jag är en dålig bloggare

kan ju berätta lite om dagarna som varit eftersom att erika vill veta allt som händer här hemma :)

julafton var mysig som den alltid brukar vara och alla fick fina julklappar (: det var familjen och min mormor och gudfar som vanligt, och det är väldigt mysigt :)

på juldagen fyller ju min pappa år :) (grattis pappa ! :D) så då var släkt och vänner här och firade :) sen på kvällen hade vi lite minijul med bästis och henns familj .

annandagen, då va jag, jossa, mamma och sara inne i staden och kollade mellandagsrean, hittade typ ingenting, men dom andra fick en del köpt :) sen på kvällen blev det filmmys med sara, nico milla felix och stefan, mysipys..  väldans trevligt att träffa felix oxh stefan eftersom att det inte är så ofta längre.. vi såg 'the messengers' en rysare, vi blev ordentligt skrämda, den rekomenderas.. :) milla var mycket rädd och mitt huvud slogs i väggen av rädsla.. (;

och så idag, den 27 december, har jag sovit med bästis liggandes i sängen igen, men hon tog inte lika mycket plats dag, skönt liksom.. (: sen åkte jag och pappa ut och övningskörde, wiie va kul :) sen bar det av till solna centrum efter att ha hämtat upp mamma på jobbet, systeryster köpte en fin väska och mamma bytte sin klocka, jag hittade oxå väska, men är osäker på om jag vill ha den, så ska vänta lite..
har precis varit på vivo med jossa och köpt naturgodis, så så fort mamma kommer hem från sin prommis så ska hela familjen bänka sig framför soffan och kolla på pappas julklappsfilm, wallander- pyramiden tror jag det va :) nån mer än jag som älskar wallander och beck och sånna filmer ? :)
nu ska jag strax upp och göra te !

ha en mysig kväll :) pusss, victoria


GOD JUL ! :D


GOD JUL ! :D <3


image246

dan före dopparedan !

aa, idag är det den 23 decmber, gud va tiden går fort, och gud vad jag är dålig på att blogga . förlåt erika

kan iallafall berätta att min älsklingsflicka erika just nu antagligen ligger på en strand och solar . och jag saknar henne :(

i fredags hade vi avslutning i skolan och fick choklad, mums !
efter det åkte vi inte till staden för att äta och fixa lite julklappar o sånt där, sen var det raka vägen hem som gällde och julstäda, sen bar det av till brommaplan och sen enda ut till chrisse långt ute på ekerö, det var mys iallafall, nico sara milla chrisse sara och therese.. :)

lördagen fick det oxå bli stan för att bli klar med det allra sista, sen på kvällen kom bästisen hit och vi och systeryster skulle baka pepparkakshus, det gick sönder.. jättemycket . så det blev inget peppatkakshus :o
vi gav upp och kollade på film istället, underbar och älskad av alla, men hallå.. det var ju inte alls så bra som folk säger, ganska seg faktiskt !
sen ville sebbis komma och leka med oss, och det fick han, sen kom rikard oxå och vi myste och kollade på film :)
jag och sara hade lovat våra mammisar att sova ordentligt, men så blev det icke, pojkarna gick hem vid 4 tiden tror jag, och då skulle vi sova, sara är stor som en elefant när hon sover och jag blev mos och kunde inte sova, suck .

söndagmorognen hurtade vi oss, vi gick en jäättelång prommis, sen har jag hunnit med att vara på ikea och klä julgranen oxå, är inte det hur mysigt som helst ? :D

imorrn är det julafton, wihuu ! GOD JUL ALLA SÖTA <3
(saknar dig nosen, god jul där borta i värmen)

du är tjock

hej nu är det paus på bonde igen, igen.
vi har redan fått se hur susanne, karl-petter och den sista typ andreas har det, efter pausen får man se hur FREDRIK har det. victoria är kär, hon väntar.
nu blir det te igen typ. pusshej

image245

den här sommaren har varit annorlunda

Nu har jag och victoria uppesittarkväll, vi ska titta på ett avsnitt av bonde (FINAL) och skala apelsinger. Nu måste jag gå för snart är pausen slut och om jag inte kommer nu kommer victoria att kittla mig under hakan.
NU BÖRJAR DET,


onsdag är det idag

hallå hallå nu börjar jag skolan om typ en timma så jag ska börja göra i ordning mig för att sedan börja vandra mot bussen. har bara två lektioner så slutar fyra sen och då ska jag hem och packa det sista i min väska. sen bliré bonde för hela slanten - FINAL! hur har de gått för de andra bönderna? jag har inte bestämt mig för om jag vill att flickan ska klippa mitt hår eller inte.. min lugg då alltså. annars kan hon göra det när jag kommer hem? då kommer det vara bra slitet och det kanske är lika bra då? igår när jag var i stan med victoria&sabina såg vi erik segerstedt nånting och han idol killen som var med i år, mattias typ. sen köpte jag ett par jeans, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska behålla dom eller inte.. och en plånbok, en kjol/nånting och en showergel från the body shop köpte jag också!

och imorgon åker jag, en dag kvar. känns nästan lite sjukt faktiskt, men ska bli sååå jävla skönt.

jag och victoria ska nog hinna skrapa ihop till ett litet inlägg ikväll också, annars kanske det här blir det sista innan jag åker, vi får se gott folk. men nu ska jag gå, puss.

julkalendern

1996 Mysteriet på Greveholm
1997 Pelle Svanslös
1998 När karusellerna sover
1999 Julens hjältar
2000 Ronny & Julia
2001 Kaspar i Nudådalen
2002 Dieselråttor och sjömansmöss
2003 Håkan Bråkan
2004 Allrams höjdarpaket
2005 En decemberdröm
2006 Lassemajas detektivbyrå
2007 En riktig jul

image244

Vilken är eran favorit?


hej hallå :)

jag sitter just nu här och dricker te och myser (: för alla som inte smakat himla got, ni har missat nått !

idag hade vi miniavlsutning med handledaren therese för att hon ska resa iväg på torsdag, så hon hade bakat gott till oss, sen fick vi sluta två timmar tidigare än vanligt, liksom sköönt :)

då åkte jag raka vägen in till stan där jag mötte upp mor och syster för att köpa julklappar och fika, mys :)
sen träffade jag erika och sabina och jakten på julklappar fortsatte ! hittade faktiskt ganska mycket, men vi hade dock problem med valet av kalosnger till min far, jag menar.. hur ska man veta om dom vill ha lite pösiga eller inte lite pösiga ? kluigt var det, så fick tillslut ringa mamma och fråga . 
hittade oxå julkpapp till den hemliga julklappsvännen, wihuu . 

kom hem vid halv åtta och då var det middag som gällde, sen slå in julklappar, är inte det grymt mysigt ?

jag har oxå hunnit med en promenadis med den här sötnosen, jag kan meddela att jag bestämt tror att han är jordens sötaste hund, eller vad säger ni ? 
image241
 
det var väldans kallt ute, så när jag kom hem hade sötis syster gjort ordning te, men mys liksom :) 

och imorrn är det sista avsnittet av bonde söker fru ! japp, jag och erika kommer garanterat sitta bänkade framför tvn, weei .

nu ska jag läsa engelskabok och göra mig ordning att gå och lägga mig, pusss och kram, victoria

 

chill vecka!

Nedräkningen kan börja, två dagar kvar tills julavslutningen. Och det är jävligt chilliga dagar, idag slutade vi 11 och imorgon börjar vi typ halv tre och slutar fyra. Men eftersom jag är lite smått nördig och älskar att vara i skolan så ska jag gå på de sista lektionerna också. För sen kommer jag inte träffa mina favoriter på mer än två veckor<33 Ont det gör ont men det går men det gör ont en stund på natten men inget på daaan. Typ så känns det.

Snart ska jag träffa sabina på hennes skola (fast det vet hon inte än) eller i alla fall möta henne på thorildsplan och sen ska vi åka in till staden och möta victoria och shoppa julklappar. Problemet (?) är bara att jag inte har någon att köpa julklappar till, massa pengar men ingen att köpa till alltså. För jag ska köpa grejer när jag reser bort istället, typ. Till alla som vill ha något, till alla snygga&snälla människor och mormor och alla andra. Och pappa. Och alla.

Ja vad ska man säga? nu borde jag packa, men jag äter pepparkakor istället, och jag kommer inte få några roliga julklappar i år. bara pepparkakor och de fick vi i skolan idag och alla har tomteluva på sig förutom jag för min är för liten och jag är sämst på spanska och imorgon har vi sovmorgon!!

Imorgon är de final i bonde, fetttttt naaajjjsssssss

hejdå


Sara tittar förbi (a)

Hihi, jag busar lite så här på kvällskvisten, jag har ju fortfarande inte hunnit gör klar designen här, och jag hinner inte gör det nu heller, men som plåster på såren kommer lite snyggingbilder från när jag och vico hälsade på Erika på jobbet! :D
NJUUUUT!



Och från när jag, Vico, Erika och Sabina var på bio och såg På Smällen!



Hoppas ni förlåter mig för att designen inte är klar nu när jag har lagt upp så fina bilder! (a) Men nu har jag iaf fixat så att inte menyn till vänster är längst ner, utan där den ska vara.. Bra va? (;

Nu ska jag sooova. Kärlek.
/Sara (www.soerens.blogg.se)

hej söndag och tredje advent !

jag var tvungen att gå upp tidigt idag, inte uppskattat, fick ett sms av sara och då var jag bara tvungen att gå upp, usch.
igår kväll skulle jag leka med erika, men det blev lite senare än vad jag hade räknat med, kl typ 00.00 messade flickan och sa att hon var hemma, så då var det bara att pallra sig ut och gå en, som vi bestämde kort prommis, men den blev inte så kort ! men det var väldigt mysigt iallafall, vi möttes vid kramstället och sen bar det av ut i ängby. promenaden tog slut på samma ställe som den börjat och jag var väl hemma vid halv 2 igen, då var det sängen som gällde efter som att jag skulle upp typ halv 8 idag (!)
jag mötte sara vid kvart över nio och då promenerade vi iväg till ängbykyrkan för att träffa våran konfagrupp, vi är ju faktiskt konfaledare.. :)
det var mysigt med julpyssel och fika. och det är ju alltid kul med mina söta sara, nico alex och sebbis.. :)

idag har jag värsta mycket som jag måste hinna med :O jag ska sätta på nytt påslakan och sånt i min säng, sen ska jag städa, och läsa i min engelskabok som ska vara klar nästa vecka, och så ska jag faktiskt klippa min systeryster oxå :) tihi, det ska bli kuligt . och om vi hinner ska jag nog fråga sysern lilla om hon vill bakelibaka med mig :)

det är tur att vi har ett kramställe, så vi kan kramas hur mycket vi vill.. :)
image230


Det är ju faktiskt tredje advent idag, och det är värt en bild !




tihi pusss, victoria

denna lördag

Lördag
Imorse närjag vaknade kände jag verkligen att det var jul. Jag vet inte varför, men jag kände det bara. Det kanske beror på den snygga designen på bloggen, eller kanske på att jag druckit för mycket glögg?
Och nu är det 5 dagar kvar tills jag åker. Det känns helt sjukt.. Tiden har gått så himmla snabbt, det känns som att det nyligen var sommar. Men det här blir en lugn vecka, inga mera provn, en teaterredovisning i historia typ :s Sen är det massor av lektioner som blir inställda så det blir chill!! Undra om det blir något julbord i skolan? Hoppas.

image228
Kambodja 20/12-5/1

Det värsta som skulle kunna hända är att jag kommer hem blek, om ännu blekare än alla här hemma för att de solat så mycket solarium. Vilken skräck..

Men saknaden av sverige och alla julmat kommer att vara stor<33 kanske fäller en tår när jag ligger där på stranden den 24 och tänker på er alla här hemma som får dansa runt en levande gran.

Nu ska jag på julmarknad (kanske kanske) för att iallfall känna lite julstämming. Och sen ska jag till mormor och morfar och fira minijul. Hoppppppass jag får julmat, annars dör jag. Och julklappar. Och julgodis. Men åhhh...

Sen kanske min lugg får bli klippt också. En av expertfrisörerna konstaterade häromdagen en anledning till att min lugg kan ha blitt så våfflig som den är - den är sliten. Något som är najs är att ha en egen privatfrisör, för då kanske man blir nöjd nån gång. För första gången på 19224 år kanske. Kanske..

Hejdå


lucia lucia lucia !

det är lucia idag, och det är mysigt :)
vi fick pepparkakor och lussebullar i skolan idag, och dom hade ett fint (!?) luciatåg tidigt på morgonen också .
sen fick vi gott julbord.. :)
så det sååååå

snart vill jag ta fram allt tomtepynt, bara för att det är så mysigt :)

pusss, victoria

vi och vi

Idag vare bonde på tv och självklart satt vi bänkade.
Som vanligt fixade victorias mamma te som vi fick hämta precis när det började. Och vico nööp sin mamma i knät så hon skrek jättehögt. Sen åt vi semlor och kletade grädde på näsorna.
Idag var de på semester i bonde söker fru. Och sen insåg vi det viktigaste. NÄSTA ONSDAG. då blire till at titta på bonde söker fru - igen. Tillsammans med teet och allt annat.
Det är så det ska vara.
Nu chattar vi med Fredrik på bonde chatten på tv4.se men han svarar inte på våra frågor. Vi har så mycket att säga, men så lite tid. Ack då.

image227
så mycket kärlek som det kan bli baa


bonde söker fru final ikväll, kan det bli bättre?

LUCIA

lucia är gaaalllet bra, vet ni det?
för alla sjunger så fina sånger, man får peppisar i matsalen, alla har tomteluva på sig och det är massa ljus. Och sen är det så mysigt också och jag får massa flaschbacks (hur stavas det?) från förra lucian i nyaa elementar och jag kunde alla låtar utantill så jag kunde sitta och sjunga med luciatåget idag. Problemet var bara att det var ett piano ivägen så jag såg ingenting. LUuuuciiaa in my heart<33

bonde söker fru!!

nu har vi tillsammans kollat på bonde söker fru och ätit peppisar. Imorgon är det favorit i repris, nämligen final! Tjohooo. Och imorgon är det lucia också, då ska vi gå lucia tåg.
Förra året när jag och victoria skulle gå till skolan (tidig tidigt på morgonen för att delta i lucia tåget) så var det massor av fina ljus längs våran väg, det var så fint så fint och mysigt.

Snart åker erika pika till cambodja och vi måste därför tillbringa så mycket tid som vi hinner tillsammans innan hon tar sott pick och pack och drar. Vi kommer att vara ifrån varandra nästan tre veckor, klara sig hur ?! det är frågan..
en pepparkaka kommer komma hem till mig och vara sötNOS sen ! (som vanligt) erika vet..

bilder på snyggingarna och deras nosar, samt deras idol. enjoy gott folk

image222
 ibland vill man dölja sin finaste kroppsdel..

image223
men gull

image224
pepparkakor byggde dessa kinder och eventuella dubbelhakor

image225
jag pussar så gärna


image226
IDOOOOOOOOOOOOOOL

pusshej, bondetjej !

vi som gamla

image221

dagen efter nobeldagen+spanskaprov imorgon

jag har inget kul att skriva, därför skriver jag inte. skit mycket i skolan nu, lucia snart, jobb. nånting sånt..

image220
vi ser ut som två feta skämt men det gör inget. För jag saknar den här tjejen så jävla mycket. så mycket att det inte går mer.

Och jag vill vara med i lucia tåget precis som förra året i nya elementar för det var så mysigt och vi sjöng så fint och alla ljus och lussebullar. Jag älskar julen, men julen är sorglig.
Och jag kommer inte klara mig utan snö i två veckor. Jag är sjuk.

Glad dagen efter nobeldagen

andra advent

hejhallå (:
den här helgen har jag och mina otroligt söta vänner varit ute i skogen på brommag¨rden och haft ledarutbildning, eftersom att vi nördigt nog ska bli konfa ledare, men eftersom att dom underbara är med såär det kuul.. (:
vi har busat, sovit för lite, ätit bullar och kakor, sjungit mysiga sånger, kollat på idolfinalen, städat, lyssnat på musik, ätit mat, diskat, och jaa.. haft mys helt enkelt .

(mats och sören är mina städsnyggingar)

imorrn ska jag vara modell till min vän sören till hennes arbete i skolan, skojsigt
och sen ska jag klippa åsa, jag är ju trots allt snart frisör !
sen måste jag plugga oxå,har nästan lite ångest inför det ska ni veta gott folk .

sen har jag kommit på att jag saknar erika, eftersom att vi inte setts¨på några dagar, nossaknad !

jag är trötter och ska snart sova, pusss, victoria

läskigt sant

86 400! Tänk dig en bank som varje morgon satte in 86 400kr på ditt bankkonto
och som varje kväll tar tillbaka de pengar du inte har använt.
Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås.
Nu är det så att du har en sån bank. Den kallas tiden. 
Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att göra precis vad du vill med.
Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit,
det finns ingen möjlighet att spara för framtiden. Använd därför din tid så klokt
som möjligt. Njut av dagen! För du vet aldrig hur långt tid du har...
Ta vara på varje dag för jag lovar, den kommer aldrig igen.

idag eller imorgon

Nu är jag tillbaka!
jag har inte haft nån tid att skriva på hela veckan, ändå vet jag inte vad jag gjort riktigt. Men nu är det fredag i alla fall och det är skönt, fast ute är det regn och slask och blött.. Hellre snöö!
Men i måndags var en vanlig dag i skolan, minns inte vad som hände. Vi hade bild, det var kul. Sen på kvällen? Jag tror jag och victoria tog en vinterpromenad då? På tisdagen hade vi skolfest i skolan på club mango. Jag och tina åkte hem efter skolan och pluggade naturkunskap och lagade mat, sen kom mathilda&bella, sen gjorde vi iordning oss och åkte in till stan. Det var skit kul. Men dagen efter var det inte lika kul när vi var tvugna att gå upp tidigt för att åka till skolan och ha matte nationella, som förövrigt var skit svårt. Och sen gjorde jag någonting, jag minns inte vad. Och på torsdagen jobbade jag, och det var typ det onödigaste jag gjort i hela mitt liv för det fanns ingenting att göra. Jag drack läsk i tre timmar istället, sen åkte jag hem och sov hela natten. Och ikväll är det chill, för ikväll är jag död. Och imorgon ska jag träffa lovisa&några människor.. Och sen på kvällen har jag och mathilda fett med planer som vi ska utföra! Och om det inte går får vi göra nåt annat, då ska jag (JAG!!) färga hennes hår. Sen ska jag jobbaaa heella söndagen. Löön, kom till mig..
Hejdå

image217
superfin bild från supermysig vinterpromenad

 
bella och söta tjejer typ.


projekt tråk

sitter i datasalen och ska försöka att börja på min uppsats nu, som ska vara klar nästa lektion, suck..
har även pratat lite med flickorna idag, så nu känns det väl lite bättre . hoppas att allt är braigt i helgen och så.. :)

sen ska jag träffa sara och systeryster, och vi ska spela badminton (!) duktiga, visst ?
nu funderar  jag på att gå hem snart och jobba hemma istället, men hur mycket kommer bli gjort då liksom ? iförsig blir inget gjort nu heller, så kanske inte spelar nån roll :)

pusssochkram, victoria

.


cause I fear I might break
and I fear I can't take it

nu ska vi mysa och pussas och kramas och äta te

Now victoria gonna hämting te and ljuse.

Tja, nu sitter jag hemma hos victoria och myser, det är sådär lagom najs! Vi har tagit en liten promenix i bromma och nu vandrat hem hit. Som sagt så ska vi snart dricka lite te. Idag var en sådan där jobbig dag i skolan, med spanska&gympa&engelska och så. Men imorgon är veckans chilligaste dag! hallelulija.
Och imorgon ska vi ha skolpartaj sen ska sötnosarna isabella, mathilda och tinis sova hos mig<33

Igår jobbade jag, det var helt okej bara att sista timmen var såå jääävla seg. Kan bero på att jag fick jobba massor medan de andra satt ute och rökte och pratade med sina vänner. Men pengar säger jag bara. Fastän jag typ inte får min lön förän om en månad. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

image216

och jag måste klippa mig snart för mitt hår är jätteslitet och nu kommer victoria med en bricka med snask på och sjunger en fin sång och sen ska jag hem och sova och plugga och vakna och vänta på bussen 22 minuter som jag fick göra imorse och sen är det typ helg. Då kan man sova. Sova är najs.

Puss och Kram

kalmbäcks

image215

första advent !

idag är det första advent, myyys :)
i fredags var jag och snyggingen på bio, vi såg hairspray och erika sov hela filmen och filmen var ganska lång tråkig, lyckat liksom

lördagen var det dans uppvisning två gånger, (inte tävling som erika sa) och jag och sabina roade oss med att åka tunnelbana medans vi väntade på att nästa show skulle börja, och visst var det trevligt.. :)

lite senare blev det bio och middag med mamma och åsa, det var mys och vi såg solstorm, den va bra !
sen ringde mina söta vänner sebbis och rikard och frågade om jag ville kolla på film med dom, och det ville jag ju (: så promenrade iväg och mötte upp dom, så gick vi hem till sebbe och såg x-men 1 och 2, mysipys :)
sen blev det natt och då fick jag sällskap av rikard till runstensplan, sen gick jag hem och soov .

erika är just nu och snyggar sig på jobbet, det är sant, hon är jättesnygg när hon jobbar

nu måste jag pugga till hud och hår provet imorrn, ooooooooorkar inte

pussshejs gott folk <3
victoria

vi lever lyckliga i alla våra dagar

Hejhej. nu är det december, det borde vara massa snö ute nu men det är bara mörkt.. Men nu idag började julkalandern i alla fall, men jag har inte tittat på den, får göra det ikväll typ. Igår var jag på bio med victoria, vi åt massa godis, jag snodde en dricka från ica av misstag, vi såg mona lisa och tittade på hairspray. Fast jag sov hela filmen, hehe. Victoria satt och puttade på mig och drog i min näsa hela filmen, men nejdå, jag sov som en stock. Men det var skönt. Fast hon tyckte filmen var dålig, fast jag tyckte den var bra.. av det jag såg alltså.

image204

Ikväll ska jag träffa världens bästa människor minus bella för hon har nåt roligare på G.  Och jag vet att det kommer bli exakt lika bra som vanligt, för det går inte att ha tråkigt med dessa människor.
         

Aaaaa jag har ganska tråkigt, men nu ska jag göra nåt kul..ehh
Victoria är på danstävling nu och släpper loss, skulle vara kul att se.

Hejdå


RSS 2.0