höstlovs onsdag

hallå,
i måndags färgade jag och erika sabinas fina hår, och det blev massa fint.. :)
sen sov erika pika hos mig och vi tittade på saw 2 och 3, sjukt äckliga . sen när vi vaknade på tisdagen var det ju erikas namnsdag, vilket jag såklart glömde, hade lovat att sjunga för henne på morgonen, men det slutade med att hon fick påminna mig att säga grattis, uups..

tisdagen spenderades typ med sara, nico, milla och chrisse hemma hos chrisse långt ute på ekerö . vi hade det mysigt och så,
fick skjuts av chrisses mamma till brommaplan imorse, och då var det raka vägen till alvik för att möta upp sabina och åka vidare till rådmansgatan och soola, jag brände mig lite tror jag .

sen åkte vi och emma the one and only till solna centrum och åt onyttig lunch . pizza och kebab .. :)


jag och erika blir alltid lika snygga på bild, så jag tänkte att jag kan ju visa några exempel,

image111 image113 image114

naajs.. puss och kram, victoria


snor

hej kära bloggen
hur mår du? jag mår bra

Idag är det min dag, jag väcktes med ljuv sång, tårta, paket och eld-dans vid sängen av victoria. Not. Sen vaknade jag upp och insåg att allting var en dröm. Jag vaknade istället av ett element som lät som en motorsåg och victoria som snarkade, najs. Så jag väkcte henne och käkade frukost och tittade på saw 3.Jag fick påminna henne om att gratta mig till och med, fick påminna alla andra också. Men inte bullen, hon kom ihåg och sende över ett snyggt telegram där det stod: GRATTIS! och jag skickade tillbaka ett likadant till henne, fast där stod de: TACK DESAMMA!!!!!

joo, det är nämligen min namnsdag idag (det är ännu inte försent att ringa och gratta, telefonslussarna stängs inte förän 00.00, fast dåå kommer jag redan sova). Detta var en braig dag tycker jag, fastän jag är förkyld och snorar på allt och alla. Alltid ett leende på läpparna! :p
Och juste, det är även isabellas namnsdag idag, det var just därför som jag bokat denna vackra, soliga dag med just henne. Och det var typ världens bästa beslut. För vi hade det skit mysigt och jag bjussa henne på fika och hon bjussade mig. Och sen proppade vi i oss massa choklad och muffins och morotskaka och daimkaka med grädde och kaffe och massa annat. Nu är jag ännu tjockare. Och jag ser redan fram emot nästa år, nästa 30 oktober, nästa namnsdag för bella och elsa. För jag ääääääälskar dig isabella och har sjuuuukligt kul med dig <333

Nu ska jag snora lite till, kanske på dig om du har tur. Hejdå!

image109 bella som söööööt

image110
vääärldens finaste bild typ tycker jag!


LIVET SOM SNYGG

vill i veta en sak som vi vet?
Jo vi vet nämligen att alla som vart inne på våran blogg de senaste tre dagarna inte har lämnat ett fotspår i våran blogg, med det menar vi att ni inte svarat på våra små frågor lite längre ner i bloggen. Vi gör inte det här för att jävlas med er, nej nej, de får ni inte tro om ett par snyggingar som oss. Nej nej nej! Utan detta gör vi enbart för att vi ska lära känna varandra här på bloggen, få närmare kontakt, fysisk som psykiskt och även för att stoppa mobbning i dagens bloggsamhälle. Sååå  nu vill vi att ni skrollar ner ett tag för att sedan lääsa samt svara på frågorna. Och vet ni vad? Vi har faktiskt koll på er läsare dygnet runt. Sådeså.

Victoria: Detta är oförskämt.

//nu ska vi lääsa frida tänkte vi typ.

image108 tjaaaaaaaaaaa

så sant

image105

denna underbara måndag kunde inte börjat bääätttre

hej kära bloggen
idag är det måndag, vilket betyder att det är exakt en vecka kvar till skolan börjar. Vi längtar något enormt.

Iaf, dagen startade med att jag gick upp vid klockan 9 typ, då åt jag frukost och fixade lite saker. Sen åkte jag in till stan och väntade på sabina och victoria. Och i sista stund innan jag blev alltför uttråkad att jag fick ett aggresivt utbrott kom de springades med kappan i vinden, helt nysolade och fräsha. Vi shoppade lite hårfärg och sen vandrade vi till mc dondalds för att frossa lite. Efteråt så kände vi oss enormt feta! Men vem gör inte det?

Sen åkte vi hem och när vi kom hem så skulle vi börja färga sabinas hååår!! Sabina sköljde håret medan vi blandade färgblandingen. Men OJ! Precis när vi satt oss ner för att börja färga håret så inser vi att vi råkat färga mitt hår istället :O så vi får typ skölja ur all färg och sen färga de på sabina. Lite krångligt vart det, men vad gör det när resultatet blev helt perfekt?

Och jag måsta erkänna att jag faktiskt äääger på att färga hår. Man kan ju undra vem av oss som faktiskt går frisör? Jag menar, jag känner mig redan som en färdig utbildad frissa. Kanske ska byta linje och gå frisör istället? Fast egentligen har jag redan de kunskaperna som krävs för att bli frisör.

Hm vad har hänt mer idag? Jo, det har regnat.. Jag hade bara ett gammalt paraply hemma, typ rooosa och sååå, det använde jag, hehe.

Nu börjar de bli mörkt ute och vi ska äta hönkakor med smör eller hörnkakor (jag fattade aldrig vad det hette men jag vågade inte fråga igen för då skulle de tycka att jag var dum) och sen ska sabina bowla med sina vänninor och vi har kollat upp vilken buss hon ska ta och sen ringde victorias mamma och sen, vad händer då?

Sen ska iaf jag åka in till stan och käka på restaurang med familjen och några som bor hemma hos oss. Och juste jag och V ska åka till brommaplan och lämna tillbaka en film, och sen ska vi hyra de andra två filmerna i serien efter den. Och sen ska vi hem och myyyyyysssaaa i masssss som vanligt <33 Det börjar bli vardagsmat för mig nu, alltså att ha det trevligt med victoria. Man känner sig ganska bortkämd ibland alltså som verkligen har det så bra. Men men, jag orkar inte tänka på det nu.

Nu ska vi som sagt äta mellis och sen ska vi hoppa omrking lite tror jag....
PUSS<333

LIVET SOM SNYGG

hallojj
ddå kanske man ska ta och skriva lite igen då?  just nu sitter jag och tittar på film och äter lite halloweengodis från igår, fast de finns bara äckliga godisar kvar.. typ sånna där döskallar som brukar vara svarta och röda ni veT? fast nu finns det bara gula och svarta och de är inte så goda! I alla fall så är det söndag idag.. jag har varit på tekniska museet idag med familjen och några andra människor, det var ganska kul. Vi såg en rolig 3D biofilm, där sätena typ välte åt alla håll och det stänkte vatten på en, hehe

image103 image104

minnen från vart semelbak för typ 100 år sedan.

sabinas dag igen...nämen

Vi ska nu göra ännu ett försök till att ringa sabina för att gratta henne.
För första gången så svarade hon nämligen inte.. Undra vad hon gör? Hon kanske gör någonting.. eller nåt annat.

Iaf, så håller vi just nu på att värma upp rösten och kör därför: prille, pralle, prolle i mycket högt tämpo, samt bagare bengtsson bakar bara brända bullar, samtidigt som vi lyssnar till vinjetten till O BROTHER - were are thou? och lyssnar till en ljuv stämma av: Vem kan segla för utan vind.
Med alla dessa musikaliska rytmerna ska vi nu göra ännu ett nytt försök att få tag på sabina, denna gång hoppas vi på framgång, ljuv sång och lite prat.

ovänliga hälsningar från v och e.


sabinas dag

VAD E DE FÖR EN DAG?
E DE EN VANLIG DAG?
NEJ DE E INGEN VANLIG DAG
FÖR DE ÄR SABINAS NAMNSDAG
HURRA HURRA HURRA

för all del, sjung gärna med. Och ta i lite extra i refrängen så det ekar mellan husen. GRATTIS GUMMAN<3333

vi vill gärna se vilka ni är som läser våran blogg.

Som ni säkert har märkt så har vi nu skrivit varsitt inlägg om varandra just för att ni ska få lära känna oss bättre! Och nu vill vi att ni gör detsamma om er, helst svarar ni i en kommentar eller så svarar ni på frågorna i eran blogg och länkar til våran. Tack på förhand. Om du inte vill göra det, så kan du strunta i det, men det ska du helst icke göra.. för om du gör det så kan du fan sluta läsa våran blogg.

namn:
Ålder:
bästa dag i juni:
hur snygg är du på en skala 1-10:
senast köpta mössan:
syskon:

Så som sagt, tack på förhand. Hoppas ni uppskattar våran blogg, för det gör vi, kan man lugnt säga.


Med vänliga hälsingar Victoria och Erika.

image101

((GLÖÖÖÖÖM NU INTE ATT KOMMENTERA))

erika

namn: kanske erika..
Ålder: ungefär 16
bästa dag i juni: 23-2
nöjd med skolfotot på en skala 1-10: det kunde inte bli bättre!
senast köpta mössan: blå basker från hm
syskon: en bruuur

image100

av victoria .

LIVET SOM SNYGG

namn: Jag heter Victoria Kalmbäck
födelsedag: Jag kommer inte ihåg
syskon: En liten liten syster som heter Josefine.
favoritdag i maj: En grön torsdag tror jag
senaste köpta mössan: En vit från Åhlens 
hur snygg är du på en skala 1-10? En klar 99 måste jag ersänna.



image98

intervjun samt bildval gjort av: Erika AB


LIVET SOM SNYGG

mmmmmmmmm jag älskar ostbågar!!

image96

LIVET SOM SNYGG

nu sitter jag och tittar på idol och äter ostbågar, tihi..
och vet ni en annan sak som är för jävligt skön?! joo att det är

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOOOV

nu.

Åh det här har man längtat efter ända sedan ett år tillbaka, alltså förra höstlovet. Eller novemberlovet om man föredrar att säga det, fast det är fel, för det är inte november än!

idag var lovisa söt i skolan och bjussade på rulltårta.. hon stod i klassrummet och kastade ut rulltårta och sedan fick alla kuta runt med öppna munnar och försöka fånga så mycket rulltårta som möjligt. Jag vann såklart...

Men som sagt, det är hööstlov nu, vilket ska bli sjukt skönt. Imorrn ska jag verkligen sova ut, sjukt skönt. Är så jävla jobbigt att gå upp typ sex varje morgon.

nu ska jag äta efterätt och såååååååååå, vi höres!!

image95

en bild från i sommras eller nåt. Ha ett bra höstlov!




snygging

image94

BÄÄÄÄÄÄÄSTIS

ledig torsdag

jaha, då var det bara en dag kvar till höstlovet då :D
har varit ledig hela daagen, och soovit länge, sprungit runt kyrksjön, lekt med sabina och dansat.
jag har kommit fram till att hur mycket tid man än har så blir det alltid stressigt i slutet ändå, hur kan det vara så ? jobbigt.

jag fick en cd med massa bilder av min bästis för ett tag sen, och igår kväll satt jag och kollade på alla 100 (!) bilder, och guuud vad mycket minnen ! stunder som jag inte hade tänkt på alls kom jag då ihåg hur tydligt som helst . jag är lycklig som får dela så mycket med dig, sara :)

imorrn åker alla frisör ettor iväg till norrköping för att gå på museum. måste vara i skolan sjukligt tifigt, klockan åtta !
så måste typ gå hemifrån klockan sju :O herregud..

och på lördag ska jag mysa med erika, sådeså :)
pusss, victoria


LIVET SOM SNYGG

nu sitter jag här och myyser med mathildas vår ruset tröja på mig, den är rosa och typ jättesöt. Du ska få tillbaka den snart, ska bara låna den liiiite till... Egentligen borde jag sitta och råplugga matte nu, men ärligt talat, jag orkar inte. jag borde orka, eller jag vill orka. men jag vet ärligt talat inte vad jag ska plugga på. absolut inte för att jag kan allt, för jag kan nämligen ingenting.. men mer för att jag borde plugga. jag borde plugga nu. Jag ska plugga sen.


image90
åhh jag orkar verkligen inte.



Och jag har kommit på ännu en smart sak, det är jul snart.
Idag är det den 25/10 och om två månader är det en dag efter julafton. Och om två månader minus en dag är det julafton. Jösses Birgitta vad tiden går snabbt när man har roligt alltså..
Det betyder att man typ nu måste ut och shoppa julklappar för att man ska hinna vara färdig till jul...Julstress. Och imorse var det frost. Fy fan säger jag bara.
fast iofs ska jag inte vara hemma i jul utan resa booooooooooort! Åh nu börjar jag längta..

image92  image93

//erika som ska fika

LIVET SOM SNYGG

image89

okej jag kunde faktiskt inte låta bli....
....att avslöja allt redan innan.
Men nästa säsong ska vi faktiskt vara med i "fru söker bonde"

Japp, och nu vill vi inte ha en massa kommentarer om hur snygga vi är. Det får ni ta med våran manager.

Byebye


LIVET SOM SNYGG

ooonsdag idag?
vilket betyder att det är två dagar till lovet. åhhh vad skönt....
idag är typ den jobbigaste dagen i skolan för idag har vi massor med tråkiga lektioner efter varandra och man sover sig igenom hela dagen.
nu kommer alla tycka att jag är dum i huvudet, men idag började vi halv tio och jag är i skolan typ åtta. haha.. men det beror på att jag hade lovat lovisa att jag skulle komma tidigt. För lovisa är nämligen en sådan människa som alltid kommer tidigt till skolan, hon kan komma typ två timmar innan vi börjar och ibland kommer hon så tidigt att de inte ens öppnat skolan och därav larmet går. jag vet hon är normal. vi skulle iaf uträtta några viktiga ärenden. men det slutade med att vi åt mackor iställlet. muuums
occh sen? då dansade vi lite jenka m.m.
varje onsdag kommer man hem klockan halv fem på kvällen även idag. jag borde egentligen plugga nu... nääämen inte konstigt att det inte går bra då på provennnnn då va?

ikväll hoppas jag att alla andra också ska titta på tv för det ska jag göra.

image86


ps. jag saknar min luggg!! eller jag saknar mitt hår när det inte var lugg typ.. för nu är det lugg. jag saknar min gamla lugg alltså. RIP.

 
typ sådär kort är min lugg för den som bryr sig... men jag är typ den ända som bryr sig om min lugg. Tyvär!!


image85
här är victoria för er som inte visste de och hon försöker förklara någonting. hmm...?


iiiidag bytte jag skåp det var kul
/hejdå

namnlös

tisdag och datakunskapsprov som gick sämst.
imorrn är det onsdag och kaosdag i skolan. 
på tordag har jag inga lektioner och är leedig
och på fredag ska vi till norrköping och gå på museum.
sen är det helg !

och då ska jag träffa erika, sådeså. 
det är nämligen så att jag älskar erika . och hon är min !

image82


jag har inget mer att berätta, förutom att det är synd om min bästis som är sjukling :/ krya på dig <3

pusss, victoria

söndagkvääll

image81

jag tycker att erika beskrev helgen ganska bra, så jag behöver ju inte göra det då.. x) men den var iallafall jättemysig och såå :)



så istället så tänkte jag att jag typ kunde berätta om en tjej som betyder väldigt mycket för mig, och som har gjort det sjukt länge, i ungefär 6 år . hon heter nicolina och jag brukar även kalla henne tvillingsjäl' det har varit vi två väldigt länge och hon en sån person som alltid kunnat göra mig glad, och hon har alltid funnits där för mig. men sen en dag hände det nånting, och vi började glida ifrån varandra. jag har alltid varit rädd för att det skulle hända, och så helt plötligt stog jag där, och allt bara hände, och jag kunde inte göra nånting. det var som att allt det vi hade byggt upp bara försvann, spårlöst. men jag visste ju att om jag skulle förlora henne skulle hela min värld rasa samman, och jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara mig utan henne en enda dag. men det gjorde jag faktiskt, men bara ett litet litet tag. tills jag förstog att jag behövde henne, sjukt mycket. så  just nu kämpar vi på för att försöka bygga upp det vi hade för bara nått år sedan, och jag är så lycklig över att vi hittade tillbaka till varandra. och jag vill verkligen att hon, nicolina, ska veta att jag älskar henne jätte mycket, och att jag alltid finns här för henne. vad som än händer, och genom allt'

pusss, victoria

morot

ueeeeee nånting. Idag är det söndag. jag haaaatar söndagar, för söndagar borde inte höra till helgen.jag tycker istället att de borde vara typ försprång till nästa vecka. fredag, lördag, försprång till nästa vecka, måndag, tisdag.
det låter bra mycket bättre....
Iaf så idag har jag ägnat dagen till mattepluggning i cirka 5 timmar, sen har jag ätit paj, sen har jag fått en finne i pannan, sen satt jag och victoria på en bänk och det kom fram en äcklig gubbe som ville att vi skulle fotografera honom, men då sprang vi iväg och sen fasnade min klänning i min väska och det blev fel. sen måste jag klippa mitt hår för att de har blivit jätte slitet igår när vi gjorde nånting med det och sen har jag ätit världens godaste vårrullar som sabinas farfar bakat och sen har vi haft världens snyggaste ansiktsmaskar på oss och man ser verkligen inte ut som ett spöke i dom. samt lekt norskfylla i en park och cyklat på nån sexmanacykel tyyp

image80
även snygga människor kan ha roligt

lööördag

äntligen helg säger jag bara! så sjukkt skönt att kunna sova ut på morgonen.
Idag fyller lovisa år, GRATTIS GUMMAN PÅ 16-års dagen. Igår firade vi henne och det var mycket trevligt. Hon fick en lapp med massa grejer som hon skulle göra innan middagen.. typ sprinka runt i stan i bh, rulla runt på marken och skrika massa grejer. haha det var kul.
sen åkte jag hem och påvägen hem så träffade jag victoria och vi tog en kvällspromenad i ängby, det var också mycket trevligt. sen gick vi hem och drack te.
Idag har jag vart på ikea med familjen och shoppat massor av saker. Sen åkte jag hem och packade upp allting. Snart ska jag möta victoria och vi ska åka till vällingby och sen ska sabina komma och vi ska köpa lite grejer och sen ska vi åka hem till sabina. Och de ska typ färga mitt hår, kanske...... aja vi får se. På söndag måste jag ägna typ hela dagen till att plugga och kanske gå på bio!

image78

theeeresse och födelsedagsbarnet loviiiisa. grattis ännu en gång <3333333

//erika som ska fika nu

torsdag!!

nu är det då torsdag gott folk! vilket betyder.. en dag närmare till helgen?!
torsdagar är ganska bra dagar, ganska. Hade iaf en bra dag i skolan idag, sen när jag slutade så åkte jag in till stan och träffade nicolina, vi åkte till kladdkaka (ett fik) och fikade&pratade. Sen åkte vi hem, det var kallt.
När jag kom hem åt jag middag och nu sitter jag här och försöker plugga. Har so-prov imorrn.. och jag har världens sämsta vana att börja plugga kvällen innan. Men jag ska faktiskt skärpa mig.
Som sagt, nu ska jag plugga. Historia prov! yipppppppii..

 

lite bilder. det dröjer typ hundra år att ladda upp en bild, så det blir bara två idag. SÖtungar säger jag Baraa!

erika

hejhopp

Då kanske man ska ta och blogga lite i den här bloggen då, det kanske är på tiden nu så att den inte kommer till historia eller något liknande. För jag har ju trots allt lovat att ta över bloggen just för att victoria inte bloggar. Och jag är ju ingen specielt bra förebild för victoria om jag inte bloggar. Ehh Iaf....

Dagen idag är onsdag och snart är det torsdag. Och sen är det fredag och lördag och helg och så vidare.
idag var en ganska lugn dag i skolan, vi hade spinning på gympan vilket var aaaaas jobbigt tyckte jag, men jag var dock den ända som tyckte det. sen var det håltimme och nån film på naturkunskapen. Och ja.. idag var det äcklig lunch tycker jag. Intressant va?

och vi har skit mycket i skolan de här dagarna.. massor menar jag då. typ matte (som vanligt) historiaprov, biologilabbrapport, engelska läxa, naturkunskapsläxa osv osv.
jag vet att ni är avundsjuka.

men nu ska jag mejla iväg min biologilabb och sen ska jag göra iordning mig för att sova!
ha det bra käre läsare. PUSS&GULL PÅ ERRR ALLA, fFRÅN

min underbara helg med mina underbara människor

wiiie, mysig helg.

fredagen spenderades hemma hos mills, med milla, chrisse, sara, nico, alex, rikard, sebbe, mille (som fyllde år :) ) och senare kom oxå tobbe och hans två väänner .

kvällen började med kaos då millas pappas vattensäng gick sönder :O hjälp !

vi ägnade större delen av kvällen till att moppa, torka golv, rädda källaren från fuktskador, och tömma sängen på allt vatten, men det var kul det med ! :)

men kvällen slutade iallafall med att vi hann med att sitta ute och mysa lite oxå :)

hela lördagen vandrade jag, erika, sabina, nico och ronja runt i staden och hade trevligt. åt i kungshallarna och fikade på bellman. mys pys

sen åkte jag hem till mormor för att äta middag med henne och familjen, och det var oxå mysigt :) efter att ha varit där ett tag åkte jag hem till sabina och mös hela kvällen, sen på söndagen kom erika och lekte med oss oxå :)

och eftersom att erika aldrig skickar några bilder till mig så har jag inga att lägga ut på bloggen !

pusss, snyggvictoria


våran bilddagbok

tina skickade precis ett par bilder på vico&sabina från expot. haha måste bara lägga upp dom!

image72

image73

image74

image75

och sen lite andra fula bilder.

torsdag 11 oktober

image70

ÅHHHHHHHHHH vad sur jag blir.
hade skrivit ett jättejättejätte långt inlägg och sen bara försvinenr allt!!!!!!!!!! åhHHHHHHHHHH
och nu orkar jag inte skriva om hela, men idag var iaf en läkardag och jag var hos maassa läkare och gjorde massa grejer. hade hoppats på att få klistermärken och såna småprylar men icke.         

en bild säger mer än tusen ord.

image71
  
lite lagom fina ögon sådär va?


                                                             


sant

victoria är sötast, victoria är bäst, ingen protest!

och jag VET (vet vet vet) att jag älskar henne mest av ALLa på hela jorden.

FÖR JAG ÄLSKAR DIG MEST VICO-PICO!


hjärtat

8 oktober

nu ska jag blogga för första gången på hur länge som helst :)

i söndags hade jag och erika en heldag i stan, det var massa mys, och hon köpte ett par fina skor (:
på kvällen ville vi vara duktiga och gick en jäättelång promenad, och det var oxå väldigt mysigt, men kallt. och mörkt :o

idag hade vi typ den skönaste dagen i skolan, hade typ bara klassråd och engelska, skönt !
kom hem och åt middag med mamma, pappa och mormor, mys.

sen promenerade jag iväg för att möta sara som hade snott min cykel :o vi gick till ica för att vara onyttiga och köpa godis (a) där träffade vi även rikard som köpte mat :) hade sällskap med honom nästan hela vägen hem till sara, sen blev det till att förhöra sara på engelska glosor och historia frågor .

mah, en sjukt gammal bild på mig och erika, nu blir hon inte glad på mig som lägger in den (a) mohaha..

image67

pusssis, victoria

hej

nu var det ett tag sedan som någon av oss skrev.. det är lite svårt att hinna med ibland.
iaf så är det lördag idag, är lite halvsjuk så idag tar jag det bara lungt, tittar på film och äter godis. ikväll ska jag till några släktingar på kräftskiva!
veckan har varit mycket trevlig och händelserik som vanligt i skolan. igår träffade jag cornelia och vi var på bio och såg: livet är underbart och på jobbet går det också bra eller nåt sånt^^ haha den var jättebra och massor med skratt.
   imorrn får jag träffa victoria!!

hellu
sabiina
söta flickor
NÄSOR

här kommer lite bilder från skolan och på världens bästa tjejer och på söta sabina och på våra söta näsor.. typ

RSS 2.0