Tjena kissekatten!

Idag ska jag gästblogga lite här precis som Vico skrev ett inlägg i min blogg som jag passar på att göra lite reklam för här:
http://riegertiger.blogg.se

Nåja, back on track.

Dagen började med att jag vaknar bredvid en småkrasslig Victoria som ligger på min kudde och snusar sött. Igårkväll sa vi att vi skulle sjukanmäla oss och stanna hemma idag men Vico den jäveln va pigg och ville gå till skolan så att så blev det.
Efter en lite smårövig men ganska ordinär skoldag med lite sötnosigt smsande med Vicopico åkte jag till hennes skola och hämtade henne (hade vico-abstinens).
När jag suttit och väntat i hennes skola ett tag kom hon och då åkte vi hemåt, tog sisådär en timme i bilkön över essingeleden, men vad gjorde väl det, vi hade ju varandras sällskap och då spelar omgivningen väldigt liten roll!
Vi begav oss till mitt jobb i spånga järnaffär och kollade på lite färger och tapeter till mitt rum och sedan gick vi till en liten thairestaurang och åt middag.
Efter middagen åkte vi hem till världens bästa flickvän och småpratade lite med hennes äpplen och mormor. Söt dam. Sedan fick vi fika av alltid lika snälla Madde, Vicos mor. Teet kändes bra till min lite smårossliga hals, har fått Victorias sjuka...
Teet dracks upp och det pratades klart med mormor och vi gick ner i gillestugan och pratade och skrattade och pussades lite. Som vanligt alltså, men det är det bästa jag vet att bara vara med Victoria för hon är världens bästa och finaste tjej!
Så Victoria, eftersom du antagligen kommer att läsa det här; Det är helt sjukt vad mycket fjärilar i magen du ger mig! Du gör mig till en lycklig pojke. Puss!


Piz

Kommentarer
Postat av: victoria

hihi, och du är ju typ sötast i världen :)

2008-11-17 @ 22:10:16
URL: http://victooria.blogg.se/
Postat av: Anonym

awwww, va sött :D hihi

2008-11-17 @ 23:27:13
URL: http://nicolinaas.blogg.se/
Postat av: Sara

Sötigt (:

2008-11-18 @ 11:42:03
URL: http://soerens.blogg.se/
Postat av: chrisse

sötis ju!

2008-11-18 @ 22:52:59
URL: http://chrisselito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0