freeedag

.. jag är ledig och solen skiner :) fast mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så jag måste städa.. och sen ska jag åka till spånga och fixa det sista för ikväll :) ikväll är de ju mina älsklingars artonårsfest! det kommer npg bli hur bra som helst :)
och nu är kameran laddad och den ska med :)
nu blir det städning, hoppas ni får en lika bra fredag som jag komemr ha! puss<3


25 maaj

jaapp, och jag och min älskling har 7 månader idag, lite senare blir de mys på¨nicos altan, sen skiva, kl 00.00 blir min liiiiiiiilla twinnie 18(!) jag är ledig imorrn, det är fint väder, jag fick sluta mycket tidigare, chrisse klarade teorin idag, och aa.. livet är ganska najs :)
nu ska jag leta fram hotpants och tröja till bästis, sen ska jag packa en liten väska, och sen typ duscha och fixa mig! puss<3



the uninvited



och det här är typ jag och ploppie ikväll, ensamma inne i biosalongen och en skräckfilm.. de blir brai :D

hon ser rakt igenom mig

lååååååånghelg är typ väligt najs :) igårkväll firade vi lito lite med middag och presenter, sen blev det chillipilli med spel och film, mys!
i morse var vi hurtiga nosar och va ute och joggade och de va till och med skönt! sen blev det stani, och vi hittade typ lite fina saker och sprang på lollo och åt glass på donken (a)
ikväll får vi se vad som händer, fredag lärdag blir de fest, söndag bio och måndag skiiiva :) najs najs, och jag vill ha sol, puss!


kristihimmelfärdstorsdag

tjolahoppp!!!!
jätteskönt med långhelg:D hoppas de blir mycket soli.

igår firade vi chrisse lite, eller vi åt tacos till middag och spelade spel och öppnade paket och kollade film! en chill kväll alltså:) men hoppas du blev nöjd med presenterna, fast de är en som fattas:D sen skjutsade minibo hem oss alla typ, tacccckkkkii!

idag startade dagen med en morgonjoggning med ploppie, sen hem och duscha och göra i ordning oss och sen in till stan! vi letade klänning till nästa fredag, jag hittade lite olika, eller köpte tre stycken, men tror jag vet vilken jag ska ha:D den är typ svart och sen lite volangpuffig där nere typ, svårt att förklarara men den är från hm och fini:)

sen kom jag hem och åt mackor och drack oboy! snart ska jag hem till milla och vi ska ha super mario tunering och busa lite samtidigt;) hihi hoppas de blir najs!!! sen ska jag sova där!!!

aja de var lite uppdatering:D hoppas de blir ännu mera under helgen! puss på alla.

freeeedag!

det är fredag, fint väder, och jag ska träffa mina älsklingar! minus chrisse ;/ men de kommer nog bli en supermysig kväll, ska sbart vandra till kramis och möta erika och eric, hihi! puss<3


12 maj

om en månad är de sommarlov, helt underbart :D
igår sov min älskade här, och vi diskuterade lumpen, och han kanske kanske rycker in i juli :O de är liksom mindre än två månader, hjälp..
är typ ledig idag, och det är hur skönt som helst, men det får bli massa matteplugg idag eftersom det är nationella imorrn. imorrn blir det oxå salongen och slinga mamma, sannas teater och skiva, det blir npg superbra :)
nu tycker jag att min bebis kan höra av sig så att jag kan få hjälp med min pissmatte.



söndag

söndag idag och jag har typ varit duktig, har städat och rensat mitt rum! ska försöka plugga lite idag oxå..
min näsa rinner fortfarande massa och jag har en jätteirriterande hosta :S hej världens längsta förkylnning typ.
igårkväll skulle de ju blivit utgång med milli men nej,  de blev hemmakväll men en död victoria, film och godis med mamma och pappa, hoppades att det skulle göra susen och att jag skulle vara frisk och glad idag, men icke..
men på onsdag blir det iallafall skiva, så vi får tagga för de istället!

nu tror jag allt att en samhällsläxa ropar mig.. så puss<3


en 18 rumpa

tjooo idag är det lördag (men de känns som söndag) men de är inte vilken lördag som helst heller utan rumpans födelsedag:) grattis grattis. igår var vi på party för tess&erik som fyllde 18, firade 4årsdag och eriks körkort! de var en lokal som de hyrt och massa människor och så:) jätte najs tycker jag. först sjöng vi för tess och erik och klockan tolv hoppade vi upp på typ scenen och sjöng för milla:) alla hurrade, rumpan växte lite:o sen dansade vi hela kvällen.

jag tycker att vädret ska bli ännu lite finare nu:D typ ännu mera sol och så.

puss (grattis igen rump)

tungii!

idag fyller världens bästa milla 18! GRATTIS BEBIS! :D<3<3<3



i <3 u!

min prins


vi lever faktiskt!

..även fast man kanske skulle kunna tro att vi hade avlidit eller nått sånt, men icke, vi lever! :) men erikabos dator har dött  :( men jag får väl lura hit henne så hon kan skriva lite :D
har ju typ varit galet bra väder, så jag har myst med min älskling i solen så klart, varit i stan, varit på studentskivor, träffat underbara vänner och pluggat massa.
valborg firades på bebisens skiva, vi hade jättekul och var jättesnygga som romer/greker/egyptier/hippies, nånting sånt ^^
och igår va vi och busade hos larsi, och det va trevligt så länge det varade liksom.. :)

på lördag fyller 91a nummer tre aaarton! då blir tungilungi stori! så efter det är de bara hälften kvar, hihi :)

nu blir det snart sängen för mig, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuus<3

RSS 2.0