and life is a rollercoaster

och snaaart helg, jag är förkyld och vill egentligen bara ligga under täcket hela dagen imorrn, men de kan jag ju inte, praktik är de som gäller. barnvakt på morgonen tydligen? och så kanske jag ska köpi en liten fin toning eller så :)
om jag känner mig bra imorrn ska jag trääääna.
på fredag är de lång skoldag med frisör och projekt och sen raka spåret till bästa kusinerna i leksand! älsklingen och minirieger följer såklart oxå med (a) ska få träffa jonnis pojke och se linneas hår, wiie. på schemat står iallafall mys, marknad, lager 157 och sånt där liksooom.


en minis över två år sedan

nu ska jag rensa upp lite i mitt rum, puss!


designa egen godispåse

hejjii!!! nu har jag precis pluggat lite samhälle om typ styrmakt och självmakt eller något sådant, fett krångligt.. jaja, snart blir de nog middag för mig och sen senare blir de cooooore. är as taggad nu, har ju köpt gymkort men de var skitlänge sedan jag tränade, så nu blir de att köra hårt! bara man slipper bli sjuk nu.. känns som de kommer hända, kallt ute idag, mina händer isade typ sönder.

ifall någon har tråkigt: www.dinpase.se man ska typ designa godispåsar med godis i:) jag tycker de var kul. man kan göra hur många som helst, jag gjorde minst 10 stycken och tröttnar inte! okej, allt för att slippa plugga.. har tyskaprov imorgon. typ rump får jag låna din hjärna under provet? du har ju läääst de tidigare:D

pussssssssssssss önska lycka till på träningen, typ en lyckospark tack<3


hejji


ensam mamma näst på schemat

tjeeeeeennnamors! idag är de söndag, typ slödag borde den heta. har totalt bara segat och försökt plugga idag. och sovit lite. och träffat en söt tjej och köpt godis och hittat hundar på gatorna. och ätit middag som var lite stark... typ de!

i fredags var jag leeeddig=skönt tyckte jag. träffade lisa som jag jobbade med i somras och vi åkte till danderyd och hälsade på, de var nostalgiskt och trevligt och de hade en ny matvagn. sen gick vi på stan lite och kollade på en gubbe som hoppade längdhopp utanför konserthuset eller vad de nu var. han var lite gullig och lite förvirrad.
på kvällen var de middag med malakans jobb, typ pasta och något och god sås och sen hade de bio/simhallschips. vet inte vad de heter men sådana med baconsmak, mmmmmmmmmm de var STÖRT goda. vart köper man sådana? körde sanning och konsekvens elaka verisionen på engelska. sen gick vi plus några andra som ville de ut, blev meeetro. de var najs och jag fick gratisdrink för jag hade med mig en klubba;) yes! och sen blev vi bjudna på eeeefterfest... också najs! och donken<3

lördagen måste också räknas som en seg dag. sen blev jag vaccinerad och de gjorde ont i min lilla arm. men de löste sig. träffade sara och vico och sen milla och vi åkte till nivå och satt och drack lite och pratade. men de var massssssor av folk, de var lite sorgligt. men vi var glada ändå:) och drog till malllibu vid hötorget! där stod två bekanta tror de hette nicolina och christine.. men minns inte.. aa dom var söta iaf:D och vi blev kompisar. träffade lite bekanta från sppååånga och lite andra bekanta människor och en del som man blandade ihop med en del andra.. ja såå var kvällen ungefär! jag tyckte de var bra fastän musiken var lite sådär tror jag, men lyssnade nog inte så mycket. jajaaaa alla 91 flög åt lite olika håll men har hört att alla lever idag iaf, de känns ganska skönt<3

juste jag har köpt gymkort:) nu blir de till att träni assssoo!!

om 20 minuter börjar ensam mammi. snart ska jag skutta 259 meter till ploooppppieelopppie<33333<33


såhär najs kommer jag vara så hoppas plopp är de också.


sådär kommer nog minibo se ut.


11 månader

jappsi, 11 månader med min älskling idag, om prick en månad är det eeeettttt år! gos<3

idag är iallafall jag (och typ alla andra?) lediga! jag gick upp klockan sex (!) med tjompi för att han skulle jobba.. men sen sov jag till tio (a) har hunnit baka bröd, det tog typ tre år, och så har jag sprungit, och duschat och såå :) och nu sitter jag med ett berg skolarbeten typ, men jag orkar orkar orkar inte..
men men, ikväll kommer min bästa gudfar hit, och sen blir det nog bio, nya stig larsson! imorrn bär det av till täby ganska tidigt tror jag, och då ska jag sitta och heja på min superbästa lillasyster som kommer vinna och vara bäst imorrn! och kvällen bjuuuder på utgång med 91 :) wiie
och på söndag ska jag shoppa med min mammsi :) hihi.


happy torsdag

tjoooohooii, en väldigt trött nos som skriver nu! men jag ska inte klaga, för idag är de torsdag, och alla som går i spånga (och många andra har jag märkt) är lediga imorgon:D bättre kan de inte bli! så ja jag är glader ändå!

idag var de spexfoto klockan 08:00 så vi befann oss i skolan halv åtta, vääääldigt trötta, vi spexade till oss lite och alla blev as snygga! irriterande nog var inte fotografen där förän halv nio.. menmen så kan de gå.. jag var tjuv och hade randiga kläder och handbojor och kofot och smuts i ansiktet och såååå! resultatet visas någon gång!!

sedan hade vi hål fram tills typ halv ett?? så jag och lollo åkte till mc donalds och åt frukost typ toast som var as goda men mycket slajmig ost. sen till plopppieloppies salong i ålsten och hon klippte lollos hår finfint, såg inte jätte stor skillnad men hon var en nöjd flicka iaf:D sen tillbaka till skolan för lunch och sedan biioloogiiproooooovvv.. och min hjärna är inte världens smartaste så jag blandade ihop allt känns de som. hoppas på g iaf. måste få g.

jaja sen hände lite mer saker och tinas chrille kom till skolan:)

igår när jag skulle åka hem från skolan tog jag fel buss:( fick ett sms från katta där de stod: elsa jag hoppas du är medveten om att du sitter på 116? ja och då var jag medveten om att jag var påväg åt helt fel destination.. hamnade i vällingby och fick ta tunnelbanan hem.. bravo för mig! kom hem levandes iaf, aningens chockad.

snaart ska jag köpa gymkort på åkes! hurt ska de bli nu! sen idol! sen ska jag FÖRSÖKA plugga lite så jag slipper göra massa i helgen.. för imorgon ska jag träffa lisisgirl och åka till danderyd och hälsa på gamla jobbet, sen förhoppningsvis träffa mathilda på kvällen och ha kalaskul. sen på lördag 9111111111111 som vill och pallar utgång!!! sakna tutt enormt mycket<3 så allt de ser jag fram emot mycketmycket.

nu fick jag sms och ska läsa de!!!1 pussssssiluss

kvällii

sitter här med tandborsten i munnen och ska strax hoppa i säng :) hade kort dag i skolan idag, och efter de tog jag en snabbis förbi staden och tittade på skor, hittade några fina(a) sen hurtade jag mig till åkeshov och simmade, skönt!
kom hem och blev arg för att inte internet funkade, så jag bakade pizza med mamma istället, den blev suupergod :) och nu har jag myst hela kvällen med min älskling!
imorrn blir de praktik och jag har inte ångest, ska klippa lollo och slinga och klippa mamma, kuli :)
och på fredag är jag leeeeeeeeeeeedig! då blir de mys med älskling eftersom det är våran 11månaders dag (a)
lördagen bär det av till täby för att kolla när jossakossa tävlar, spännande :) ch på kvällen blir det uuuuuuutgång :) bara najsiga dagar kvar på den här veckan ju :D puss och godnatt!<3

väääärldens sötaste bebi (:


don't let me stop you

helluu, söndag och jag är seg typ. har storhandlat med mammi och pappi och legat i sängen med veckorevyn idag. ska ta min lilla cykel och ta mig hem till saris snart och klippa henne.

fredags mös jag ju massa med mina älsklingar :) vi kikade på idol, åt godis, drack loka och pratade om allt allt allt :) cyklade hem framåt natten typ och soooov.
lördagen spenderade jag med min älskling, och sen på kvällen fick jag och ploppy väldigt ändrade planer och det blev typ knas, men de slutade iallafall med att jag, thomas, arvid och alla nittioettor som kunde drog hem till tjompis kompis och chillade och lite så, de va ju naajs.
ikväll blir det såklart såklart ensam mamma! längtar :D



puss


heeeeeeeeeeeeeeeeelg :d

känns som att jag på senaste tiden skrivit mina inlägg direkt efter ploppieloppies, men nej de finns ingen tanke bakom de, de bara blir så! måste vara något som bara blir 259 meter ifrån varandra..

iaf HEJ! idag är de fredag, för mig kan den kallas segfredag, har kännt mig som en död potatissäck hela dagen, och onajs som en potatissäck!! uuuuuschhh, men som tur var har vi en dusch hemma och den använde jag för ett tag sedan så nu känns de lite bättre;) har även ätit mig proppismätt, inte kul:( hoppas de släpper snart.

ikväll blir de utgång med chrissee och niiiiico, de var länge sedan chrisse hängde på så de blir najs!! var iofs otroligt länge sedan alla 91 var ute tillsammans.. typ rhodos? (känns jätte länge sedan nu) såå någon gång hoppas jag att de blir alla, när alla är rika och hhhhhelt friska:) ja vad mer ska man säga nu då? vi har bestämt (eller vet inte om vi bestämt, men jag tror alla tre vill de) att vi ska till något nytt ställe!! så är uppskrivna på fyra ställen nu (varav tre vi inte vart på) såå de blir nog najs!!!!!!!! frågan är vilket! de får tiden visa.

nu ska jag nog börja fundera på vad jag ska klä mig i för något ikväll? hmm alltid lika svårt..

jaja jag vill se millas kortis hår:D så om du ser detta får du sända ett telegram/brev till mig med resultatet1!! hihi

heeeeeeeeeeeeeelg

tjuuu, som milla skulle sagt :D
skola idag, först gjorde jag tydligen en jättefin permanent! och sen klippte jag av millas långa hår!!!!!! blev skitsnyggt :D sen blev det lite tacoslunch och sen lite projektarbete, vårat företag kommer bli sååå bra :)

ikväll ska jag mysamysamysa med bästis och tuungi, wiie :) har inte träffat sara på himlans länge, så det blir super! idol och annat mys står på schemat :)

imorrn kanske min bebi är ledig, hoppas! på kvällen blir de iallafall uuuutgång!


till bo

meddelande till victoria, ingen annan behöver läsa om den inte är nyfiken!

eftersom jag ALLTID glömmer att välja kategori tog jag nu bort den allmäna kategorin där alla inlägg hamnar som man inte själv väljer kategori till!

så nu hamnade "min" kategori först så om man inte väljer någon kategori kommer de bli under min:p haha fattar du?

så nu behöver bara du komma ihåg att välja kategori på dina inlägg, men de är du bra på ju:)

älskar dig<3



gluffardag

helloooii! dagen har som vanligt varit chill (alla våra dagar är otroligt chilliga nuförtiden) började nio och hade två lektioner, först svenska där vi kollade på en ASSSSSS tråkkkig film om august strindberg, somnade nästan. sen kemi där vi gjorde en labb som var helt okej fastän jag och hon jag jobbade med misslyckades lite och de stänckte massa farlig syra över oss, men vi överlevde eftersom vi hade rätt utrustning! najs tyckte vi och sen slutade lektionen och dagen var över. såå vi begav oss till matsalen för att inta lunch, fiskgratäng typ gott!! sen ja vad gjorde vi sen, jag och katta följde lollo till tåget, men när vi kom till tåget ångrade hon sig och vi gick tillbaka till skolan och satte oss i bibblan och spelade spel på datoorn (beroendeframkallande) sen hade katten psykos men vi chillade vidare och blev sugna på chokladbollar och gick till pressbyrån och köpte de, åt så jag blev prooopppppmäätt!! sen hämtade jag katten som hade slutat sin lektion så vi åkte in till stan, trots att jag var otroligt mätt så köpte vi varsin dricka som gjorde oss ännu mättare.. vi vandrade runt lite, vid svampen på stureplan hade de gjort ett skämt och de var massa människor som stod med heltäckande kläder och städade svampen med en diskborste typ.. vi gick till bikbok och hm och shoppaade lite, eller jag gjorde! inte bra för plånboken men kunde inte låta bli.. sen ville vi äta lite mat för vi var sugan på de så vi gick till donken och åt, blev ännu mera mätt!! och sen fortsatte vi vandra runt lite och hittade en najs affär där de hade billiga men snygga skor! yey! sen träffade vi på sandra för vi skulle ha ett möte med henne om att vi ska fiixa en feeest! så hon bjöd oss på kaffe och fastän vi var otroligt mätta så kunde vi inte tacka nej! som ni nu förstår har jag ätit väldigt mycket idag, och de var inte slut där, när jag kom hem nu åt jag middag! är så otroligt mätt, skulle nästan kunna kräkas:( inte kul. och snart blir de till att träffa 91 bäst som är saknade, eller de var ett tag sen jag träddade alla tillsammans, iofs kunde inte sara, men henne träffade jag imorse på bussen! men korgi var ett tag sedan. hur som haver ska de bli najs!!!!!!!! ska snaaaart gå typ..

de var hela min underbara dag och ännu är den inte slut ännu!!!!!!!!
tihiihii pusssssssss

nu blev de en fin bild också för att bloggen ska bli lite roligare. jag och VÄRLDENS bästa tina i fredags!!! vi är bääääst.


tisdag

chillig skoldag idag, idrott, svenska och matteprov som tog typ 20 minuuter. efter de åkte jag hem och mös med min älskling några timmar :) har precis ätit lite middag och om nån timme ska jag kila bort till vivo och möta upp 91, vi ska köpa nått smaskigt, och sen mysa framför idool! hoppas påatt komma isäng tidigt idag, känner för att vara pigg resten av veckan!
jag fryyser, jag vill ha sommar :)



puuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssss<3

blåååå

nu börjar helgen röra sig mot sitt slut (typ två timmar kvar av den) och jag måste säga att den ändå varit suuuperbra så jag är nöjd. fredagen började med att vara en ledig dag vilket var sköööönt, så sov, besökte optikern och var på en jobbgrejs. efter de drog jag hem till tinis bikinis och vi lagade mat och spelade quadropop och läste konstiga bloggar och allmänt bara vaaaaaaaaa. sen kom alla andra och den goda maten åts och vi drack dricka och åkte sedan till stan och var på viiiper.. hade kanske inte världens största förväntningar på de stället men de var inte dåligt iaf! rhodosvarning på värmen på bottenvåningen, men de gjorde inte SÅ mycket. gratis inträde och billigt, gjorde av med 50 spänn typ. så de var trevligt! donken och sen hem och sova i min säng med tina<3 lördagen var SEEEGGG! och ja gjorde typ nada, typ sooov och chillade. sen kom nico hem till miiig och sen rompi som var rädd för grodorna på trädgården så fick bära de lilla livet;) sen rullade boi in efter ett tag, vi chillade lite och sen kom 35 liter regn över oss så vi sprang in och gjorde i ordning oss och drog sedan till lukas i spånga som plopp skrev. spelade kort och jaaaaa drack och pratade och sååånt. de var najs. sen blev jag as trött och orkade inte sitta stil för då kändes de som jag skulle decka/somna så jag struntade i att sitta still och åkte hem med niiicopico (världens bästa banan). somnade sött som vanligt.

orkar inte skriva mer juuuust nuuue men de var dede!!!<3333:D


cause in your eyes i'd like to stay

söndag, veckan segaste dag typ.. jag har iallafall läst lite uf-papper, lite nagelpapper och ätit lunchi. jag borde plugga matte oxå.

i fredags var de släkt middag som gällde, bästis kunde inte komma på grund av hennes dumma äckliga sjuka som aldrig vill försvinna :O men jag och tjompi hade lagat god mat, och jag och jossa hade gjort bästaste tårtorna :)
på lördag morgon var de bara att gå upp tidigt och sjunga och ge presenter och sånt :) det enda vi gjorde på dagen var typ sov, kollade björn gustavsson och skrattade, och typ duschade och fixade lite, sen blev det resaurang med god mat och sång igen och så! sen drog jag vidare till plopp och därefter till lukas nånstans i spånga/nälsta typ, det var trevligt! sen kom min älskling hem oxå :) och när vi blev trötta cyklade vi hem och sov i hans säng :)

snart slutar han kobba och då kommer han hit och hämtar mig och sen drar vi och handlar mat eller nått sånt! :)


mina älsklingar


pluttis

idag fyller min lilla syster som inte är så himla liten år, 16 idag! GRAAATTTIIS!<3



bäääästa!


friiiidagggyy

tjohooo! nu är jag hemma i tinas fin fina hus!
vi typ hoppar runt och dricker te och spelar teater och pratar med tinas kille och provar kläder och svettas och funderar över livets stora frågor och läser tidningar och böcker. ja alltså normala saker, jag älskar att vara hos tina! så myysigt här.

sen kommer katta tess och co och vi ska UTTTTT! yippi. är fett taggad fastän mitt huvud gör ont, AJ! vet inte varför. trodde de var för jag hade dåliga linser, men nää de var de icke. vet inte vaaaad men skit samma, man lever bara en gång så nu kör vi! tina har tjatat hela dagen på att hon vill börja dricka.

jag ska inviga min vodka mango som jag fick av världens bästa tjejer. hoppas den är god! kan skriva en utvärdering imooorgon!!

puss

tidsfördriv..

heeeeeeeejjjiii, nu sitter jag här och har massa tid på mig.. ska lämna huset om 25 minuter och är TOTALT klar. såå vad gör man då??? tråkigt. skulle kunnat sova ännu mer! de skulle ju vart skönt. men nu är inte fallet så.

kanske ska försöka plugga lite glosor till tyskan idag?

någon mer än jag som missade idol igår? men vad gör de. de finns bättre saker att fördriva sin tid med;) kanske kollar ikväll iaf. de första avsnittet kanske finns på webbtv typ. vem vet, de får vi se.

puss alla 8556 bloggläsare på våran superblogg.

febernos

vknade med lite feber idag, så ingen skola för min del idag, men skulle ändå ha missat den viktigaste lektionen eftersom jag och plooopppp ska på anställningsintervju :O

igår började vårat favoritpograaam!!! ensam mamma söker premiär igår hemma i min soffa, jag erika och thomas satt bänkade, och i pauserna kollade vi roliga människor i skolkatalogen, wie.



pusspusspuss<3


fikaX2

goddagens, söndag idag! känns som detta har varit en lång helg, kanske för att jag vart ledig i fredags ju, men de är bara sköönt!

igår var jag lite trött och hade pms och var lite arg, så chillade lite först men sen kom en banan flygandes som räddade kvällen lite, en tripp till stan och lite nudelätande var najs. somnade iaf sött hemma i sängen sen! vaknade och var fortfarande trött och min ena nosborre var täppt. men de var inte så mycket att göra åt de, bara stiga upp ur sängen. träffade tre söta vänner för en fika, var jätte mysigt! och pratade massvis med gamla minnen, sådant är alltid kul. särskilt när man glömt en del saker och blir påmind! sen begav vi oss hemåt och för mig blev de ännu en fika med lite släkt och fick present, presentkort, alltid bra att ha ju:D nu händer inte så mycket mer, ska äta middag snart, någon fisk. hoppas den är god. sen skutta hem till vicoplopp och kolla ensam mamma! ihhh vad jag längtar, de är SÅ bra ju.

sen skola imorgon, men fet sovmorgon och bara två lektioner. de känns bra!

nuuuuu kanske middagen är klar snart. PUSSPLOPP!!!!!

hjärtat


wiie

fredagskvällen blev mycket lyckad :) mina två söta festväänner<3


ska snart hem till thomas på middag, får se vad som händer senare ikväll, antingen fest eller så kanske vi bara chillar eller nått, får se. imorrn blir det fika med några söton! ha en braaa kväll<3


fredag1!!

tjoo nos.

nu sitter jag och ploppie hos mig och gör i ordning oss. vi ska på nattas artonårsfest!!! wie. de var typ i bromma någonstans, eller buss från brommaplan. först blir de middag, italiens buffe ryktades de om, sen blir de partyparty! vi har ganska gått om tid nu, ska gå om typ en timme:D men aaa.

idag var jag chillnajs nos och var leeeddiiiig! sov ganska länge sen gick jag upp och pluggade lite samhälle. sen åt jag fruuukkost! och åkte in till stan och träffade tina, sen kom katta, sen kom mathilda. vi chillade runt lite och kollade i affärer och åt lunch på fresco, de var supermega gott. och solen kom fram:D de var också najs. köpte en cool tröja från top shop (den var typ urringad i ryggen så jag blir nog bhlös under den, men de gör inget) sen köpte jag en billig klänning från gina och två par billiga trosor från giiiiiinaa! de var de de.

ploppie hälsar: tjoooo nos. vi har en najsig present present till natta från oss:D

pusspuss


lilllöööörddii

tjooooohoooo!!
idag ringde klockan mega tidigt och jag steg upp och kikade ut genom fönstret och de regnade massor=usch. sen kom jag på att jag drömt väldigt konstiga saker inatt, fast kommer inte ihåg allt. drömmar kan bli så konstiga:p sen var de bara att skynda och göra i ordning sig och käka frulle. eftersom jag fortfarande inte hunnit fixa busskort blev de att cykla till skolan idag, i regn!! usch på de. men kom fram och hade tre lektioner sen lunch, typ någon fisk som var lite konstig. och sen en lektion till plus lite projektarbete på de. jobbigaste dagen! fastän den egentligen inte är SÅÅ jobbig. jag och tina jobbade iaf på projektarbetet och åt snask, de var gott och blev jätte mätt. sen var de bara att sätta sig på cykeln och cykla hemåt, denna gång utan regnjacka och istället i bara linne. skönt! kände mig fett hurtig iaf, najs de! kom hem och pluggade lite, ska ringa runt till massa ställen och ta reda på fakta om en person man valt, typ adress och hur många barn den har och vad den har för bil, vart den pluggat, om den betalt tvlicens och massor. så stog i typ 43846 telefonköer! jaja sen var de middag och efter de träffade jag en gosig vän och vi snicklisnackade som vanligt. väldigt bra är hon iaf. sen hem och duscha och nu sitter jag här. börjar sent imorgon men måste upp imorgon och ringa några till telefonsamtal för en del hade bara telefontid på förmiddagen. men vii fåååår seee!!!!!!!!

längtar till helgen iaf. pussplopp.

bra dag

idag känns som en bra dag! vi har fin ny design på bloggen, tack sara! :) och vi fick sluta galet mycket tidigare idag, slutar egentligen halv 3, men jag är redan hemma! wihuu. jossa va oxå hemma när jag kom hem, hon är tydligen sjuuukling. 
jag ska försöka vara lite duktig idag faktiskt, först ska jag skriva lite om rokoko, kuul. och sen tänkte jag gå och simma, springa känns inte såå lockande i det här vädret..
min älskling slutar jobbet kl 6, och då kommer han hit och äter middag med mig och jossa, och sen antar jag att vi typ chillar i mjukisar och så hela kvällen, de är najs ^
det enda dåliga med den här dagen är att det är apu imorrn, = åååångest idag! liksom 9-18 och ingenting att göra, jag får panik av det. hellre göra nått trikigt (typ rensa permanentspolar) än att inte göra nånting alls! hoppas hoppas hoppas att dom har varit slarviga med städningen eller nått, så har jag iallafall nått att göra.
så, apu imorrn alltså, lär ju vara död i benen imorrn kväll, men kanske iallafall orkar slänga i en toning! 
på fredag är de skola med frisörteknik och projektarbete, slutar 16.10, lite väl sent för att vara fredag tycker jag.. men sen blir det iallafall bara hem och fixa och så till kvällen, för natta har ju sen 18-års fest då! jag och erika har köpt fin present och så, så det blir nog bra :) 
 
nu ska jag leta rokoko-fakta. 
puuuuuusss!


turkiet juni 09, galet snygga..


Designfix

Ny design på g!
Titta in om en stund så är den snyggare!


A men sådärå, vart väl helt okej eller? (;
Nu ska designslaven sova.

Godnatt!

/Sara


hejjjiii

sitter här hemma hos älsklingen helt själv, han är på jobbintervju nånstans i spånga :)
om typ en timme går min buss mot skooolan, då blirdet svenska och matte, och sen träffa bästis för en sväng förbi min salong och köpa skumtoning till henne och kanske nån fin toning till mig, får se!
jag har precis målat naglarna, så fort det har torkat ska jag sminka mig och äta lite frukost, och jag hoppas att min älskling hinner hem innan jag ska åka (a)
ikväll tror jag faktiskt att jag ska träna (!) antingen följer jag med mammi på core, eller så simmar jag, eller springerm har inte bestämt mig ännu..
smiiiiink nu, puss!

RSS 2.0