dagen före nyårsafton

tjuuuhuuu, imorgon är de nyårsafton!!! hjälp!
de senaste dagarna har ägnats åt biotittande (new moon som var bra men lite läskig), stanshopping (nyåååårsklänning och lite så!), mikaelpersbrandtdate med nic och mill (vi e llite kära i han), barnvaktande med boi (tjännade lite ppennggar) och prooomenader!!!

de känns som att de är välldigt skönt att ha jullov, jag njuuuuter. och de är inte slut ännu heller:D yippii!!!
idag måste jag inhandla present till elias! och sen borde jag träna förståss..

PUSSPUSS<3

söööönndaaagg

hejjjiiii, igår blev det jag, nico och milla som gjorde staden. var stört mycket folk och väldigt trångt. men fick med mig några saker hem iaf. vi åt lunch och hade de trevligt:D sen när de börjat mörkna drog vi oss hemåt. hade gäster hemma och vi åt god julmat och sjöng julsånger! sen gjorde jag mig i ordning och begav mig till nico. sen träffade vi milli, chrissi och amandi och gick ut. hade jättekuuuuul som vanligt med dom människorna<3

var hemma lite innan fyra (tror jag?) somnade med min morgonrock på(a) det var skööönt. och sov länge idag. har inte hunnit med så mycket vettigt, eller har haft gästr idag också så blev ännu mera julmat. börjar tröttna lite nu..

ska göra iordning mig snart för ikväll blir det biiioo:D pusspuss

annandagjul

min blogglust har inte riktigt existerat nu under julen.. iofs är de fortfarande jul nu! annandagen är idag:D och de betyder att mellandagsrean börjar och de blir shopping med ett par 91or, rump och korg iaf! så ska gå snaaaart! hmm ja vad skriver man nu då? GOD JUL I EFTERSKOTT. känner att jag ätit väldigt mycket julmat nu, men de är gott så de blir till att fortsätta några dagar till måntro!

jag har fått fina julklappar, bland annnat ett databord att ha i sängen. de är egentligen ett frukostbord, men min kompanjon lovisa hade de som databord och jag blev avundsjuk så önskade mig också ett. fungerar super och man slipper bli jättevarm i knät!!!!!!!!

jaja pusspuss nu ska jag börja vandra:D:D:D<3

GOD JUL :)

och nu är de julafton, god jul mina söta älskade!<3<3<3


dan före dopparedan.

och jag tror att de kommer bli en vit julatfon :D
har precis ätit lite lunch nu, och hunnit fixa naglarna och slå in dom sista julklapparna :)
ska ta en liten prommis med mamma nu strax ner till torget och köpa lite småsaker! får se om jag orkar pallra mig till gymmet sen, är grymt otaggat just nu, men får se sen. 

jag älskar kvällen innan julafton, de är typ mysigast någonsin, klä granen, dricka glögg, lägga fram alla paket, provsmaka julmaten :) 

nu ska jag ringa min bebi, puss<3


tomten är far till alla barnen!

igår hade vi nosar våran årliga vinterpromenad bestående av varm choklad, pepparkakor, frysta tår och täckisar!
idag var det julafton oxå, alla 91or träffades i stan och åt, bytte julklappar och mös massa.

efter det blev de core för tre hurtiga 91or, jobbigt var de!

nu på kvällen bestämde två uttråkade nosar att dom skulle kolla på film, tomten är far till alla barnen! världens bästa julfilm :) vi åt lite chips oxå.. belöning efter ett hårt träningspass.

EN GLAD NYHET KOMMER HÄR! wildkids har premiär våren 2010! två lyckliga nosar tog reda på det genom att söka på google.se och blev lyckligt överraskade! så nu har vi något att se fram emot! yippi!


21 december!

bara tre dagar kvar till julafton, helt sjukt! men mysigt:)
igår blev det julgransköp, bakning, och mys med några av mina älskade :) så himla braa.
idag har jag hunnit träna och äta lunch hittills, ska sätta mig och fixa naglarna nu, och senare i eftermiddag ska jag åka och fixa de sista julklapparna och följa med mamma och pappa och köpa julmat!
imorrn blir de 91 julafton :) wiiiie, puss<33


filmkväll med bebiii

tjoi, sitter i min älsklings säng och myser lite, vi har precis varit och hyrt film ska snart sätta oss och kika på den :)
har inhandlat nästan alla dom sista julklapparna idag, bara två kvar (a)
nu ska jag vara social, puss!

bebis


världens finaste bild på världens finaste tina

at tinas house

hej nu e vi hemma hos tina och har pepparkakshusbakning! de är jättekul. jag och mathilda är ett lag vi byggde ett höghus typ. katta och lollo byggde ett ganska vanligt hus men med fina dekorationer. tess och tina bygger en scen eller något sådant, tina blir sur när jag försöker kolla så jag gör inte de mer:o aa vi blev iaf klara först. sen ska vi laga julmiddag eller julbord:D

känner mig som en dålig bloggare. men har haft fullt upp med provn och inlämningar i skolan i veckan. och igår var det julavslutning. såå de är skönt iaf!!!!!!!!!

PUSS bloggen och alla andra.


jag och lollo på tinas dator.


!!!

julavslutning imorrn, sååå skönt! sen är de loooov :)
nu måste jag sova för att orka upp imorrn, puss!<3

sista veckan!

okej, de är sista veckan och vi har massor att göra i skolan, men de är bara att kämpa på tills på fredag. har pluggat massa småföretagande nu och ska försöka sätta mig med svenskan en halvtimme nu innan paradide hotel (a)
suck suck suck, vill bara att den här veckan ska vara slut, nu blir de plugg, puss!


snösnösnö!

åh wiie, det snöar och julkänslan är på topp :) ska på julbord ikväll så de passar ju ganska bra ^^
tog en tripp till vällingby med familjen idag, fixade ytterligare några julklappar och köpte färska donuts, men gott!
bästisskrutten elin och åsa kom hit och mumsade med oss :)
ska snart rota i garderoben igen, och vänta på att thomas kommer.

imorrn blir de pepparkaksbak och middagh hos mormor, mysmys!
sen ska jag kömpa på en vecka till i skolan, sen är de efterlängtat loooooooooov!


så här vill jag att det ska se ut,




With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
That I won't let go



luciatåg idag

nu ligger jag och min mathilda malaka i min säng och kramas och bråkar och sånt och har ätit wook som gjorde våra magar mätta! ikväll ska vi ut. men innan vi ska ut ska vi klä på oss lite snygga kläder och fina skor typ. jag vet inte riktigt vart vi ska, men jag vill till grodan. men vi får se.. ska ut med några av mathildas kompisar typ, några från hennes jobb också kanske. jag vet inte riktigt, men de ska bli kuuuuuulll!!!!!


och nu är de helg. och idag var jag och lollo på luciatåget i skolan och de var såå fint!

jaaa nu vet jag inte vad jag ska skriva. men puss på alla :D
stirrbilden1

godnatt
(: (sara smilei)


taggar lite smått

tjoho, har hunnit ha en underbar morgon med älsklingen, en sväng till vällingby med bästis och ischokladbak med bebisjossa!
har precis duschat och fräshat till naglarna, om två timmar går bussen mot sumpan, då blir de bowling med ett forhoppningsvis kul gäng! sen utgång :)

BARA FÖR ATT SANNIS FYLLER NITTON IDAG! GRATTIS SÖTAN! <3



min bästaste gudfar fyller faktiskt oxå år idag :) grattis!!
nu ska jag sräda upp lite i mitt rum och sen rota fram något att ha på mig, pusspusspuss<3

what if i told you

tjui, jag har helg!!! lite lycklig för det måste jag säga.
sitter i jossas säng nu och tar lite fina foton på oss, hihi
har varit hos läkaren idag, gick som de gick, och praktik, så nu är det en ynka liten vecka kvar till jullovet!

imorrn ska jag sova länge, träna, träffa saris? och fira sanna med bowling och utgång!
(det är en på prickelicken två veckor kvar till julafton :))

så himla snygga så man typ avlider lite smått..



mittvoch

tjoooohooouuuii! de är onsdag idag. jag har haft väääärldens chilligaste vecka fram till nu:) typ en lektion i måndags, tre i tisdags och en idag.. skulle haft fyra idag egentligen men två var inställda så då orkade vi inte vänta:p men najs de iaf. imorgon är de nobelfesten och om en vecka är de julavslutning!! julklappspanik typ.

om några minuter börjar bonde och batteriet på datorn dör...

och jag har en fet religionsuppgift som jag håller på med. svååår, men har skrivit typ 4 sidor nu!!!! ja de var de.

PUSSSheeeeeeeeeeej! 9 är de paradise<3

don't be too hard on my emotions

tjoho.
kom precis hem från skolan nu och tänkte vara en liten hurtbulle och gå till gymmet nu, har inte tränat på drygt en vecka pga en cp dryg och äcklig förkylning, bajs!

sen ikäll blir de nog lite plugg faktiskt, och bonde och paradise såklart!

imorrn är de läkaren och praktik som gäller, superkuuuul.. och fredag är jag leeedig! sen bowling och utgång med sannis och co, lilltjejen fyller ju liksom nittooon då!

nu blir de träningskläder på, och sen promenad i det sjukt trevliga vädret, puss


mysipys

jag känner mig så julig! eller jag har fått julstämning och de älskar jag :) igår var hela familjen i kista och shoppade julklappar, sen bakade jag och jossa lussebullar och lyssnade på julradio, sen satt hela familjen med tända ljus pch åt nybakade lussebullar, hur mysigt är inte de? :)

dom blev väl inte riktigt såhär snygga kanske.. men grymt goda!


nu väntar jag på att ostkakan ska bli klar i ugnen, oxå lite juligt väl? och nu har jag precis slagit in lite julkklappar!
ikväll väntar glögg och pepparkakor med mögelost :) pussss<3

hooos niiiico

nu är jag hemma hos nico och kollar på när syskonen nordlund äter indisk mat typ eller någon gryta som de lagat. jaaa vad händer nu då? vi får se lite vad som händer, men kul ska vi ha. vi ska umgås eller chilla lite eller något sådant!!!!!!!

igår hade vi iaf grymt kul! vi åt hemma hos nico (känns typ som jag bor här, har äntligen lärt mig hitta!) vi åt god mat och skrattade massor. och ja, lekte lekar typ:p haha. sen åkte vi in mot stan och klockan blev ganska mycket och vi virrade runt lite men drog som vanligt till bryggan och de var bra som vanligt. nu kan jag inte skriva mer kom jag på för nu ska vi hitta på något kul :D


hahah vico liten. så sööööööööööööööööööött<33

fredag igen

känner att uppdateringen varit lite dålig från min sida:o oooopppsi! när skrev jag sist? förra helgen typ? jaja, nu är de HELG igen. och jag är glader! veckan har bestått av nittioettmys, träning, plugg osv. igår var de sacomässan på dagen, ganska givande. sen åt vi buffé på pizza hut. och på kvällen var jag på mc donalds:D ja, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.

nittioett, jag ska ladda upp bilderna på facebook, de har varit så segt bara. men de kommer, jag lovar.

ikväll blir de middag hos siamesen, sen utgång!!! jag är taggad. ska börja fixa mig lite nu och duscha och bestämma kläder.. får se vad de blir! och sen bär de av till henne någon gång, vet inte när.

& imorgon blir de mys med alla nittioettor!!!!! kan de bli bättre?

nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS!


kuuuuuuul då..

kul att min inlägg inte publicerades, men jaja.. har varit hemma idag oxå, galet mysigt väder va de ju idag oxå, sol och kallt och frost och allt, fick nästan lite julkänsla :)

snart ska jag krypa upp i soffan och kika på bonde söker fru, najs :D och sen paradise hotel.
imorrn är de öppet hus i skolan men tungi :) pusspuss!

kom ihåg mig då

de är verkligen såå tråkigt att vara sjuk! är ensam hemma, och vill ha godis.
ska duscha nu och sen mysa in mig i en filt i soffan och hoppas att det är något sevärt på tv.. kan ju säga att jag ännu hellre hade myst med mina älskade flickor ikväll, menmen sånt är livet!
ska ta tempen oxå och se om jag ska ställa in mig på skola imorrn eller inte, får se helt enkeeelt..
det är inte långt kvar till jullovet, jag längtar så jag dör typ. har ingen som helst motivation till att gå till skolan eller att prestera nånting alls där.

nu blir de duschen iallafall, puss!



syskonkärlek? yesyes


lite sjukling

hellu, jag har feber och jag missar två prov idag, syyyyyyyynd.
har precis trasslat mig upp och ätit frukost, och snart kommer thomas hit och vill äta lunch med mig.. :) får se om jag lyckas klämma ner lite mer mat..
borde nog plugga lite idag tror jag minsann. annars ska jag bara ligga i soffan och tycka att det är lite synd om mig (a)

pusspuss<3

RSS 2.0