??????? RHODOS!!

som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat. som vi väntat. och längtat. och väntat. och längtat.

ja ni fattar grejen och nu är vi äntligen där!!!! helt stört. väskan står packad med allt som kan behövas + massa saker till. min mage gör ont för att jag längtar så mycket. skulle kunna skriva en uppsats om min längtan men vet inte om jag orkar de. får skriva en uppsats efteråt om våran resa.

och de sjuka är. om en vecka kommer vi sitta här hemma i sverige och ha allting bakom oss.. de känns skumt.. men hoppas vi har massa bra minne då:D fy fan vad kul vi ska ha.



idag däremot så arbetades de på pride. de var as kul och alla killar är så vältränade och snygga så man halvt dör. men jag överlevde som tur var.






RSS 2.0