fredag

fredag idag, alltså typ sista dagen på lovet :o för imorrn är de ju helgi.. igår blev de party hos adam, vi hade kul och dansade hela natten eller nått :) idag har jag inte åstakommit så mycket, har sovit, tagit en promenad och ätit typ^ blir nog hemma kväll framför tvn ikväll skulle jag tro, och så får vi se vad som händer imorrn, ska antagligen premiär gå ut, så de blir nog rooligt! ska kanske på danstävling imorrn oxå, men jossa har inte bestämt sig ännu om hon ska tävla eller inte eftersom att hon fortfarande är luite småsjuk, så vi får se!
nu ska jag nog ta en duscha eller nått! puss
 


saknar min lugg lite ibland... men bara jättelite (a)

iiih



älskar bilden, älskar platsen, älskar människorna, älskar sommar :)

hemmadag

vaknade för nån timme sen av att ploppie messade och av att det va jäätteljust i mitt rum för att jag hade glömt att dra ner rullgardinen, suck.. har iallafall ätit frukost framför tvn med syster nu, och snart ska jag ta itu med mitt rum, det måååste städas. sen måste jag fixa klart småföretagandearbetet och lite sånt. sen ikväll hoooppas vi på att det blir party, liksom typ 75 gången gilt eller nått? jaja, det blir bra hur som :) får iallafall leka med mina underbara :)
 igårkväll blev det inte heller som vi hade planerat, vi skulle ju bakat semlor och partat, men vi satt och åt godis i erikas soffa hela kvällen ^^ men de va jättemysigt det med.

men nu ska jag ju städa, puss!!



kom hem snyggig, vi saknar dig!

25 februari

..och det betyder 4 månader med min älskling! :) kom hem nu beeebis, saknar dig alldeles för mycket nuuu<3

har iallafall varit i stan med min gullsyster idag, och vi hittade lite fina saker :) ska äta tacos med min familj idag, och sen blir de ju semelbak och party med mina flickor! de blir najs.. :)
jag är trötti.. bigbo och jag var på gymmet nio imorse, hurt! och igårkväll (a) vi färgade millas hår igår oxå och jag tror att de blev bra tillslut!



puss!!

idag fyller hon 18


GRATTIS PLOPPIE PÅ FÖDELSEDAGEN, ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT DET ÄR SVÅRT ATT BESKRIVA PÅ EN SÅDAN HÄR FJUTTIG NOSBLOGG!

/ploppieloppie


hihi.

och nu är jag arton, hihi :)


släktmiddag

om typ en timme kommer släkten + saris familj hit :) har duschat och satt på mig den fina kjolen som hag fick av mina flickor :D ska sminka mig nu och sen damsuga rummet, wihu.
jag saknar min bebis och jag tycker att han kan komma hem nuuuuu.
imorrn blir jag arton :D hihi.


mitt bästa<3

sen ikväll blir de beck med bästis, och sms kontakt med erika liksooom :) puss!

tungii

kom hem från min tunga för en stund sen, mys på er, i love you<3<3<3
godnatti!

underbara människor

igår blev jag uppvaktad av min underbara 91or + sabina och ronja och äääälskade pojkvän :) älskar er så mycket!
kvällen va jäättemysig med restaurang, paket (a) fia med hutt, kortspel, sanning och konsekvens 'den elaka verisionen' hihi och de kan ju liksom bara bli bra när man är med er :) tack!
kvällen slutade tyvärr inte lika bra.. men snart ska alla 91or som kan åka hem till världens bästa milla och bara prata lite och mysa, de blir super<3




har varit i staden idag med mor och syster, och mötte bästis med hennes mor och syster oxå, typ najs :) åt jättegod lunch och det var en bra dag! har ätit godaste soppan med familjen och kollat på wildkids, och min älskling ringde nyss från österike, saknar honom redan lite :(

meeen, kvällen kommer som sagt spenderas hos tungi, dresscode mjukis, puss!

torsdag

heji. förlåt för att jag är en dålig bloggare:( (säger de som vanligt) men de är så himla tråkigt att skriva och jag kommer aldrig på något bra.. eller jag kan skriva att vi hade kemiförhör idag men hur kul är det?:P aja, de hade vi iaf och jag trodde de skulle vara bajs svårt men allt stod i formelsamlingen:D (de är en bok man får om man går natur typ och där står massa smarta saker och massa formler typ) aja sen hade vi lasangelunch men vi har lunch så sent så den var typ slut:( eller de ställde fram massa formar med lite lasangekladd på kanten:/ aja så jag grät en tår sen åt vi lite lasange iaf:) och det var gotttii. sen var det djurskukvård som är aaaas segt.. men de gick ganska snabbt. sen åkte jag och sara till stan för att köpa presenter till ploppy SOM FYLLER ARTON PÅ MÅNDAG!!!! skkkkööööööönntti:)

nu vill jag dricka tei! ssnart är de sportlov:)

hår och sånt

hallu, har precis duschat och ätit frukost, om några timmar ska jag iväg till apun, ska färga jossa och mathias! de blir ju skoj :) nu väntar jag på att min älskling ska komma och pussa på mig, och medans jag väntar ska jag försöka plugga lite, och göra mig ordning.
idag när jag vaknade va de sol, då blev jag lite gladi, jag vill ha sommar!


puss!


dansdansdans

nu ska jag iväg till danses med sabina strax!

(kan inte alla 91or kommentera saras inlägg på 91-bloggen? :D)

skoli

tjooo,
sitter i biblioteket med safari och kämpar på med kalkylen om det vita priset, vi är så duktiga.
ploppy har mensvärk och mattelektion, kan ju inte bli mycket värre :O
snart har vi iallafall småföretagande, och sen ska jag heeemi, och sen blir de till att möta sabina och åka till dansen, wihu :) får se om de blir gymmi eller nått efter det.
klockan kvart över nio ska jag leka frisör, ska klippa bästis :) och så vill jag hinna träffa min bebis :)

hihi, har ju gamla blider från typ nian här, fett söta små :)

  

nu ska jag plugga vidare eller nått, puss!

alla hjärtans dag

och jag ska såklart spendera kvällen med min älskling :) puss!

fredag den 13:e

hoppas på att jag slipper otur och sånt idag (a)
har iallafall precis kommit hem från min älskling, ska snart iväg till tandläkaren och sen tror jag att de får bli en tripp till vällingby :) kanske möter upp sara och amanda där, får se lite!
ikväll blir de iallafall 91 plus lite andra som gäller, de blir nog hur bra som helst :)
(jag vill ha sommar) puss!


helg!

japp, nu har alla enskede gårdsbarn (utom dom med omprov) helg :D jippie. så imorrn har jag lovat min bebis att sova länge, så de ska jag göra :D
mammi och pappi åkte iväg med en sjuk lillasyster till doktorn nyss, så fick äta pyttipanna själv, men de va ganska gott ändå.. snart blir de spinning med två av min hurtiga vänner! sen blir de hem och bara myyysa med min älskling, som är världens bästa människa :)
och imorrn blir de ju sovmorgon, sen kanske lite gym, tandläkaren och sen hem till ronja, de blir nog mycket bra :)
och chirsse va sjuk idag, milla var sjuk igår, hela min familj är sjuka, hallåi? bli friska!

på lördag är de ju alla hjärtans dag, och då ska jag mysa med mitt hjärta :)
puss!
 

onsdag

tjo:) nu kollar jag på top model, jag hejar på den med långt hår. vet inte vad hon heter, vet typ inte vad någon heter:P
de är final:) nu vart de pausi..

idag hade jag en sjukt chillig dag, hoppade engelskan först eftersom jag glömde göra läxan.. så började elva, hade en lektion sen lunch, sen två lektioner och sedan sluti:) följde med lollo och köpte gymkort på vällingby. sen blev det träning i åkeshov med sabina, thomas och victoria. först lite gym sedan yoga:) yoga är as najs och kul och skit skönt, man blir jätte avslappnad och hjärnan blir chillig;) sedan åkte jag hem och åt. nu har jag skrivit min svenska grej.. är typ klar nästan:) känns väldigt trevligt att våran biologilärare gav oss läxa till imorgon att kunna massa frågor om typ bakterier också (kan inte ett dugg om det) suck suck:p

jag längtar till våren.
och saknar 91.

Sara hälsar på !

Hejsan!

Victoria är just nu och kissar, i fall ni ville veta alltså.
Vid datorn sitter istället jag, den person som har känt världens bästa Vico längst av alla typ. Hennes bästis alltså.

Vi har bakat kladdig kladdkaka, eller snarare försökt.. Något gick nämligen fel så den blev svårt uppepå och rinnig innuti, men smaken var det inge fel på alls faktiskt. :) Tur det.
Sen så har vi planerat lite hemligheter också, ni får tyvärr inte veta vad just nu, men kanske senare. Mihi. (Vico, berätta inte för någon!)

Men nu har Vicopicopuss kissat klart så nu är det min tur!

Alla som tycker att Vico är snyggish kommenterar! :D


Föralltid.

the big nose

Försök skriva ditt namn med...


skriv ditt namn med lillfingret:
erika
skriv ditt namn med armbågen: ,eruijkua
skriv ditt namn med pannan: edrdefijka
skriv ditt namn med foten:  erikia (skrev med stortån)
skriv ditt namn med näsan: erika
skriv ditt namn med örat:   <zf,mbhzvbgfa<
skriv ditt namn med munnen: derjkjikazq

någon som vågar utmana?


heeeeeeeeeeelg

världens längsta fredag är slut nu. damian var lite snäll mot mig idag, fast mest arg för att alla råkade glömma att vi började halv nio istället för nio, ups. 
 och ikväll ska jag äta lasagne och gå på bio med min älskling :) sen vill jag nog sova (a)
imorrn ska alla nittioettor som vill hurta på morgonen :) och sen får vi se vad som händer!
nu ska jag byta om för jeans är oskönt, pusss!<3<3


en kärlekshistoria

igår såg jag världens gulligaste film med världens gulligaste människa, gos :)



fjärde februari

nu har jag plockat fram min gamla dator som är segast i världen och alla tangenter funkar typ inte, men den är rolig för den har massa gamla bilder :D hihi
idaghar jag sovit, ätit godis, joggat, klippt sabina och kollat på wall-e. han är söt. nu väntar jag på att min älskling ska komma med film och gosa med mig :)



Du med stort D

Hej Victoria!

När du läser det här så har jag åkt hem, eller jag lär ju sitta i bilen iallafall...
Hursomhelst vill jag att du ska veta att du gör mig så himla glad inombords och du ger verkligen ordet lycka en innebörd.
Du har visat mig vad äkta kärlek är och du får mig alltid att känna mig älskad. Du ger mig uppskattning både när jag förtjänar det och inte förtjänar det. Du finns alltid för mig om det är någonting och du ställer alltid upp. Du är alltid enastående vacker och du har alltid nära till skratt. Du har allt det där som man någonsin kan önska att ens en person kunde ha.
För mig är du perfekt och jag älskar dig över allt annat!
Jag hoppas innerligt att vi blir gamla tillsammans.

Massor av kärlek <3<3<3<3
/ Thomas


RSS 2.0